Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
467
Reaction score
2.596
Ne bi uopste bilo lose da smo se veceras pojavili na utakmici. Ili, makar, da se pojavio jos neko osim Pantera. Ali nije. Nista, tjeramo dalje. Slijedi nam novo vrlo zajebano gostovanje, pa Makabi. Sto neko rece gore, sada nam je jedna pobjeda u te dvije utakmice apsolutni imperativ.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Dozvolite mi da pojedem govno, moja usta imam pravo... Uz potpuno razumevanje svih koji su večeras rezignirani, ljuti i bez kočnica koje pod pritiskom popuste - ja to najbolje znam i razumem. Moji postovi na kraju sezone kada se podvuče crta i kada/ako rezultati ne ispune moja luda očekivanja, postaju najciganskiji mogući. TADA osećam ogromnu tugu i još veću nemoć jer shvatam da je kraj! Budem NAJVEĆI CIGAN na ovoj planeti!

Za sve one koji se podsmevaju "nerealnim očekivanjima" i koji će sada reći da je ciganski završetak sezone posledica istih, odnosno posledica visokog leta koji prouzrokuje najniži pad - moram reći da IMAJU PRAVO!

ALI: Neki su ovde dovoljno "matori" poput mene da im REALNOST zaista ništa ne znači. Ono što razlikuje Partizan od svih drugih u okruženju jeste da taj naš klub učestvuje u takmičenju da ga osvoji! Meni ŽELJKO OBRADOVIĆ nije čovek sa devet EL titula. On je čovek sa NULA TITULA golobradi dečkić koji je prvi put seo na klupu Partizana i osvojio EL u priči koja nije ni filmska, već SVEMIRSKA. Te 1992. imao sam 12 godina života! Meni o tome nije pričao deda niti sam gledao u nekakvim snimcima...

Narode, SEĆAM SE TOGA! Zapamtio sam iz živog prenosa, proživljavao svaki poen i dobijao nervni slom. Sećam se svake šare na tepihu svoje sobe, TV-a sa katodnom cevi, svega se sećam. ČAST JE BITI SAVREMENIK tako nečeg! Željko je tek posle tog događaja sebe smestio u VEČNOST EVROPSKE KOŠARKE!

Nemam reči da vam opišem koliko je sve to TADA BILO NEREALNO! Zaista ne postoje ovozemaljske reči kojima se to može objasniti a da vi to istinski percipirate autentično. Svaki F4 na kome smo nakon toga učestvovali bio je jednako NEREALAN za dostići.

NEREALNA je priča bila i da najveći ikada PONOVO SEDNE NA NAŠU KLUPU noseći za sobom 9 titula EL!!!! I to se vrati da bi se takmičio u jebenom EVROKUPU u trenutku kada Partizan završava ABA na 7. mestu!!!! Željko trenira Partizan u EC??? Pa ima li išta manje realno od takve jebene priča!? U najluđim mokrim snovima NIKO to nije mogao da očekuje - ALI TO MENE NIJE SPREČILO DA JAKOOOO ŽELIM da se to desi - I jebeno se DESILO!

Ništa i nikada u vezi Partizana NIJE BILO REALNO!!! Ne mogu Partizana posmatrati bez želje i nadanja da će OSVOJITI EL, baš zato što nije realno i vera mi nije imaginarna - Doživeo sam to jednom sa aktivnim sećanjem! Daće Bog da i vi mlađi to doživite. Meni je lako verovati jer sam doživeo i razumem da je nekima to teško, da na to gledaju kao na film iz davnih vremena sa bioskopskog platna.

I da, ne sekirajte se - raspašću se na kraju sezone ako se ne desi ovaj put, ali ću leto provesti grickajući nokte čekajući najpre da Žoc produži, pa zatim nestrpljivo čekati svaki deo slagalice zvani novi roster... Ali desiće se, mora - verujte mi!
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Mi smo u padu forme već nekoliko utakmica, još od Valensije. Prvo poluvreme kao preslikano od utakmice sa Zadrom. Najviše zameram nedostatak odgovora u vidu borbe u odbrani, i jasno je da su na tom polju Zek i Aleksa najviše nedostajali. Kapiten je na kraju malo povukao ali prekasno. Verujem Željku i ekipi, kako sam preračunao ako sve bude kako treba skor na kraju bi trebalo da nam bude isti kao prošlogodišnji ili za pobedu manje i videćemo da li će to biti dovoljno za prvih šest, a za sedmo ili osmo mesto svakako. Jedini igrač za kog zaista mislim da nije igrač za Partizan je Danilo Anđušić. Prošlo godine sam ga i branio, jer sam očekivao da neće ostati i ove sezone, ali sad mi ga je već pun kurac.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Slobodno uredničko uverenje.
I kometator da mi se nasisa kurca. Obojica govna ciganska. Kraj svake diskusije.
Nemoj samo da kazete da je neki realni grobar. :picka-ciganska:
Opet će tabelu okretati naopako samo još neko kolo da prodje.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Najveci utisak od veceras mi je koliko je ova ekipa energetski slabija od proslosezonke...mislim da je nemoguce nadoknaditi nedostatak Lesora, i Dantea, pricam sada o energiji pomenute dvojice igraca..nedostaje i smirenost Pape svakako. Prosle sezone si imao tu dvojicu koji su svojom energijom menjali tokove meceva. Neophodno ti je tako nesto kada se nadjes u jazbini 20+k govana koji te preziru iz dna duse. Muda fale ovoj ekipi. Daj moze da se varam, voleo bih da je tako nego svi vi ovde. Eno PJ izjavljuje da je uzivao veceras..na 20 razlike je uzivao. Decko dosao da uzme fine pare i napravi neku odskocnu dasku za NBA. Igras prvu tekmu ove sezone pred gamadima i dobijes ovo mrtvo sranje od igre. Nadam se da ce igraci ipak pokazati karakter i muda u nastavku sezone, ovde mislim iskljucivo na tekme sa gamadima.
 

