Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Zasto se mi ne ukljucimo ako mu istice ugovor?

On ako dodje doci ce posle NLB i igrace taj nas zavrsni deo to je isto kao i da su ga pozajmili kao kod nasa sto je igrao.
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Da se Veseli nije ovako dobro pokazao na krilu uzemi bi mi Micova,ovako sta ce nam sad.Jedino za sledecu sezonu ako ode Ceda ili Strahinja(nadam se da nece).
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Ma ne treba nam niko.Sa ovom ekipom svakog mozemo da dobijemo sto se da videti iz proslih utakmica
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Meni Micov dobro dodje kao zamjena za Novicu s obzirom da su velike sanse da nas Novica napusti na kraju sezone...
 

Clint Mansell

Grobar
Учлањен(а)
07.10.2008
Порука
355
Reaction score
0
Локација
Palestina
Pa ne vidim kako Micov moze da mijenja Novicu.Daleko su od bili kakve slicnosti.Micov je klasicna trojka a Novica 4.Micov je vrlo koristan igrac,dosta me podsjeca na Kecmana.
Ali tesko da ga mozemo vratiti u Partizan,makar sa trenutnom finansijskom situacijom.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
I Micov i Ceda i Strahinju su znali da odigraju cetvorku. Mada nisam na to mislio, nego Micov da dodje kao 3, a Jan da se prekomanduje na 4. Uostalom, slozice to Dule...
A i ne moze se reci da su daleko od bilo kakve slicnosti, pozicije 3 i 4 su dosta slicne, jos kad se uzme da je Novica takav tip igraca da je blizi krilu nego teskom centru...
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Ne postoji neka veca shansa da zavrshi kod nas! A i kako ce kad mi stojimo ocajno finansijski! A i nama sad ne treba, a Micov zeli samo da dodje na pozajmicu do kraja sezone, a onda da ide u inostrasnstvo.
Inace mnogo bi nam koristio sledece sezone.
 

jedibojan

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2007
Порука
108
Reaction score
0
I ja mu se bas nadam za sledecu sezonu. Mada, ako Dule proceni da Vesely moze dovoljno da napreduje, i ova trojica bi mozda bili dovoljni
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
tau - Pamesa 82 - 66 1/4 kup kralja

za tau
Ilijevski 3p 2sk 3as index 6 za 16min
za Pamesu
Kosta 13p 5sk index 18 za 20min
Vule 8p 1sk 2as index 6 za 17min
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
Jovo Stanojevic potpisao za Vojvodinu do kraja sezone...
 

MRDzA

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
59
Reaction score
0
Bata Kan-Kan donirao :p Ma nek neko ulozi u Partizan, Partizan bi sa Dulem i "evropskim" budzetom usao u NBA u drugoj sezoni :)
 

Clint Mansell

Grobar
Учлањен(а)
07.10.2008
Порука
355
Reaction score
0
Локација
Palestina
v126002p0.jpg

Kamings: I borba za opstanak je OK
Cetvrtak, 26. februar 2009. 18:33
Vontigo Kamings u Partizanu i Makabiju je navikao na borbu za trofeje. Sada sa Vojvodinom ulazi u završnicu borbe za opstanak u NLB ligi.

Ciljevi su potpuno različiti, ali je ulog za iskusnog američkog plejmejkera ponovo veliki i to mu je dovoljno.

"Borbu za opstanak doživljavam kao nešto sa čim se srećem prvi put u karijeri, kao izazov i mogućnost da naučim nešto novo. Nisam morao da dođem u Vojvodinu, još klubova se interesovalo za mene, ali je presudilo to što se u Srbiji osećam prijatno i što imam dosta prijatelja koje sam stekao igrajući za Hemofarm i posebno Partizan", rekao je Kamings u intervjuu novosadskom "Dnevniku".

Vojvodina do kraja takmičenja ima težak raspored, prvu od četiri preostale utakmice igra sa Partizanom u Novom Sadu.

"Raspored je vanredno težak, ali sam ubeđen da ćemo opstati u ligi. Prvi od tih susreta igramo sa timom koji nas je u Kupu pobedio sa trideset razlike... Partizan ima izuzetnog trenera, prepoznatljiv sistem igre, odličnu disciplinu. Svi to znaju pred mečeve sa njima, ali opet gube, jer su moji nekadašnji saigrači izvanredna ekipa. Da bismo ih pobedili potrebno je da oni imaju slab dan, a mi da odigramo najbolje što možemo, pa i više od toga".

