Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2011/2012

Статус
Затворена за писање одговора.

Darko71

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
293
Reaction score
3
Nikada nisam pljuvao nas KKP, jer taj isti KKP ima toliko kredita da ne moze da ih potrosi jos dugo, zbijte redove i idemo dalje, sta da se radi....

A J M O C R N O B E L I
 

ajranovic

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2009
Порука
711
Reaction score
2
Локација
Kragujevac
@ajranovic

brale nemam nameru da se upustam u svadju, ako ti nisi video ocigledno navlacenje na strani Armanija u par situacija na kraju tekme koje su prakticno resili sitaciju.. Kriv je naravno i Ejsi.. To su 2 krivca za vecerasnji poraz.. toliko od mene necu dalje..

Taman posla, cenim te i rado citam tvoje postove :ziveli
Nevolem ovakvu igru i to je to.
A da smo masili ovoliko plejeva za sezonu ipo ja ne pamtim (a mator sam poprilicno)
 

paokara

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
655
Reaction score
60
Izvini, a ko to nije dozvolio, malo sam neupucen??

Jes da smo mi debelo zasrali, ali kao sto se i moglo ocekivati smradovi su lepo gurkani od strane sudijske trojke. Burusis koji urla pa posle cetuje sa sudijom, lomljenje ruku od strane onog djaketija, faul nad lucicem prilikom onog skoka, dal herstona il nikolasa, previd faulova pod zabarskim kosem, a pod nasim sviranje mrkog pogleda.

Jebiga, to nije bio razlog prethodnih godina, pa nek ne bude ni ove. Ali kad se sve skupi: slabiji pionir, slabiji igraci, slabiji trener to mu dodje na ovo veceras.

Pritom u odredjenim trenucima stvarno nismo imali ni srece. Milisavu (kolko god da ga pljujete) je lopta 2 puta izasla iz kosa, i ruku na srce, veceras je po meni bio solidan.

Idemo dalje, a kako, videcemo!
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
@ajranovic

brale nemam nameru da se upustam u svadju, ako ti nisi video ocigledno navlacenje na strani Armanija u par situacija na kraju tekme koje su prakticno resili sitaciju.. Kriv je naravno i Ejsi.. To su 2 krivca za vecerasnji poraz.. toliko od mene necu dalje..


Bile su dve sumnjive situacije (navlačenje) u poslednjoj četvrtini, ali mi smo utakmicu izgubili još u trećoj...
Inače, da smo ušli u četvrtu sa + 4-5, takve dve situacije se ne bi ni desile...a imali smo sve preduslove za to na poluvremenu...ali sve!!!

I normalno je da krivica onda ne može da bude na sudijama...nego na našem treneru koji je celu treću četvrtinu (kad su nas lmili) držao Loua...koji je u napadu bio tragikomičan, a u odbrani ga nije bilo...

Nisu nam sudije ništa uzeli...mi smo sami sve dali...
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Samo se nadam da naši neće reći "Velikih rezova neće biti, Jovanović ima punu podršku, Lo je najveći profesionalac koji je došao u Partizan, vjerujemo u postojeći igrački kadar..."
Otjerati Loa već večeras, vratiti Duleta pod hitno, malog Miljenovića ubaciti u prvi tim i da on i Anđušić igraju pleja, Peru u pomoćnike. Raduljicu vratiti tamo odakle je došao i dovesti dobrog centra.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Sad svi terate Vladu,a zaboravljate kako je bilo na pocetku sa Duletom. Vlada je valjao dok je pobedjivao sa Pekovicem u timu, sad kad nema Pekovica odmah on nevalja. Alo bre, nije trener ispromasivao tolika bacanja i trojke. Nemas dobrog sutera, nemas dominatnog centra i nemas dobrog organizatora igre. Kraj price!
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.662
Reaction score
5.530
Po kom jebenom pravilu da je ostalo 64:68 oni prolaze dalje? Zar se ne gleda broj postignutih poena u gostima ako je razlika ista? Izvinjavam se ako je pisano o tome,nervozan sam, ne mogu da listam.
 

