Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ima prostora za još nekih 7 pobeda do kraja, a da li će biti dovoljno, videćemo.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
Nisu se poklopile kockice ovde godine (još uvek). Stvar je u tome da vise nemamo prava na kiks. Od je jebote bio cilj doigravanje ondnosno top 10?Sve sem top 6 je neuspeh. Posle onakve prošle sezone zamišljao sam nas bar kao Virtus da izgledamo i budemo na tebeli. Čim je nama Balsa igrao 20 min a Kaminski dva treba priznati da se neko debelo zajebao sam njim. Iako je meni gotivan jer ima znanja samo sto jbg. noge su mu kao u ….
 

Špaca

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
260
Reaction score
1.042
Za početak, da se potsetimo da je General odveo Željka na prvi F4 iako su skoro bili vršnjaci, a ostalo je istorija. A citirano nije argument da neko kritikuje ŽOC-a, već samo iznosi svoje viđenje prikaza zatvaranja utakmice. Pritom ne mislim lično da je citirani član u pravu i da bi u datim okolnostima General išta više uradio. Jedan je Željko, jedan je Dule, oba su istorija sami za sebe, a zajedno čine Partizan ono što jeste, najveći klub na ovim prostorima i šire.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Poraz smo svi očekivali , da se vadimo na Panatu tamo ne verujem da smo u ovom momentu bili kadri .
Ali zato sledeću moramo dobiti i barem jednu u gostima onda dolazi Bajern koji tučemo i opet se rešava sezona protiv Efesa … Eto
 

The Partisan

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
51
Reaction score
147
Локација
always too far
Ataman ili njegovi su solidno odradili ovo. Znaju da Kaminski iz poznatih razloga ne igra. Forsirali iskakanja i dobili nas istim. Sem PJa koji je sam nosio 25+ minuta, ostali ballhandleri ređali izgubljene lopte. Ako sam dobro pratio, Koprivica imao jedno dodavanje iz reketa, Trifa promašio. Centri su više puta preskakali slobodnog igrača i spuštali loptu na parket dva-tri metra od koša. Ergo, još izgubljenih lopti. Nekoliko zicera na obruču, mlaka odbrana 1-1 i eto nas. Ništa, tabla/lopta u ruke i trening. Biće 19 pobeda i biće dovoljno!

Još tri impresije. Faulovi 29-19. Bacanja 18-30. Od petokoraka one varalice Mitogloua je bilo jasno šta i kako... Drugo, rivali nas dobijaju switchom, sad i iskakanjem. Moramo brzo da nađemo caku u napadu bez Kaminskog. Konačno, Zek. Potreban nam je juče!

Gazimo Žalgiris!
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Mislim da nije do njegovog nezalaganja i zbunjenosti, već prosto do kvaliteta. A ne može se ni očekivati da će se sad žrtvovati kao mladić od 20 godina, čovek je imao istoriju povreda kolena, nije došao u Evropu da okonča karijeru zauvek. Mislim da je struka napravila veliku grešku što se njega tiče (da, moguće je i to), izuzev ako ga iz populističkih razloga Ostoja nije doveo. Kao i svakog igrača, ja sam i njega podržavao, nadao sam se da se još uigrava, hvata formu, da će biti bolji, ali odmah se videlo da to nije tip igrača koji nam treba. Lično, ja nikada ne bih takvog igrača dovodio, naš tim je kompatibilan sa atletskom peticom.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Kamisnki + Kaboklo < Lesor

Jebo onog ko ne htede da mu da pare. Bio je dusa ovog tima.
Sve je u tome kakva sredina kome odgovara, uključujući saigrače i strategiju trenera. Kao što se Lesor lepo uklopio u Partizan i Panatinaikos, tako se možda u Valensiji ne bi najbolje snašao. S druge strane, Kaminskom bi možda Valensija i ta španska košarka više odgovarala. Zato mi nije jasno zašto je takav tip igrača doveden. Evo ni Tobi se ne snalazi u FMP, a u Španiji je blistao.
 

Zeka

Početnik
Учлањен(а)
27.11.2019
Порука
168
Reaction score
345
Локација
Beograd
Nama je protiv Panate sut bio ocajan. Sve ostalo je bilo ok. Pljujete bezveze po momcima, igrali su borbeno, pokrivali defanzivni skok, krali lopte. E jbg sad sto nije uslo jos par trojki i sto je bilo promasenih zicera. Nije svako vece drugo poluvreme protiv Makabija. Sto se tice Kaminskog, nikako da shvati da mu ovo nije G liga. Dobio si pare da doneses kvalitet. Neces ili ne mozes? Da se ne ljubimo. Bolje da Balsa i Smajli uce, nego da se uci Frenk. Samo sto je usao, odosmo na -9. I sta ima da besni koji moj?
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.373
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Top