Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ma bićemo i sad .
Ispaće makar 3 favorita u 2.kolu ,mada kad vidim od koga smo sve ispadali u prethodnim godinama ,kad smo bili nosioci ,to više nije ni bitno !
Pobogu bre, tolike godine igramo kvalifikacije za LŠ, već i mala deca znaju da je žreb za 3. kolo između prve i revanš utakmice 2. kola.

2. kolo: nosioci

3. kolo: nismo nosioci

4. kolo, plej of (žreb posle revanša 3. kola): nismo nosioci sa jedno 98% verovatnoće
Trebalo bi u 2. i 3. kolu da ispadne minimum 8 ekipa koje imaju jači koeficijent od nas da bismo u projektovanom plej ofu ušli među nosioce. U praksi malte ne nemoguće. Da se zato ne zamlaćujemo s tim, bilo bi fenomenalno da se uopšte nađemo u plej ofu za LŠ (što će samo po sebi biti teško jer u 3. kolu nismo nosioci, a ispadali smo ranijih godina više puta u tom 3. kolu i kao nosioci - Apoel, Genk, Ael, Ludogorec).
 

mozzart

Grobar
Учлањен(а)
28.01.2014
Порука
201
Reaction score
10
Kada ce biti zvanicno da smo u LS? Ipak je ovo ciganska zemlja, pa je strah jos uvek prisutan..
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Verovatno ce se sutra vise znati. Sutra je zadnji dan da li ce cigani podnositi zalbu ili ne.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Znaće se sutra, jer cigani gotovo sigurno neće podnositi žalbu, mada zaista sam želeo da je podnesu pa da UEFA u ekspresnom vremenu, već u utorak izda novu kaznu... dve godine van Evrope a treću uslovno.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Vala sta su sve govna radila i koliko su mutili ja ne znam kako im odma nisu izrekli tu kaznu nego samo godinu dana...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Nema bre više prizivanja sreće i olakšica.
Partizan mora da napravi JAK tim za Evropu i mora nekoga da nadigra i izbaci, da bi nabio te neke bodove, za buduće sezone.

Bili smo nosioci godinama, pušili smo od raznih pavijana, vreme je da se neko stvarno IZBACI u Evropi, neka dobra ekipa.

Ove sezone se mora ući u grupu LE i osvojiti tamo 4-5 bodova, ako mislimo da se "vraćamo" u Evropu.
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
A to ce se sigurno desiti sledeceg leta ,kad ce im izreci novu kaznu.
Ovo je kazna za ranije godine...
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.276
Reaction score
18.354
Локација
Kej Republika
Ekipa se mora pojačati. Grupa LE se mora igrati kako znamo i umemo.
To je zalog za neka nova, bolja vremena, koja nam ako Bog dolaze.
Naravno uslov za ta vremena je nova uprava.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Ne znam zašto, ali meni se priviđa plasman u Ligi šampiona. Tek toliko da nam cigani "zadaju poslednji udarac"!
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Ако је за ккцз казна због намерне изгубљене утакмице то што и даље нису играли ЕЛ, онда је ово казна за Шајберово коло с тим што ми 2 године нисмо играли Куп Шампиона а требали смо, зато и верујем некако у неку космичку правду, Бога или шта је већ да ћемо се ми ове сезоне квалификовати за ЛШ а није да немамо шансе само још кад би умели. Мада прво треба званично потврдити да играмо квалификације за ЛШ.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Da se zato ne zamlaćujemo s tim, bilo bi fenomenalno da se uopšte nađemo u plej ofu za LŠ (što će samo po sebi biti teško jer u 3. kolu nismo nosioci, a ispadali smo ranijih godina više puta u tom 3. kolu i kao nosioci - Apoel, Genk, Ael, Ludogorec).

Ovo je poenta cele price. Jebes sve kad smo mi od mogucih 6 puta ispadali 4 puta u trecem kolu!

Ali pogledajte kakav je to pad jbte. Apoel smo razbili u BGu onda (jos jedna potvrda kakav je Jokan bio trener). A taj isti Apoel igrao te godine cetvrtfinale LS cini mi se. Posle mnogo dobre partije protiv Genka, uz neverovatan crveni za babotelija, pa u revansu penal + crveni karton za Miljkovica. Uz to nas sudija pokrao u oba meca. A onda katastrofa protiv AELa. Ovo nikad necu da oprostim onom smradu vermezu. Ne pamtim kada smo tako slabo izgledali protiv jedne ekipe, a igrali smo i protiv Arsenala, Reala, Porta, Sahtjora.. i to u sred Beograda. Sramota. Samrok nije tolika sramota kao ove dve utakmice. A o Ludogorecu necu ni da trosim reci. Rasprodaja na svim mogucim pozicijama u timu.

Budimo srecni ako prodjemo (za nas) veoma tesko trece kolo kvalifikacija. Posle toga je sve moguce.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Slažem se.

Inače da znate, prolazak u plej of za LŠ bi nas u startu učinio i bogatijim za tačno 2.675.000 €.

(A gde su tek pare od prodatih ulaznica i od prodaje tv-prava u te 2 domaće utakmice u 2. i 3. kolu...A gde su tek pare koje potom svakako stižu, samo je pitanje u kojoj meri, jer sa plej ofom za LŠ ti imaš svakako u džepu evropski fudbal do decembra, pitanje je samo da li u LŠ ili u LE...A gde je tek porast vrednosti pojedinačnih igrača uslovljen uspehom u Evropi...)

