Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ABA-liga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Praznjenje posle Belgije, igrali smo preko kurca protiv ekipe koja je svoje odigrala.
Mora ozbiljnije, idemo dalje. Pobeda od 24 razlike, ali s obzirom na okolnosti - ocekivano.
'fale Pekmen i Macvan. Sad Real pa Cedevita, izvuci maksimum iz ekipe, pa sta bude.

Sto se tice igraca, manje vise, svi su odigrali onako kako su i do sada igrali. Neki standardno dobri, neki oscilirali i isli na zivce.
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.108
Reaction score
1.502
Локација
Topèidera lepša strana
Kašika mi u srcu, krvarim.

Elem, Kecman vredan pomena, klasa. Anđušić i Bešula in fire opravdali minute, Čakarević prvih 10-15min dosta zapažen. Ostali vrlo vrlo slabo, prednjačili Milosavljević i Lou. Sudije u prvom poluvremenu više mego kriminalne.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.481
Reaction score
41.349
Локација
Žrnov
Ne treba toliko radikalno :) Po mom skromnom misljenju treba se zahvaliti Vladi, Raduljici i Djekicu. Dovesti trenera sa ambicijom vizijom, nije isto biti bivsi kosarkas i trener sa vizijom i trener koji ima samo teoriju (Vladi svaka cast al praksa je njemu ravna 0). Dovesti nekog centra boljeg od Makaronka (sobzirom na njegove igre nije tesko) i dovesti nekog skocnog crnca (ili belca ako takav postoji).


Uuuu, a DV je bio košarkaš vrste rasan, je l' da...

Baš je bilo loše, al' idemo dalje.... Jedan veliki :clap: za Bešovića, ulepšao mi je veče
:ziveli
 

tuturutu

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
174
Reaction score
3
obozavam ove sto pljuju,pa hvale,pa pljuju,pa hvale...
 

Grobar_BL

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
680
Reaction score
16
Igra očajna, dok su gosti imali snage bio je egal!

Samo moram da pohvalim GOSPODINA Kecmana, igra čovek košarku, kapa dole majstore.
Odavno ne pamtim jednog kosarkasa koji je u stanju da napravi onoliko gresaka kao Raduljica, sta se to s njim događa...kako moze korake ko sludjen praviti????
Stvarno mi je zao Vlade, čovek je morao saradjivati sa N.Jawaiem i kad covek pomisli da nece imati te muke dodje Raduljica...
Mora nam se centarska linija uozbiljiti, cekaju nas vazne utakmice sa R.M. i A.J. a sa ovakvom igrom pod kosem mi nemamo sanse!

Za svaku pohvalu bacanje nasih igraca pred kraj utamice!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Vlada i OTAC (Dule Kecman) doooooobro kasnili na konferenciju. Izgleda da je palo žešće "šamaranje" u svlačionici, odmah posle utakmice. Zbog 1. poluvremena naravno...Na poluvremenu se nema vremena za tako nešto ("šamaranje"), kad imaš rezultat 40:41, a samo deset minuta vremena da dođeš sebi...

2. poluvreme je bilo dobro i koliko-toliko smo se "oprali" za sramotnih prvih 20 minuta.

Idemo dalje. Sutra uveče trening i prekosutra prepodne na put.
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
taj isti vlada je izabrao jawaia lafajeta raduljicu ... nisam mu ih ja doveo ... jerels i gist su ok bili samo im se jebalo da igraju u partizanu ... duvali su pili i zajebavali se .. isto ko nejtan samo sto on nije imao pojma

ne moramo mi opet da ubodemo mekejleba al barem da nam se ne vuce po terenu ko low danas u prvom poluvremenu ... da umije da pogodi neku trojku a ne da ubija po tabli ko da su mu pistolj prislonili uz celo pa mu rekli sutni .. taj plej kad ekipa ne da kos 5 min mora da probije da iznudi neki faul a ne da ceka 2 utakmice protiv sarloe da nabije neki index a da ga pri tom nabije suparnicki plej

andjusic je u odbrani koristan taman kolko i tripko ... u napadu je bolji i ima bolju kontrolu lopte ... al nama tek sad on ne treba posto sa raduljicom i katicem imamo toliko busnu odbranu plus lucic ne moze da cuva jace cetvorke zabluda je ako neko misli da moze jos kad bi andja usao primali bi po 100 poena
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Vlada na tajm autu pokusava da isprovocira Djekica da se probudi, da skoci u napadu na odbijenu loptu, on ulazi u teren i prvi sledeci napad ni ne odreaguje!#$%^&* Pa brate zapalio bi ga onde odmah pored klupe, secer cu zbog njega da dobijem.

