Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
680
Reaction score
3.699
Локација
Панчево
Ne mislim da su rezultati u El podbačaj, daleko od toga. Mada je prošle sezone izgubljeno previše utakmica u kojima smo imali lepu prednost.
Ali je podbačaj izgubiti od Burse (1. protiv 8.).
Podbačaj je poraz tri puta zaredom u kupu, 8 poraza protiv njih, porazi od Splita, Mege i sl.
Ne verujem da su Ibanjez i Karaičić "jeftini", možda grešim. A ne vidim ni čemu će 5 ljudi pored njega, ako ne možemo aut da izvedemo i svaki put primimo u zadnjoj sekundi četvrtine.
Hajde u duhu demokratije i grobarske širokogrudosti da krenemo od pretpostavke da si dobronameran, pa nećemo to analizirati, ali sad si već bezobrazan. Ljudi su ti već pomenuli ovde komparaciju i argumentaciju, ali džaba. Ja baš mislim da su Karaičić i Ibanjez jeftini. A činjenica je da ni ti ni ja nemamo pojma, i lupamo. Ne znam platu bukvalno nijednog pomoćnika ni člana stručnog štaba u EL, kao ni ti, potpisujem. Tako da je moja konstatacija da su jeftini irelevantna , kao i tvoja da su skupi. Mada moram da priznam da si ti prva osoba na svetu koja pominje plate stručnog štaba. Na stranu što plata nije uvek odraz vrednosti, i nije sve u materijalnom. A i malo već smara ta priča o treneru. Sve i da zaključimo ovde jednoglasno da evropski Fil Džekson ne valja, imamo li boljeg trenutno? Nemamo. Garanciju da bi neko drugi bio bolji? Nemamo. Na stranu nastup kao da su rezultati katastrofa. Da ne pominjem marketinški i svaki drugi efekat, koji je u ovim godinama daleko bitniji od rezultata. Ako nije jedini, onda je glavni uzročnik što nam KK ne doživljava sudbinu FK. Ajde bre više. Svršavali svi kad se Real preznojavao, ljubili Pantera u ruku kad im je munuo trojku za pobedu, Željko car kako je jebao Tavaresa preko Smajlija, a sad Željko kaže igračima da izvedu aut u ruke protivniku, ili ne uspeva da ih nauči to na treningu?! Idi begaj. Nema pravo na grešku, nema pravo da bude nesavršen? Na stranu bezobrazne konstrukcije rečenica, malicioznost. Plus je malo je to i nefer sa druge strane. Kao u fudbalu, špic da jedan gol iz sto šansi, heroj, goša ili odbrambeni jednom zajebu,
tragičari. Bursu pominješ? Hajde, kad si je već pomenuo, meni je za Bursu kriv Aleksa, jer se alavi i hoće da kuca kad ima sigurno polaganje. Još gore, dekocentracija, pa se predomišlja, i menja odluku u toku same završnice poteza, zato je i promašio kucanje. To je bio poen koji bi rešio utakmicu. Imali smo lepe prednosti, kažeš? Ne gledaš košarku pa me vidiš da se razlike od 20 ako poena stižu bez problema, da se igra u serijama, naletima, nema ono kao ranije, vodiš od 6 do 10 razlike celu utakmicu. Na sve to, uvek su tu prisutna nerealna očekivanja, kao da se podrazumeva da vidimo kako rutiniramo Baskoniju kod kuće. Kakav je inače skor kluba od osnivanja do danas na evropskim gostovanjima? Svi igrači novi, osim Koprive, nismo odigrali katastrofa, kao laik vidim da će biti drugačije ove sezone, koja opcija više u napadu, kontri smo do sad istrčali više nego cele prošle sezone, spusti se ponekad lopta i na centra, igrači su inteligentniji (mislim na prosek tima) Videćemo jesu li i koncentrisaniji (jako bitan segment uspeha u sportu). Sve što tražim od njih jeste da se deru kolena (falilo mi je to prošle sezone) i da ne preglupavaju, jer ako ponovimo prošlu sezonu u smislu pomenute koncetracije, mislim da ću se obesiti. Naravno, treba i sreće, sreća da budemo zdravi, i sreća da ne uđe svaku jebenu utakmicu trojka u zadnjoj sekundi, recimo. Sreća je takođe važan faktor u sportu. Sad, zašto je ovaj igrao toliko, a Pokuševski nije ulazio, šta je sa Vašingtonom i šta ti ja znam, pojma nemam. Verujem Željku, on je trener, ja nisam, i verujem upravi. Pod upravom mislim na Savića, Ostoju ne, njega treba namazati katranom i perjem. I, kad si već pomenuo struku, proširio bih stručni štab, dodao bih jednog ili dva psihologa, pod obavezno. U svaku našu sekciju, prosto mora, takav smo narod. Na kraju, treba da nas zanima jedino ko će biti treći kad se ligaški deo završi. A ti imaš pravo da se ljutiš, ali nemaš pravo da budeš bezobrazan. Plus nezvanično pravo da mrači na forumu ima samo drug Erslan Iljasova. Sportski pozdrav.

