Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
364
Reaction score
2.274
Локација
Kraljevo
Sećam se pobede u Areni protiv Litvanaca, vidim 11 razlike na semaforu na kraju utakmice i nije mi jasno kako smo ih dobili sa tolikom razlikom. Utakmica uopšte nije bila laka kako je rezultat pokazao na kraju, mi smo pogodili 24/27 sl. bacanja, a oni katastrofalnih 11/21.
S' jedne strane očekujem dosta tešku utakmicu, a s' druge se ne opterećujem rezultatom dokle god budemo imali pomaka u igri u gostima.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.311
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Biće nam slično kao protiv cigana u jadranskoj, njima je tamo dozvoljena tuča i igrači konstantno trpe kontakt. Pitanje je koliko će se faulova dosuditi recimo na Exumu.
Naš trenutni problem na gostovanjima je baš veliki manjak energije, fokusa i onda obično kad jedan igrač iz prve petorke ne igra sve pada. Mi još izgledamo faktički kada nam ne igraju neki igrači pre svih Lesor i Exum kao da igramo s igračem manje. Mi te njihove minute gledamo da izvučemo sa što manjim minusom kao u rukometu kad dobiješ isključenje. Tu se popravlja Alen, ali on je baš igrač koji zavisi od energije. Aleksa bi trebalo bar defanzivno da pomogne pošto je i dalje u napadu kao pušten s lanca. Ako se ta rotacija dodatno proširi s Nanelijem i već sad manje više konstantno korisnik Trifom koji može da odmori Papapetrua na 3 mi možemo da se nadamo nekom intenzitetu u odbrani.
Pri tome uopšte ne treba ulaziti u duel sa idejom “ako ih krene šut za 3”, krenuće kako god. Što znači da je akcenat na usporavanju protoka lopte, sprečavanju brzih izlaznih pasova, da se plejevi šetaju kroz reket, ako budu pogađali iz izolacija itd to je ok, samo što manje situacija gde neko ostane sam iz ekstra pasa jer tu ulaze u jake serije pogotovo s Polonarom s kojim su dobili širinu.
Baš su očajna prilika da se vadimo za sva sranja na gostovanjima ali red bi bio da ispravimo ono protiv Baskonije ili Asvela.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Kuju se već planovi za 5,6 poziciju koliko čitam. Ne dao Bog mogućeg poraza, usmrdićemo se brzo... znam ja nas jebo ja nas.

Bitnija je pobeda kao dokaz toga da smo digli kvalitet igre, defanzive.. (ušli u kontinuitet) ispod kojega ne bi smeli ići.. a taj top 8 može doći a i ne mora ako smo Grobari.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.312
Reaction score
37.389
Zakon velikih brojeva, DV ga je često spominjao dok nam je bio trener.

Kako god da teško izgleda, stvar je jednostavna. Odigraš kako treba i problem rešen. Hoće li biti lako? Neće. Jesu li šanse velike? Nisu. Da li možemo? Apsolutno!

Ja verujem da Željko recept zna i verujem da će ga preneti igračima na pravi način. Na njima je "samo" da ga sprovedu. Olakšavajuća okolnost je to što imamo još 6 gostovanja do kraja, a pobeda u Minhenu nosi isti broj bodova kao i ova sutra. Tako da bez opterećenja. Važna je svaka, odlučujuća nije.

I za kraj da ne bude da se sada pravim pametan, a posle Valensije sam otpisao TOP8. Meni on od početka nije bio cilj. Ekipa raste i želim da bude prava kada se bude lomilo na kraju ABA, a ova sezona u EL je bonus. Skupa škola, ali ipak škola i ako se nauče važne lekcije onda će svakako biti dobra škola. Ja lično želim da što više uživam. Stresiraću se dogodine na putu ka drugoj kruni, Žocovoj jubilarnoj. :D
 

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
92
Reaction score
941
Локација
Beograd
Rekao bih da nam ova utakmica sa Žalgirisom dolazi u jako dobrom trenutku. U blagom su padu forme, pošibali su se ozbiljno sa Efesom do samog kraja utakmice i izgubili, što je sigurno veliko pražnjenje ekipe, pri čemu su tu utakmicu igrali u sredu. Dan odmora manje u "duploj" nedelji može biti ozbiljan plus na našoj strani. Na sve to, povređen im je i Ajzea Tejlor. S druge strane, energija ekipe je verovatno i najbitniji faktor kod druge utakmice u duploj nedelji, i zato domaći teren posebno dobija na značaju jer publika može da pogura domaći tim.

Suma sumarum, pakleno teška i užasno bitna utakmica. Imamo lošiji međusobni skor sa Valensijom i Makabijem, a bolji od Baskonije. Očekujem da će nam Žalgiris biti direktan konkurent za Top8 i ne treba ni pričati koliko bi pobeda značila u ovoj utakmici. A nije da nemamo čemu da se nadamo. Ipak smo u poslednjih 10 utakmica najbolja ekipa u EL sa skorom 7-3 uz Real, Olimpijakos i Valensiju (7-2 u poslednjih 9).
 

hedonizam

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
112
Reaction score
813
Локација
Krusevac
Najbolji i nasladji trenutak za prvi pozitivan skor ove sezone.
Ne razumem cemu primedbe na lozenje oko top 8 i f4, ako to kasnije ne rezultira vredjanju igraca ili ne daj Boze trenera. Nismo bre mi neki ucesnici. Ako protivnik bude bolji, Boze moj, cestitke i jos jaca ljubav prema klubu i podrska. Bas me zanima ko bar jednom nije pomislio na Kaunas u maju. Imali smo pretezak Efes da se izvucemo iz kanala, sada imamo pretesko gostovanje da polako tabamo put ka top 8. Napred do prve od tri u Kaunasu.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Primedbe se odnose na placipi*ke koji se loze u intervalima, ali posle prvog poraza jebu kevu igracima, traze jos 3 pojacanja i sumnjaju u aktualnost Zeljka kao trenera.

Za sve ostale, nema primedbi.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar
Ne znam samo kako nekog ne bude sramota kad izgubimo da pljuje Zeljka i igrace,to mi nikad nece biti jasno.Ali ima modercija koja radi ekstra i imamo opciju report koju cu poceti koristiti od sutra ako nedo Bog izgubimo
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top