Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Ej, ali da se jedini Dule oglasava i staje u odbranu Partizana i sada kada je van kluba... U sta smo se pretvorili, leptejebo.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Sinoć obrisah preko 1TB video materijala sa košarkaških utakmica.Obično jedna kamera uvek snimala DV kada izvodi svoj "ples"
Nakon što sam se pošteno ismejao i poslao materijal u kantu
ne mogu da poverujem da ta energija na terenu i tribinama,taj prkos i ponos puko kao balon
Kao da sam bio u drugoj dimenziji sunce ti poljubim
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Jel ima neko link za video montazu, gde Dule i Misa se avionom ustremljuju, ka rupcagi?
To je bilo za Junkovcane, melem na rane, ko za marinkovu baru, pesme im o rusenju, paljenju JNA.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
INTERVJU OSTOJA MIJAILOVIĆ 2. DEO: Ne volim Zvezdu, država joj daje duplo više novca! Čović je autokrata, Vujošević je kriv što je Partizan dovde dospeo!

- Mislim da je Goran Grbović najbolje objasnio tu situaciju. Ne mogu ja sad da kažem da se nisam ništa pitao u klubu. Ja sam predsednik i donosim odluku, a ako sam podlegao nečijim pritiscima, to je moj problem, a ne vaš. Duško Vujošević je, kao što ste i vi rekli, bio sve u klubu. To zna i on sam. On se, s jedne strane, postavlja kao najveći partizanovac, što ne sporim, ali ne možemo da se pravimo mutavi. Nije istina da su odluke donošene bez njegovog uticaja. Koliko je imao platu u CSKA? Partizan ne može da plaća 30-35.000 evra mesečno trenerima. Zapravo, može da plaća, ako plata opravda godišnje transfere. Jeste bilo i tad transfera, ali je trošeno više novca. Kako Partizan duguje 7.000.000 evra? Kad uzmete strukturu obaveza, vidite da su neke stvari rađene na silu. Klub je vođen na jedan način do 2010, a od 2010. naovamo je vođen katastrofalno. Deluje mi kao da su se po svaku cenu takmičili s Crvenom zvezdom, po svaku cenu da nju pobede, a nije važno da li ćemo da zadužimo klub za milion i po evra. Jasno je da svi želimo da pobedimo Zvezdu, to nam je u krvi. Ali, koliko to košta? Moramo da postavimo infrastrukturu, postavimo ekipu na svoje noge. Svaki dan vrše pritisak na mene zašto ne dovedemo centra, zašto ne dovedemo pleja... Možemo da dovedemo pojačanje koje nam odgovara. Gde postoji klub koji pet godina nije uzeo novac od transfera? A Partizan je najtrofejniji u Srbiji. Od Bogdana Bogdanovića naovamo sad ćemo prvi put uzeti pare. Želim da pojačanja koja ubuduće dolaze u Partizan prođu sito struke, a ja ću na osnovu njihovih argumenata i obrazloženja prihvatiti ili odbiti predlog. To ću onda da iznesem na Upravni odbor, koji će da glasa o tome. Ranije nije postojao ni UO, ni predsednik kluba, postojao je samo jedan čovek koji se za sve pita. On se zvao Duško Vujošević, to svi govore. Ja nisam bio u klubu i ne mogu da optužujem čoveka koji je stvarno ostavio veliki trag. Ali mnoge stvari koje se oko njega dešavaju mi ne prijaju. Kao ni mnogim partizanovcima.

- On je poslao tu opomenu. Bio sam bolestan, nisam ni radio od Nove godine, pa ću sesti s njim naredne nedelje. Bez obzira na to šta on izjavljivao, ne želim nijednom svojom izjavom da ga uvredim. Duško je to što jeste, a da li su njegovi postupci u ovom trenutku ispravni ili nisu, to zna on, a zna i javnost. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi. Ostoja mu ništa nije dužan. S Mutom Nikolićem sam se dogovorio kako ću da mu isplatim preostale zarade i obaveze, a za to sam odgovoran ja kao čovek iz Partizana. Duško je čovek od dostojanstva i uveren sam da neće uraditi ništa što bi naškodio klubu
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Jebem ja tebi mater vašljivu naprednu u pičku raspalu, jebo te onaj koji te postavio da laješ okolo, teletabisu reatardirani, a jebem mater i svakom ko te podržava takvog degenerisnog!

Nadam se da ovo govno od sline ostoje kurcoje, nije zaštićeno od opštenja sa užom i širom familijom, ako jeste, kažnjavajte, al', još jednom mu sve po spisku.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd
Stvarno, previše mi je ovo, tamo Schone, ovde ovo raspalo sektaško govno smrdljivo... Iako sam žensko, jebem ti i oca i majku što te napraviše, bolje da te pobacila, fuj...
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
Da pitam matorog kobasicara, koji je onomad sirio lazi o desavanjima na istoku JNA, a kao po obicaju IH odmah prvi provalio uljeza dok smo ga pravili na budalu, da li smem da psujem SNS olos, jer jbga ne zivim u Srbiji, a i dovoljno sam sposoban da obezbedim normalnu egzistenciju. Da li smem da psujem SNS okot?

Ostoja jebem ti sve zivo i mrtvo, kao i svakom "partizanovcu", sto je zbog ovoga ili onoga glasao za vucica. Tim glasom ste glasali da vam pseto siluje i ubije Partizan, picke licemerne.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
“Idem da bih se vratio”, rekao je Dule pre tačno dve godine... Šta se sve desilo za dve godine nedobog nikome!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Sve ste rekli, nista za dodati, nista za oduzeti.
Sta moras imati u glavi ili srcu, pa za ovog smrada reci bilo sta pozitivno? Moras biti ganci ili realni grobar, nema trece.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
'ajde todoriću spasitelju naš, oglasi se, slažeš li se s ovim raspalim govnetom, deliš li njegovo mišljenje?

Za šta si se prodao, za platu?

Ako ne čitaš, ima onih koji će te sve preneti na redevnom brifingu o tome šta se dešava na forumu, i ko te kako pominjao!
 
Top