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.217
Reaction score
2.998
Локација
Где год ОН да игра!!!
Јеби га, сви смо у нашим главама унапред уписали победу. Екипа има потенцијал, борбеност, карактер. Тек је почетак сезоне, добро за сад изгледамо.
Па и премоћни Реал, првак Европе пре две године и вицешампион претходне је изгубио од Бајерна.
Да смо ми синоћ у Минхену играли и изгубили идентичним резултатом, било би пљувања само таквог.
Главу горе.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
3.598
Reaction score
12.239
Јеби га, сви смо у нашим главама унапред уписали победу. Екипа има потенцијал, борбеност, карактер. Тек је почетак сезоне, добро за сад изгледамо.
Па и премоћни Реал, првак Европе пре две године и вицешампион претходне је изгубио од Бајерна.
Да смо ми синоћ у Минхену играли и изгубили идентичним резултатом, било би пљувања само таквог.
Главу горе.

Jeste tako, i bili smo blizu, ali ne znam sta nam daje osnova da uopste mislimo da smo trebali da dobijemo lagano Baskoniu?

Ljudi su potpuno nerealno, do pre 15 dana nismo znali da li uopste mozsmo da igramo protiv EL ekipe, a npr videli smo da smo u stanju da odgiramo savrseno poluvreme (za mene licno koji sam laik) jer smo najzad igrali odbranu, najzad smo imali smislene akcije, prosto igrali smo kosarku.

Sad je na strucnom stabu i ekipi da to sto du odigrali 20 minuta podigny na celu utakmicu. Ja sam ubedjen da mozemo. Igramo bez prve 4 i decka koji je trebao da bude nas Howard.

Ja sam najblizi @TheWhiteCrow i to je sto sam pisao, inali smo 2-3 momentuma da ih slomimo ali nismo to uradili jer smo zurili.

Idemo da treniramo, odbrana jos jace, a ubedjen sam da ce stvari doci na svoje mesto jer se vidi da ekipa moze.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.747
Reaction score
21.311
Локација
underground
Ne mislim da su rezultati u El podbačaj, daleko od toga. Mada je prošle sezone izgubljeno previše utakmica u kojima smo imali lepu prednost.
Ali je podbačaj izgubiti od Burse (1. protiv 8.).
Podbačaj je poraz tri puta zaredom u kupu, 8 poraza protiv njih, porazi od Splita, Mege i sl.
Ne verujem da su Ibanjez i Karaičić "jeftini", možda grešim. A ne vidim ni čemu će 5 ljudi pored njega, ako ne možemo aut da izvedemo i svaki put primimo u zadnjoj sekundi četvrtine.
Svako ko napise da smo izgubili 8 puta od cigana i pri tom racuna utakmicu koja je prekinuta a u kojoj smo vodili 12 razlike za mene je cigan , ili je usvojio cigansku prooagandu jer to mozes samo od njih da cujes.

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.593
Reaction score
11.739
Sto se mene tice ja ovo gledam kao da nismo igrali el opet nekoliko godina. Nova ekipa, isti mi je osecaj kao i kada smo zaigrali prvi put sad vec pre tri sezone. I dosta mi je bolji utisak. Poraz ko poraz gledam sve rostere bice svaka na noz kuce a boga mi i na strani. Vidi se zelja i to niko ne moze da ospori. Ali ako cemo u sitna crevca da idemo jedini koji me nervira je Vanja :D. Nikad ne moze da pogodi kad treba a pogadja uglavnom kada gubimo i ne mozemo da stignemo. i tako je bilo i pre kad je igrao a nastavlja se i sad. Situacija na odbitak, dolazi mu lopta sam kao duh,namesta se i nista...mozda kljucni momenat. Posle, na kraju, sa iste pozicije pogadja. U svakom slucaju samo podrska, najmladja smo ekipa u ovom takmicenju imajte to na umu.

