Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.570
Reaction score
3.389
Sjajan osecaj jutros grobarijo , savrseno vece , a ? Najradije bi da se ovaj fudbal i ne igra da mi ne sjebu ovo savrseno raspolozenje.
To mi nece nista sjebati, jer ako biram dali da psiho svoju i cigansku napacenu dusu zbog savrsenog sinocnjeg zlocina smiruje preko 2- 3:0 za mezimicu u derbiju ili da nam ucenjuje KKP kroz saopstenja, navijanja ili poreza, onda nek bude ono prvo, kad smo vec odavno usrali sezonu.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.670
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Moram da pohvalim Ansjušića.
Prvi put ove godine.
Definitivno najbolja njegova partija ove godine.
Dečko ne da nije ispadao u odbrani, nego je nekoliko puta čak odigrao vrhunsku odbranu!!!
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.084
Reaction score
4.069
Локација
Beograd
Ne znam da li je još neko primetio, gospodski potez jednog od trenera Albe na kraju tekme. Pevamo im aufiderzen, a on osmeh onako baš iskreno, sa oduševljenjem, tapše prema navijačima i naklon. Zaista gospodski potez i dokaz šta Partizan predstavlja u Evropi.

Biće mi veliko iznenađenje ako ne dobijemo višegodišnju licencu, prvo zbog Željka, a onda i zbog divnih navijača i jedinstvenog događaja u Evropi, za koji pročitah na par mesta u evropskoj štampi još ranije da se utakmice Partizana već uveliko nalaze na spisku velikog broja evropskih turističkih agencija.

U ovom aparthejdu, gde je Partizan bukvalno siroče i nema nikoga sem nas, može se reći da na najbolji način reprezentujemo Beograd i Srbiju. Zbog načina kako se vlast odnosi i kako se odnosila prema nama, nisam naročito srećan zbog toga.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
321
Reaction score
2.050
Локација
Beograd
Crno bela rapsodija sinoc u Areni. Sve je bilo bas onako kako je trebalo da bude! Docekasmo i fantasticno sutersko izdanje Pantera,iako smo se vec manje-vise slozili da je on nasa glavna udarna pesnica ove sezone bez obzira da li da 6 ili 26 poena. Odusevljen sam igrama Exuma, Lesora,Trife,Ledeja. Dobijamo potrebnu sirinu opcija u napadu,ne mogu nas drugi treneri lako procitati i zaustaviti. Dzabe im da zaustave jednog kad ce dobiti #pofaci od ostalih. Zeljko je napravio opasnu masineriju koja mora dalje da melje! Samo za jednu stvar Boga molim. Da nam top 8 ne zavisi od toga da li ce cigani nekoga pobediti ko nam je konkurent. Bojim se da ni u tom slucaju necu za govna moci da navijam. Zato Zeljko i igraci, dobijte sve,molim vas!!!!! Napred Partizan!!!!!
Metar dana posle,ne bih imao imao puno toga da dodam izuzev da se Aleksa raspucao! Ostaje molba Zeljku i drugarima da nastave da delju kako ne bi od musavih i njihovih tekmi sa Efesom, Baskonijom....nista zavisilo. Za njih ne mogu da navijam pa sve i da nama top 8 od toga zavisi! Napred Partizan!!!!
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.801
Локација
"preko bare"
Voleo bi da znam sta mu je u glavi i kako je covek izvrteo da recimo sinoc sansu Andjusicu koji nije ni ulazio u igru u nekim utakmicama

