Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.733
Reaction score
6.927
Što je bre ovde zabranjeno drugačije mišljenje?
Napisao sam šta sam napisao, ali vidim neki sa bujnom maštom to nadograđuju, to je vaše ogledalo.

Činjenice su činjenice. Ovo sve dobro je zahvaljujući njemu. Ali on je trener, a kao trener je ove 3 sezone neuspešan i svi se slažemo da nijedan trener na svetu ne bi ostao trener sa tim rezultatima.

Ako ove sezone napravi neki uspeh, moje svakako NEBITNO mišljenje će biti osporeno. I svima super.
nije imao rezultate?! zaista se nadam da ti je neko hakovao nalog...

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
363
Reaction score
1.308
Nema sta tek je pocetak treba vremena i strpljenja, slomili su nas na energiju i pamet.
Usli smo fajteraki i igramo energetski na mnogo visem nivou i potrosnja je veca. Igramo sa 8 9 igraca u El i to neminovno ostavlja traga u zavrsnici uvek a tek ce ostavljati sto takmicenje bude odmicalo.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
3.514
Reaction score
11.747

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
729
Reaction score
4.707
Локација
Trstenik
Što je bre ovde zabranjeno drugačije mišljenje?
Napisao sam šta sam napisao, ali vidim neki sa bujnom maštom to nadograđuju, to je vaše ogledalo.

Činjenice su činjenice. Ovo sve dobro je zahvaljujući njemu. Ali on je trener, a kao trener je ove 3 sezone neuspešan i svi se slažemo da nijedan trener na svetu ne bi ostao trener sa tim rezultatima.

Ako ove sezone napravi neki uspeh, moje svakako NEBITNO mišljenje će biti osporeno. I svima super.
Znači neuspeh je kad si na pragu da izbaciš Real Madrid i plasiraš se na fajnl-for? Kad mora disciplinska komisija evrolige da ti izbaci najboljeg igrača i pogura kasnije osvajača Evrolige da preokrene na 3-2? Prošla sezona je i zvanično proglašena neuspešnom, ali da li je igra zaista bila toliko loša? Mnogo utakmica u Evroligi izgubljenih na jednu loptu, nedostatak sreće očigledno, a na kraju krajeva završili smo bolje plasirani od državne mezimice. A ako smatraš onu šaradu od abaligaškog finala, a kamoli superligaškog finala, neuspehom, onda zaista ne vredi sa tobom raspravljati.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.689
Reaction score
13.779
Budite umereni drugari, koliko smo prosle sezone brejkova imali?
Lagali smo sami sebe na forumu, evo sad ce brejk, samo sto nije, a na gostovanja smo prolazili kao tinejdzerka na ekskurziju.
Ponovicu opet, ne zavisi bas sve od nas, sve ekipe su se maksimalno pojacali i tesko je dobiti bilo koga na strani.

Alejandroo

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
83
Reaction score
316
Локација
Novi Sad
Prvo poluvreme mi je dalo nadu, drugo mi je sve nade srušilo... Los osecaj veceras, jer smo propustili lepu šansu. Ali, tek prva utakmica, gledamo napred. Ono sto bode oci, loša odbrana u drugom poluvremenu, cini se da su dali kos svaki napad. Takođe, ja ne mogu da se setim da smo izveli bacanje u drugom poluvremenu? Očekujemo reakciju u Madridu!
Sportski pozdrav

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
354
Reaction score
2.318
Локација
Jug

Poslusajte Vanju, upravo ono sto sam pricao, iz zurbe, zelje, pravimo greske

Sam je priznao da je pogresio eto je sutnuo onu trojku na +8
Moj kapiten!

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
363
Reaction score
1.308
Nema dileme da ce ovo biti bolje. Ali ima dileme oko toga da li EL moze da se iznese sa 8 9 igraca kao i da li je jako veliki broj ofanzivno sporadicnih igraca dovoljno.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
517
Reaction score
1.432
Normalno je da svako ima svoje misljenje a forum je da se to misljenje i slobodno iznese.Vjerovatno i mi imamo pravo da pored svog misljenja,ukazemo i na nelogocnost izrecenog
Jeste Zeljko zasluzan za sve ono sto sada znaci KKP ali nije zarobio klub i isti nije luzerski.Naprotiv,igra ravnopravno sa svim kosarkaskim velikanima u kojima ne ubrajam Baskiniju,ali je klub sa dugim evroligaskim statusom i jakim kosarkaskim pedigreom.Mozda je bilo i malo nerealno ocekivati da potpuno nova ekipa dobije Baskoniju posle 23 godine,koja je ipak zadrzala sve bitne igrace i imaju posebnu energiju i karakter.Jesmo igrali dobro u prvom poluvremenu,ali se tu utakmica ne dobija.Neuigranost,slabo citanje u odbrani,pad koncetracije u tranziciji,njihova energija i vec u trecoj cetvrtini smo bili u minusu.Nervoza i predhodno se nadovezalo u zadnjoj cetvrtini sa nekim neobicnim odlukama i utakmica je otisla na njihovu stranu.Centri veceras izuzetni,Dejvis dao i 2 trojke,pored odlicne igre u reketu,Tajrik razbio.Zao mi je sto nismo zbog njih izvukli bolju igru iz spoljne linije i sa vise energije odigrali odbranu u zadnjoj cervrtini.Braun i Ntikilina veceras stegnuti,ali valjda je to i normalno u ovakvoj situaciji.Karlik takodje nije bio na nivou,ali ima i do njih i posebno Lasa.Veceras su na klupama bili dva tenera koja su sigurno u prvih tri u sadasnjoj EL.Cekamo Ajzeu,vjerovatno i Vasingtona i vrijeme koje je bitno za novu ekipu.Tek je pocetak,bice jos izgubljenih ali sigurno i lijepih pobjeda.

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
729
Reaction score
4.707
Локација
Trstenik
Jako kratka rotacija, ne moze se sa 8 igraca. Nama fali 4, a bogami i 3. Ne moze Bonga sam, narocito kad mu nije dan. Vanja i Sterling nisu 3, ali "mogu da pokriju". Da li ce moci da pomognu Majk, Poku ili Nakic? Tanko mi je to za EL nivo..

Ali kako kratka rotacija? Ne razumem. I Baskonija je igrala sa 8 igrača + Rogavopulos 7 minuta (Jaramazov minut ne računam). To je Željkov izbor. Da su Dejvis ili Džons imali loš dan, verovatno bi priliku dobili i Koprivica i Pokuševski. Ali nije bilo potrebe. Ljudi su fizički besprekorno spremni, ni u jednom trenutku njihov umor nije uticao na rezultat.

A ono što je bitno. Nakić, Lakić, Koprivica i Pokuševski će više igrati u ABA, tako da će glavni igrači moći više da odmaraju, odnosno da ne igraju po 20-30 min dva puta nedeljno, svake nedelje. To može dovesti do umora. Naravno, od Pokuševskog se očekuje da napreduje i da mu se postepeno povećava minutaža. A svakom igraču se može desiti da u nekom periodu u toku sezone padne, a tada će više igrati neki drugi igrač.

Статус
Затворена за писање одговора.