Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
FK Partizan na prijemu u Ministarstvu za sport

692.jpg
Ministar Ministar za omladinu i sport Snežana Samardžić Marković organizovala je danas u Palati federacije prijem za klubove, koji su ostvarili posebne rezultate na međunarodnoj sceni i doprinose sveukupnom utisku o srpskom nacionalnom sportu, promovišući kulturu i identitet našeg naroda u Evropi, a to su - FK Partizan i ŽFK Mašinac iz Niša, koji su uspeli da ostvare učešće u Ligi šampiona Evrope.

692_0.jpg

Ova dva uzorna sportska kolektiva, predstavljaju primer dobre prakse, koji na sistemski način uspevaju da razvijaju svoje klubove kroz realizaciju strateški definisanih programskih i investiciono-razvojnih aktivnosti.



Na prijemu su bili prisutni kompletni sportski pogoni Partizana i Mašinca, a Partizan su predvodili predsednik kluba Dragan Đurić i generalni sekretar Darko Grubor.



U ime Ministarstva goste su pozdravili: ministar za omladinu i sport, Snežana Samardžić Marković i Goran Kreclović, pomoćnik ministra.



U ime klubova, zahvalili su se Dragan Đurić i kapiten Mašinca Kristina Krstić.

692_4.jpg

Posle oficijelnog dela prijema, priređen je koktel za goste i predstavnike medija.

692_5.jpg




692_6.jpg

692_7.jpg

692_8.jpg

692_9.jpg

partizan.rs
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
800h nije losa cifra. Steta sto ovo nismo zaokruzili na milionce, ali imamo priliku i za to.
Cigani ne dobijaju preko 600-700h godisnje. Njima ni godisnji budzet ne prelazi preko 4-5 miliona, a ne neko da im daje 3 miliona godisnje.
 

Strelac

ex-alekst88
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
660
Reaction score
21
Локација
Stradija
Ma OK je 800k za nase uslove. Posebno ako idu lepi bonusi za titule i evro utakmice. A te price sa ciganima i 3 mil godisnje nemaju veze sa vezom. Najvece ugovore imaju cini mi se Utd i Liverpool, od po 20m godisnje. Pa sad vi vidite je l' bi neko sa 2 grama mozga, ko nije hteo da plati citavu naftnu industriju i par godina monopola na trzistu vise od 400m dao ciganima tolike pare.

Rusi mozda jesu ludi kad popiju, ali tako jak alkohol se ne pravi...
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
800 soma bi bila super cifra ako tu nisu i bonusi. Ali ja sumnjam da ovi nasi umeju da se izbore za toliko,cak i kad su u LS.Hajde da nas iznenade pozitivno.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Kizito za SPORTAL.RS: Kleo treba Srbiji, pojedinci ga ne žele

00034946.jpg


Reprezentativac Ugande Džozef Kizito odigrao je protiv Hajduka iz Kule prvi meč za Partizan u Jelen Superligi Srbije. Levi bek se oporavio od povrede i konkurisaće za sastav crno-belih, koji će u subotu istrčati protiv Rada. Kapiten Ugande smatra da bi bilo dobro da Kleo zaigra za srpsku reprezentaciju, uprkos drugim faktorima.

- Mislim da bi Kleo trebalo da igra za Srbiju. Jedino što ne valja jeste što mi se čini da pojedini srpski igrači ne podržavaju tu odluku - rekao je Kizito za SPORTAL.RS

Odigrali ste u subotu protiv Kuljana prvi meč za „parni valjak" u JSL, da li to znači da ste se oporavili od povrede i da ste spremni za prvih 11?

- Presrećan sam zbog debija u dresu Partizana kada je Superliga u pitanju. Oporavio sam se od povrede i treniram što jače kako bi se izborio za mesto u startnoj postavi. Moje je da što više radim, a na treneru da odabere tim.

Koliko može Partizan u borbi na tri fronta (Liga šampiona, domaće prvenstvo i kup)?

- Što se tiče domaćih takmičenja cilj je više nego jasan. Kada je Liga šampiona u pitanju verujem da Partizan ima kvalitetan tim, koji može dobro da predstavlja Srbiju u tom takmičenju. Bitno je da svi u ekipi pružimo maksimum.