Ako moze neko ko poznaje kosarku na forumu da dokuci sta je Zeljku bilo u glavi

Meni licno smo mi npr delovali bolje protiv Fenera nego sinoc….
Eh, da je to lako skontati, bilo bi trenera više trenera bližih Žocu po osvojenim trofejima. Vidiš da stalno uči i napreduje, izmišlja nove stvari i iskače iz šablona.Zato je naš Želimir klasa iznad.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.184
Reaction score
6.990
Локација
NbG
Aleksi je definitvno prijala uloga i minutaža u reprezentaciji. Koliko nas je ta ista reprezentacija koštala prethodni put po pitanju Alekse sad nam je nešto i donela, a da nije plasman na SP :D.
Slažem se sa kolegama za Anđušića, prava uloga sinoć i vratilo mu se u napadu ono što je zaslužio odličnom partijom u odbrani. Smajli zamenio Lesora na pravi način, Panter kapitenski, Exum prilagodio ulogu prema protivniku, a Zek poginuo i "ogulio kolena" na obe strane terena. Još da su ga sudije više poštovale u nekim svojim odlukama al kapiram da je i taj odnos doprineo da dobijemo to što smo dobili od Zeka. Fotka glavom o glavu sa Željkom govori više od mojih reči.
Idemo dalje sutra Split pa mini turneja po Italiji. Napred momci, napred Željko i svi naši koji će preći kilometre da isprate naš voljeni tim.
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.385
Локација
Kosovska Gracanica
Vrlo bitna pobeda sinoć. Ovakvih utakmica se najviše plašim, gde imaš "lakog" protivnika i pobeda je kod mnogih upisana unapred.
Sad sledi The Italian Job... Neko je gore pisao gde staviti veći fokus. Iz dosta razloga se nameće da grunemo all in na Virtus. Prvo, logično je da će bilo koja ekipa imati veću energiju dok je svežija, nego samo 48h posle toga. Drugo, ako se dobije ta prva, može se na adrenalin i pozitivnu energiju odigrati dobro i druga utakmica u duplom kolu. Treće, pre ćemo dobiti Virtus (moje mišljenje), nego Armani koji je večeras unakazio prvu ekipu Evrolige, koji evidentno diže formu (4 pobede zaredom) i koji će se (po najavama iz medija), kompletirati tačno kad igraju sa nama (igrali celu sezonu bez kompletnog rostera), a da ne pričam što nam i koncepcijski manje leže od Virtusa. Jedna pobeda u Italiji pod moranjem, dve su već kao vlažni san Vesne Čović za kamerunskih 35cm. Ajmo mi!
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.614
Reaction score
13.700
Локација
Yaoundé
... Ovaj Wetzel bi nam legao ko budali šamar...
'Bem ti Albu i onog njihovog Slavkana...
Za Vecela ne znam, ali nakon Slavka Vraneša stalno prizivam nekog centra tog tipa. Gledam tog Kumađea, možda nije neki kvalitet, ali ubeđen sam da bi Žoc i to iz njega iscedio kao suvu drenovinu.

 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Zalgiris i Makabi imaju, rekao bih, za EL uslove odlican raspored do kraja. Jedna pobeda u Italiji bi nam mnogo, mnogo znacila. Pobeda u Kaunasu je za sada ubedljivo najveca u sezoni. Daleko, daleko najvaznija.
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.547
Reaction score
3.854
Локација
Beograd
Zalgiris i Makabi imaju, rekao bih, za EL uslove odlican raspored do kraja. Jedna pobeda u Italiji bi nam mnogo, mnogo znacila. Pobeda u Kaunasu je za sada ubedljivo najveca u sezoni. Daleko, daleko najvaznija.
I Efes. Izmedju nas 4 jedan ce izvisiti. Mada mi bez gledanja na njihove utakmice zavisimo od sebe. Jos 4 pobede ce 90% biti dovoljno. Jedna bar u Italiji i Pao su po mom misljenju pod moranje. Sa dve u Italiji mislim da mozemo da licitiramo protivnika u cetvrtfinalu.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
Ja licno mislim da smo mi u blagom padu forme, i iskreno ne bi me iznenadilo da obe u Italiji izgubimo a posle da se posteno pobijemo…

Ne znam, to mi je neki osecaj..

A licno mislim da pre mozemo protic Virtusa nego protiv Armanija…
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top