Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.436
Reaction score
11.843
Локација
Beograd
Od ove bokserske ekipe jedino ružnije igraju cigani iz Pireja. Njihov duel u prošlom kolu je najružnija utakmica u istoriji Evrolige. Pokazali smo da možemo da odgovorimo na tuču, da i mi prebijemo protivnika i dobijemo ga odbranom a ne samo napadom. Pukla Barsa od Albe. Otvara nam se treće mesto :pfc:
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Bravo momci, ratnicki i sa puno znoja... osecam se kao da sam je ja odigrao upm. Neka duvaju spanska odvratna i dosadna govna.

Neka usput poduvaju i domaci cigojneri koji pomahnitalo gledaju nase utakmice i nek im "kuzma" kaze sta mu je tacno danas smetalo od sudijskih odluka.

Mozda neki review od onog govneta celavog?

Aj sad da odmoreni docekamo onaj Real, dok smo jos tamo, koji se vraca sa teskog gostovanja protiv hrabrog protivnika koji mu je pokazao zube, i koji garant ima nekog povredjenog od pre 3 godine a za kog ce smrdski novinari saznati sutra.

Mri ciganijo.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Da nismo razigravali Frenka, bilo bi 15 ,
Da nije Caboclo ne daj Boze povredjen kad je "zaboravljen" na klupi... ?!
Kontam da je Smajli dobro radio njegov posao pa nije bilo potrebe da udje...
 
Top