Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.309
Reaction score
10.889
Локација
Beograd
Komentator na Euroleague.tv je takodje rekao da Partizan izgleda kao "legitimate contender". Da ne bude da samo mi ovde fantaziramo :D

Ono radovanje Ledeja i Nanelija poslije zakucavanja Nanelija na cetiri minute prije kraja je jos jedan razlog zasto mi je ovo mozda i omiljeni tim Partizana ikad.
Koliko god volim Partizan, Željka, ovu ekipu, ne može da se meri sa onom - ako su ruže, procvetaće... Jednostavno je, meni bar...
 
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Bilo kom klubu gde je trener Zeljko je u prvih pet favorita za osvajanje. Samo da nas zaobidju povrede. Bicemo sve bolji i bolji. Prosle godine smo bili egal sa najboljim. Ove u martu ocekujem da ih rutiniramo kao juče Asvel. Bez obzira na troduplo jeftiniji tim. Grobar i Zeljko daju budzet na kvadrat možda I na kub.
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
246
Reaction score
1.119
Локација
Trebinje
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Mića je esencija KKP

Što se tiče one akcije, bez želje da potcenjujem najvećeg tako nešto je praktično nemoguće izvesti bez Kaminskog i tu je njegova poenta što zna sve sa loptom, tu treba videti udvajanje videti saigrača dati pas ni prekasno ni prerano, većina centara je jednostavno preslaba sa loptom za tako nešto.

Što se tiče asvela, ne bih da budemo cigani, oni su sa ovim trenerom aposoutna vreća govana i sramota za el i Toni Parkera, iako imaju dobre pojedince i budžet.
Opet mi smo znali da gubimo od takvih timova i dobijam nervne slomove od istih, samo ne bih pravio neki hajp od pobede.
To sto je esencija nema veze sa tim da li je zanimljiv ili ne. Inace veliki igrač, potom je posteno radio u klubu, postujem ga, ali to nema veze sa time da li je zanimljiv za slusanje. Obicnio (uvek) preprica nesto sto sam procitao u vestima tog dana. Shvatam da nije lako ispricati nesto zanimljivo, ne ume svako to. Recimo od tebe cujem nesto, i naucim, nekad se ne slažem, ali imas svoje ja, a od njega samo sta sam citao na portalima tog dana. Inace pozdrav Mici Bericu, jednom od omiljenih igraca.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
482
Reaction score
2.648
Koliko god volim Partizan, Željka, ovu ekipu, ne može da se meri sa onom - ako su ruže, procvetaće... Jednostavno je, meni bar...
Hm, ne znam na koju ONU ekipu se misli. Onu iz 1992 ne pamtim tako dobro jer sam to vrijeme proveo vecinom bez struje, tako da sam od citave sezone gledao samo to finale. U pamcenju mi je ostala poslije toga prva koja je igrala poslije sankcija i koja je poslije dosla do F4, sa Tomasevicem koji je pobjegao od cigana, pokojnim Harisom, Micom (koji je, doduse, otisao prije F4 sezone), Drobnjakom i ostalima. Onda onu sa Fredi Hausom, koji je bio prvi stranac kojeg smo stvarno zavolili. A onda Duletovu TNT + Pekovic ekipu. Pa onda ovu posljednju.

Ali, ni kod jedne se ne sjecam da se cak i stranci raduju kao djeca u utakmici koja u sustini skoro nista (jos uvijek) ne odlucuje. A toga je dosta bilo i prosle godine. Zato mi ova specijalno prirasta srcu. A mozda i zato sto konacno poslije susnog posta opet cujem od neutralnih komentatora da smo "legitimate contenders".

Inace, gledam danas skracene snimke danasnjih utakmica. Bice mnogo gadno protiv Katalonskih ciganstura, uzese i Olimpijakos u gostima, koji je takodje vrlo jak. Izgleda da im odlazak Prepodobnog nije previse tesko pao, a imaju i Hernangomeza i Dzabarija Parkera. Monako je odron od ekipe, najgori napadacki u oba kola dosada. Ne vjerujem da ce im Kemba rijesiti sve probleme. Danas ih je Virtus totalno unistio. Zeleznik i Zalgiris - nista posebno i jedni i drugi, mislim da nam je Zalgiris ozbiljniji protivnik od Gargamelovih, pa bi mozda bilo bolje da su oni izgubili, ali srce se ne moze prevariti, tako da smo zadovoljni njihovom pobjedom. Valensija i Fenerbahce - moze se i sa jednima i sa drugima, pobjegulja im je jedan od boljih igraca. Kao novogodisnju zelju bih imao samo da, ako sa njima budemo igrali egal zavrsnicu, da im odlucujuci sut uzme Guduric.

