Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

PATRIOT

Grobar
Учлањен(а)
24.03.2008
Порука
457
Reaction score
1.248
Da ne objašnjavam šta mi se dogodilo dva minuta pre kraja (zvučaće kao kolege forumaši koji su popravljali bojler onomad), samo bih zamolio za informaciju kada ide repriza utakmice. Ja tek treba da se šlogiram od Panterove trojke.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Što se tiče suđenja, ovako će biti do kraja. Play off je, puštaju grublju odbranu.
Što se tiče utakmice, mi možemo mnogo bolje, a mogu i oni. Samo mi djeluje da mi imamo mnogo više prostora, naročito u akcijama za 2 poena. Večeras je ŽOC maestralnu strategiju imao i ovo je pored Kevinovog šuta ipak Željkova pobjeda.
Papapetru, Zek, Dante i Naneli se čekaju u četvrtak. Mada odbrana protiv ovako fizički jakih igrača sigurno ubija igrače. Mislim da bismo lakše dobili da je Tavares ostao jer su oni dobili na brzini bez njega, a on je igrao toplo-hladno, Smajli ga je baš nadigrao večeras.
Hvala ti Željko što si se vratio i omogućio nam sve ovo.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.360
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Статус
Затворена за писање одговора.
Top