Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.446
Reaction score
2.214
Danas pobeda za sto izvesniji prolaz u top 10, bice zajebano talijan nece se lako predati ali pobeda je nasa.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.906
Reaction score
7.803
Nekako sam bas miran i spokojan, citav tim konacno na okupu, malo vise treninga, to bi trebalo da bude dovoljno za Zalgiris veceras.
Neka Zeljko izabere najspremnijih 12 za veceras, a oni neka daju sve od sebe, publika ce znati to da prepozna kao i svaki put.
Ocekujem da start bude mnogo bolji, nego li na nekoliko prethodnih EL utakmica kad igramo u Areni.

Ocekujem opet dobru partiju Dozera i Nanelija.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Cinjenica je da se Zalgiris znacajno podigao od kad je Trinki na njihovoj klupi, ali ekipa koje pretenduje na plejof mora da pobedjuje protiv Zalgirisa kuci, nema izgovora za eventualni kiks. Samo je potrebno da budemo koncentrisani svih 40 minuta i nemam nikakvu sumnju da ce ishod biti pozitivan.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
106
Reaction score
324
Raduje cinjenica da smo imali vremena za trening, kao i da je sam Zoc rekao da su odradili 2 jako dobra treninga, pa i po svedocenju Skariola koji kaze da se vidi kako tim dize formu. To mi sve nekako uliva poverenje.
Ako je neko majstor da na najbolji nacin organizuje trening to je Zoc pa mozete misliti kad imate 15 igraca na treningu koliko se mogucnositi otvara. Od toga da jedna grupa radi 5 na 5 druga 5 na 0, do toga da 5 igraca mogu da rade teretanu, mnogo vise vremena za suterske treninge, a da ostatak igraca moze nesmetano da priprema mec. Bukvalno da ceo staf bude maksimalno angažovan. Mnogo se dobija na vremenu.
Ja ocekujem da sada pocinju da rastu procenti suta i minuti rezervista budu mnogo efektivniji.
A mezimca nek pocinje polako da se sprema za sex.
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Ulazimo u dosta tesku seriju...Veceras ocekujem borbu ,jer Zalgiris je zahtjevna ekipa.Nadam se da ce i Kapiten pronaci svoju formu,Ponitka skupiti samopouzdanje a Kaminski pored ofanzive,dati prilog i u odbrani..Ledej ce se vratiti u prepoznatljuvu formu,Naneli je skoro na vrhuncu..Uz Avrama i Smajlija ce biti dovoljno za pobjedu...Normalno Kaboklo da pokupi skokove,Dozier da nastavi sa svojom igrom i vise slobode za ulaz do kosa...U razgovoru sa nekim ljudima iz kosarke a bliski klubu,odavde iz daljine,kazu ,da ni sam nije svjestan koju razliku moze da pravi i u ovom takmicenju.Mada pokazuje da je i da ce biti jedan od glavnih srafova za rezultate koje ocekujemo.Da pobijedimo veceras pa polako da od 3.naredna gostovanja uzmemo bar dva.
 

Pane

Početnik
Учлањен(а)
27.03.2023
Порука
5
Reaction score
4
Локација
Sabac
Ima jos slobodnih karata za sektor 400
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
150
Reaction score
1.143
Локација
Pozega
Samo da poželim sreću, večeras, KKP, iako smatram da nam neće trebati. Konačno kompletni + provedeni dani u Bgdu, uz vreme za trening...očekujem sigurnu pobedu i početak pobedničke serije za ulazak u play off.
Velikom treneru Trinchieriju svo poštovanje, ali kaunasi nemaju včrs. šta da traže osim časnog poraza.
Napred Partizan, uvek i svuda !!!
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Odavno nisam bio ovako miran pred utakmicu i toliko bio siguran u pobedu kao veceras.
Nesto mi se javlja da ce Panter da proradi vcrs i da ce bas u zelenoj sumi ''da im se us... pored svakog stabla''!
 
Top