НулаТринаест
Grobar
Hajde u duhu demokratije i grobarske širokogrudosti da krenemo od pretpostavke da si dobronameran, pa nećemo to analizirati, ali sad si već bezobrazan. Ljudi su ti već pomenuli ovde komparaciju i argumentaciju, ali džaba. Ja baš mislim da su Karaičić i Ibanjez jeftini. A činjenica je da ni ti ni ja nemamo pojma, i lupamo. Ne znam platu bukvalno nijednog pomoćnika ni člana stručnog štaba u EL, kao ni ti, potpisujem. Tako da je moja konstatacija da su jeftini irelevantna , kao i tvoja da su skupi. Mada moram da priznam da si ti prva osoba na svetu koja pominje plate stručnog štaba. Na stranu što plata nije uvek odraz vrednosti, i nije sve u materijalnom. A i malo već smara ta priča o treneru. Sve i da zaključimo ovde jednoglasno da evropski Fil Džekson ne valja, imamo li boljeg trenutno? Nemamo. Garanciju da bi neko drugi bio bolji? Nemamo. Na stranu nastup kao da su rezultati katastrofa. Da ne pominjem marketinški i svaki drugi efekat, koji je u ovim godinama daleko bitniji od rezultata. Ako nije jedini, onda je glavni uzročnik što nam KK ne doživljava sudbinu FK. Ajde bre više. Svršavali svi kad se Real preznojavao, ljubili Pantera u ruku kad im je munuo trojku za pobedu, Željko car kako je jebao Tavaresa preko Smajlija, a sad Željko kaže igračima da izvedu aut u ruke protivniku, ili ne uspeva da ih nauči to na treningu?! Idi begaj. Nema pravo na grešku, nema pravo da bude nesavršen? Na stranu bezobrazne konstrukcije rečenica, malicioznost. Plus je malo je to i nefer sa druge strane. Kao u fudbalu, špic da jedan gol iz sto šansi, heroj, goša ili odbrambeni jednom zajebu,Ne mislim da su rezultati u El podbačaj, daleko od toga. Mada je prošle sezone izgubljeno previše utakmica u kojima smo imali lepu prednost.
Ali je podbačaj izgubiti od Burse (1. protiv 8.).
Podbačaj je poraz tri puta zaredom u kupu, 8 poraza protiv njih, porazi od Splita, Mege i sl.
Ne verujem da su Ibanjez i Karaičić "jeftini", možda grešim. A ne vidim ni čemu će 5 ljudi pored njega, ako ne možemo aut da izvedemo i svaki put primimo u zadnjoj sekundi četvrtine.
tragičari. Bursu pominješ? Hajde, kad si je već pomenuo, meni je za Bursu kriv Aleksa, jer se alavi i hoće da kuca kad ima sigurno polaganje. Još gore, dekocentracija, pa se predomišlja, i menja odluku u toku same završnice poteza, zato je i promašio kucanje. To je bio poen koji bi rešio utakmicu. Imali smo lepe prednosti, kažeš? Ne gledaš košarku pa me vidiš da se razlike od 20 ako poena stižu bez problema, da se igra u serijama, naletima, nema ono kao ranije, vodiš od 6 do 10 razlike celu utakmicu. Na sve to, uvek su tu prisutna nerealna očekivanja, kao da se podrazumeva da vidimo kako rutiniramo Baskoniju kod kuće. Kakav je inače skor kluba od osnivanja do danas na evropskim gostovanjima? Svi igrači novi, osim Koprive, nismo odigrali katastrofa, kao laik vidim da će biti drugačije ove sezone, koja opcija više u napadu, kontri smo do sad istrčali više nego cele prošle sezone, spusti se ponekad lopta i na centra, igrači su inteligentniji (mislim na prosek tima) Videćemo jesu li i koncentrisaniji (jako bitan segment uspeha u sportu). Sve što tražim od njih jeste da se deru kolena (falilo mi je to prošle sezone) i da ne preglupavaju, jer ako ponovimo prošlu sezonu u smislu pomenute koncetracije, mislim da ću se obesiti. Naravno, treba i sreće, sreća da budemo zdravi, i sreća da ne uđe svaku jebenu utakmicu trojka u zadnjoj sekundi, recimo. Sreća je takođe važan faktor u sportu. Sad, zašto je ovaj igrao toliko, a Pokuševski nije ulazio, šta je sa Vašingtonom i šta ti ja znam, pojma nemam. Verujem Željku, on je trener, ja nisam, i verujem upravi. Pod upravom mislim na Savića, Ostoju ne, njega treba namazati katranom i perjem. I, kad si već pomenuo struku, proširio bih stručni štab, dodao bih jednog ili dva psihologa, pod obavezno. U svaku našu sekciju, prosto mora, takav smo narod. Na kraju, treba da nas zanima jedino ko će biti treći kad se ligaški deo završi. A ti imaš pravo da se ljutiš, ali nemaš pravo da budeš bezobrazan. Plus nezvanično pravo da mrači na forumu ima samo drug Erslan Iljasova. Sportski pozdrav.