Kako ste se navikli na život u Beograd i sa kim provodite najviše vremena od saigrača?

- Lepo mi je u Beogradu. Kada su u pitanju drugovi iz tima, ne bih nikoga izdvojio jer su svi dobri prema meni. Momci iz ekipe su sjajni i trude se uvek da mi pomognu - zaključio je Kizito.



Kleove makazice ubedljive


00034970.jpg


Gol napadača Partizana Klea, protiv Hajduka iz Kule (2:0), proglašen je za najbolji u protekloj nedelji u anketi posetioca popularnog fudbalskog sajta goal.com. Brazilac, koji će uskoro dobiti srpski pasoš, ubedljivo je pobedio sa 87,24 odsto glasova.

Daleko iza njega su talentovani napadač Mančester junajteda Italijan Federiko Makeda sa 5,89 odsto, potom vezista turske reprezentacije Hamit Altintop sa 4,35 odsto, Antonio Barila iz Ređine 1,26 odsto, Brazilac Velington 0,56 odsto, Benat Urkiaga 0,28 odsto i Adlen Guediora i Leo Gago sa 0,14 odsto. Vinćenco Somese nije dobio ni jedan glas.
 
Последња измена:

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Nisam znao gde da pitam pa cu ovde :) Jel zna neko da li ce izlaziti neki speciijal povodom ulaska u Ligu Sampiona, kao pre sedam godina kada je sport izbacio "crno bela liga sampiona"?
 

Mirge

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2008
Порука
249
Reaction score
0
Локација
Republika Srpska
Ljudi, nemojte komentarisati komsijske price, pogotovo ne te o milionskim ugovorima.. Pa ti non-stop izlaze sa kojekakvim lazima, tako da je poenta jasna.

Meni je drago sto cemo uskoro dobiti sponzora, a pravo da vam kazem, ne cini mi se lose ta varijanta sa dobrim bonusima, jer mislim da ce i uprava nastaviti da radi dobro na svim frontovima, da bi ostvarila sto bolje rezultate. Ovim necu da kazem da im sportski rezultati nisu bitni, da se razumijemo.

U meni je tako neka pozitivna trema ovih dana, apropo toga da li cemo znati da iskoristimo ovu sansu i da se postavimo na mjesto koje zasluzujemo u evropskim okvirima.
 

FgugiJ

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2009
Порука
156
Reaction score
1
Локација
Горњи Милановац
692.jpg


Девојка што је у доњем ћошку је из Горњег Милановца, иначе моја комшиница :) она је партизановка, игра добро у Машинцу...жао ми је што немамо добар ( ако уопште имамо ) женски фк Партизан, она би ту сигурно била међу бољима. Поздравњам је овим путем и завидим јој много, што се сликала са играчима :)
 

Vladimir_TS

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
920
Reaction score
30
Локација
Vamotamo
izvinite shto idem u off, al bash sam hteo da pitam koja je ovo cura, jos se Stojke tu 'isprsio' kao da je domacin :)
 

djole_tomic

Grobar
Учлањен(а)
18.08.2007
Порука
272
Reaction score
2
Локација
u sumi makiskoj
ma sta nas ima da bole djoka koliki je ugovor zvezde.. ovi nasi ce da dobiju koliko im se da i to je to.. i mi naravno nikada necemo znati koliko je stvarno love u pitanju.. a i da znamo realno nam nista ne znaci posto, svakako, ne mozemo da uticemo na to kako ce se trositi.. bolje da vise diskutujemo o terenu i igracima..

@gazda

Ne treba redari da zaustavljaju. Kredom nacrtaš liniju, postaviš kamere i svima daš do znanja "pređeš li tu crtu ideš u zatvor godinu dana". Bez razlike ko si šta si i zašto si prešao crtu.

to ce ovde malo teze da vidimo.. pa ovde ulicom slobodno setaju silovatelji i ubice.. tuzno ali istinito.. treba jos "mnogo vode da protece Savom i Dunavom" pa da neke stvari budu npr. kao tamo gde si ti (ne znam tacno gde si, ali si sigurno u zemlji gde je sistem 34646573645 puta uredjeniji nego ovde)..
 

