Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.356
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ti si hvalio jebenog Pešukića i Vujačića.
Ovaj lik je bukvalno 30i igrač čukaričkog kog su doveli danilo, rošavi i ostali da probaju da od igrača od 1000 eura naprave neku lovu jer svaki igrač koji igra u Partizanu može kasnije da se uvalja na neki istok samo da 2 noge ima. Jedino gore od toksičnog pesimizma je toksični optimizam.
Btw na WHUTD akademiju mogu i ja da se upišem ako ću platiti, ali to ne znači da ću ikad zaigrati u whutd i biti Lampard.
Nije verovatno najgori ikada, ali je najobičnija menadžerska krpa i kusur.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Šta više, bolji utisak je ostavio on od Šehovića i Filipovića koji su došli iz punih sezona a pokazali jedno veliko ništa.

Ovo mozda jeste tacno (mada je i to pitanje), ali Sehovic nije odigrao ni minut na svojoj poziciji, a Filipovicevi problemi su vezani gotovo iskljucivo za igru u vazduhu, sa cime nije imao ni blizu ovoliko problema u dosadasnjoj karijeri, kada je lopta na zemlji pokazao se i vise nego dobro do sada. To su problemi koji se lako i brzo resavaju, u Sehovicevom slucaju jednostavnim vracanjem na prirodnu poziciju, u Filipovicevom ce se ti problemi resiti sami od sebe, osim ako stvarno nije zaboravio igru u vazduhu onog trenutka kad je potpisao za nas, u sta mi je malo tesko da poverujem.

Sa druge strane, Belicev nedostatak tehnike i pre svega bilo kakve takticke discipline je mnogo tezi problem za resavanje od problema koje imaju Sehovic i Filipovic. Malo sam ga previse iskritikovao kad je potpisao, slazem se da nije najgori igrac koji je igrao kod nas, dobar je atleta, moze da bude upotrebljiv sa klupe kada je potrebno povecati intenzitet i agresivnost na sredini, ali osim u toj jako specificnoj ulozi on nema apsolutnu nikakvu vrednost. Da bi se to promenilo, potrebna mu je sredina gde ce imati ogromno poverenje trenera i veliku minutazu, a tesko da je dovoljno veliki potencijal da bi nam se takva investicija u njegov razvoj isplatila, tako da ce Belic jako tesko kod nas podici nivo igre u odnosu na ovo sto je prikazao do sad.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.089
Reaction score
5.046
Локација
vezenemam
Uvek je lepo pročitati nešto slično ovome.
A za one koji kažu "ma, pusti, to je Kina", bilo je više nego dovoljno "velikih" imena sa daleko manje uspeha tamo...
Sve čestitke Ristiću, i samo neka nastavi u istom stilu!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Lazar Marković opet asistencija kod vodećeg gola za 1:0. Pobeda njegovog Gacijantepa na domaćem terenu od 5:2 nad Antalijom.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Baš lepo što smo ga dali za dž.
 
Top