Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
@ Je-Ne-A

Tako je,na to sam i mislio iako nisam nigde pomenuo. :D
Brate Đuro,reci šta hoćeš kome hoćeš ali koji moj to širiti dalje?To iz te prostorije nije smelo izaći.Isto tako mi se nije svidelo i Stanojevićevo ranije javno kritikovanje nekih igrača,u smislu ½rekao sam mu u svlačionici½.Ma super što je rečeno,nekad je reč preblaga,motku i udri,al neka ostane zaista u toj svlačionici,sobi,kancelariji...To su naše,interne stvari koje se dakle samo nas tiču.Odjebite bre više novinari!

Treba banovati te ½vuvuzele½ na određeni period!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Sve ste vi to u pravu, neke stvari moraju u kući da ostanu, mada, šta se pre dva moglo pročitati ovde na forumu, to pas s maslom ne bi pojeo.

Posle svog pljuvanja ovde, uošte nemamo pravo da se nešto ljutimo na razno-razne novinare i "novinare", mi smo sami sebi najgori neprijatelji.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.116
Reaction score
302
Наравно. Играли смо ЛШ, играмо финале Купа, имамо три бода предности и побједу у дербију, први на табели...

Имамо довољно разлога да будемо презадовољни. Треба наставите пуним гасом, ношени позитивним резултатима и еуфоријом коју треба креирати све до краја и дупле круне. Ови двомечи са Војводином, а посебно Спартаком су идеална прилика да ојачамо карактер у оба смјера, навијачком и играчком.
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Jedina nepoznanica mi je Brasanac...

Spominje ga kao jednu od opcija, a decko ove polusezone nije ni na klupi...

E a sad, teorija zavere :D : ili ne racuna na njega i digao je ruke od njega ili ga po specijalnom, ubrzanom tretmanu sprema da za koji dan postane nosioc igre Partizana...:wink:

Sto se tice sastanka...pa Djura se dogovarao sa sportskim direktorom i kapitenom oko pojacanja za LS...

Salu na stranu, svi bi trebali da budemo svesni da ce gurbetski novinari nonstop da pisu o nama, pa cak i kad tekst nije negativan, u fazonu, dva puta nas napljuju, a onda nastave da pisu o nama, cisto da nas retardirani debili iz komsiluka ne zaborave i da smo im nonstop pred ocima....

Inace, bar po meni, sva ta medijska hajka i sve sto ide uz to ima samo jednu ciljnu grupu : njihove navijace...jer niko drugi, normalan, u ovoj zemlji se ne obazire na takve price i pisanja.

Primera radi : mislite da je neko, izuzev nas Grobara, koji smo uvredjeni i gurbeta kojima je to vredjanje jedino sto je preostalo, primetio, a kamoli komentarisao izjavu da smo strano telo u Srbiji ?
Boli bre ljude, koji ne prate sport, ona stvar sta ko prica, a one koji ne navijaju za nas ili njih ne interesuje sta se desava medju nama...Isto kao sto mene bas boli ona stvar sta se desava izmedju Spartaka i slaninara ili oko sukoba (ne znam ni da li ga uopste ima) izmedju npr. Rada i OFKe...

Sve sto pisu i laprdaju po medijima ima za cilj samo jedno : da se opravdaju pred debilnim navijacima za neuspeh (naravno, mislim na smradove iz komsiluka). Za ove 3-4 godine su im toliko isprali mozak da prosecan navijac FK Sledeca Sezona (ne mogu da im pisem ime...) ce poverovati i u pricu da Rusi spremaju letelicu koji se travu iz Barija odneti na svemirsku stanicu MIR...

Sutra kad budu izduvali za titulu, imace alibi kod navijaca : teorija zavere, Tole, sudije, gepekovanje, trojka iz auta..itd...tako da se ne treba previse baviti medijima.

