Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Ovo sa taxijem je neprocenjivo. Tek sam sad odgledao i odlicno je! Dule je car. Kako je lozio ljude :buhaha Boljševička partijja Srbije i Crne Gore, specijalni sud za specijalni kriminal. Onu crvenokosu iz Zemuna je lozio za medalju, necu da vam otkrijem sve :p:D Odgledajte obavezno!
 

Maler

Disident
Учлањен(а)
17.08.2007
Порука
1.666
Reaction score
138
Локација
Višegrad
Obavezno pogledati!

Niko nije savrsen :D

U ne normalnim okolnostima normalne su ne normalne stvari :D
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Sada radi :D Bagovao je winzip.

Ovo nikada nisam odgledao celo do danas.
Ovo je bio pokusaj politickog atentata. :buhaha
 

rembrant

Početnik
Учлањен(а)
17.09.2007
Порука
7
Reaction score
0
Dule je mali Bog na zemlji... hahaha kako sam se samo slatko ismijao! Dule: "Ima se Moze se!" VRH!
 

bitan

Banned
Учлањен(а)
25.07.2007
Порука
505
Reaction score
36
^ auu " ... skok u napadu , borba bre, sta je ovo bre ... "

Dule Nenadjebivi
 

nelepfc

Banned
Учлањен(а)
11.12.2006
Порука
21
Reaction score
0
Локација
Humska 1
Dule bi i od Bozidara Djelica napravio vrhunskog centra :)
Kakav kralj ,zaista jedan od najboljih u evropi,ako ne i najbolji...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
VUJOŠEVIĆ JE NAJBOLJI U EVROPI!

Milenko Tepić: Naš trener može da vodi bilo koju ekipu u Evropi, ali je odabrao Partizan. On je među najboljim trenerima na kontinentu, o njemu govore rezultati i igrači koje je stvorio
image.jpg
Dule je poseban lik... Tepić Dule je poseban lik... Tepić

Bek Partizana Milenko Tepić smatra da je trener crno-belih Duško Vujošević jedan od najboljih evropskih stručnjaka. On tvrdi da Vujošević može da radi u bilo kom klubu, da mu gotovo svakodnevno stižu ponude iz najjačih liga Starog kontinenta, ali da ih on redom odbija, čvrsto rešen da ne napušta crno-bele u skorije vreme.


Novinari poznatog grčkog internet sajta „superbasket.gr", u razgovoru sa talentovanim srpskim reprezentativcem izrazili su čuđenje zbog toga što neki veći evropski klub nije angažovao Vujoševića, imajući u vidu sve njegove uspehe sa Partizanom na domaćoj i međunarodnoj sceni, ali ih je Tepić brzo ispravio, objasnivši da je „Vujošević tačno tamo gde i želi da bude"...
- Duško Vujošević može da radi u bilo kom evropskom klubu, ali je njegova želja bila da ostane u Partizanu, i to je nešto što bi trebalo jasno i glasno reći. Put kojim je krenuo, Vujošević je sam izabrao. On radi tačno ono što želi da radi, što ga čini srećnim i što ga ispunjava. On je jedan od najboljih trenera u Evropi, a rezultati koje je postigao govore sami za sebe. Pa, pogledajte samo koliko je igrača „stvorio" i kakve su oni karijere napravili - rekao je Tepić.
Grčke novinare je zanimalo i to kako će se Partizan „oporaviti" posle letošnjeg odlaska trojice najboljih igrača iz kluba (Nikole Pekovića, Dušana Kecmana i Miltona Palasija), ali im je Tepić poručio da nema razloga za zabrinutost.
- Nemojte da se sekirate previše zbog nas, jer nije to prvi put da se susrećemo sa takvim problemima. Svake sezone je isto, niko nam ne daje nikakve šanse, ali mi uspemo da ih demantujemo na parketu.
image.jpg
VUJOŠEVIĆ DULE
Pogledajte samo šta se dešavalo pre godinu ili dve. Neki igrači su bili povređeni, drugi su otišli iz kluba, pa su se odmah javili neki i počeli od svega da prave nekakvu tragediju. Ali, mi se nismo obazirali na takve priče i osvojili smo tri trofeja, dok smo u Evroligi daleko dogurali. Verujem da će i ovoga puta biti slično - kaže bek crno-belih.
Tepić napominje da nema neke preterane misterije u vezi sa izvanrednim rezultatima Partizana u najjačem evropskom takmičenju, koji su u potpunom neskladu sa budžetom koji klub ima.
- Nema tu neke tajne, bar ja ne znam za nju. Mi samo radimo ono što umemo, ono što su nas učili odmalena. Treniramo satima i dajemo svoj maksimum. Na utakmicama jednostavno pokažemo ono što smo naučili na treninzima, a osim što smo tim, mi smo i porodica, u punom smislu te reči. Ove godine su nas napustili Peković, Palasio i Kecman, kojima želim sve najbolje u narednom periodu, ali kao što ste mogli da primetite, možemo i bez njih - poručio je na kraju Tepić.
A. JOVANOVIĆ
Tepic o Duletu za Press
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG

Clint Mansell

Grobar
Учлањен(а)
07.10.2008
Порука
355
Reaction score
0
Локација
Palestina
"Neke stvari se rade i preko volje...Nadam se da će se naći neko rešenje. Mi ćemo u tri utakmice imati ukupno 21.000 gledalaca, a neki filmovi koji se pomažu iz budžeta i u koje je mnogo uloženo gleda u bioskopu 25.000 ljudi", kazao je Vujošević.

Svaka cast na ovom rezonovanju.
 

bitan

Banned
Учлањен(а)
25.07.2007
Порука
505
Reaction score
36
Dule Vujosevic moze da natera gane da gledaju EUROLEAGUE a ne CHAMPIONS LEAGUE.

