Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.931
Reaction score
26.787
Bravo crno beli, nema lakih pobeda u evroligi, bez obzira na sve. Mozda jedino Asvel koji se moze rutinirati.
Iskreno, idu mi na kurac u najavi, ne samo ove tekme, vec vrlo cesto, upisi pojedinaca koji ocekuju laganu i sigurnu pobedu protiv svakog, i kako ocekuju da neki od igraca zablistaju bas tad. Obicno bude obrnuto, pobeda se bukvalno izrudari, a pojedini igraci koji su najavljivani kao x faktor, podbace. Ajde malo optimizma, ali u evroligi je svaka pobeda kao kuca na cetiri sprata. Dozier klasa, Zek u njegovom stilu, raduje come back Kaminskog, treba nam. Manje vise, svi su dali doprinos, kooooooonacno kompletni.
Trinkijeri...ranije sam vec pisao, jednog dana ces se vratiti u Partizan da zavrsis zapoceto, zasluzio si, verujem u to. Hvala Andrea.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.356
Reaction score
37.658

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.453
Reaction score
2.223
Pobedi se ne gleda u zube cestitke igracima neka se dobro odmore i da ponove rezultat u nedelju.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Izrudarena pobeda, svaka čast i na borbi i na pobedi.
Vratio se Aleksa, vratio se Zek, vratio se Frenk. Kad se još vrate Kevin i Bruno, uz PJ-a, bićemo veoma zajebani za protivnike.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Muz joj mazohista.
Ciganstura Hordov ne moze da se suzdrzi. Skandalozno je ono sto je radio na celindzu. Govno.

Zek se vratio.
PJ ni obruc ne moze da pogodi, sve u dno mreze trpa. Puno se ocekivalo od njega, ali ovakvu ruku mislim da niko nije ocekivao.

Tu je puno timova zguzvano na tabeli. Bice dobro. Bravo crno beli!!
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
341
Reaction score
840
Локација
Kraljevo
3. cetvrtina imamo 10+ razliku i 2 napravljena mala faulova i 3 napada ( mislim da nisu zaredom ) primamo trojke. U sustini te trojke u 3. cetvrtini su ih drzali u utakmici

nerealno odsustvo koncentracije pre svega Kabokla u odbrani.

u vezi KP secam se dobro reci Zeljka od prosle sezone u momentima kada je pruzao nesto slabije partije kako mu "moramo svi pomoci", ali ne bi bilo na odmet da i on pokusa malo pre svega da pomogne sebi, pa onda i svima nama.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
811
Reaction score
4.298
Локација
Beograd
Ne zanima me kako, mora da se pronadje nacin da Kaminski konstantno ima neku minutazu, a da ekipa ne pati sa njim previse u odbrani. Ovo sto on igra u napadu retko koji centar u Evropi moze da isprati, od ovih ociglednih stvari kao sto je poenterski kvalitet, do onih daleko manje glamuroznih kao sto su blokovi koje on postavlja, a koji su za tri klase bolji od Brunovih ili Smajlijevih. U njemu se krije najveca rezerva ovog tima.

PJ je klasa i to je vise nego ocigledno, Zek se nakon niza losih partija vratio veceras u velikom stilu, i oni su uz Frenka trio koji nam je veceras doneo pobedu.

Samo jedna stvar mi smeta, a to je ovakav pocetak i to sto smo opet sebi iskopali rupu iz koje smo morali da se vadimo. To protiv Zalgirisa moze da prodje, pa i protiv nekih jacih ekipa kao sto je Makabi ako se potpuno zapalis, ali to je igranje sa vatrom i ne smemo to sebi da dopustamo.
 
Top