Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

pgd1970

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2023
Порука
91
Reaction score
896
Локација
Петровград
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Super je sto idu, ali su sigurno roviti, tako da nije da je idealna situacija. Ali stisnuce muda momci, pa da vidimo na misice sta moze da se uradi. Na kraju krajeva nije ni priblizno sjajno ni Litvancima, Butkevicius, Lekavicius, Manek... Samo da Jare ne pogorsa povredu, i da se niko drugi ne polupa, ne znam koliko jos povreda moja krhka psiha moze izdrzati :)
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Jasno da nece zrtvovati, bas zato i kazem da nije idealna situacija za sutrasnju utakmicu, jer ne mogu sad ocekivati po 38 minuta od njih trojice, ili da igraju isto onako kako igraju kad su zdravi.
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Bice teška utakmica ali mislim da dobijamo sutra. PJ i Bruno će dominirati. Ako ništa drugo dobro je što su nam Jare, Zek i Lajsna tu barem zbog podrške.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.628
Reaction score
5.406

Monako se nakon tog susreta žalio na greške arbitara, koje je Evroliga kasnije potvrdila, ali ni to nije pokvarilo utisak američkom košarkašu.

Ovi ne odustaju :D
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Ako idu znaci da mogu da igraju koliko god bude potrebno, da postoji i najmanji problem ostali bi u Beogradu, kao protiv grckih cigana prosle sezone.
Ne bih se bas slozio s ovim, ako je Jaramaz iskrenuo zglob pre par dana, ok, on se moze zaleciti dovoljno da odigra neki minut, ali tesko da ce ga iko forsirati da igra previse. Isto tako, ako neko igra pod gripom, ne mozes ocekivati da igra 38 minuta na vrhunskom nivou. Nije to bas "e ako si tu, mozes da igras na max koliko god treba". Ali mozda gresim, videcemo svakako sutra.
 

-nusknvp-

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
139
Reaction score
939
Локација
NI
Zalgiris nas ne moze da dobije, pokazali smo to rutinskim pobedama prosle sezone. Kao sto nama nikad nece da lezi valensija mala koju mozermo da dobijemo samo ako smo dve klase iznad tako ni mi nikad necemo jnima da lezimo u postojecem igrackom kadru (core-u) koji je ostao isti i kod nas i kod njih od prosle sezone.
2-1 minimalno iznosimo a za zalgiris se ne brinem, vise za glupu ruznu valensiju. Drugo, nije vrela atmosfera isto kosarkasa Partizaa (koji igra i finale aba lige i u areni cele sezone) i nekom tamo albinom il monakovom igracu iz fiskulturne sale. Za Zalgiris se uopste ne brinem iako ovaj nesrecnik na YT kanalu sve vreme potencira da je to NAJTEZE GOSTOVANJE U EL ?!?!?!?! Au...Barsa, Real, Grcki Cigani?
sutra dobijamo 8 razlike.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.025
Reaction score
7.666
Da prezivimo ovako polupani povredama ovu gostujuću turneju, pa da sledeći BEKOS bude još više veličanstven. Momci,a pogotovo Željko to zaslužuju, a mi svakako jedva čekamo :D :partizan-fan:
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Momentum je da možemo da skinemo skalp Žalgirisu. Jesu izgubili prethodnu i sve snage će usmeriti da nas pobede da se izvade iz bule , al ‘to ne menja činjenicu da smo “sazreli” na 50% :D . Što je po meni dovoljno za trijumf.
 
Top