Dule je pokusao sa Vranesom i deckom od 18 god da pobedi prvaka evrope...
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.570
Reaction score
3.389
Ma, nije to sve. Pokusao je pobediti evropskog sampiona sa Vranesom (rekao sudijama da brze izbace Lasmea na kraju), 18-godisnjim deckom (rekao Novici da ne zapinje puno), sudijama koje te sistematski unistavaju (lepo zamolio sudije da nam tri puta oduzmu loptu zbog loseg vodjenja i dosude 5-6 nepostojeca faula, od kojih jedan na 30 sekundi do kraja), a Grobarima je sapnuo da malo stisaju ton za ovu utakmicu.
I nista- izgubio samo 1 razlike jer je naredio taktiku zadnjeg napada da damo kos, ali samo iz treceg pokusaja.

Jbt, jos uvek me dusa boli kako su nas juce pokrali, mamu im jbm placenicku, pa nam sada ostaje da se ovakvim postovima vracamo u normalu.
 

Тесла.Ки

Партизановац
Учлањен(а)
11.12.2007
Порука
1.631
Reaction score
64
Локација
Novi Sad
Dule ume da pripremi ekipu i da je motivise kao nijedan drugi trener (...u bilo kojem sportu...)....
Mogu da mislim sta je rekao igracima posle poslednjih 20 sekundi :)banghead) jucasnje utakmice....
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
partizan je mnogo cenjen van naših granica.definitivno je trejdmark evropske košarke,svi znamo ko je najviše za to zaslužan.posle ovakvih partija dokazuje da je među najboljim trenerima trenutno u evropi.realno po kvalitetu smo u pojedinačnom smislu dosta dalje od ovih,ali da se smanji ta razllika služi dule.motivacijom i vođenjem momaka je iscedio CSKA,baš su se potrudili da nas dobiju.drugo poluvreme su odigrali 100% u odbrani da nas pobede i još su strepeli.šta reći za odluku o hazarderskoj zoni u poslednjih minut ipo,kojom je zamalo dobio utakmicu.neko će reći da se kockao,al ja ipak mislim da je to bio njegov specijal za ovaj meč,u slučaju neizvesne završnice....
setimo se samo koliko smo se mučili 5 sezona da bi bili na ovom nivou zadnje 3.i za njega je to bila dobra škola.i ranije je imao neiskusne igrače pa smo njihovim kaljenjem gubili silne utakmice.mislim da je u tom segmentu najviše napredovao.do ove sezone tepić i novica su se kalili ali mi utakmice nismo gubili na njima...setimo se ranijih sezona,kada je to isto radio a mi bili beton(dve sezone po 2-12)drugi segment je skauting u kojem nije sam ali izabere stranca bez greške.treće,došli smo na nivo da sastančimo posle retkih poraza?! zna se ko nas je doveo na taj nivo.svakom sezonom je sve bolji,i unapređuje svoje ''veštine'' :D

zašto je Partizanu pravi rival CSKA a ne žlezda ? zato što je dule tako odlučio :s
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Dule je definitivno covek koi ne prestaje sa radom na sebi, a mi imamo srcu sto Dule kada radi na sebi to je uvek u korist Partizana. Secamo se svi da nam je top 16 bio nedosanjan san sa ekipama koje su imale zvucnija imena od Tepica i Noleta. Imali smo vujanica, Scepanovica, Jovu i jos dosta njih pa smo ispadali od glupog Ostendea i jos glupljeg Slaska i Asvela.
A prosle godine smo odjavili aktuelnog prvaka Evrope, ove godine imali sut za pobedu protiv prvaka Evrope, o tome mogu da sanjaju mnogi sa vecim budzetom od nas.
Hemija koja vlada u Pioniru na relaciji navijaci - igraci - Dule - Danilovic je nesto o cemu ce se dugo pricati, samo da potraje sto duze...
 

grobar mk

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
309
Reaction score
3
Локација
MAKEDONIJA
grci-v.jpg

Trener Partizana i selektor Crne Gore na meti Helena
Grci ne odustaju od Vujoševića

Subota - 06.12.2008

Kako prenose italijanski mediji, Košarkaški savez Grčke odlučan je u nameri da angažuje Duška Vujoševića kao selektora Helena.

Prema istim izvorima, njegov pomoćnik bi bio Dimitris Itudis, dugogodišnji pomoćnika Željka Obradovića na klupi Panatinaikosa. Istovremeno, prvi strateg moskovskog CSKA Etore Mesina trebalo bi 2009. da preuzme Barselonu, dok je Pepu Ernandez već viđen kao selektor Francuza.
ALO
 

Clint Mansell

Grobar
Учлањен(а)
07.10.2008
Порука
355
Reaction score
0
Локација
Palestina
A nece valjda otici iz sa mjesta selektora Crne Gore.Tek je zapoceo taj posao.
Mada ko zna kolike pare daju Grci:banghead
 

jedibojan

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2007
Порука
108
Reaction score
0
Znaci dobijacemo ili mlade Crnogorce ili mlade Grke u Partizan
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Pa ovo je sad na Duletu da odluči,za Partizan ni jedno ni drugo nije najbolje,jer smo videli da imamo malo vremena za uigravanje pred sezonu,ali ako Dule želi niko mu ne sme stati na put.Sve u svemu njegova odluka.

@jedibojan

Ako je ovo bilo u negativnom kontekstu onda uopšte nije na mestu i bezobrazno je.Ako nije,sve ok,pozdrav.
 

jedibojan

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2007
Порука
108
Reaction score
0
@Laki
Nikako u negativnom kontekstu. Recimo veoma bi voleo da vidim npr. Dasica u Partizanu (Mada kako je Vesely krenuo, za tim nece ni biti potrebe).
 
Top