Sve u svemu, slijede nam dvije od cetiri ili pet najtezih utakmica sezone, i ako slucajno izgubimo obje, nije nista strasno, jer su to ekipe koje ce biti medju prve 4 na kraju. A dobicemo bar jednu.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Време је за Класик
После историјске прошле сезоне, када смо остварили један заиста фантастичан успех, апетити армије навијача Партизана су значајно порасли. Били смо на корак до Ф4 - да се не враћам на део како смо сви преживели 5. утакмицу у Мадриду, освојена је АБА лига после тачно десет година. Сезона је оцењена изузетно успешно и доказ зашто се највећи тренер Европе, господин Жељко Обрадовић, вратио у свој Партизан. Лето је обележила сага „Миротић“, одласци Лесора, Мадара, Егзума и Папапетруа. Са друге стране, неки нови момци – Пи Џеј Доужер, Камински, Понитка и Јарамаз - уз продужетак сарадње са носиоцима,гарантују поново узбудљиву сезону. Рекордно је продато скоро 17.000 сезонских карата, уз све проблеме који су пратили клуб, а и навијаче скупа.
Прошле недеље лагани пораз против Макабија мало је заљуљао црно-бели темељ. Пре тога је траљаво изгубљен и Суперкуп АБА лиге. Довољно да се упали лампица за аларм код Жељка, пре свега. Навијачи су ту да навијаји, када је највећи на клупи. Ипак, пре утакмице са Асвелом јепостојала доза неизвесности, првенствено јер се ове унапред добијене утакмице најлакше губе. Није Асвел лоша екипа, можда јесте доњи дом,али то је прошле године била и Алба па смо глатко изгубили у Берлину. Сваки противник је тежак у ЕЛ. Сви улажу новац и нико се неће унапред предати. Одиграна је бриљантна партија, забележена прва победа и сада се у једном убрзаном ритму играчи, а и навијачи, спремају за два велика класика. У суботу нам стиже Цибона, регионални класик, иако то већ годинама нажалост није дерби. Финансијски проблеми су потпуно окупирали летос Цибосе, тако да су једва добили дозволу да наступају у овој сезони. Ипак, увек се мора поштовати двоструки шампион Европе, па је и то прилика за нове играче да се додатно уиграју. Цибона је на старту забележила два пораза, оба прилично тесно, тако да се сигурно неће унапред предати. Одличан вечерњи термин од 21 сат гарант је лепо попуњене Арене и одличне увертире за оно што нас чека у уторак.

Уторак 18:30, време је за велики дерби ЕЛ и још један прави Класико, јер нам стиже Барселона. А сви знамо да Барселона има једну ману. Прошле године су нас поштено задужили, уз Армани били су једина екипа која нас је оба пута победила у лигашком делу сезоне. Барселона је овог лета остала без тренера Јасикевичијуса и најбољег играча Николе Миротића. Много приче око смањења буџета, а опет имају јако добар и искусан тим. Са клупе их води Роже Гримау, њихов бивши играч. Сећамо га се као солидног клупског играча, нешто попут Пере Божића код нас. Ту су и даље Лапровитола, Калинић, Весели и Саторански, те су уз придошле Паркера и Ернангомеза једна одлична екипа, и скусна на паркету, са прекаљеним ЕЛ играчима који увек знају, у кључним моментима, шта да одиграју. Мањак искуства са клупе се тако неће много осетити. Барса је солидно почела сезону, рутинском победом против Ефеса прошле недеље. Али, пре нас иду у Атину, на ноге прваку Грчке. Идеалан противник да се додатно погледају квалитети Барселоне. Изгубили су рутински Суперкуп у Шпанији од Реала и то је показатељ да се итекако може играти са њима. Уз 20.000 људи у Арени, Барселона може и мора пасти. Ваљало би напоменути да је Барса у тешком ритму, јер после Атине лети на Канарска острва, па долази у Београд.
Сезона је увелико почела, лопта се „котрља“ по паркету, навијачи очекују нове победе и успехе. Очекује се и долазак још једног играча под кошем, по свему судећи то ће бити атлетски центар који би додатно проширио ротацију и донео неопходну чврстину у рекету. На нама је да пружимо максималну подршку екипи. Ношени са трибина, момци ће сигурно дати све од себе да се и ове године радујемо победама у Арени.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.108
Reaction score
5.134
Локација
vezenemam
Уторак 18:30, време је за велики дерби ЕЛ и још један прави Класико, јер нам стиже Барселона. А сви знамо да Барселона има једну ману. Прошле године су нас поштено задужили, уз Армани били су једина екипа која нас је оба пута победила у лигашком делу сезоне...
Da ne zaboravimo Valensiju, koja je verovatno i najveći dužnik sveukupno:D
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
Уторак 18:30, време је за велики дерби ЕЛ и још један прави Класико, јер нам стиже Барселона. А сви знамо да Барселона има једну ману. Прошле године су нас поштено задужили, уз Армани били су једина екипа која нас је оба пута победила у лигашком делу сезоне.
Valensija nas je takodje dobila oba puta, prosle godine.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.934
Reaction score
7.900
Domaci teren treba da bude nikad jaci, s'obzirom na to da ce se do brejkova tesko dolaziti.
Od tu odvratnu Valensiju ove sezone moramo imati bolji H2H, kao i od turskih timova, mada Efesa ne vidim nikako u 10.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Prvi utisak, odmah na ulasku u halu pita me čovek u dresu Asvela , jeste došli (nas 5) čak iz Srbije ovde. Rek’o malo smo južnije (Ivanjica) od Bg . Čovek osta’ u čudu …
Drugi utisak, hala im je top košarkaška lepo skockana.
Treći i najvažniji , pobeda zlata vredna za uspon ekipe …
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.432
Reaction score
4.172
Локација
127.0.0.1
jesu sve rasporadli sa preprodajom sezonskih? ili to jos nije pocelo?
 

Kevin

Početnik
Учлањен(а)
26.09.2023
Порука
84
Reaction score
302
Буквално тако. Прошле сезоне је била неколицина утакмица за које главу могу да сечем да им је присуствовало по 20к+ људи.
 
Top