To su strašne pare za nas, a sve za samo 360 minuta (6 sati) fudbala u kojima si u prvih 180 minuta favorit, a u drugih 180 minuta ne igraš baš protiv nekih strašnih aždaja.

Jedan deo serijala koji će krenuti na klupskom sajtu čim stigne papir iz saveza da igramo LŠ (očekujemo ga najkasnije u utorak prepodne) će se baviti baš lovom u LŠ.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Парни Ваљак сутра пали моторе, на прозивци 25 играча

15 јун, 2014 “Данас када почињем припреме обећавам да ћу дати све од себе да Партизан поново буде шампион и пласира се у групну фазу европских такмичења” je реченица која ће првог радног дана у „Земунелу” бити на уснама свих фудбалера Парног ваљка.
Марко Николић је прозивку заказао у девет часова. Црно-бели ће најпре у ординацију – на контролне прегледе и вађење крви у сарадњи са клиником „Белмедик”.
Шездесет минута касније на програму је поздравно слово клупске врхушке, на челу са председником Драганом Ђурићем. Пола сата након тога закотрљаће се „бубамара”.
- Верујем да ћемо имати добар тим, кадар да оствари снове армије навијача. На првом тренингу појавиће се 25 играча – каже Марко Николић, шеф струке српског вицепрвака.
Голман Милан Лукач и десни бек Мирослав Вулићевић су због турнеје Орлова по САД и Бразилу добили продужени одмор.
- Видећемо каква је ситуација са здравственим стањем Петра Шкулета. Извесно је да се у аутобусу за Златибор, где ћемо остати до 24. јуна, неће наћи ни повређени Немања Којић.
Партизан ће у нове победе, као и годинама уназад, предводити капитен Саша Илић.
- Очекујем да Саша продужи уговор на још годину дана. Његово искуство, само присуство, драгоцено је за младе играче. Поседује харизму, зна шта је Партизан, наша база на Телеоптику. Талентовани играчи много добијају самим његовим присуством. Ова сезона је показала да је у одређеним тренуцима ломио утакмице…


zurnal.rs
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Pripreme president

Đurić: Da prezimimo u Evropi

Izvor. B92, Tanjug Fudbaleri Partizana počeli supripreme za novu sezonu, u kojoj će, kako je najavio predsednik Dragan Djurić cilj biti plasman u Ligu šampiona

1404141272539ead37bf482829705411_orig.jpg

Starsport​
Partizan bi, u slučaju da šampion Crvena zvezda odustane od žalbe UEFA, igrao kvalifikacije za elitno takmičenje.
Partizan je kao vicešampion izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali s obzirom na to da Crvena zvezda nije dobila evropsko licencu, gotovo je izvesno da će crno-beli "uskočiti" na njeno mesto.
"Moramo da radimo i da se trudimo više nego prethodne sezone, važno je da se što bolje spremimo za ono što nas čeka u Evropi. Mislim da sada imamo tim koji je zreo da se treći put u istoriji plasira u Ligu šampiona, naravno ako budemo igrali. Ako to uspemo trebalo bi da svi zajedno da pokušamo i da prezimimo u Evropi", rekao je Đurić u obraćanju igračima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je istakao da, u kojem god evropskom takmičenju Partizan bude igrao mora da bude mnogo bolji nego prošle.

"Iza nas je sezona u kojoj smo bili najbolji, ali nismo osvojili titulu, koju smo želeli i zaslužili. Bilo je naših grešaka, ali i i drugih grešaka sa strane. Ali, ne treba da se vraćamo u prošlost, već da izvučemo pouke. U svakom slučaju, mislim da nismo dobili poštovanje Fudbalskog saveza i Sudijske organizacije koje zaslužujemo", poručio je Đurić.

Treneru Marku Nikoliću na prozivci u Sportskom centru Teleoptik javila su se 23 igrača, reprezentativci Miroslav Vulićević i Milan Lukač imaju produžen odmor do 21. juna, dok će se prvo pojačanje Marko Lomić sutra priključiti ekipi.

Crno-beli popodne putuju na Zlatibor gde će ostati nedelju dana, a potom se vraćaju u Beograd i odigraće humanitarnu utakmicu, 27. juna, sa Malmeom.


b92.net
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Sta bre ovaj smrad daje izjave sta ce se desiti do zime ,kad on napusta klub u sezoni kupanja.
Mrs mamu ti jebem!
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Aj u sto marke da ostaje do decembra kad mu ističe mandat.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Sačekajmo kraj sezone, pa će koktel, pa skupština, pa nova uprava... :banghead

Sve se obistinilo.

Gledam ovaj spisak, gde je Eliomar? :D
 

mozzart

Grobar
Учлањен(а)
28.01.2014
Порука
201
Reaction score
10
Ove sezone igracki kadar neka se sprema za evropu, a uprava neka se sprema za prvenstvo. Ako ane mogu da obezbede regularnost sampionata, neka se teraju u picku materinu i neka nas ne zamajaju, da trosimo zivce kao prosle sezone.
Srecno crno-beli!
Ps. Mislim na igrace, a ne na ovog sto malo malo,pa mi da poene :D
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Početak priprema za sezonu 2014/15. Hvala ANDREI RUBLEV na slikama!

34nqrtl.jpg


142d64k.jpg


j0jvxu.jpg


294kq5v.jpg


swck8x.jpg


2md5jme.jpg


10nhu1g.jpg


1z2do5z.jpg
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top