Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Pobedom Valensije ponovo smo se vratili u poziciju da sve zavisi samo od nas u borbi za 10. mesto. Ima prostora za kakvu takvu nadu i za 8. mesto, pogotovo 9. ali o tom potom...Do kraja sezone smo "osudjeni" da moramo pratiti prakticno sve utakmice po kolu...Bilo bi sjajno da sutra pre nase utakmice Baskonija izgubi u Kunasu
Zalgiris-Baskonija velis?
E to nece da moze (da gledam)! Dosta je brate.
Sinoc me ovi nasi uslagirase zavrsnicom, veceras me Valensija zamalo ostavi bez desne strane, sutra sa Realom mozdani u najavi...I jos da gledam sta ce Baskonija sutra?!
Nema smisla. Ubice me ova sezona. A gde je tek final for i gazenje mutanata corave pudle?!
Pa nisam macka. Jedan zivot imam :)
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.599
A je li ima neka kombinacija da mi na kraju imamo prednost domaćeg terena u plej-ofu? Ono, diskvalifikuju Virtus zbog starosti ekipe, izbace Makabi zbog Gaze, udari grom u autobus igraca Olimpijakosa i oni to shvate kao znak da treba da odustanu, sve igrace Monaka zahvati spontano sagorijevanje. I mi uz to pobijedimo sve do kraja. Ne vidim zasto se to ne bi desilo.
 

NenadPFC

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2021
Порука
37
Reaction score
119
Локација
Beograd

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Voleo bih da PJ vaskrsne večeras. Kvalitet svakako ima da razmontira bilo koju ekipu u EL. Kod njega je ključ ove sezone. Nadam se da veceras pocinje uspon njegove forme.
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
998
Reaction score
3.692
Локација

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Dobro jutro braco i sestre, inspirisan sam nesto jutros da sastavljam rime povodom vecerasnje pobjede :D

Dvaes prvi dan je marta,
Otvorena od arene vrata,
Na ta vrata biće jasno Špancu,
Da u ovom ne opstaju klancu,
Osveta je ovo od ranije,
Plače Filip Šesti od Španije,
Jer Partizan noćas uze mjeru,
Španskom smradu Ćus Mateu.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.356
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ova petorka sa Kaminskim i s Kaboklom mora da se proba češće, to očekujem od dolaska Kabokloa. Jer su kompatibilni krpe nedostatke ovog drugog. Ledej i Kaminski ne mogu da brane ništa i zatvore skok, a Ledej i Kaboklo napadački kvare protok lopte, ovo je nešto između.
Naravno postoje problemi zbog kojih se to ranije, pogotovo uigranost Kabokla koji je kasnije došao, nije moglo pokušati ali sad je već vreme da se rizikuje.
Protiv Tavareša se igraju neki specijali tako da ne znam kako će to izgledati, ali generalno treba pokušavati što češće.
 
Top