Ono sto je za ozbiljnu analizu i kontrameru je mafija u njihovim redovima i oko njih, a to jedino moze drzava da resi (nesto slicno kao i prosle godine)...
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Stanojevic ocigledno ima poverenje u Vukica, mozda cak i previse. Sve je rekao onim "nazalost moramo da resavamo ovaj problem u hodu".....
Meni će biti definitivno najdraže ako se ispostavi da sam omašio sa prognozom za Vukića,ali ja od njega ne očekujem ništa,ne mislim pritom na tekuću sezonu nego uopšte mislim da je on svoje odradio što se tiče FK-a.

E sad da i ja da pohvalim nekog koga mislim da nikad nisam hvalio( molim da zapamte i pribeleže Sens,Mr.MVP...:D
MR BIK
Ne bojim se Zvezde, mrtav konj se ne rita!
; је написао(ла):
Nenad Bjeković, nekadašnji sportski direktor crno-belih, jedan je od retkih partizanovaca koji je bio zadovoljan igrom svog tima posle derbija.

- Prezadovoljan sam! Partizan je mnogo bolje igrao u revanšu nego na „Marakani“.
- Mnogi su taktiku trenera Stanojevića okarakterisali kao kukavičku?
- Znate šta, dok sam ja bio u Partizanu, mi smo uvek bili bolji od Zvezde, razbili bismo ih na terenu, a oni bi nas redovno dobijali. Pa su me svi onda tapšali po ramenu i sažaljevali - kao „jadni vi, niste imali sreće“... Verujte mi, mnogo je bolje ovako. Više ih boli.
- Imate li utisak da se u javnosti stvara atmosfera da Zvezda mora da osvoji titulu?
- Ne da imam utisak, nego je to tako. Godinama se stvara takav pritisak i atmosfera. Ali, znate kako kažu u mom selu, mrtav konj se ne rita - zaključuje Bjeković.
D. MARINOVIĆ
ALO
 
Последња измена:

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
NAVIJAČI ZVEZDE HTELI DA UBIJU STOJKOVIĆA!
(9) Petak, 8. April, 2011.| Autor:
Napad ciglom sa severne tribine na golmana Partizana Vladimira Stojkovića jedan od sramnijih događaja u našem fudbalu

Je l’ treba neko da pogine?!
Članovi uprave Crvene zvezde iz sektora za bezbednost tvrde da su mediji naduvali priču o pokušaju teškog povređivanja golmana Partizana Vladimira Stojkovića. Prema pisanju svih beogradskih medija, cigla koja je doletela iz nepoznatog pravca pogodila je čoveka iz obezbeđenja golmana Partizana, ali komesar za bezbednost Crvene zvezde Steva Pavković pruža dokaze da se „od komarca pravi magarac“.

- Slučaj se desio na severnoj strani, koja gleda ka restriktivnom prostoru. Neko je preko ograde bacio kamenčić veličine klikera, koji je pogodio čoveka iz pratnje Vladimira Stojkovića. E sad, lako je zamisliti kakve bi posledice ostavio pogodak ciglom. Verovatno bi morala da se ukaže lekarska pomoć i ko zna šta još, ali ništa od toga nije bilo. Čovek nije ni konstatovao pogodak, već je nastavio da obavlja svoj posao. Takođe, naglašavam da je kamenčić mogao da pogodi bilo koga i da nije bio namenjen Stojkoviću, jer izgrednik nije mogao da vidi gde će završiti predmet - kaže Pavković.

Generalni sekretar Partizana Drako Grubor zahteva od svih relevantnih faktora da konačno stanu na put proganjanju Vladimira Stojkovića samo zato što je „odabrao firmu u kojoj će da radi“.

- Koliko sam ja čuo, nije bila cigla nego betonski komad odvaljen od tribine, ali suština je ista. Partizan je više puta pozivao da se takvim incidentima stane na put, ali naši apeli nisu urodili plodom. Vladimiru Stojkoviću se uskraćuje najosnovnije pravo na slobodan rad i već jednom mora da se prestane s progonom čoveka samo zbog toga što je odabrao firmu u kojoj će da radi. Provokacije već jednom moraju da prestanu, a moji prijatelji iz Crvene zvezde nisu smeli da dozvole puštanje provokativne pesme sa razglasa, koja je samo podgrejala strasti - kaže Grubor.

