Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
Neke davne 1969 ili 1970 ,čini mi se ,spuštala se masa bulevarom sa OFK stadiona i pevala:
ATOMSKA ODBRANA
HIDROGENSKA NAVALA
Večeras je upravo to bilo +
Umjetnički dojam :10
Razvalili smo ih
R A Z V A L I L I
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
Znao sam da su u kanalu, ali očekivao sam veći otpor, zbog svima znanog domaćinstva (ali kada vidim njihov skor i nije ništa čudno). Uglavnom mi smo stvarno dobro odigrali, svako koje stupio na teren znao je šta mu je zadatak. Čak su me pozitivno iznenadili Kopriva i Tristan, mislim bilo je grešaka, ali generalno svoje minute su i više nego dobro iskoristili. O Panteru ne treba trošiti reči, njegov povratak i dolazak Kabokla je bio prekretnica. Naneli zbog toga igra svoju igru, nije ni pritisak na njemu toliki, pa može dosta da uradi i kada krene ka košu. Smajli je sada već kompletan igrač, Lidej standardno, PJ rastura, totalno se oslobodio i odlično saradjuje sa centarskom linijom. Da nema ovoliko problema sa povredama po pitanju spoljne linije, rekao bi nema brige, ali eto biće brzo totalno spremni Jare, Andjuša i Trifa. Kad bi tu leglo još jedno pojačanje taman bi sve zaokružili, ali verujem da može i ovako da se gura, samo da nas posluži sreća. Bravo za momke i Željka. Čekamo i uživamo u narednim utakmicama.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.801
Локација
"preko bare"
Koliko nama samo znači kapiten! I kada ne daje koševe i lopta nije kod njega, ostali imaju mnogo više prostora za igru. Pogotovo PJ i Lajsna i to obilato koriste.

Šta će tek biti kada se na ovo sve doda Frenk u napadu i vrate povrijeđeni Trifa, Jare i Aleksa? I, naravno, još koji mjesec treninga i uigravanja.

E to je ljepota praćenja Partizana i ovog procesa. Kasnije će sve ove gorke pilule koje povremeno progutamo da se zaborave, a mi ćemo da uživamo u jednostavnosti ove prelijepe igre. Pogotovo kada njome upravlja velemajstor svoga zanata. Uživajmo, najbolje tek dolazi!
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.719
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
246
Reaction score
1.118
Локација
Trebinje
Опуштено бураз, није проблем у људима који ријетко или уопште не пишу. Већ у нељудима који пишу искључиво и само кад су порази и кад треба опљунути по неком играчу или Жоцу.

Да додам и да ја Балши вечерас апсолутно не замјерам за потез који га је клупирао.
Прво одлично се понудио за пренос лопте, пренио је, угледао доста простора да може напасти кош, али исто тако угледао и Зека (чини ми се) коме би могао одиграти пас, и долази до размимоилажења мозга и тијела, једно је било за пас, друго за напад према кошу и јбг грешка.
Али зар није управо и то проблем оног аутоматизма којим се сада хвалимо, Балша тога још нема, јер излази из повреде, минутажа му је ограничена, готова и да нема искуства на овом нивоу...
Само напред Копривице, важно је да су муда на терену.
Браво мајсторе.
Подршка за Балшу, треба му још времена да би ушао у систем, да стекне рутину.
На страну да центри најкасније сазријевсју као играчи.
Видјели смо сви шта је Огњену значио аплауз и да је ношен том енергијом значајно утицао да се покрене одбрана и окрене утакмица.
 

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
Košarka je jednostavna igra kada igrači žele da skaču. :D

Rutinski u gostima, bravo svima! :clap

Ali meni je utisak utakmice jebeni režiser i dresovi domaćina. Kad god bi ih kamera zumirala sa onom belom trakom iznad grudi ja se štrecnem da je Ostoja doveo pojačanje i to ne jedno nego 11. :D
Da i ovo neko pomene. Isti sam ti :).

