Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Dominira po Austriji. Taj covek da ima malo pristojniji sut, da bar bacanja budu na nekih 65% i da moze da ubaci po koji sut sa 2-3 metra bi bio strasan igrac. Za ove nase centre je izmislio kosarku.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Rašić protiv Fenera 16 poena, 4/4 trojke i 2 ukradene lopte.

Bravo, Raške! :)
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.412
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Lazme sinoc slab, samo 6 poena ali dosta promasivao i gubio neke bzvz lopte. zalepio je jednom odlicno cini mi se Gulera. Gist nista, vidim sad na sajtu EL da je bio 15 min na terenu ali potpuno neprimetan, nisam ni znao da je toliko igrao.

Perovic 7 min takodje bez ucinka.
Lafajet za 27 min 14 poena i 2 asistencije, index 13.
Krstic otkinuo. 20 poena, 4 skoka, 4 asistencije za 29 minuta, index 26

Ajd da ne editujem post posle 12 sati...izvinjavam se zato za dupli post

Tekst o Novici
http://www.nbaserbia.com/vesti/2047/put-od-nba-prospekta-do-mega-vizure-novica-velickovic
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Bivši Partizanovac u NBDL ligi
07.03.2013 13:20
1 komentar

Bivši plejmejker Partizana Kurtis Džerels, koji je u sezoni 2010/11. nastupao za crno-bele, iz Bešiktaša će se preseliti u Mejn Red Kloz, ekipu NBDL lige.

Džerels je u aktuelnoj sezoni odigrao 17 utakmica u Evroligi u dresu Bešiktaša, uz prosek od 14 poena, 2.6 skokova i 2.9 asistencija po utakmici.

U Bešiktašu nisu bili zadovoljni Džerelsovim učinkom, posebno u Top16 fazi Evrolige, pa su pre petnaestak dana raskinuli saradnju sa njim.


Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=122370#ixzz2MsThTlnh

Bedak, mogao je kod nas
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Kecman: Srce kuca jače kad gledam Partizan
Košarka – Jedan od legendi KK Partizan Dušan Kecman profesionalno se i dalje bavi košarkom i igra je na visokom nivou u francuskom Roanu iako polako gazi i 36. godinu.

Dušan-Kecman1-300x220.jpg


On kaže da se ove sezone pošteno nanervirao gledajući utakmice Partizana i sve neizvesne završnice koje su odigrali puleni Duška Vujoševića.

- Koliko sam se samo nervirao zbog skoro dobijenih, a ipak izgubljenih mečeva u Evroligi, pa protiv Olimpije i Cedevite. Navijao sam iz sve snage, srce kuca jače kad vidim momke u crno–belom na terenu. Ipak, vreme ne može da se zaustavi, dolaze mlađi i to je u životu i sportu normalno – kaže Kecman i dodaje da i u 36. godini ima energije da se i dalje bavi košarkom.

Potom je i prokomentarisao stil koji gaje Francuzi.

- Nema ovde puno akcija za pojedince, blokova, napada na protivničke igrače sa slabim defanzivnim karakteristikama. Mnogo se trči, ritam je ubistven, prolaze samo igrači sa atletskim svojstvima. Sistem igre je potpuno različit u odnosu na ABA ligu, pa i Evroligu. Nema toliko kontrole dešavanja na terenu. NBA je model koji Francuska sledi.
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Andjusa u pobedi Virtusa protiv Kaserte-12 poena, 2/3 za 2, 2/5 za 3.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Vitman: Veseli se krije od lopte

Trener tima iz prestonice Sjedinjenih Američkih Država Rendi Vitman za Veselog kaže da mora da radi na samopouzdanju kako i svoj talenat ispoljio na pravi način.

"To znači da Veseli mora više da se kreće na terenu, da igra bolju odbranu, da skače i blokira neki šut. Nema igre kada se krije od lopte. On je pametan, talentovan igrač koji može dobro da dodaje loptu, ali mora i da dolazi do pravih pozicija kada je na terenu", rekao je Vitman
Ne znam koliko je novčano, a i vremenski težak Janov ugovor sa Vizardsima, ali voleo bih da ga vidim ponovo u Evropi... Jedna godina kod nas da se povrati, a onda da zabode neki estra ugovor u Barsi ili Efesu!
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Razveo se Novica Velickovic. Kad pre Novice...ocigledno se zajeb'o i pretpostavljam da ga je fino udarila po dzepu...imate na telegrafu vest...
 

Dominus et dues

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.389
Reaction score
168
Локација
"kod proganog forumaša"
Prvo je ovkao govorio
Još jedan vrlo zanimljiv podatak, pošto je Lika, mesto Šuputovog rođenja, poznata po brojnim zvezdašima.
"Ja sam ti uvek bio kontraš. Pošto je otac bio zvezdaš, ja sam se odlučio da budem partizanovac. Jedan sam od retkih Grobara iz Like. Kada sam došao u Srbiju niko mi nije verovao da navijam za Partizan. U mom kraju ima malo Grobara, nešto hajdukovaca, dok su ostalo „crveni“. Dobro je što je tako ispalo, jer sam na kraju igrao za Partizan. Bio je to sjajan period, iako sam imao povredu. Žao mi je što nisam sa crno-belima osvojio Jadransku ligu, ali ne može se u životu sve..

A sada
Od prošlog leta, Predrag Šuput je stanovnik Zagreba. Povukao je hrabar potez. Posle pet godina u Nemačkoj, u Bambergu, gde je postao zaštitni znak, izabrao je Hrvatsku.
– Na zalasku sam karijere, nisam više u situaciji da biram. Kad je stigao poziv Cedevite, odmah sam rekao “to je to”. Prihvatio sam, pojavila se potom i sumnja da li sam povukao dobar potez. Sad mogu da kažem da nisam pogrešio. Ambiciozan klub, na dva i po sata od mog Apatina, gde sam se konačno skućio… Svaki vikend putujem u Srbiju.
Možda dođem u Zvezdu
Ne isključuje Šuput mogućnost povratka na domaće terene:
– Partizan radi sa mladim igračima, ne vidim sebe ponovo u crno–belom dresu. Možda Zvezda, ali i ona ima pokrivene pozicije. Igraću dok mogu, a posle odlučiti da li u trenerske vode, ili da idem na druge poslove. Najbolje je da se priključim nekom klubu
 

S M F

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
209
Reaction score
76
Локација
Stari Kosutnjak
Ako je ovo kompletan citat, ne vidim sta je toliko strasno rekao da bi bio okarakterisan kao djubre, smrad i sl. Jasno je da bi zeleo da dodje kod nas, ali svestan je da se ne uklapa u koncepciju podmladjivanja tima, dok su cigani u poziciji da moraju nesto da osvoje da bi smirili navijace i zato kupuju pre svega iskusne i solidne igrace, a to je upravo on. Sam kaze da nije vise u situaciji da bira, a izgleda da pred kraj karijere neke pare u Srbiji moze da uzme samo kod cigana.Ipak je on igrac profesionalac, ima porodicu koju mora da izdrzava i to mu je prioritet.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.412
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Novica veceras na premijeri Mege u Ks za 23 min. 10 poena i 4 skoka!

jan na twiteru
Final 4, pa sad da osvojimo! Cestitam crno-beli!
 
Последња измена:

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Opet Peković 22p 15 sk za 36 minuta, najbolji u Minesoti.
Pobeda Minesote 93-101
 
Top