Posle ovoga sam utišao TV,pustio muziku i rešio da me boli kurac!Ako je njima Đekić dobar e onda je i meni ali će svaki naredni put da me boli kurac za igru,za rezultat, kad simpatičnog Đekića vidim u igri!

Prvi njegov sekund večeras na parketu je bio kad su oni imali bacanja.Čovek maša drugo i njihov uzima loptu pored Đekića koji nije ni skočio.Čak znači nije ni sekund prošao na satu a on mi je digrao pritisak.I tako svaki meč...
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.552
Reaction score
865
Smešna utakmica.
Igrali smo bez ikakve ideje.Da je bila bilo koja ekipa sa 12 igrača mi bi smo ovo izgubili.
Ja razumem da su sad koncentrisani na Euroligu i da očito nemamo snage za 2 fronta pa ABA otaljavamo ali ipak naš teren i 7 igrača protivnika.
Najbolje je onima koji utakmicu nisu gledali,mogu da vide rezultat i da uživaju.
Kad najstariji moraju da nas vade i pokazuju pristup,mislim na Božića i Kecmana,šta onda reći.
Samo mi nije jasno kako se ne vidi da ovu zonu Anđušić tako lako rešava,kad je on u igru ume da krene u prodor stane,pomeri im odbranu i ostavi saigrače same na šutu na kraju je i Milosavljević to iskoristio da nabije statistiku.
Milosavljević me je prošle godine nervirao,sad me već ozbiljno iritira.Svaka njemu čast na odbrani ali kakva prazna glava pa to je neverovatno.
Kad su neki pričali,samo da se navikne biće ko Kecman,evo smejem se ko blesav :buhaha.Kakav Kecman,dečko nezna da vodi loptu,toliko se koncentriše da je zadrži u svom posedu da nemože ni o čemu drugom da razmišlja i totalno je pogubljen.
Zašto već jednom ne stane i radi samo ono što zna,odbrana i šut iz mesta kad je sam.
Za Čakarevića imam još strpljena,dolazi iz povrede i nije još na pravom nivou,još uči.U odbrani je slabiji od Dragana,popraviće se,za razliku od istog bar ume da prevede loptu i pomogne u tome.Ipak napadački je definitivno slab i tu nećemo od njega imati korist.
Od Raduljice očekujem da napreduje.U odbrani ima mnogo problema u napadu prebrz.Kako primi loptu odmah se okreće i ide na obruč,svi odmah jurnu na njega jer znaju šta će uraditi..Treba samo da mu neko kaže da kad primi loptu sačeka 1 sekundi,pogleda i onda krene.
Bešović me obradovao,mora da ojača još dosta ali ima mekanu ruku,a mislim da smo ga ovih godina naučili sve što treba,može da napada koš na mnogo različitih načina.
Đekić?Nemam pojma.

Idemo dalje,ovo zaboraviti momentalno,ja sam već zaboravio.
To je najbolji savet za sve.
Ajmo crno-beli.
 

Daxy

Grobar
Учлањен(а)
13.01.2008
Порука
531
Reaction score
2
Локација
Beograd
Sestra od mog druga je novinar i nešto je pričala sa Kecmanom neformalno, i on joj je rekao, citiram: Ejsi Lo je ubedljivo najbolji stranac koji je igrao u KK Partizan dok sam ja bio ovde.

Jeste bilo loše, mada su i oni ubacili pun k***c trojki u prvom poluvremenu. Ja samo čekam da Đekić ispadne iz 12 i u aba ligi. Nadam se da će biti sve ok, mada sad već nisam siguran u prolazak u top 16.
 

