Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.758
Reaction score
6.303
Ključno pitanje sad. Kad kreću karte za Barsu i jel moguće svetsko čudo u vidu online kupovine ?

Brat jooo… Jedva čekam da dodje u arenu. Samo da do tada bude zdrav. Mislim da mu slede najveće ovacije do sada :respect
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
One dve akcije koje je master mind Zelimir nacrtao nakon time out-a... Kakva poezija... Kakvo savrsenstvo! Imam osecaj da on tezi da Partizan u 100% poseda bude onakav. To su njegove zamisli.
I onda kad gubimo i kad smo losi, mislim da smo na 20-30% - pocetak prosle sezone do 4-9, Makabi ove sezone, finale super kupa Aba i td. Kad se priblizimo 50%, oderemo nekog ko ove veceras. Mislim na slabije protivnike. Prosle sezone u zavrsnici Evrolige smo dosli i do 70% (protiv Reala tamo, Monako, Fener).
Ne mogu ni da zamislim sta bi i gde bi bili kad bi se priblizili toj cifri od 100%!
Naravno da sama zavrsnica-egzekucija sofisticiranih Zeljkovih kreacija zavisi od dodatnih faktora i uklapanja svakog igraca u sistem (o cemu on neprestano prica na konferencijama, treninzima, prilikom izlaska iz igre svakog igraca), ali one dve akcije su zaista bile remek delo savremene kosarke.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.432
Reaction score
4.172
Локација
127.0.0.1
Mnogo smo se zaneli, bez ijednog jedinog razloga.

Asvel iako je u donjem domu Evrolige, ove sezone ima sasvim respektabilan sastav, sa sigurnoscu mogu reci da su jaci nego li prosle sezone.

Sa druge strane, svaka ekipa u Evroligi ima neugodan domaci teren i nije iznenadjenje da Asvel na pr. dobije Real, Olimpijakos ( prosle sezone su slavili u Blaugrani ).

Ne treba ih potceniti, ali niti preceniti, imaju sigurno jacu unutrasnju liniju od nas, Fal i Lavrenj ( sto bi neki rekli ), atleticizma na preteku imaju, tu je i rutiner Nando De Colo.

Lepa prilika za brejk, ali nikakva sigurna pobeda i tako nesto.
Mnogo smo se zaneli, malo smo ih razneli. :cool:
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd

Cela utakmica protiv ASVELa
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
482
Reaction score
2.658
Sta bi tek bilo da smo bolje sutali trice? Mozda bi i pobijedili :D
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.280
Reaction score
16.044
Локација
Beograd
Brate, u pobedu se ne ponesi u porazu se ne ponizi.
Arhiva Asvel, utorak puta barsa, pre toga trening protiv Cibosa.
Dobijamo spance, zatim i Pirej pada, ne znam kako, al dobijamo obe :D
Nemoj molim te da citiraš Tegeltiju. :D Ima razloga za zadovoljstvo naravno, sinoć je odbrana bila na mestu. Ineče po ciganskim medijima Asvel je prošle nedelje bila ozbiljna ekipa od juče krš. :D
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.330
Reaction score
10.969
Локација
underground
Kakav god je Asvel , nece imati manje od 10 skalpova i ove sezone. Odlicna igra pogotovo u defanzivi i laka pobeda sa izuzetno slabim procentom za 3 koji je inace nase najjace oruzje. Onda mozemo da zamislimo kako ce to izgledati kad se sut vrati na nas prosek.
Ipak naravno da ne treba sad praviti euforiju , kao sto ne treba praviti tragediju od poraza. Sezona je duga, bice tu svega i velikih pobeda i losih utakmica i poraza , tako da samo utakmicu po utakmicu. Mi smo skloni da zakljucke pravimo iskljucivo po tome kako je poslednja utakmica odigrana. Cekamo i to pojacanje pa da vidimo kako ce to dalje izgledati,ali neopisivo zadovoljstvo je gledati Partizan u najmanje 34 utakmice evrolige a nadamo se i vise.
 
Top