Qaaph

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
644
Reaction score
47
Локација
Coruscant
Nista, zbiti redove, pobediti mutante, pa oko Nove godine videti sta valja ciniti - ko ide, a ko ostaje. Ne prolazi ovakva igra na centre, kad nemas dovoljno dobrog centra.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Пласман је прокоцкан још у Белгији. Ипак, не бих мрачио после свих лкепих тренутака које нам је донео КК Партизан. Американизација кошарке узима данак, сваке године од нуле, морало је и ово једном доћи.
И смањите пљување...
 

ajranovic

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2009
Порука
711
Reaction score
2
Локација
Kragujevac
ScreenShot00016.jpg
 

brzomimi

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
80
Reaction score
2
Pored očajnog "zakona", nedovoljno dobrog Raduljice, slabog zalaganja pojedinaca - "manekenisanja", navijanja ispod svakog nivoa, veoma bolnog poraza, na sve to nas čeka i velika kazna. :banghead
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.194
Локација
Žrnov
Jasmina razumem tvoju fanaticnost, razumevanje u sport al ne mogu da verujem da se ti pravis slepa, al bas slepa pred problemom... Ovo je kosarkaski Jesic. Imao je skolu al je los profesor tj katastrofa. Uz to ko kaze da Danilovic ne sme da pogresi. Svi smo ocekivali od Vlade al se pokazao kao ocajan potez i kao nespreman trener. Ja sam vec kad od 11 razlike dodjosmo na -1 skontao da smo osvirali svoje ove godine u Evropi.
I da mnogi govore ovo je poraz ko i svaki drugi. A ja vam kazem izgubili smo novcano puno, 3 utakmcie u areni, izgubili smo pare od EL (tj one koje dolaze) izgubili smo puno. Osetice se to u ovako kriznom periodu.

Ja uopšte nisam fanatična nego realna, bez obzira koliko mi pričali da se ne obaziremo na realnost :wink:

Kao prvo, koliko smo bacanja promašili? Pola da smo pogodili, prošli bismo. Tu nije Vlade kriv.

Koliko smo otvorenih šuteva promašili? 1/3 da smo dali - razbucali bismo ih.

Trener je tu delimično kriv, zato što nije uradio dobru psihološku pripremu igrača.

Prisetite se koliko smo puta prošli na 1 loptu, koliko smo puta imali sreće. Da, sreća se zaslužuje, a ja ne mogu da kažem da je noćas nismo zaslužili. Ali, i to je sport.

Da li je on košarkaški Ješić ili ne - ne znam, ali stoji da i Danilović može da pogreši, naravno. Meni smeta pljuvanje Vlade a ne pljuvanje Danilovića koji ga tu "drži". Ne kažem da ga treba pljuvati, daleko od toga, ali ne treba pljuvati ni Vladu. Kritika, OK; ali sigurno je njima najteže...
 

Veliki Strumf

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
325
Reaction score
16
Локација
Strumfograd
Nisam od onih pljuvaca...koji jedva cekaju da se nesto ovako desi da bi pljucnuli...ali jako sam razocaran...jako... : ( ...
Svaka Vladi cast ali Dule vrati se ako Boga znas...
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Vlada da ode sada nema sanse..nece ga pustiti Danilovic i imace i podrsku uprave u to je sigurno..Evo neki poceli i Dragana da pljuju a on bio nas najbolji igrac u ovoj utakmici..Mi smo dali sve od sebe i borili se do kraja..Idemo dalje momci da pobedimo cigane u subotu..Leglo bi nam renoviranje pionira da za pocetak tu budu pravi navijaci koji znaju da navijaju..

Nece ga pustiti Danilovic??Nece.Zato sto je sposoban onoliko koliko je sposoban i njegov trener.Toliko godina,toliko igraca,a mi opet na nuli?Za FK svi lajemo,za KK svi cutimo_Ovog "trenera" je doveo Danilovic,Danilovic je alfa i omega naseg kluba.Umesto dea klub ide napred,mi stojimo u mestu.Ili idemo nazad???
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
izdade me cakarevic ..........jos ne mogu da poverujem sta nam se dasava sa suterima.Cakarevic,Lucic,Andjusic bruka cele sezone.Za crnca necu da trosim reci.Za centre po jedno kandilo sta oni rade iz utakmice u utakmicu.......ej bre da ti sakati burusis da onoliko koseva,pa taj ne bi pored Nikole mogao da udje u reket,a kamoli da da neki kos.Vlada ko da nije bio godinama uz Duleta.........ovi nas odvaljuju u reketu od batina on ni da zucne,fin neki momak.Dule bi veceras imao najmanje jednu tehnicku ali bi mi otvorili sampanjac i cekali izvlacenje za top 16......ovako nam ostaje da se gonimo sa fmp-om i makabijem u aba ligi.......mrka kapa sa ovom igrom da mozemo nesto da uradimo,mislim da je pravi trenutak da se zahvalimo nekim igracima i sto pre da pocnemo sa uigravanjem nove ekipe
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.171
Reaction score
731
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Eto vam ga "veliki strucnjak" Vlada Jovanovic.Sakrijte se svi njegovi dupelisci,taj covek nas je doveo do dna.Njegov poraz,kao i svi do sada.Ako taj baksuz ne podnese sutraq ostavku,pokazace da je i moralna nula(kao sto je trenerska nula).
PS A vama kosarkaskim strucnjacima svaka cast.Ogadili ste ovaj deo Foruma koliko ste strucni.Sreca,pa ce da cutite do Oktobra 2012.Na nasu zalost.