FSS: Šta je to „Janičar“?

U Crvenoj zvezdi juče nisu hteli ili nisu znali da kažu ko je nadležan za razglas, sa kojeg je emitovana, kako oni kažu, „lepa narodna pesma“ Predraga Cuneta Gojkovića „Janičar“. O provokaciji na račun golmana Partizana Vladimira Stojkovića ništa nisu znali da kažu ni u Fudbalskom savezu Srbije, jer čekaju izveštaje delegata i posmatrača sa utakmice.
- Nismo još dobili izveštaj. Ukoliko delegat bude naveo pesmu kao primedbu, izaći ćemo sa stavom o tom problemu - rekao je Igor Janković iz FSS.

Курвир
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Ono što je gore od samog tog čina su komentari ispod teksta, odnosno njihvoa većina. sve neki pritajeni "Đenovljani"
 

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
sve neke Ice i Urosi ...

doduse, ovde bi odbrana "mislio sam da je grobar" bila validna.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.880
Reaction score
11.013
Sve ste vi to u pravu, neke stvari moraju u kući da ostanu, mada, šta se pre dva moglo pročitati ovde na forumu, to pas s maslom ne bi pojeo.

Posle svog pljuvanja ovde, uošte nemamo pravo da se nešto ljutimo na razno-razne novinare i "novinare", mi smo sami sebi najgori neprijatelji.

:respect

Управо тако, шта се све овде на овом јавном форуму износило око ЛШ, прелазног рока, појединих утакмица, наших фудбалера... као да су најгори цигани писали, а онда се питате и пљујете новинаре зашто пишу лоше о нама... Па они лепо дођу и само препишу неке коментаре и ето новинског чланка. Хајде лепо ми мало овде да спустимо лопту да одморимо од пљувања и да не дајемо повода ни медијима ни циганима да нас прозивају на сваком ћошку као да се ми распадамо а не они.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Nista sad, Sale Stanojevicu, ko te kleo na kurac ti seo, stavi svog imenjaka u sredinu a ne na krilo, isamaraj i odstrani koga treba, ako treba, pa da zavrsimo sto smo zapoceli. Cigani ne polazu toliko nade u sami sebe, nego u ove dve tekme koje nam idu pre derbija. Ako dobijemo suboticke i novosadske slaninare, izduvace se i oni i pre derbija, kao probusen prezervativ. Ostace nam samo da na terenu dokazemo ono sto je jasno - da smo igracki bolji od njih.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Nadam se da su sada svi oni koji su kritikovali Partizan posle kupa, shvatili sta su uradili, kolika je to greska!
Citam novine, juce, danas...
Shvatih da je Zvezda sampion, najbolja, da su oni pobedili...
Da smo mi za sve kritike...
Ako vec medijski spin postoji, nemoj da ga mi pojacavamo!
Alo bre, Ciganka ispala, mi u finalu kupa!
Bravo Sale,bravo igraci!
Verujemo u vas u Subotici, i dalje, korak po korak...
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
a i ovi iz blica sminkaju pricu.. sto nisu preneli da je rekao: "U mom selu kažu da se mrtav konj ne rita, Zvezda je na veštačkim plućima. Osvojićemo četvrtu titulu u nizu, mada sve čine da nas zaustave"
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Zato je A L O lepo uradio.Tamo su pisali extremni gani za mrtvog konja, a u bljicu grobari do koske za ovaj drugi tekst,pa ti razmisli zasto je to tako...
 

Marija

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
687
Reaction score
5
Локација
Tamo gde si ti
Saša Ilić za MONDO: Mi se pitamo

Iskusni vezista svestan da Partizan igra loše, ali veruje da će osvojiti titulu. Nedeljni meč sa Spartakom kao prekretnica. Nije bilo "ribanja" predsednika Đurića.
v202660p0.jpg

Predsednik Partizana Dragan Đurić obavio je razgovor sa kapitenom i zamenikom, Mladenom Krstajićem i Sašom Ilićem, posle poraza od Crvene zvezde.