Kamings kaže da mogući umor crno-belih posle gostovanja u Malagi neće biti saveznik Vojvodine.

"Nikako ne treba da računamo na umor igrača Partizana. Dule uvek izvlači maksimum iz ekipe, biće tako i u subotu, u to sam siguran. Znam način na koji ulaze u utakmice, šta u meču traže, dobre strane tima... Igrao sam skoro dve sezone u Partizanu i neki njegovi igrači mi dođu kao deo porodice".

"Lale" su nedavno pojačane još jednim američkim igračem, Hasanom Adamsom, koji ima skromno NBA iskustvo. Sada ih je ukupno trojica!

"Poznajem ga jer smo zajedno nastupali u letnjoj ligi NBA. Mislim da će nam biti od velike pomoći, a glavni kvalitet mu je odlična igra u odbrani. Sličan je Šaronu Fišeru po građi, ali njih dvojica igraju različitim stilovima".

Kamings je navijačima Vojvodine poručio da pred utakmice odluke "ostanu pozitivni".

"Verujte da možemo da ostanemo NLB ligaši i u narednoj sezoni. Daćemo sve od sebe kako bismo vas obradovali".

U razgovoru za "Dnevnik" otkrio je i detalj iz privatnog života, koji je malo kome poznat.

"Već pet godina sam u Evropi, nedostaju mi prijatelji i porodica. Imam veoma mlade roditelje, otac mi ima 48, a majka 50 godina i oni su mi kao stariji brat i sestra, pošto ja imam 33. Međutim, profesionalac sam i trudim se da potisnem emocije i stavim se u funkciju ekipe čiji sam član. Planiram da igram do 36, ako me povrede mimoiđu, a onda ću da vidim šta dalje", zaključio je Vontigo Kamings.
MONDO.....
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
v126170p0.jpg

Kesar preuzima Ural
Subota, 28. februar 2009. 10:51
Pomoćnik Dušana Ivkovića u reprezentaciji Srbije, mladi stručnjak Aleksandar Kesar prevodiće u narednom periodu sa klupe ekipu Urala iz Perma.

Kesar, koji je radio i kao pomoćnik Duška Vujoševića u Partizanu, imaće za cilj da u naredne dve godine vrati ruski klub na staze stare slave, kada su učestvovali u Evroligi.

"Brzo smo se dogovorili oko saradnje, jer je Ural klub sa velikom tradicijom. Ove godine ne blistaju, ali ću period do kraja sezone iskoristiti da skeniram ekipu, analiziramo probleme i napravim dobru potporu za sledeću sezonu. Imam dovoljno vremena da vidim sa čim klub raspolaže", izjavio je Kesar za "Sport".

On je dodao da je Uralu mesto u vrhu ruske košarke.

"Ural je ozbiljan klub, a činjenica da angažuju trenera u smiraj sezone kako bi se pripremili na vreme za sledeću sezonu, dovoljno govori o njihovim ambicijama. U klubu igraju tri Amerikanca, ostalo su Rusi, među kojima ima i reprezentativaca, a tu je i Vanja Plisnić. Za dve godine očekujem da se klub vrati na stare staze slave", istakao je mladi srspki stručnjak, koji je već otputovao u Rusiju.

(MONDO)
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
Krstic (26p 6s 2as 2bl) odigrao fantasticnu utakmicu za Tandere protiv Dalasa! :clap
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Kamings i Stanojevic, nazalost, nisu vise ni bleda senka onih igraca kakvi su bili pod Duletovom komandom. Gledao sam uzivo Vosa-Partizan... Posebno se to odnosi na Jovu koji je u subotnjem mecu delovao "tuzno". Ni probojnosti nema vise kod nijih, godine su odnele hitrinu i Vosa se debelo zeznula s njima. Umesto pojacanja dobili su poslabljenja.
 

Clint Mansell

Grobar
Учлањен(а)
07.10.2008
Порука
355
Reaction score
0
Локација
Palestina
Krstic nastavlja sa dobrim igrama
v126736p0.jpg

NBA: Krstić kao čarobnjak

Nenad Krstić je postigao 18 poena, uz četiri skoka, za 32 minuta i bio najzaslužniji za trijumf Oklahome (88:83) nad Vašingtonom, u čijim redovima je najbolji bio Entoan Džejmison (29 poena).

Srpski centar je na kraju bio siguran sa linije slobodnih bacanja i zapečatio sudbinu Vizardsa.
 
Top