Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
345
Reaction score
2.432
Локација
Vukovar
Poruka za sve vas koji ćete večeras biti u areni, mora da grmi od prvog do poslednjeg minuta, ko dođe kući a da nije promukao taj kao da nije ni bio na Partizanovoj utakmici.

Otimajte telefone od onih fensera , moraju svi da navijaju.:D

Samo ofanzivno pa kako bude, moraju da osete gde su došli, ja imam neki osećaj da pobeđujemo večeras, bez obzira na sve naše ovosezonske mane.
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Momci da odigraju rasterećeno večeras u rezultatskom a vrlo optereceno u ‘jebematerupicku’ smislu.
Ja bi bukvalno počeo tekmu sa petorkom Koprivica, Smajlagic, Trifa, Poni, Jaramaz. Jedini zahtev je da se izdaje iz bonusa u prvih 3 minuta utakmice uz 3 nesportske. Bukvalno bi rekao ovoj petorici ako u 3 minuta nema krvi na parketu ne igrate ostatak utakmice. Da ih izudaramo kao govna i onda da krenemo da igramo.
Nadam se da Zeljko čita forum jer ovo zlato od taktickih finesa ne sme da se propusti. Prepaljen sam, pritisak već 300/200 cirka 5 sati pred tekmu. Živeli.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.452
Kako mi se ne sviđa to poslednje kolo sa španskim ciganima. Nadam se da ćemo im nekim čudom tada bežati 2 pobede.
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Vrijeme je da pokazemo nase najbolje izdanje.Nismo uspjeli da napravimo neki jaci brejk,ali veceras bi moglo da nam se vrati.Normalno sa striktnim postovanjem ideja magicnog Zeljka.Nismo mi ekipa za brutalnost,mada su nam veliki duznici.Steta zbog Zeka,ali i Smajli bi morao veceras da doprinese u izmjeni K2.Nadam se da je PJ vratio samopouzdanje i sa Aleksom moze da napravi probleme spoljnoj liniji.Kapiten ce biti na vrhuncu,jer jedino sa razigranom petorkom mozemo ocekivati pobjedu.Za. atmosferu ne sumnjam pa je to prilika da u tom ambijentu ponovo pokazemo da zasluzujemo stalno mjesto u EL.Srecno veceras Partizane.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Nema sta da se pozdravljamo tu nesto sa njima,ispali su spanci teske picke i cigani i na kvarno su nas dobili prosle godine. Apsolutan respekt za Panterovo nejebavanje 2 posto ovih papana,i Zek bi uradio isto. Tako pokazujes i karakter,neprijatelj je neprijatelj i to je kraj price.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797

OOOO PARTIZANE, VOLIM TE, BODRIM TE, PEVAM TI, SANJAM TE!

Andjusa 10+, Panter 15+, Frenk 15+
 
Top