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.442
Reaction score
9.844
Локација
Nis
Čovek je verovatno mislio u smislu da Željlo zbog svojih rezultata i svega što je uradio za Partizan ima neograničeno poverenje Grobarske javnosti i da se zbog toga beži od malo realnijeg sagledavanja rezultata kluba od kada je ponovo trener.
Ja isto mislim da su rezultati ispod očekivanja, u odnosu na uloženo i renome kluba.
A bojim se da se ide u pogrešnom smeru tražeći stalno krivca u nekom drugom, a ne u našem skupocenom stručnom štabu sa 5 ljudi oko Željka.
Hoće neko da mi kaže da Baskonija ili Bajern prošle godine imaju bolji roster ?!
Pa do koga je onda ?
Praviš odbrambenu ekipu i primiš 56 za poluvreme.
Odrediš Pantera za kapitena i daš mu svu slobodu.
Ne može kad je dobro onda je do Željka, a kad je loše svi drugi krivi.
A on sastavlja ekipu i za sve se pita.
I ako neko u 50 postova napiše drugačije mišljenje, svi se obruše na tog nekog.
Pa jel treba da bude jednoumlje na forumu ?!
Pa sa ovolikim budžetom svako normalan očekuje rezultate, pa nisu tu više Vrabac i Đumić i slični.
A koja to ocekivanja imate?

Jel to odlazak na f4?

Mora manje da se citaju gluposti po internetima,one izjave igraca raznih kako nas vide na f4 isto da se zaobilaze.Malo realnosti jbt

Nismo mi Panatinaikos da promenimo 15 igraca i dovedemo Hernangomeza,Slukasa,Lesora koji je eksplodirao i ne znam koga.Nego ovako kao sto smo i doveli.Solidne igrace koji mogu da rade i napreduju,uigravaju se kako odmice sezona,par dobrih koji su vec na nekom nivou i to je to

Utakmica sasvim solidna za prvu i sa svim novinama,vrlo dobro poluvreme i jedno lose

Ako mislite da ce Vanja sad da sprcava po 25-30 poena pa nece,ubacice iste one suteve kao pre i promasice iste kao pre,dace svojih kao i do sad 15-16-17 nekad poena i to je to

I meni je sasvim to ok,i to sto smo juce izgubili nikakav nemam osecaj drugaciji nego pre utakmice.Isto mislim,da cemo biti tu negde sa pobedama i porazima,dobijati,gubiti,da necemo moci da odlepimo broj pobeda od broja poraza za 5-6,neka sredina tabele gore dole kroz sezonu i na kraju zavrsiti tu oko zone plej of-a ili plej in-a kao prosle godine,da ce pobeda ili dve biti u pitanju gde cemo se plasirati

To su moja ocekivanja,ako ih nadmase super jedva cekam,ako bude manje vise kako mislim opet ok.Stabilno je to.Igras El,tu si,primecen si,Zeljko tu,pune hale.A do skoro ti igrao Vrabac i buducnost nam je bila ista kao na Topcideru

Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
594
Reaction score
4.221
Локација
Beograd
Vanja pravi faul nad Luvavuom, sudije ne sviraju...jedino mi je to baš zasmetalo. Oni koraci što je pravilo litvansko govno kod trojke i Hauard na prenosu lopte je domaćinsko suđenje koje se očekuje i nije problem... ali me ovo sa nesviranjem faula baš iznerviralo, jer je lik otišao na kucanje a naš je namerno pravio faul.
Razočarao je donekle Braun, očekivao sam više od njega. Nikome ne mogu da zamerim na zalaganju. Vidimo se na Ciboni, nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti bolje.

Bobisha

Početnik
Учлањен(а)
29.10.2009
Порука
27
Reaction score
21
Svako ko napise da smo izgubili 8 puta od cigana i pri tom racuna utakmicu koja je prekinuta a u kojoj smo vodili 12 razlike za mene je cigan , ili je usvojio cigansku prooagandu jer to mozes samo od njih da cujes.
Dobro, nismo izgubili 8 puta, izgubili smo 3 puta.
I nismo izgubili od Bajerna kad smo vodili deset, i od Grčkih cigana kad smo vodili 13. I od Virusa kad smo ušli da +6 u zadnja dva minuta.
I nismo izgubili kupove kad smo vodili 18, odnosno 10.
I sinoć nismo primili 56 u drugom, a pravimo energetski i obrambeni moćnu ekipu.
Sve su to teorije zajere, jer nas svi mrze, a naša struka radi perfektno.
A ja sam cigan, koji je iz ludosti bio jedno 100 puta na utakmicama Partizana. Dolazio kao ubačeni element.
Neću više pisati.
A očekujte neku Megu, Cedevitu, pad na drugo mjesto u ABA, 13-14 u EL i analizirajtebć ko je sve drugi kriv.
A nekoliko nas banujte i to je to.
Kud ćeš lepše.