GadGet

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2008
Порука
131
Reaction score
0
Sneska u dresu. Sam nek se zeza ima David da joj metne slike u KRIVO JE MORE :buhaha


Stojkovic zarobljen u 90-im. Seta ove NIKE sa prozorima dal bese petica sestica. Daj Boze pogledaj me pa da vidis sta je zivot sa stilom
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
treba jos "mnogo vode da protece Savom i Dunavom" pa da neke stvari budu npr. kao tamo gde si ti (ne znam tacno gde si, ali si sigurno u zemlji gde je sistem 34646573645 puta uredjeniji nego ovde)..

Slažem se!

BTW: postavljen je audio zapis intervjua sa Stanojevićem i Stojkovićem na tom delu foruma. Poslušajte oba, neće vam biti žao.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Imaćemo bogatiji sponzorski ugovor od Zvezde!

Predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio je da će ugovor o generalnom sponzorstvu, koji će crno-beli potpisati do ponedeljka, biti finansijski unosniji od onog koji ima Zvezda sa „Gaspromom"!

Nije poznato koliko Zvezda dobija novca godišnje od svog generalnog sponzora (spekuliše se cifrom od 500.000 po sezoni, pa naviše), ali Đurić zna ispod koje sume on ne bi išao.- Podrazumeva sa da će naš ugovor biti bogatiji od Zvezdinog. Nećemo pristati na manje od 800.000 evra godišnje - rekao je prvi čovek srpskog šampiona.
Đurić nije želeo da otkriva s kojim se sve firmama pregovara. Otkrio je samo da ima ponuda i domaćih i stranih kompanija.
- Sve će se znati do ponedeljka. Ne mogu da otkrijem koje su firme u pitanju. Reću ću da je reč o dve strane i jednoj domaćoj kompaniji - rekao je Đurić.
Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su jedna ruska, jedna italijanska i jedna domaća kompanija.
izvor: Press
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Meni nije jasno zašto Đura mora i ovde da pomene cigane,ovo sve više liči na njegov lični rat sa lukićem i kompanijom.Mada je svima jasno da je Đura pobednik...
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Evo, klasican primer kako celnik Partizana ne sme da istupi u medijima :banghead Aman covece, boli me zadnji spojler za to koliki je zvezdin ugovor i da li cemo ga prebaciti za cent ili 100 hiljada evra. Ovo je Partizan i gledaj kako da mu nadjes vec jednom generalnog sponzora, a ne da svaki dan pocinjes i zavrsavas s pogledom ka Sopocaninu i njegovom "minulom radu". Potpuno je evidentno da uprava nije dostojna imena i ugleda naseg kluba, ali ni to ne mora izaci na videlo ako se malo utreniraju za rad sa medijima. Kad nemaju sta konkretno da kazu, treba da cute. Da cute i rade dok nesto ne urade...

P.S. Posto znamo da Sale Stanojevic cita ovaj forum nek toplo preporuci Snajderu da vec jednom izbaci sujetu i licne komplekse iz sebe dok vodi Partizan. A kuci nek nabavi dzak pa nek na njemu istresa nepotrebne frustracije cergom
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728
Mislim da je hteo da kaze da ucesnik LS i 3 puta uzastopni osvajac lige ne sme da dozvoli sebi da ima manji god. budzet od kluba u raspadu...
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Imidz kluba se gradi svakog trenutka i svakom izgovorenom recenicom. Ne mogu se izjavljivati ovakve stvari, ne moze se ostavljati prostor za ovakva i onakva tumacenja. Djura je taj koji Partizanu treba da obezbedi sponzora i to bez mnogo price. Nema on tu sta da pominje zvezdu. Ako hocemo da budemo veliki, onda to moramo biti i van terena. A svoje unutrasnje monologe i razmisljanja treba da ostavi unutar cetiri zida.

P.S. Mogao je da kaze- zelimo sponzora koji ce nam platiti oko 800 hiljada. Eto, savrseno je ta recenica mogla da prodje bez zvezde.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.115
Reaction score
301
Ма Ђура завлачи циганима. јесте неукусно, али живимо у брлогу па се мораш и испрљати мало.

Овако подвлачи да смо ми учесници ЛШ и да у складу с тим наш статус мора бити бољи од статуса нашег пандана, који није учесник ЛШ, пардон ни ЛЕ.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top