grobarkogrobar

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
100
Reaction score
498
Локација
Srbija
Šokiran sam pisanjem dobrog broja navijača Partizana i vređanjem naših igrača. To je j najveći razlog zbog čega retko i pišem ovde. Izgubili smo, igra je bila loša, gubićemo opet, možda uđemo u plej of, možda i ne? Međutim, ovo je ekipa za koju navijamo i drugu nemamo. Nekada smo navijali za Vrapca i drugare i bili ponosni na njih. Ima ovde još mnogo da se igra, tek smo na polovini, tu smo, jedna pobeda više ili manje, nemamo tako loš raspored, ako bude išlo, a verujem da hoće, idemo u plej of. Makabi je izgubio od Fenera preko 30 razlike, Asvel razbio Žalgiris, svi igraju košarku i svi imaju skuplje ekipe od naše. Malo smo se mi izgleda zaigrali?
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.067
Reaction score
3.975
Локација
Beograd
Meni ono što bode oči najviše je jedan od mojih miljenika, Smajli.
Kako za 11 minuta sa njim na terenu - 22, to je neverovatno.

Mnogo boli ovaj poraz i posle svakog jebenog poraza ne mogu oka da sklopim, ali ovaj baš boli. Boli jer kao da se nismo pojavili večeras na terenu.

Mislim da je posle ove utakmice definitivno da je Bruno naš prvi centar, a da Kaminskog i sam Željko pokušava da sakrije što je više moguće i izvuče neki maksimum, ali nije ni on predmet rasprave večeras, svi su sem Pantera.
 

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
599
Reaction score
785
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Prošle godine, Februar... Ne uzimamo Kup. Nakon toga, gubimo kući od Fenera. Jel neko verovao u tom trenutku, gde ćemo na kraju sezone završiti, dokle ćemo dogurati? Početak Marta... Tučemo Efes na strani. Ciganjikos kod kuće. Posle opet na domaćem parketu bijemo veliki Real. Pali se mašina... A šta je sad? Neka bude, kako Žoc kaže, da biti mora. Malo samo vere i podrška još veća :napred-partizan:
Hvala ti na ovo podsecanje, bas mi je laknulo, mislio sam da smo znatno ranije "kliknuli" prosle godine.

Nije bilo lako svariti ovo veceras, zato nemojte previse da napadate ljude koji su prsnuli, pa pisu svasta.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.737
Reaction score
29.561
Локација
Beograd
Nekada smo navijali za Vrapca i drugare i bili ponosni na njih.
A zašto smo bili ponosni na njih? Jel treba da odgovorim?
Ajde, pre nego što odem na spavanje...zato što su Vrabac i drugari ginuli u svakoj utakmici za Partizan iako nisu imali vrhunski kvalitet...
Zašto smo bili ponosni na Novicu, iako nije baš osvajao sve trofeje pred kraj karijere?
Zato što je ginuo za Partizan iako nije više imao kolena...
Zašto je Lesor bio najomiljeniji igrač Partizana prošle sezone?
Zato što...

I zato što je imao tu neku energiju, volju, želju, konekciju...
NIJE sve samo u trofeju i pobedi.
Idemo na trofej, idemo na pobedu, nekad se izgubi, nije problem...
Ako smo dali sve od sebe.

Ali, ako nismo...
Ili, ako nemamo...ono što treba da imamo: stav, energiju, volju, želju, muda.
POSEBNO kad igramo sa ovima!
 