Majke mi gledam i razmisljam koji nam je ovo sad igrac :).
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.914
Reaction score
7.823
Ja sad nesto razmisljam, mi smo kod kuce docekali i mahom dobili sve "teske" utakmice, jedini je poraz bio od Kurvalone, ali vraticemo im u Blaugrani.
-Pao
-Fener
-Milano
-Monako

Jos ostaje od bas "zajebanih" da docekamo Reala i Olimpijakosa, svi ostali nisu dostojni protivici, tu spada i gavri munja i Efes.
Na strani sta ugrabimo, a ugrabicemo sigurno 4-5 brejkova i to gde se najmanje nadamo.
Za pocetak dosta je i 4 mesto, a onda ometlamo u PO i na F4 sve :D

Zelimire dozovi se pameti i dovodi pleja, ali ne Kalatesa.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
Melem za oci, uzivanje, jos kad prosirimo rotaciju sa oporavljenim igracima ima da prsti na sve strane!:clap
 

Zeka

Početnik
Учлањен(а)
27.11.2019
Порука
168
Reaction score
345
Локација
Beograd
Lepa utakmica za gledanje. Da cemo da pobedimo, to sam znao. Sad pada Valensija, pa malo da odmorimo u Madridu. Ako se budu ponudili i oni, sto da ne. Mislim da nije nerealno da posle ciganije imamo 12-7. PJ vise nego sto sam ocekivao, jos se nadam da ce Ponitka da pokaze koliko moze. Ostali na nivou. Od kad je dosao Kaboklo, izgubili smo na "vertikalnoj inferiornosti" i mnogo lakse preuzimamo i to je ono sto u poslednjih nekoliko utakmica donosi prevagu.
 

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Prvo pol jedno od najboljih u zadnjih 10 godina. Ja mislim samo 1 izgubljena lopta sto je ravno cudu. Najviše mi je drago zbog PJ cim je dosao rekao sam da je pakleni igrac, raznovrstan, sa tim basketaskim forama. Ali ova Zeljkova zamisao sa 3 centra, tu smo dobili na cvrstini i kontroli skoka. Jedino sta jos nismo uvezbali zadnji napad, skoro svaki Panteru loptu, tapkaj do 2 3 sek pre kraja i opali sa 8 9 metara.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.865
Reaction score
9.920

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Bravo bre svi!
Auh šta bi ovo, ma ne može navijač Partizana da gleda meč smireno ni kad Partizan vodi 15 razlike.

Balša bas loš, čak i ona dva dobra napada sa asistencijom i kucanjem su bila nesigurna, bojažljiva i oba puta na granici koraka. Jbt baš mi je krivo, kad je dolazio sam se radovao ko malo dete...ali ovo je već baš zavrinjavajuće. Da se ne preziva kako se preziva ne bi i dalje bio u KKP.

Željko kad smo odbranili na 6 razlike videlo se na faci, po izrazu lica da zna da ih imamo (bukvalno je bio pogleda ma popušili ste kurčinu)...celo drugo poluvreme nijedan TO... jer jbn automatizam.
Koješta, dragi prijatelju. Mi smo sa Koprivicom i Vukčevićem u timu za pet minuta otišli sa osam na četrnaest razlike, tako da niđe veze.
Mi matori pamtimo svašta i kada se zviždalo Saletu Đorđeviću, na primer, pričalo se da mu je ćale kupio mesto, zviždalo se i Generalu onoliko, on je dobar za pripreme ali ne zna da vodi utakmicu, sećate se? Evo koliko juče su hteli da najure i malog Trifunovića iz kluba, a Želimir kaže da nam je on danas najbolji odbrambeni igrač.
A ono za prezime je već, zaista, ispod svakog nivoa. Neko može Želimira da natera da drži u timu igrača zbog porodičnih veza?!?!
Ne bi bilo loše da izbegavamo praksu nekih džiberskih klubova koji vole da se ostrvljuju na svoje. Ciganski kanibalizma je zarazna boljka.
Živ ti meni bio, pa da se izvinjavaš Balši kada nam bude donosio trofeje.
 
Top