Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.429
Reaction score
4.168
Локација
127.0.0.1
Kakva lakrdija je ispalo ovo domacinstvo Makabija u Beogradu. Ovo duplo kolo oni nisu nigde putovali jer su igrali jednu kuci (Beograd) i drugu u gostima (Beograd!). Dok smo mi ispustili dan na putovanje, odmor i reset posto smo igrali u Turskoj u gostima, pa onda kod kuce u Beogradu.

Sto se tice Pantera, nadam se da ce kapiten od 30 godina da ispegla ove neke decije bubice u glavi i fluktuacije u igri. Prosle godine sam mu oprostio Real, nemam nameru i ove. Ovo je ta godina kad mora biti pravi. Onaj rani treci faul je neprihvatljiv. Trebas ekipi na terenu, ne na klupi! Verovatno ce mi u sledecoj utakmici zacepiti usta, i radujem se tome.

Ovaj Partizan nije zdrav po zdravlje. Makabi nas je razvalio prvu cetvrtinu. Nemam pojma sta se desilo. Zgazili smo ih preostale tri cetvrtine. Bukvalno smo ih unistili. Ne znam ovo da objasnim.

Valjda cu preziveti ovu sezonu. Trenutno ne izglada obecavajuce.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
575
Reaction score
3.084
E kad obraza nemas i pokusavas biti duhovit a glup si kao kurac.
Olicenje svakog nesoja ciganskog

Bas jutros razmisljam od sve euforije niko nije okacio pudlicu smrdljivu sa onom pokradose ovaj makabi ..

I opet koliko govno moras biti da kazes da su sudije bile na nasoj strani ???
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.080
Reaction score
4.047
Локација
Beograd
Ja sam za to da im ode u goste, izvadi patku pa neka ga duvaju i Kuzma i realni Luka.

Inače, šlag na tortu posle ovakve pobede je što su cigani osim na Javora sada kivni i na Boltauzera. :D

Inače taj čovek koga prozivaju je Tegi.
Piša po svima Tegeltija i to domaćinski, a sve to od kada je Žoc počeo malo više da jebe majke ovim nazovi novinarima. Pustio se sa lanca da ga ni Ostojah ne može smiriti

Pun je kurac svima koji vole Partizan takvog odnosa prema našem klubu. Svima je jasno da je jedino u čemu se slažu režimski i opozicioni mediji, mržnja prema Partizanu.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.608
Reaction score
13.689
Локација
Yaoundé
Na tviteru i fb pade predlog da pronađu klince i posade ih na zlatne stolice na sledećoj EL utakmici. Ja sam za, uz uslov i da sa ekipom istrče iz tunela :shal
Kafa u krevetu, pas nahranjen, kafana rezervisana veceras za docek, preokret epski Partizana, jos da sone umre, ima li sta bolje?...
... dodaj tom spisku i vučića, brnabićku, vesića, malog, martinovića, vučevića, šešelja, dačića, nestorovića, palmu, šapića, terzića, žeksa mitrovića, djv, anđusa, radu sk... spisak nastaviti po želji...
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
321
Reaction score
2.050
Локација
Beograd
Juce, ali ne samo juce, je bila privilegija gledati ovakvu utakmicu uzivo u Areni! Neverovatno je koliko navijaci Partizana veruju Zeljku i ovom timu. Na -24, gledam ljude oko sebe, cuje se stace im sut... ima vremena polako... samo da spustimo na -15 do poluvremena i dobijamo. Ja sam verovao takodje i sinoc i protiv cigana do samog kraja jer vidim da ovi momci nece da se predaju! Svi do jednog, ali svi do jednog, bez izuzetka su dostojni naseg dresa!
Sto se nase igre tice, ona je u drugom poluvremenu bila fantasticna i za to smo zasluzni i mi navijaci. Atmosfera je u celom drugom poluvremenu bila blizu onih nasih najboljih izdanja u Pioniru/Areni!
Ono sto me raduje je sto vidim da ovo apsolutno nije ni 50% onoga sto ovaj tim moze! Da, bas tako ni 50% i sada Zeljko stupa na scenu. Tim se lagano kompletira, krece pravljanje zdrave konkurencije medju igracima sa jasnim stavom da ce igrati samo najbolji! Neki igraci su sinoc bili na klupi ne zato sto nisu potrebni Partizanu, vec suprotno, zato sto su neophodni za najvisi plasman! Jedino ce morati malo da se trgnu.
Kacim sve poene Partizana sinoc. Klip je kratak i moze se izanalizirati. Skrecem paznju na sut za 3. Prvo poluvreme 3/10, drugo 7/11. Takodje dosta soloprodora i poludistanci, ali ovoga puta i lepih ulaza i ozbiljne borbe pod kosem. Mi smo Makabi razvalili u skokovima. Naneli je bio na pragu dabl dabl ucinka, Douzer fantastican, Kaboklo odlican, Trifa, Smajli, Jaramaz, Zek...borili su se kao da im je ovo poslednja utakmica u zivotu! Jedina zamerka sinoc jesu asistencije centara. Kaboklo i Smajli zajedno 1 asistenciju i to onaj Smajlijev povratni pas u prvom poluvremenu kad je uletela trojka. To pokazuje da ni sinoc nije funkcionisao short roll uopste, ali bice i toga! Nije bilo previse fintiranja suteva iz izgradjenih pozicija sto je takodje napredak!
Optimista sam pred duel sa Panatinaikosom! Ako hocemo borbu za plasman od 3 do 6 mesta, takve utakmice se u ovom delu sezone dobijaju po istom receptu kao i ona sinoc! Napred Partizan!!!!!
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.429
Reaction score
4.168
Локација
127.0.0.1
Pun je kurac svima koji vole Partizan takvog odnosa prema našem klubu. Svima je jasno da je jedino u čemu se slažu režimski i opozicioni mediji, mržnja prema Partizanu.
I bas to ide na ruku rezimu, to sto se opozicija ofira u svojoj objektivnosti kad dodje prica o Partizanu. Pokazuju da stanje u kome se Srbija nalazi nije stanje vlasti, nego stanje naroda, i da se nista ne bi promenilo sa promenom vlasti. Nazalost. Rezimu ovaj Partizan treba vise nego sto mu smeta, jer tako lepo ogoljava opoziciono licemerje. Nazalost. Kad bi pizda napravila modernu kosarkasku arenu da pripada samo Partizanu ostao bi na vlasti 100 godina, postao bi dinastija. A nije to neki novac za njihove kradje, moze za 50-60 miliona da se napravi dvorana kao one neke skromnije u NBA, svemirski brod da bude. Ne bi me cudilo i da se desi. Odoh u off, prastajte.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
813
Reaction score
4.301
Локација
Beograd
Iskren da budem, nisam mislio da ce nesto nadmasiti Milano ove sezone, ali na kraju nismo morali da cekamo toliko dugo. Magicna pobeda, prosto i jednostavno.