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
najuriti raduljicu katica (koga izuzetno cijenim al covjek pojma nema) milosavljevica djekica lowa ... dovesti cetvorku i nekog centra pa nek macvan igra 4 na 5 i dovesti jednog sutera. ostalo popuniti sa klincima
Брате, причаш као да пратиш Партизан 2 месеца.
Кад смо ми "најурили" 80% екипе у сред сезоне... одакле да доведемо новог центра, четворку, шутера, плеја... Да их родимо?
Имамо шта имамо, треба радити са постојећим играчима а не правити резове пред одлучујуће мечеве.
Меч сезоне се приближава, верујем да ћемо се уиграти на време.


Prestao sam da gledam pocetkom drugog poluvremena kad se lopta koju mu je Lo dobacio sa nekih par metara odbila od Raduljice (kao od) balvana.
:buhaha


Браво за Бешовића, стварно верујем у овог момка. Волео би да направи добру каријеру.
Искористио је максимално тих 2-3 минута на крају. Мора више да игра.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.481
Reaction score
41.349
Локација
Žrnov
A koliko je ostala ideja igre na centra, pogledajte koliko Ejsi krene da spusti loptu Raduljici pa kad vidi da se ovaj nije postavio i zagradio prostor odustane se i drzi se lopta dok nekom ne dojadi i odluci se da sutira.

Kako sam ja shvatila ovaj mandat Raduljice kod nas, mi njega treba da razigramo, da bi on nama bio od koristi. Kako da ga razigraš ako ne igraš na centre, tj na njega? To je mukotrpno, mene toliko nervira da skoro pa ne mogu da gledam utakmice, ali ja nisam bitna. I ne vidim tu krivicu Ejsija :confused:
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.391
Reaction score
2.437
Локација
Novi Beograd
Sad sam iz hale, kakva je ovo kaubojština bila u pojedinim trenutcima, pa to je žalosno. Kad nam stanu u zonu, a stajali su, maltene, celu utakmicu, mi se pogubimo kao kuče u liftu.
Crnac je sve više zabrinjavajući, brate mili navikao bi se do sada da igra sa jednom nogom i jednom rukom, a on se još navikava na Evropsku košarku.

Raduljica se baca za loptu na +15, a stoji kao spomenik kad je egal. Ne znam u čemu je fora?

Da nam nije Kecmana i Pere mogli bi da zatvorimo firmu.

Sin Dragan, od očaja do sjaja i nazad. Kako može da me iznervira, pa to je strašno.

Lučić i Čakarević standardni.

Raško ne može da se sastavi, mnogo će nas koštati to što do sada nije imao minutažu.

Anđušić, kao što neko reče, kao Tripko u odbrani, samo se nadam da neće i u napadu imati Tripkove probleme (da mu se desi da ne može vola da ubode dva-tri meseca).

Jaramaz, stvarno ne znam šta da kažem.

I na kraju Bešović, svaka čast na prikazanom u napadu ali on i dalje deluje kao slamčica. Valjda ćemo ga sačekati.

Treneru učini nešto.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Utakmica bas onakva kakva sam i ocekivao da bude, mi se zajebavamo skoro pune 3 cetvrtine, pa onda pravimo dvocifrenu razliku i do kraja smo je stalno povecavali. Ne postoji nikakvo opravdanje za prvo poluvreme i verujem da je Vlade objasnio neke stvari sto nisu za televiziju u svacionici na poluvremenu i posle meca. Lepo rece neko pre mene u pojedinim trenutcima smo imali resenja u napadu sto su na nivou petlica. Mada bez Pekovica i Macvana, a "pojacani" sa Djekicem bolji od ovoga i nismo.
Kecman i Besovic me odusevili, Milosav su spasile one tri trojke u zadnjoj cetvtine inace bio bas slab, Raduljica i pored dvocifrenog ucinka u odbrani duh...

Srecno u Madridu i izgubite sa sto manje razlike!:napred Partizan
 

Zagor

Guest
Питам се, после ове победе вечерас од 20 и кусур поена разлике, има ли икакаве наде за нас?
 
Последња измена од уредника:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.481
Reaction score
41.349
Локација
Žrnov
Bitno je da su se Luka i Maša dobro zabavili :wink: Vidim da je Luka bio i na terenu, na kraju utakmice :)
 

mr Kiza

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
444
Reaction score
16
Prilicno deprimirajuce, da janezi ne ispustise dusu na kraju sa ovakvom igrom bio bi egal.

