Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Mogu da ti puse Jokane JOKANE JOKANE EEE. Kakva sjajna uvertira pred derbi, Jokanovic trener koga sam i ja priznajem dosta dosta potcenio, napredovao je neverovatno, pocecu da pratim englesku PL naredne sezone majke mi :)
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Bravo Jokane. Sto kaze Kejp, prosto da ne povjerujes da ce neki nas trener trenirati premijerligasa. Svaka cast.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Presrecan sam zbog velikog uspeha velikog coveka i gospodina Slavise Jokanovica! Mnogo srece u PL, legendo!
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.074
Reaction score
8.380
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Nazalost ne mora da znaci da ce Jokan voditi ekipu u PL.
Gazda je klasican kreten goran vesic i zika pauk. Imam pare, dovodim kog hocu i kad hocu...covek menja trenere cak i kad im dobro ide.
Pre par dana sam citao da se o Jokanu raspituju mnogo jaci klubovi, skocila mu cena, zasluzeno ali bih voleo da ga vidim na klupi protiv premijer ligasa naredne godine.
Ipak, realno ovaj tim je dobar za ovaj nivo takmicenja, tehnicki i takticki to su sve igraci veoma skromnog kvaliteta. Da bi uspeli da nakrcaju makar i 20ak bodova morace da dovedu bar 5,6 pojacanja i to pravih pojacanja koja mogu da igraju dobro u kontinuitetu na najvisem nivou!
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Imas pravo, klasicni ego manijaci s mnogo para i nerealnih ambicija. S druge strane, Jokan je preuzeo ekipu (cini mi se u tom trenutku sestoplasiranu) unutar koje su vladali izuzetno losi odnosi. Od samog pocetka je bio pod konstantnim pritiskom od strane pomenutih vlasnika, na raspolaganju igracki kadar koji je sve samo ne PL nivo pre svega odbrambena linija. Iz ne bas sjajnih okolnosti izvukao je maksimum i ostvario rezultat vredan paznje drugih PL klubova.
Ovo su prelomni trenuci u njegovoj karijeri i iskreno se nadam da ce doneti najbolju mogucu odluku koja ce mu doneti jos mnogo novih i vecih uspeha!

Ako za nekog moze da se kaze da zasluzuje ovakvu zivotnu sansu, onda je to Slavisa Jokanovic!
 

House

Grobar
Учлањен(а)
15.10.2010
Порука
679
Reaction score
133
Jos jedan od mnogih legendi koje su oterane... ako se dobro secam stojala je parola Jokane odlazi... ne mogu da se setim koja utakmica bila u pitanju ali znam da smo pobedili i izborili LE i covek se gospodski povukao.
Jug ga terao a on sad igra PL ...
jokane sve najbolje
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nije me sramota da priznam da nisam verovao u Jokanovića, sramota me je što nisam verovao u njega. Bravo Jokane!
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Izvinite ako je neko vec pisao nisam video.

Ljubinko Drulovic novi trener Makedonske reprezentacije.Veliko nazadovanje za njega u smislu da je reprezentacija mojih go kurac.Vi bar imate igrace svetske klase u top klubovima mi nista.Ali to se moze promeniti ako je doveden da mlade ubaci u vatru pa za neke sledece kvalifikacije da smo konkurentni.Kod mladih ima dosta potencijala.Ali ne verujem da je Ljubinko doveden da duze staze.Kako i da je nek mu je sa srecom,nezna u kakav divlji jug je dosao.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.400
Reaction score
3.254
Локација
Tamo gde su Grobari
Škule uveo Lokomotivu u finale kupa. Ušao u 82. minutu (gubili 1:0) i dao ga u 88. Nije uspeo da pogodi i u penal seriji ali su ipak prošli dalje.
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa
Džoker Škuletić sjajnim lobom postao heroj i pored promašenog penala! Pejčinović i on u finalu Kupa (VIDEO)
Srpski napadač je jedan od najzaslužnijih što je Lokomotiva došla na korak od trofeja i plasmana u Evropu

Posle tri poraza u prvenstvu, Lokomotiva iz Moskve je polufinalni duel Kupa Rusije protiv drugoligaša Gazovika dočekala kao meč sezone. Samo pobeda i plasman u finale kup takmičenja su mogli da ugase požar u moskovskom klubu nastao serijom očajnih rezultata u ligi.

I uspeli su Železničari da se domognu finala!

Četa Miodraga Božovića je posle boljeg izvođenja penala slavila u Orenburgu, a junaci pobede su bili srpski internacionalci Petar Škuletić i Nemanja Pejčinović.

Ipak, Lokomotiva je preživela pravi pakao da bi došla do finala. Domaći tim uopšte nije izgledao i igrao kao autsajder iako je petoplasiran u drugoligaškom karavanu i bez velikih šansi da uđe u Premijer ligu. Gazovik je bio bolji rival u prvom poluvremenu koje je završeno bez golova, da bi već početkom drugog dela igre došao do zaslužene prednosti. Vasijev je kaznio slabu igru odbrane Lokomotive i doveo domaći tim u vođstvo, a u tom tremnutku Grof Božović je verovatno razmišljao o neprijatnom razgovoru koji ga čeka kod predsednice Smorodskaje.

Gurnuo je Božović na teren svu artiljeriju koju je imao na raspolaganju, a u 82. minutu je povukao potez koji je promenio tok meča. Umesto Mihalika je na teren uveo Petra Škuletića, a srpski reprezentativac je izrastao u heroja meča. U 87. minutu je praktično niotkuda doneo izjednačenje. Iskoristio je fizičku superiornost, izborio se za loptu pored štopera domaćih i elegantnim udarcem lobovao golmana za izjednačenje i veliko slavlje gostiju.

U produžecima je domaći tim psihički pao, Lokomotiva je propustila neke solidne prilike i finalistu je odlučila penal lutrija.

U prvoj seriji Lokomotivin golman Giljerme je odbranio penal Šogenovu, ali se na isti način u drugoj seriji revanširao Škuletić kojem je čuvar mreže domaćih odbranio udarac sa kreča. Ipak, u četvrtoj seriji je Gazovikov prvotimac Ahmedov pogodio stativu, da bi konačan trijumf Moskovljanima doneo Nemanja Pejčinović precizno izvedenim penalom u petoj seriji.

Газовик - Локомотив 1:1 Кубок России 29/04/2015

Газовик - Локомотив || Penalty shoot-out 3 - 4 || Full HD || 29.04.2015
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Je l' to onaj sto je kao kivan na nas i kome je Vojvodina/Rad omiljeni klub a protiv Partizana igra bez emocija jer smo ga "zeznuli"!? Daleko mu lepa kuca. Da nije Ziline i onog jednog gola za pobedu na strani, ne bih ga se secao...
 
Top