Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.379
Reaction score
20.839
Локација
Beograd

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.427
Reaction score
6.744
Локација
vezenemam

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.553
Reaction score
12.817
Локација
Beograd
Veceras u 20:00h gost kod Edina u podkastu Jan Vesely
Koliko sam ja uz ovo uživala sinoć... A jutros uz kafu uz Duleta, ne mogu da se otmem utisku o snazi tog čoveka... I dan danas, imenuje, da ne zagadim post preskočiću ime, onog nepomenika žvalavog, gađa i pogađa pravo u metu, problemi s bubrezima nisu napravili problem s mudima... I dobro Dule izgleda, mnogo mi je drago...

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
287
Reaction score
2.206
Локација
Western filmova
Veceras u 20:00h gost kod Edina u podkastu Jan Vesely
Hvala Janu Veselom na svemu, što nam je pružio. Omogućio nam je uživanje u njegovoj igri, pokazao ljubav i zahvalnost prema Partizanu. Veliki čovek, pozitivan, iskren, sa puno lepih reči i prema Duletu i prema Željku. Naučio naš jezik, bolje od pola ovog naroda. :respect

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
465
Reaction score
1.331
Локација
Banja Luka

Bobrock

Grobarčina