Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
480
Reaction score
2.643
I da iskoristim priliku da se načestitam mile nove godine komentatorskom smradu sa EL TV koji već drugu utakmicu zaredom otvoreno navija protiv nas a posebno protiv Monaka. Jebala te tvoja balerina Montejunas pičko jedna.

AJMO CRNO BELI!!!
Ovo je i meni upalo u oci (tacnije usi). Mislim da je bio isti komenator. Inace su potpuno neutralni i uzivanje ih je slusati, ali ova smradina sa posljednje dvije utakmice... Osim sto je bukvalno za svaku iole diskutabilniju sudijsku odluku govorio da je tu Milano ostecen, i otvoreno je navijao za njih. Kad smo poceli da ih gazimo u cetvrtoj cetvrtini, zvucao je ko da su mu sve ladje potonule. Mislim da je i Covic bolje podnosio nase oducavanje od kosarke njih nego taj komentator. Napisacu im protesni email, sa porukom da mogu, uz duzno postovanje, da mi se napuse k...
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
@Van Der Berg
Jeste, isti je komentator. Baš je bilo previše očigledno naročito protiv Monaka jer je tu bilo tesno i mnogo je duže srao protiv nas. Sinoć kad smo okrenuli i kad su mu sve lađe potonule sam uživao u svakoj sekundi njegove patnje. Težak smrad. Svi ostali komentatori su im ok i trude se da budu maksimalno neutralni ali ovaj je stvarno teško smeće.
 

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
325
Reaction score
2.273
Локација
Novi Sad
Vec vidim naslove u medijima EVROLIGA PRIZNALA DA JE MONAKO OSTECEN, i onda nekgde sitnim slovima u dnu teksta, da je na stetu Monaka isla jedna odluka, a na, stetu Partizana tri odluke.
 

pgd1970

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2023
Порука
93
Reaction score
913
Локација
Петровград

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.271
Reaction score
16.004
Локација
Beograd

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.108
Reaction score
5.125
Локација
vezenemam
Vec vidim naslove u medijima EVROLIGA PRIZNALA DA JE MONAKO OSTECEN, i onda nekgde sitnim slovima u dnu teksta, da je na stetu Monaka isla jedna odluka, a na, stetu Partizana tri odluke.
Važno da su smradovi digli halabuku, nije bitno ima li istine ili ne.
Ćoki-virus mutira i preti da pređe u pandemiju.:D
Trpaćemo ih sve na gomili!
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.409
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Kakva utakmica sinoc... bruka!
Na minus 15, kazem bratu jbg barem cemo glat izgubiti, da makar jednu utakmicu nema stresa i nerviranja do samog kraja i onda... kamikaza potez Zeljka, sta mozemo da izgubimo, daj da prodrmam ekipu. Ulaze Smajli, Djusa 33 i Jare i okrecu utakmicu potpuno!
Narocito Jare dobija ovacije cele arene, i pomisljam jbt koja smo mi avangarda, covek u kanalu, pljuju ga svi redom i vidi kakav aplauz podrske dobija od 20k ljudi. I on nosen tom podrskom kida defanzivu, pogine, publika prepoznaje momentum i grmljavinom nosi ekipu do preokreta.
Faktor odluke publika i Jare, koji su dali neverovatan boost citavom timu, jer smo do tog trenutka bili u skroz kontra ritmu i energetski izmrcvareni! :clap

Dosta pametno smo igrali zadnjih 13-14 minuta, zrelo i napokon bez previse gresaka i lose selekcije napada. Naravno sve na krilima odlicne odbrane!

Veliki zal za Aleksom, ogroman... tuga ali vratice se on i opet nam kidati zivce, i bice jos jaci!
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Nadam se da ovim postom sačinjenenog posle utakmice sa Bajerna( nekoliko sati pre nego što je i Vujošević izjavio tako nešto) ,imam kredibiliteta da napišem sledeće:

Ne mogu objasniti zašto i kako... Uvek će se neko pametan koji barata sa terminologijom me izgađati kontraargumentima da nisam u pravu. Ali sam siguran posle odgledane utakmice da brazilac je to što je nedostajalo Željku i Partizanu a i nama.
Gotovo sam siguran da u naredne 6 utakmice dobijamo bar 5.
Ako bude bilo tako prosipaću pamet zašto i kako, ako ne bude prestaću pisati na košarkaškom delu foruma.
Partizan je najopasnija ekipa koja zasniva svoje napade i odbranu na detaljnom razrađenom planu.
Ideja je uvek bila da se igra pametno u napadu ,energično u odbrani uz punu koncentraciju na sačinjen plan.

Plan se uvek krojio da se napadne slabosti protivnika ,iskoriste prednosti našeg tima i da tim sakrije mane pojedinaca i da se to sve pretoči u automatizam.
Stotine i stotine akcija napravljenih od kojih moraš imati inteligenciju prepoznati i napad i odbranu je preduslov a imati sposobnost da ga skrojiš i izvedeš je komplet "za poljubac u ćelu" od strane Željka Obradovića.
I uvek ostaje varijanta kad sve zabaguje u napadu,što zbog lošeg čitanja ,što zbog slabog protoka dati loptu Panteru,bekovi i centri na svoja mesta za eventualni promašaj i pali.
I sad će neko reći da sam izmislio toplu vodu sa takvom nekakvom izjavom.

I zaista sam mislio da to i jeste nešto što je tola voda i ne treba nešto posebno pojašnjavati
zašto PJ ako ima zadatak da ne ide na obruč zbog sačinjenog plana-
neće ići jer se koriste druge "vrednosti tima",ako je plan da PJ iskoristi slabosti i napadne koš on će napasti...
Ne mislim da posebno treba razlagati zašto sakrivanje
mana igrača u odbrani kao što je Kaminski još uvek nisu u "automatizmu" tima, I da to nešto što treba posebno iscrtavati ...I zašto su važni igrači kao što je Kaboklo ,njegov dolazak gotovo polovinu vremena je skratio "element" uigranosti tima koji se još uvek prilagođavao i još neko vreme će se prilagođavati igraču kao što je Kaminski ...Ali ipak moram za kraj.
Jednom kada to postane celina ako postane celina mi idemo na F4,i to jeste zaista topla voda.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.108
Reaction score
5.125
Локација
vezenemam

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.770
Reaction score
22.910
Локација
Beograd

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
I onda dodje neko sa pricom u vezi reprezentacije i ucinka domacih igraca (pr aut kako je Avramovic postao igrac zahvaljujuci radu sa pesicem za nepunih 20 dana). Olosi jedni...smeta vam 20 hilj, smeta vam Zeljko o kojem svi govore sa strahopostovanjem osim u zemlji hrabrih junaka cijelog univerzuma, zemlji gdje se casno gubi, a necasno dobija, zemlji zvezdasrbije…SNS sekta radi punom parom!

A onima koji su okacili onaj transparent u Areni za domace igrace, dozivotno bi im zabranio ulazak na nasim utakmicama. Govna manipulatorska, kao sto vam je rekao Zeljko, James Nunnaly je Partizan, Kevin Punter je Partizan…
 
Последња измена:
Top