Shomac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
105
Reaction score
447
Локација
_ . . _
Braco, setite se samo prve utakmice pre dve godine protiv Albe, ubili su nas tada, nismo znali gde se nalazimo, ali se videlo i tada kao i sada da ekipa moze mnogo. Idemo dalje, mnogo ima da se igra, bice pobeda i poraza.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.453
Reaction score
7.531
Локација
Slobodarska Skotska
Domacinskog sudjenja je bilo itekako, pogotovo u trecoj cetvrtini koja se pokazala i odlucujuca. CIm smo se na pocetku odlijepili na 9 razlike, i imali priliku ako ne da prelomimo utakmicu, a ono makar da ih dovedemo do toga da im dodje voda u usi, umijesale su se sudije. Mogu recimo da se sjetim faula koji je sviran Tajriku kad se Moneke (lik me, inace, jako nervira) zaletio u njega, a ovaj potpuno mirno stajao u odbrani. To je bilo na nekih 4-5 razlike za nas, kako se sjecam. Pa odmah poslije toga koraci Tajrika u napadu koji veze s vezom nisu imali. Ali se ne vrijedi oko toga uzbudjivati, jer ce nam takva biti svaka utakmica.

Ne vjerujem da iko ovde smatra da smo pretplaceni na pobjedjivanje Baskonije u gostima (nesto sto, mislim, u istoriji nismo uradili). Nervirajuci faktor je sto je utisak da se utakmica mogla dobiti, a ta pobjeda bi bila dragocijena za nastavak sezone. I sto mene licno previse podsjeca na proslu sezonu kad smo redovno gubili ovakve utakmice, i cijelo vrijeme govorili "ma nema veze, doci ce to na svoje u aprilu kad bude trebalo". I onda se ispostavilo da nam je jedan od takvih poraza bio kljucan da ne udjemo u top 10.

Ah da, i pustite te price "a sta vi ocekujete, top 4?". Eto, ja recimo ocekujem (tj. nadam se) top 4. Uostalom, ne bi Zeljko raspustio citav proslogodisnji tim, koji je bio na loptu od top 10, da smatra da se treba zadovoljiti sredinom tabele. Nije on sigurno dosao ovde da pod kraj karijere tavori u prosjecnosti EL. Po svakoj njegovoj reakciji se vidi da ocekuje nesto vise.

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
923
Reaction score
4.503
Локација
Čačak
Što je bre ovde zabranjeno drugačije mišljenje?
Napisao sam šta sam napisao, ali vidim neki sa bujnom maštom to nadograđuju, to je vaše ogledalo.

Činjenice su činjenice. Ovo sve dobro je zahvaljujući njemu. Ali on je trener, a kao trener je ove 3 sezone neuspešan i svi se slažemo da nijedan trener na svetu ne bi ostao trener sa tim rezultatima.

Ako ove sezone napravi neki uspeh, moje svakako NEBITNO mišljenje će biti osporeno. I svima super.
3 sezone neuspešan? Druga sezona je bila neuspešna?

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.442
Reaction score
9.844
Локација
Nis
Au sta pisu ljudi po instagramima tamo kod Tegeltije sad citam

Au kakvi bolesnici

Dosao i Marjan Risticevic da kaze kako smo kurac i da je tim gori nego prosle sezone

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.747
Reaction score
21.311
Локација
underground
Po svim prognozama ljudi koji su u evroligi , stavljaju nas izmedju 9-do 11 mesta, i to samo zbog Zeljka a ne zbog samog igrackog kadra
I to je ono sto je objektivno .
Licne zelje su jedno , a evroliga nije zajebancija .
E sad uvek postoje timovi koji pozitivno i koji negativno iznenade , zato je sport i zanimljiv.
Svima je nas tim nepoznanica pa i nama.
Ja nisam nezadovoljan sinocnjom utakmicom, nije to uopste lose bilo. Prvo poluvreme cak odlicno.
Izgubili smo pre svega sto je odbrana znatno popustila u drugom poluvremenu, i naravno detalji tipa , trojka od tablu , par kontranapada koji nismo realizovali itd.
Ocekujem , a to sam i pre sezone pisao da se uguramo u 10, pod obavezno i da probamo i posle da se uguramo u 8. Sve preko toga bi bila senzacija koja se u ovom sistemu evrolige retko desava .

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.009
Reaction score
14.882
Za mene je svaki poraz Partizana smak sveta, osecam ga kao deo porodice i tako ce biti dok disem.

Uvek moze umerena i dobronamerna kritika, ali podrska mora biti neprestana, pre svega za gospodina Zeljka.

Realno je da smo kvalitetom tu na mesto do ili u plej in zoni, i ne moze se bas od svakog proizvoda napraviti skupa igracka.

Moraju Iffe i Karlik vise na parketu, bez njih niti ima kreacije, niti izmisljanje poena.

Статус
Затворена за писање одговора.