"Ribanja" nije bilo, pričalo se o predstojećim zadacima crno-belih. To je u razgovoru za MONDO potvrdio Saša Ilić.

"Bio je to uobičajeni razgovor. Pričali smo o obavezama koje nam slede. Konstatovali smo da je i dalje sve u našim rukama i da moramo da podignemo nivo igre, jer nam predstoje izuzetno teške utakmice", počeo je iskusni vezista.

Svestan je i Ilić da je Partizan podbacio u "večitom derbiju".

"Najvažnije je da smo ostvarili ono za šta smo se borili - ušli smo u finale. Odigrali smo takmičarsku utakmicu. Sigurno je na našu igru uticao odličan rezultat iz prvog meča i da zbog toga nismo izgledali baš dobro na terenu".

Saša Ilić je razložio "problem" dobrog rezultata iz prvog meča. Tih 2:0 nije bilo moguće izbaciti iz podsvesti tokom revanša.

"Derbi nikada ne može da se igra opušteno, ali tek pošto smo primili gol počeli smo da se nerviramo i osećamo tenziju. Tek tada nam je 'palo na pamet' da može nešto loše da se desi. Dotle, igrali smo samo da prođemo dalje".
v202660p1.jpg

Loša igra protiv Borca prošle subote i još gora četiri dana kasnije protiv Crvene zvezde upalili su alarm u Humskoj 1.

"Sigurno je da možemo mnogo bolje. Činjenica je da smo i protiv Borca i protiv Zvezde igrali loše što je možda i normalno s obzirom na kapital koji smo imali, ali se nadam da takva izdanja nećemo da ponovima, naročito jer ulazimo u seriju teških utakmica. Verujem da će već meč sa Spartakom da nam bude prekretnica".

Crno-beli će biti na teškom ispitu u nedelju u Subotici. Trener Aleksandar Stanojević je najavio da će, u slučaju da Zvonimir Vukić ne bude spreman, Saša Ilić igrati centralnog veznog igrača, iza leđa napadača, baš kao protiv Borca, kada je u uvodnih pola sata podsetio na najbolje dane.

"Šta god trener da odluči - igraću tako. Ponekad igram bolje, nekad gore, ali se nikada ne opterećujem pozicijom. Uvek ću biti u službi ekipe".

Upitan da li će Partizan odbraniti tron, Saša Ilić je odgovorio:

"Moramo. Za sve se mi pitamo. Imamo tri boda prednosti, derbi se igra na našem stadionu... Istina, Zvezda igra sve bolje i ništa nije rešeno, ali i dalje smo veliki favoriti".

Mondo.rs
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
@ Andrei

e pa vidis, nisam tu bas u toku kakvi su im novinari i ko je gde za koga :confused.. informisem se ovde na forumu :D
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Svaka čast Bjekoviću. Kakav je da je izašao je i javno rekao ono što svi vidimo.
Pušiće ga na kraju ovi što su za "interes srpskog fudbala".:pfc:
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
On je makar rekao nesto javno i direktno pa makar i ovako provokativno.
Uostalom tako i treba komunicirat sa deponijom.
Dok nas cijeli klub cuti...:clap
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Ne,ne treba tako da komunicira klub.On je u penziji i moze mu se!
Mi smo gospoda i onaj tekst ,tj traktat o grehu i gresnicima i eliminisana krasnaja je slika i prilika kako klub treba da se ponasa.
Da ne bude zabune ,meni se svideo Bikov tekst ,ali nije to za zvanicni stav kluba
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Mozda si u pravu,ali mi je pun kurac vise njihove prdnjave,fizickih napada,provokacija i ostalih sranja.
Jeba bi im cetiri majke majcine jer mi dovijeka cutimo,tj ne spustamo se na nivo ulice,dok oni samo sipaju,i to sve crnje i nizhe.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top