Često se ovde piše, jao, slaba je poseta na JNA, zašto nema publike, ali ne znam koga očekujete, kad čak i članovi ovog Foruma, dakle dokazani Partizanovci, na ovoj temi, i u ovoj anketi imaju većinski stav: nemam/ne dolazim, imam al neću da dođem, i slično...
Iako sam mator k'o Biblija, iako se u 21. veku osećam kao dinosaurus posle udara asteroida u Zemlju, iako mi zdravlje popušta a posao me jebe za skromnu platu, u odnosu na većinu vas - ipak i dalje imam stav ostarelog poslednjeg Mohikanca koji nije ,bacio koplje u trnje, nije ,skinuo ratne boje, s lica, i još uvek ponosno drži tomahavk/sezonsku u ruci...i naravno, dolazi na JNA, kad god može...
...Prve sezonske ćale i ja dobili smo od Muje Hasanagića, tamo negde osamdesetih, posle smo ih kupovali...ćale je proredio posetu devedesetih, sećam se da je bilo i neko vreme kad nisam imao sezonsku, ali sin se rodio u toj istoj deceniji, a kada je dovoljno porastao, krenuo je na JNA...kasnije smo on i ja opet prešli na sezonske i imamo ih ko zna koliko...
Jedino nemamo onu iz Korona-sezone što mi je jako žao, jer je na njoj lik Miše Tumbasa!
Nekome cena kupovine dve sezonske za FK izgleda smešna, ali ja jedva nekako skrpim lovu za tako nešto odjednom, tamo negde u julu svake godine...ipak, preporučio bih svakome da ih kupi, jer za nekoliko onih evropskih kvalifikacionih utakmica i jedan derbi, vi ste već ,isplatili, njihovu cenu...i onda ostatak sezone na JNA, praktično gledate za džabe...osim naravno Evro utakmica u grupi koje se dodatno plaćaju...ali ih naravno nećete sve gledati, jer uvek budemo kažnjeni da igramo bez publike bar neku utakmicu...
No, to je već neka druga priča...