Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.007
Reaction score
11.826
Локација
JNA
Ovoj kurvetini od sudije jebem sve po spisku, napusis se mog grobarskog kurca. Panter kao krava koja da 20 litra mleka, pa prospe sve na kraju. Primamo trojku kao deca od 2 godine posle NASEG tajmauta. Da li neko moze da mi objasni kako to da ne mozemo da pokupimo nijedan ofanzivni ni defanzivni skok?
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411
ovo moze da nas kosta top 8... glup poraz, teraj dalje
btw zaista ne znam sta Zoc vidi u Andjusicu
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.102
Reaction score
5.098
Локација
vezenemam
Sem, najblaže rečeno smušenog početka, pobismo se dobro sa Izraelcima, bravo!:clap
Par puta smo prišli na 4 razlike, ali nije bilo snage da ih "okrenemo", šteta.
Ajmo dalje:napred-partizan:
p.s.
Anđušu je možda trebalo sačuvati za neku manju aba utakmicu...sa njim u "elementu" ni Real i Barsa zajedno ne bi dobili ovo. Nestvaran šut iz par prethodnih mečeva se niveliše, a prodate lopte i standardne gluposti koje pravi na obe strane terena lagano daju protivniku +10.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ključni momenat utakmice... Na +6 za njih (83:77) dolazimo do lopte i ceo novi napad, Panter, koji je do tada bio dobar, šutira brzu daleku nerezonsku trojku i to je bilo to. Naravno, uz užasno otvaranje utakmice koje nas koštalo toga da ceo meč jurimo taj veliki zaostatak... bili smo i na -4 (46:42) ali i tada Panter maši trojku (na 48:42) kada smo mogli da se skroz primaknemo... to je što je. Previše gluposti je bilo za jednu utakmicu ali previše. Sjebali smo i koš-količnik sa Makabijem, u slučaju da budemo u krugu, mada teško, sad su na dve pobede više od nas ali nikad se ne zna. Svakako smo i to sjebali.

Po meni, slede nam tri ključne utakmice ako mislimo uopšte na TOP8... Baskonija kući pa Valensija i cigani na strani. Posle nam ide Asvel kao zicer (ako uopšte tako može da se kaže za bilo koju utakmicu u Evroligi) ako nekako izvučemo sve ove pobede... biće preteško.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
Neka mora da se izgubi, idemo dalje.

Ne znam da li Andjusic ceka opet Monako da odigra nesto. Nije problem da se promasi sut, ali ona odbrana je da ne zaigra minut jedan. Dalje, covek u napadu radi ono sto ne zna i sto nije njegov posao, odatle dodju i retardirana dodavanja od kojih me jeza hvata. Smuci mi se kosarka, kada vidim one pasove. Covek ceo zivot igra kosarku, nije mi jasno kako misli da ono moze da prodje.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
813
Reaction score
4.300
Локација
Beograd
Uzasna utakmica, da oni nisu bacali cigle na potpuno otvorenim sutevima bilo bi 20+, ali ajde, bolje ovakva utakmica da se desi u Tel Avivu gde su nam sanse svakako bile jako male, nego protiv Baskonije u petak.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.719
Nepametno odigrano. Ne može se sa 4 igrača dobiti utakmica na strani. Očekivan poraz, ali opet zaboli kad se napravi tona gluposti.
Šta je tu je, nema se vremena za tugovanje, treba se naostriti za Baskoniju.
 

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd
Kao sto neko vec rece pre mene, nije Tel Aviv mesto gde se racuna na brejk. Steta je sto su nam se oni kasnije u toku utakmice nudili, a mi nismo umeli to da iskoristimo. Zao mi je sto nije bilo barem ispod 8 razlike, da izvucemo barem neku korist iz ove utakmice.

Nista, idemo dalje, samo da pobedimo Baskoniju u petak i moglo bi se reci da sve ide po planu.
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
296
Reaction score
2.652
Локација
Beograd
Namještaju nam se cijelo drugo poluvrijeme, ali mi nismo zaslužili da ovo okrenemo. Izgubljene lopte i prosute kontre na ovakvom terenu i to je to. Nisam očekivao top 8, a i sve manje mu se nadam, što je dobro. Kako lijepo igra Lorenzo Brown, da nije igrao protiv nas uživao bih, ovako jbg. A i sa druge strane koliko je Trifunović stabilniji u zadnje vrijeme kao da se uozbiljio na treninzima. Jedino što je možda ŽOC večeras zabrljao je uvođenje Anđušića a ne Nanelija kad smo mogli da obrnemo. Ali ko će znati bi li išta bilo bolje...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top