PJ nam je drzao glavu iznad vode i prakticno igrao 1 na 5 u napadu u prvom poluvremenu, a onda u drugom je Naneli stavio napad na svoja ledja i nosio ekipu u tom smeru, ne samo poenima vec i asistencijama i generalno pametnim odlukama, Jare i Trifa su hapsili na perimetru, Bruno je zakljucao reket, hvatao skokove u napadu i zavrsavao je dole kad god mu se ukazivala prilika.

Jedina negativna stvar je sto smo opet imali crnu rupu, ovaj put na samom startu utakmice. Ovo je treca utakmica zaredom gde nam se to desava, jasno je da oscilacije postoje i da se pita i protivnicka ekipa, ali ne mogu protivnici da ti na svakoj utakmici prave tolike serije, ako se to stalno desava onda je to problem sa koncentracijom. Verujem da ce ih ova pobeda dovoljno naostriti da nam se takve stvari ne bi desavale u nastavku sezone.
 

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
350
Reaction score
2.484
Локација
Vukovar
Pobeda koja zlata vredi, moramo svaku kući da pobedimo.

Ono što sam ja video u dosadašnjem delu sezone, jeste da je nama najveći problem glava, pristup, koncentracija, nedostatak discipline.
Želimire Obradoviću nemoj da ih miluješ jebi im majku, primaju dobre plate da bi se ponašali nonšalantno kako su se ponašali u prvih 15 minuta utakmice,takvih je primera mnogo ove sezone.
Nije im ovo Amerika da se igra po principu "no pressure" , a mnogi se upravo tako ponašaju dok ne dogori do noktiju pa se onda sete da bi trebali i da igraju košarku.

Od 15 minuta utakmice se igralo kako treba,znači može se kad se hoće i da se skače i da se trči, da se energetski pristupi meču onako kako treba od prve do poslednje sekunde, znači Želimire kanždiju u ruke i opleti.

U nastavku sezone Kaminski da odigra maksimum desetak minuta po utakmici, čisto da odmori Kabokla, pošto je mnogo veća šteta od njegove odbrane nego što donese koristi u napadu, to možda može da prođe u NBA pošto se tamo košarka odavno ne igra ali u evroligi ne može.

