Dule Vujošević

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
1.801
Tako je. Na zalost, ispada da stranci vise pokazuju zahvalnost za ono sto im je Dule i uopste KKP pruzio, nego domaci igraci. Vanja mu tu dodje kao neki izuzetak.
Da ne spominjem da ima i onih koji su bili toliko nezahvalni i bezobrazni, da su tuzili klub zbog tricavih nekoliko hiljada evra, a taj klub na celu sa Duletom im je omogucio da se obogate i postanu igraci. I jos kao nagradu dobiju neku funkciju u klubu.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.404
Е, јбг... од националног блага стигосмо до угрожене врсте...
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
6.057
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
BiH bez selektora: Vujošević na transplantaciji

http://mondo.rs/a1121077/Sport/Kosarka/Dusko-Vujosevic-ide-na-transplantaciju-bubrega.html

"Obaveštavam javnost da sam juče dobio informaciju o tome da će proces transplatacije jednog bubrega u moj organizam započeti u jednoj specijalističkoj ustanovi u Istanbulu, dana 30. jula ove godine. Istine radi, 30. jula počinju ispitivanja od čijih rezultata zavisi da li će do transplatacije doći.
Taj zahvat čekam dugo i budući da sam svestan zahtevnosti čitave stvari želim da se zna da je ta operacija neodložna, ali i da činjenica što se ona vremenski poklapa sa završnom fazom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo mene ne čini mirnim.


Srećno Legendo, borba bre!

Važno je da svi pišu kako smradonja sad slavi pogodak, a ovo nije ni bitno, gamad.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
844
Локација
Београд
Srećno Generale, da nam što pre budeš onaj pravi, stari dobri Dule.

Dobro znaš koliko je ludih glava uz tebe uvek, a posebno sad, dobro znaš da nas ima gomila, gomila nesalomiva, koja se po uzoru na tebe nikad neće pokoriti naprednoj aždaji, već ćemo je srušiti i zgaziti za sva vremena kad - tad.

Da se što pre vratiš svom mestu uz teren i pokažeš ko je majstor svog zanata.
 
Top