Dule Vujošević

BELI BG

Grobar
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
712
Локација
Zemun
Uhhhhh jbt, ne znam kako bih opisao osecanje, cudno... Nasmejan, a pune oci suza, podilazi me jeza u isto vreme...
Hvala ti Generale, po ko zna koji put!
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
6.638
Локација
Nedodjija
posle onog od pre par dana, profa Koprivica od Duletu!!!

Višegodišnja saradnja sa Vujoševićem ima zasigurno posebno mesto u Vašoj karijeri?

“On je mlađi od mene, znam ga kad je bio student, rano je počeo da se bavi trenerskim poslom i pomogao sam mu u nekom smislu da malo drugačije gleda na trening. Njegova maksimalna posvećenost, skoro do samoubistva, fascinantna je. Takvu vrstu posvećenosti da čovek sve radi sa ciljem da dođe do rezultata ne vodeći računa o bilo kakvim posledicama po sebe retko se viđa. Još nešto. Svi ga vide kao čoveka koji vređa. Nisam nikada video da je vređao protivničke igrače ili protivničkog trenera, niti svoje igrače sem u onim situacijama kad su mu vređali košarku onakvom kakvom je on vidi. Dakle, ako je dogovorena košarka bila da moram da čuvam njegov levi ulaz i ja se pomerim i čuvam njegov desni, tog trenutka je on dobijao napade.

Povezane vesti – Duško Vujošević COSA NOSTRA

To je Dule Vujošević koji je stvarno radio nemoguću misiju da dođe do rezultata i paralelno razvija mlade igrače. On je čovek koga treba stvarno ceniti tim pre jer je platio cenu tog svog emotivnog neverovatnog izliva prema drugim ljudima, prema mladim igračima. Pamtim jednu scenu na kraju sezone u kojoj smo postigli veliki rezultat i prvi put ušli među osam u Evropi. Sedeli smo u Partizanovim prostorijama i Dule je ušao, trebalo je da održi sastanak i da odgovor šta i kako u narednoj sezoni. Međutim, bio je nešto vidno potresen i samo je rekao jednu rečenicu: “Nemojte da bilo ko među vama pomisli da ga ne volim”. Izašao je sa suzama u očima. Bila je jedna neverovatna scena. Pored mene je sedeo igrač koji je bio prilično zapostavljen te godine, nije igrao skoro uopšte, ali mu je Dule posvećivao vreme. I njemu su pošle suze i samo je rekao: “Kakav car”.”
 

Kentucky

Početnik
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
186
Локација
Western filmova
Što ga drugi više mrze, ja ga još više volim i cenim. Treneru, zaslužio si još mnogo trofeja. Nadam se i u našem Partizanu. Koliko god da mi je drag i Trinkijeri, Dule će zauvek ostati naš poslednji stub odbrane. Partizan.... jedna velika porodica :navijac
 

trivunelli

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
802
Локација
25-i maj
Vojskovodjo cestitam! Drago mi je da Dule uzima trofej u ligi u kojoj se ulaze jako lep novac ali prosto nema taj kvalitet,jer nema talenata kao ovde. Dobro je za Duleta da radi ali je takodje bitno da to bude sa manje stresa i inteziteta. Dule cekamo te da gledamo zajedno finale EvroKupa!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
17.209
Локација
Žrnov
čitam članak i razmišljam kako osim planinića ne znam ni jednog od ovih igrača na -ić... nisam ja baš neki poznavalac sad košarkaša na -ić, i relativno su no name za mene.. ali zamisli da si eto košarkaš i odeš da igraš u RUMUNIJU, eej RUMUNIJU, i dođe da te trenira DV.
ja ne znam, pa tim momcima ništa bolje u životu profesionalno nije moglo da se desi... jedino ako su cigani, ne znam koliko su srećni :buhaha
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
6.419

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
17.209
Локација
Žrnov
Top