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Meni teže pada da gledam neku zvezdu, nego što Partizan gubi. Ne zanimaju me, ne zanima me ni jovana jeremić, ni lažni predsednik svih građana. Prestati zvati utakmice sa njima derbi. Bukvalno nam treba taktika kako da preživimo. Danas su arenu nazvali svojom, upregli svoje novinare da nas vređaju. Naš sponzor nas ponižava naslovima. Ne gledati ih, ne čitati i ne pričati sa njima. Ja ne gledam Partizan zbog nekakve zvezde.
 

StokuNaJug

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2023
Порука
52
Reaction score
287
Локација
Smederevska Palanka
јебем себи мајку кад ме могу да заспим након оваквог пораза... није ништа изгубљено, сећам се прошле сезоне након пораза од Валенсије крајем јануара су се људи опраштали од топ 8, па шта је било на крају. Верујем да можемо до четвртог места, иако често игром показујемо да нисмо ни за топ 10. Сложиће се коцкице лепо и узимамо све. ВОЛИМ ПАРТИЗАН
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
276
Reaction score
1.762
Локација
Beograd
Morate da ubijate govna pudlička.
Oni samo virtuelnim metodama napreduju
i sovjet propaganda,...

Ova utakmica naravno neće biti priznata, kao nijedan derbi fudbalski itd,.. gde su ouni morali da pobede u ime kpj i ing soc ideala i njihovih potrčka i kvirova.

Partizan je klub koji je svoje rekao ubistvom ace radovica i jagode im,..
I 2 za basket će govnima,.. mnogo značajnija šrafa!!!!
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.419
Reaction score
4.132
Локација
127.0.0.1
Malo smo i podcenili uticaj publike. Igraci uvek pricaju da ih to ne dotice, ali zivi primeri iz kola u kolo pokazuju da ima pozitivan efekat na domace igrace i negativan na gostujuce. Malo kad je neko dokazao suprotno.

S time recenim, bice zajebano u finalnoj ABA seriji jer smo domacinstvo vec sad nepovratno prokockali pod alibijem EL utakmica. Te EL utakmice, i prednost koju smo stekli dok smo gubili ABA, smo sad prosuli. Sad je opet sve na noz i svaka utakmica zivot ili smrt.

Ekipa je dobra, ali je mnogo boli kurac ponekad. Nema ih potrebe braniti kad nisu zasluzili. Ovo je bilo malo vise od utakmice, i jos u EL, i izasli su sa "boli nas kurac" stavom. Nema opravdanja i nije ok.

Plasio sam se posle gazenja Asvela da ce izaci sa ovakvom kurcoboljom kao da su GSW, ali rekoh da ne mracim po forumu.
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
431
Reaction score
1.558
Nikad se vise nisam nadao pobedi na strani nego sad, bio sam ubedjen da cemo im spolja jebati mater ali... Moramo se trgnuti sto prije, kuci se sve mora dobijati ( osim eventualno Real ) i treba neki brejk sto pre..Virtus nam je dosta iskomlikovao stvari..

Verujemo u Zoca i Kepa, glavu gore i karajmo ih sve zajedno..Dobro znamo da su Zeljkove ekipe kaznena ekspedicija od februara pa dalje...
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Dobri moji, htio sam sinoć da pišem, ali mi je bilo dovoljno da pročitam desetak vaših upisa i da pustim da prespava. To savjetujem svima, posle poraza smo mnogo kivni, posle pobjeda mnogo ushićeni.
Jesam se razočarao, ali najviše zbog toga što je cijela zemlja pripremana za tu utakmicu kao za sve izbore poslednjih 12 godina. Razočaran sam što još uvijek ne vidjeh reakciju košarkaša na sve provokacije. Razočaran jer niko sem Željka ne reaguje na to što se Partizan predstavlja kao strani klub u ovom gradu. A posle svega, najviše sam razočaran što su i ljudi sa ovog foruma prihvatili taj narativ.
Da, izgubili smo. Da, bili smo očajni. Da, igrači se nisu pojavili na utakmici kao i protiv reala. Sa druge strane, od njih smo gubili ovako i u Aba ligi obje prethodne godine. Tada je Panter bio u kanalu, a Smajli je igrao sam. Ništa od svega toga ne mijenja činjenicu da se ovaj forum pretvorio u srpsku twitter zajednicu. Samo fali poziv na protest ispred rika. Đe otvoriste učlanjivanje prije godinu i po? Tada sam se učlanio, ali do tad sam makar mogao da čitam ponešto. Ovo, kukumakanje bez analize, doktora i profesora košarke, je dokaz da je sns pobjedio odavno na svim izborima. Ovo je dokaz da mi nismo nikakva avangarda već samo skup ljudi koji svoje frustracije liječe nad Željkom i ekipom. Isto, i još mnogo puta više, može da se čita na fudbalskom dijelu foruma. Da je bilo ko od nas kalibar Partizana, igrao bi ili bio makar pomoćni trener u petlićima. Ali nije i nismo.
 
Top