Dres Partizana - nekada i sada

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
769
Po meni, treba menjati proizvođača opreme na 2,3 godina, jer posle toga postane dosadno - sitne varijacije, bez autentičnosti svakog sezonskog dresa. Ovo posebno dolazi do izražaja kod velikih kompanija, koje nisu voljne da se cimaju oko klubova koje ne doživljavaju kao velike brendove na svetskom nivou.

Zato sam ja uvek za neke manje proizvođače. Voleo bih lično Diadoru. Volim taj žabarski šmekerluk kod Kappa, Diadora...

Što se tiče bordo plave varijante, po meni je to must have. Samo što ne mislim da je to samo do uprave - proizvođač (posebno veliki) to ne želi da ponudi, a uprava to ne smatra krucijalnim pitanjem, pa ne insistira. Ne verujem da namerno neće.

Inače bordo bela varijacija bi u smislu marketinga mogla sa bude veliki pogodak pošto je nije bilo 10-tak godina. Uz to, kombinacija boja je prelepa i tradicionalno je naša.

Čak mislim da bi akcija na nivou foruma bila dovoljna da se uprava založi, njima to ništa ne remeti, samo da vide da navijači imaju želju i potrebu za bordo-plavom.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
4.141
Локација
Bijeljina
Sponzor ne moze tako, mora da bude uocljiviji, a posto je nasima u marketingu tesko tri slova odstampati sa vecim belim/crniM dropom onda zveku sva slova na pravougaonik i cao
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
304
Ovi predlozi su svi fantasy dizajni, ako ostanemo sa Najkijem nama slede dresovi iz njihove standardne team wear kolekcije. Znači nikakve ekskluzivne dresove ne dobijamo.
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
616
Локација
zemun ceo crn i beo
Čitam sada na nekom portalu da smo sa Najkijem potpisali ugovor na još dve godine i da nam i sledeće sezone ostaju ovosezonski dresovi. Da li je moguće
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
2.840
Локација
Подгорица
Оно што сам видио по нету дресови на пруге су исти код Најкија и то је трећа година, а некада их мијењали на годину, па двије. Очито да се усесређује на велике клубове, а наши магови маркетинга очито знају само за најки.
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
304
Izbacio je Najki novi team wear collection, novi prugasti template, još zimus negde. Postavio sam na ovoj temi već.
Nije do Najkija, sigurno su ovi iz uprave Partizana na nekom lageru liferovali gomilu ovih starih dresova, pa da se ne baci.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
2.840
Локација
Подгорица

Ево Најки каталог, гдје су дресови исти као предходних година.
Наравно да није до Најкија, нисмо морали да продужују уговор, имали су брдо других брендова.
 
Top