јесте да сам освједочени како ти кажеш дупелизац, ал ћу сад да изађем из Владовог дупета и нећу да се кријем...

а тебе нека је срам и стид због овога !

обзиром на коментаре појединих могла би тема да се промијени у "КК Армани 2011/2012" :puke


оно што ме фасцинира код ових анти-дупелизаца јесте да они ни дан данас не капирају о чему смо ми дупелисци ође дрвили...

Ником од нас Владо није брат ни комшија ни рођак, нити смо га бранили јер нам је готиван...

Ми смо бранили ИНСТИТУЦИЈУ ЗВАНУ ТРЕНЕР КК ПАРТИЗАН !!!
Ми смо бранили тај толико пута помињани СИСТЕМ КК ПАРТИЗАН !!!

а ти пошто си по сопственом признању анти-дупелизац, што не опљунеш по осталима...што не кажеш "Данило слино, што си довео Јовановића"

што не кажеш "Тодорићу, ћелави пропали кладионичару, што ниси отјерао Јовановића "

што не кажеш "Вујошевићу свињо дебела, што си хвалио и бранио Јовановића"

Нико то не смије да напише ! Најлакше је пљуцнут по Јовановићу..

Што се мене лично тиче ако Даниловић,Тодорић и Вујошевић сјутра одлуче да потпишу уговор на 5 година с Владом имаће моју безрезервну подршку !

Исто тако , ако одлуче да му захвале на свему, нећу ни "а" рећи !




КК Партизан је пројектован за много јаче сеизмичке потресе него што је то овај вечерашњи !

Још дуго ће Партизан бити шампион са или без Јовановића !
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Pa dobro boze moj...borili se dobro, probali sa "jednosezoncima"...ispostavilo se da je los odabir,a cìnilo mi se da nikad jaci nismo bili...kakva prejebotka...zasluzili su ovi momci moj glas da ih bodri celu sezonu...tako ce i biti,ali tako mi svega urlacu na klupu da pusti besovica,jaramaza,bogdanovica,miljenovica umesto jednosezonaca...treba misliti i na sledeci top 16.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Taman posla, cenim te i rado citam tvoje postove :ziveli
Nevolem ovakvu igru i to je to.
A da smo masili ovoliko plejeva za sezonu ipo ja ne pamtim (a mator sam poprilicno)

Sta je tu je, bolje od ovog nemamo.. Ni ja nisam previse voleo plejeve prosle sezone a i ove, ali nisam naucen da pljujem igrace dok su clanovi Partizana.. Stisnes zube i produzis dalje pa sta bude..

@Kole

konkretno mislim na onaj faul ispod kosa kad je otisla lopta u aut a sviran je faul, kao i izvodjenje zadnjeg napada Armanija.. te dve situacije su mi krajno sumnjivi...
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Овај шут за три, што и статистика показује, нас је уништио! Ми смо дали петину шутнутих! То је било класично просипање лопти! Омашили смо 20 шутева за три! То је двадесет напада... Да смо имали по бацање за сваки напад ми би сада овде славили! Но са друге стране ваљда је ова утакмица показала ко има а ко не квалитет за Партизан! И тренутно оно чега се највише плашим, а искрено слажем се са Газдом, јесте ово Газдино предвиђање да ће нас ово коштати и утакмице против ганфера! За Ф4 НЛБ лиге нећу да причам то је још далеко, далека будућност, али овај тим нема ону снагу, психичку пре свега, да се из ових гована тако лагано дигне за 2-3 дана!
Ником од нас Владо није брат ни комшија ни рођак, нити смо га бранили јер нам је готиван...
Хаха како коме :wink:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top