Sta reci kada je Kecman koji je najstariji bio i najbolji.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
524
Reaction score
18
Локација
Толошка Шума
Баш комична наша представа ноћас, ја сам се бар поштено исмијао на нека "рјешења" Милосављевића, а изгледа неки једва дочекали... Бешовић бриљирао...:) Пазите сад кад дркнемо Реала у сред Мадрида. :D
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Jovanović: "Loše prvo poluvreme"

Izvor. B92, zvanični sajt Košarkaši Partizana pobedili su Olimpiju (93:69) u poslednjem meču 11. kola ABA lige, a trener Vladimir Jovanović ne nalazi opravdanje za loše prvo poluvreme.

“Olimpijа je u specifičnoj situаciji. Otišli su im nosioci igre i znаo sаm dа će doći do opuštаnjа mog timа, jer čim se nа drugoj strаni vidi ekipа sа sedmoricom igrаčа, to negаtivno deluje i nа protivnikа. Ali, to nije oprаvdаnje zа onаkvo prvo poluvreme", rekao je Jovanović.
Trener "crno-belih" je istakao da je Partizan izgubio prethodne dve utakmice i da njegovom timu nedostaje Milan Mačvan koji još nema pravo nastupa u regionalnoj ligi.

"mi smo meč odigrаli posle dvа porаzа od Budućnosti i Šаrlroа. U Belgiji smo igrаli veomа vаžnu utаkmicu, imаli veliki imperаtiv pobede, аli i dа zа krаtko vreme presložimo redove, jer to je bio prvi meč bez Pekovićа. Trebаlo je dа probаmo dа vаlorizujemo prednost od dve pobede nаd Milаnom, аli se nismo dobro snаšli i sаdа smo te ožiljke provukli i nа ovu utаkmicu.Tаkođe, posle dugo vremenа igrаmo bez dvojice igrаčа iz petorke. To nije аlibi, sаmo podаtаk koji morа dа se znа. Odlаzаk Pekovićа će polаko leći, sigurаn sаm dа će gа nа prаvi nаčin zаmeniti Rаduljicа i Rаško. Ali, аko se do sаdа Mаčvаnovo neigrаnje u ABA ligi nije osetilo, sаdа već nije tаko. On je izuzetno vаžаn člаn ovog timа u svаkom pogledu. Hvаlа bogu, Milаn je došаo u Pаrtizаn, аli se sаdа njegov nedostаtаk još jаče osećа"

Jovanović je dodao i da meč sa Olimpijom nije dobra uvertira za utakmicu devetog kola Evrolige u kojoj Partizan gostuje Realu u Madridu.

"Prvo poluvreme ni slučаjno nije bilo dobro. Znаli smo dа će igrаti jаko usko i nа to smo imаli loš odgovor. Hteli smo odbrаnom dа dođemo do više trčаnjа, аli smo sаmo uveli utаkmicu u egаl. Posle smo аgresivnije igrаli nа njihovim plejmejkerimа, ispаli su iz nаpаdа, mi otvorili kontre, povećаli sаmopouzdаnje u šutu, pre svih Milosаvljević i Anđušić, pre togа Kecmаn. Ovo nije dobrа utаkmicа u smislu predigre zа Reаl, аli je jаko vаžno dа mi znаmo koje probleme morаmo dа rešаvаmo."


Trener Partizana je na kraju poručio da se njegov tim u Madridu neće unapred predati.

"U Mаdridu nećemo istаći belu zаstаvu, probаćemo dа odigrаmo jаko dobru utаkmicu i sve što nаm bude pruženo, iskoristićemo”.
 

Qaaph

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
644
Reaction score
47
Локација
Coruscant
Znao sam da ce biti razbijanje, u smislu razlike, ali bilo je mnogo lose u prvom. Bitno je da smo prekinuli seriju od dva poraza, idemo na Real, pa kako bude.

Nisam neki strucnjak za kosarku, vise ljubitelj i "konzument", ali mislim da se od Vlade ne moze na pocetku njegove karijere ocekivati da izvlaci maksimum iz svakog igraca.
On ima odlicnu pripremu meca, odradi taj teoretski deo veoma solidno. Reakcije u toku meca mogu da se znacajno unaprede, ali do faze u kojoj ce biti u stanju da pretvori prosecne igrace sa potencijalom u vrhunske, morace da bude istrpljen.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top