trivunelli
Grobarčina
Samo da ne sudi ona nesrecnica Ana Panter,prosle sezone nas je satrla u Tel Avivu.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Pitanje je koliko ce minuta dobiti i hoce li igrati Nebo,imao je neku povredu stopala protiv Hapoela u supekupuTranziciju smo do sada pokazali da umemo da branimo i da se prilagodimo. Prosle sezone su nas kaznjavali pik igrom i nasom slabom odbranom strane pomoci. Mnogo vise bih voleo da ne igra Nebo umesto Baldwina(iako je sposoban da ubaci svakome 20+) jer smo pokazali u pripremama da smo itekako ranjivi u odbrani pika i preuzimanju nasih centara(Frenk i Balša). Makabi je mozda ekipa kojoj najvise netranzicionih napada krece iz pika, sto nije ni cudno kada imaju Lorenca. U svakom slucaju i bez Baldwina veliki ispit za nasu odbranu i strucni stab kako ce se prilagoditi i uspeti da im sto vise redukuju igru 2 na 2 i svedu ih u igru 1 na 1 gde smo bez Baldwina sigurno u prednosti. Ajmo crno beli!
A što da ne? Ko ih jebe, ima da prođu kao Mornar... Ugazimo ih da ne kidamo živceNe baš kao plitak potok da ih pregazimo,
Mene je vratilo u ono vrijeme kada sam sakupljao Panini slicice...Sto je bila prosla godina, za vrijeme svjetskog prvenstva u fudbaluStizu Panini slicice za ovu sezonu Evrolige
Kako me je ovo vratilo u onu godinu kad smo i mi imali neki album sa slicicama