Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

-nusknvp-

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
139
Reaction score
939
Локација
NI
Zalgiris nas ne moze da dobije, pokazali smo to rutinskim pobedama prosle sezone. Kao sto nama nikad nece da lezi valensija mala koju mozermo da dobijemo samo ako smo dve klase iznad tako ni mi nikad necemo jnima da lezimo u postojecem igrackom kadru (core-u) koji je ostao isti i kod nas i kod njih od prosle sezone.
2-1 minimalno iznosimo a za zalgiris se ne brinem, vise za glupu ruznu valensiju. Drugo, nije vrela atmosfera isto kosarkasa Partizaa (koji igra i finale aba lige i u areni cele sezone) i nekom tamo albinom il monakovom igracu iz fiskulturne sale. Za Zalgiris se uopste ne brinem iako ovaj nesrecnik na YT kanalu sve vreme potencira da je to NAJTEZE GOSTOVANJE U EL ?!?!?!?! Au...Barsa, Real, Grcki Cigani?
sutra dobijamo 8 razlike.
morao sam

jebi
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
432
Reaction score
1.560
Bravo bre ! Kakva poezija prvo poluvreme :) Akcija sa početka druge cetvrtine koja mislim da je rezultirala trojkom Pantera iz ugla me podsetila na igru San Antonio Spursa u vreme Parkera, Duncana i Manua , kakav protok lopte :)

Ajde jos Valensiju i da rezervisemo hotele po Berlinu :)
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.915
Reaction score
7.835
Ovako cu zapoceti post....

Ne nije Zalgiris odigrao uopste los mec, naprotiv, pogadjali su sve i svasta za 3 poena, ali smo mi u vecinu dela utakmice bili brutalni napadacki.
Bilo je padova kao i uvek, jer je takav proces, ali na kraju sigurna i rutinska pobeda.
Da znacaj pobede bude jos veci odigrali smo utakmicu bez 5 igraca Kaminski, Trifunovic, Andjusic, Jaramaz, Avramovic....
Istakao bih Ledeja, kad je Zalgiris prisao na -6 cini mi se u 3/4, Ledej je 5 vezanih poena odbio taj nalet i ponovo vratio sigurnost u ovom timu.
Pritom je skupio bezbroj ofanzivnih skokova i borio se kao lav.
PJ raste kao kvasac, odigrao je maestralno na onoliku minutazu, kao i kapiten Panter.
Naneli je stari rutiner sto kaze hrvatski komentator.
Balsa nije nivo Evrolige, niti ce biti, pogubljen je skroz, Tristan fina rola, Smailagic imam utisak da je ponekad tvrdoglav i bezobrazan, iako ima ekstra talenat i kvalitet.

Nece se puno ekipa naigrati kosarku u Zalgirio Areni, tako da jakooo velika i vazna pobeda.
Teraj dalje, sledeca Valensija, tim koji nas muci godinama i vreme je za naplatu.

Uzmi Zeljko Evro-titulu!:partizan-fan:
 
Top