Sve može da se toleriše, promašen šut, pogrešno bačen pas, ali pristup mora da bude pravi a ne ono što gledamo u većem delu ove sezone, ovaj tim ima kvalitet da prikazuje mnogo bolje igre od ovih koje do sada prikazujemo, problem je psihološke prirode.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Setio sam nečega kada sam video ova dva dečaka kako se grle i slave trojku Nanelija. Pre deset godina isto smo igrali protiv Makabija, tada je Bogdan dao onih ispostavilo se odlučujućih tri poena i na kraju utakmice ga je zagrlio uplakani klinac, Andrija se zove ako se ne varam, uglavnom ta fotografija je postala viralna i prepoznatljiva u košarkaškom svetu. Tačno sam znao šta sledi. Sledeće kolo, ne znam kog takmičenja, mandovi nalaze neko dete koje plače i uvaljuju ga dženkinsu mislim :buhaha rekoh dal' je moguće da su tolike slepčine. :D
Sećam se toga kao da je juče bilo. Skoro sam pokušao da nađem tu fotku ili članak sa mandovima, ali nisam uspeo. Onu sa Bogdanom odavno čuvam u omiljenom folderu.
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.547
Reaction score
3.854
Локација
Beograd
Prva utakmica EL ove sezone da nisam bio u Areni, imao neku kompanijsku proslavu. Kakvi rolerkousteri u glavi prateci na Flashscoru rezultat. Nikom ne bih to pozeleo.
Vracam se u 3 ujutru kuci i ukljucujem EL TV da odgledam komplet utakmicu. Morao sam, bilo jace od mene. Kako da zaspem a da ne vidim ovo cudo koje se desilo sinoc.

Nek zivi Partizan
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
429
Reaction score
2.790
Локација
Beograd
PARTIZAAAAAAN! I SAMO PARTIZAAAN, NAJBOLJI JE OOOOON, ON JE ŠAMPIOOOOOON!
Jebem ti sunce koja vera na tribinama u klub, pa mi više verujemo u njih nego oni sami u sebe...onaj ko nije bio juče ne tekmi ( jutros sam vratio da odgledam i na tv-u) ne može da skapira koliko je pozitivnog naboja bilo čak i kada su dešavanja na terenu bila takva da bi ubila svaku nadu najvećem optimisti. Na ono ludilo u režiji Smajlija, Trife i Jareta se desila takva jedna eksplozija euforije, sreće i veselja... svi nasmejani ali lica istovremeno strogih u naletu prkosa i radosti, i onaj trenutak kada na tribinama shvatamo da smo već pobedili i da se tu više ništa ne pita Makabi i to na deset razlike za njih.
Doužer, Naneli, Trifa, Smajli su izginuli sinoć ali taj iks faktor koji je okrenuo sve je Jare(hodajuća grobarština, draža mi je ova njegova tekma nego ona trojka Cedeviti na koju kad nisam umro od sreće u Areni, ona debilčina sa tvitera da sisa kurac).
Stav i energija, samo to želimo, pa ako je protivnik bolji, bolji je.
Partizan i kad izgubi ostaje pobednik, tim kojem je veličina sudbinski predodređena.
Najdraža pobeda ove sezone, hvala vam svima od Željka, stručnog štaba i igrača do sve braće i sestara na tribinama, ponosan sam što sam deo svih vas i svega što Partizan predstavlja.
 
Последња измена:

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Sad se još više pitam zašto Jaramaz nije ulazio u igru protiv Fenera...
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
321
Reaction score
2.050
Локација
Beograd
Sad se još više pitam zašto Jaramaz nije ulazio u igru protiv Fenera...
Iz istog razloga iz kojeg ni Kaminski sinoc nije igrao. Lekovito je da se koja utakmica odgleda sa klupe. Lepsi je pogled, nemas pritisak, pa ako ti se tako svidja... Dakle mislim da je to sve samo pitanje Zeljkove šok terapije. Neprijatno je da igrač koji je igrao NBA finale sedi na klupi ceo meč i da Željko ne pogleda u pravcu njega ni na -24. Veliki je mag Zeljko...konacno ima 14-15 igraca u rotaciji i igrace samo oni koji po njegovom misljenju to zasluze, stagod ceo svet mislio i filozofirao. Ja sam veliki fan Kaminskog, ali sinoc da smo izgubili, a on 0 minuta, ja ga ne bih pomenuo, pa ako verujete, verujte mi.
Edit: Hvala Bogu, nisu mi dali priliku da gornju tvrdnju dokazujem. Napred Partizan!!!!
 
Последња измена:

Bankar

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2012
Порука
280
Reaction score
281
Nisam bio u mogucnosti da uzivo gledam utakmicu, pratio je na livescore-u i na pocetku popizdeo a na kraju slavio. Ovo moze samo Partizan!

Tako kad sam stigao kuci morao sam da odgledam snimak i opet nisam verovao sta smo uspeli da stignemo i kako. Energija neverovatna, Trifa, Jaramaz, Naneli i na kraju PJ preokrenuse utakmicu. Ovo je recept, jakom odbranom mozemo svakog da dobijemo. Jedva cekam povratak Alekse koji ce nam biti dodatna opcija za odbranu i napad.

Tako da gledanje snimka mi verovatno produzio zivot par godina, ali kad sve saberem ove sezone i dalje sam u debelom minusu, ko ga jebe, napred Partizan!
 
Top