Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.

House

Grobar
Учлањен(а)
15.10.2010
Порука
679
Reaction score
133
Ti to bolje znas valjda...
Mozda je i sa ''zapada''
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa
"NOVOSTI" SAZNAJU
Paunović u decembru stiže na klupu Partizana!

REŠENjE za klupu Partizana je Veljko Paunović (38). Posle raznih šuškanja o mogućnosti saradnje crno-belih i selektora "zlatnih orlića", čak i navodnih odbijanja od strane mladog stručnjaka, srpski šampion se nalazi na pragu dogovora o saradnji sa trenerom koji je tokom leta zadivio Srbiju. Prema planu skovanom u Humskoj i dogovorenom u prvim razgovorima sa Paunovićem "valjak" bi osveženje na klupi dobio na kraju polusezone, a do tada bi ekipu nastavio da vodi Zoran Milinković, koji niže uspehe u Evropi i neuspehe na domaćoj sceni.

Informacija do koje su došli španski mediji o tome da se Paunović zahvalio tamošnjem drugoligašu Almeriji zbog činjenice da uskoro preuzima Partizan nije se mogla proveriti u Humskoj jer su se svi držali oprobane teze - mi imamo trenera. Ipak, kako saznajemo pregovori sa čovekom koji je srpske omladince početkom leta doveo na krov sveta uveliko traju i idu u dobrom smeru. Navodno, Paunović je imao još nekoliko opcija vezanih za špansku Primeru, ali mu je u ovom trenutku prioritet da pokuša da se dokaže u svom klubu.

U razgovorima koji su aktuelni poslednjih nedelja nije se pominjala opcija po kojoj bi Paunović odmah seo na klupu Partizana. Decembar je ciljan kao idealan termin kako bi novi trener u zimskoj pauzi mogao na miru da "izbistri" igrački kadar i u dogovoru sa čelnicima pripremi spisak pojačanja. Imajući u vidu ogroman bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom u slučaju da tako bude i kada se spusti jesenja zavesa, jasno je da će primarno biti uigravanje tima za letnje izazove u Evropi. Takođe, šest osvojenih bodova od isto toliko mogućih u dosadašnjem takmičenju u grupi Lige Evrope ostavlja nadu da bi "valjak" mogao i do proleća na međunarodnoj sceni, što je Paunoviću svakako dodatna prilika za dokazivanje u Humskoj.

Ono što ostaje kao otvoreno pitanje je način raskida saradnje sa Zoranom Milinkovićem. Tokom tmurnog perioda u domaćem takmičenju aktuelni šef struke crno-belih je u nekoliko navrata napominjao da se nalazi "na raspolaganju" klubu, šta god to konkretno značilo. Imajući u vidu da se trener koji je crno-belima u maju prišio 26. šampionsku zvezdicu tokom leta obavezao na dvogodišnju vernost, jasno je da bi troškovi raskida saradnje na štetu kluba predstavljali jak udarac na klupsku kasu.

OD PARTIZANA DO FILADELFIJE
AKTUELNI šampion sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije još nije imao samostalan klupski posao. Trener koji se sa "orlićima" popeo na krov sveta prethodno je vodio mlađu omladinsku selekciju, a tokom bogate igračke karijere je promenio mnogo klubova.
Počeo je u Partizanu, a do Filadelfije u kojoj se oprostio od aktivnog bavljenja fudbalom nosio je još dresove Marbelje, Atletiko Madrida, Ovijeda, Tenerifa, Hanovera, Hetafea, Rubina i Almerije.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:571630-Paunovic-u-decembru-stize-na-klupu-Partizana
 

Икац

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
274
Reaction score
5
Изгледа да се чека да маснокоса коњина осигура циганску титулу.
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Taman se uklapa. Ona molitva sa balkona skupštine... zamislite samo kako će da se ori za sledeću krsnu slavu kluba, ihaaaaj, da se naježiš.
Nema mnogo priče. Ako dođe, jasno staje na stranu uprave i šefova im.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Najgore sto je Partizanu ove godine moglo da se desi je pobeda nad Bate Borisovim i AZ om... Samo su sakrile ono sto svi vide...

A sta bi se bolje desilo da smo izgubili Bate,AZ i Augsburg?
Uprava bi dala ostavku?Ne verujem u to ni 0,1%.
Svi vidimo to sto vidimo,nije to od juce,ali ne verujem da postoji Grobar-Partizanovac koji bi zeleo da izgubimo od Bate-a i ovih drugih.Kamo srece da pobedimo i Atletik B...I da budemo makar 1-vi u grupi.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Da li mozemo do pobede protiv surdulice pitanje je sada ? Jos jedan satelit cigana u rangu ofk i jagodine. Bilo bi lepo pokidati ih, ali ... :/

Ocekujem 1:5 kraj.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Sto se tice Paunovog dolaska podrzavam, ali kasno je u decembru, trebalo je to odmah nakon posrtanja u avgustu. Opet, pitanje je koliko ce imati podrsku uprave u svojim zamislima.
@Laki, po tebi mi najbolje da nemamo trenera, u stvari najbolje da ostane masnokosa ameba, i nastavi da nas unistava zajedno sa upravom. Ovako, bar cemo imati normalnog lika na klupi, koji se nece povinovati zahtevima izdajnika iz uprave, na kraju krajeva, njegova karijera je u pitanju, a lepo ju je poceo.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Jajare ciganske kako miniraju Menotija jebo ih Platini.Vide da ce Menoti u polufinalu LE i sad ga buse.Nedam(o) Menotija ni za Leemenog.podrska.
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Koliko je ovo samo providno i odvratno :puke

Sačuvaće "Šefa" do kraja polusezone kada će biti +20 za državno čedo i onda reći Paunu "kako ima odrešene ruke", "idemo bez pritiska", "pravimo tim za budućnost i titulu naredne sezone".

Ipak, nadam se da Paun nije takav igrač kao Kiza i da će se stvarno izboriti od zime za nekakvu slobodu u radu. Potpisati ugovor na 5 godina i pustiti čoveka da radi.

Al serem i ja. Proće to tako lako pored Vučićevih dupeuvlakača, al u mudima :banghead
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Mondo

Prvo španski mediji, obrazlažući zašto je odbio ponudu Almerije, a potom i "Večernje novosti" pod naznakom "saznajemo", najavili su da će Veljko Paunović u decembru postati trener FK Partizan.

Odnosno, da aktuelni Zoran Milinković ustupa mesto bivšem selektoru zlatnih "orlića".

"Spekulacije", kaže popularni "Paun" o tome da preuzima klub u kom je ponikao.

"Ništa od onoga što je objavljeno nije istina", rekao je Paunović u razgovoru za "Sport", ali ni u jednom trenutku nije ni potvrdio, ni demantovao da će na kraju prihvatiti ponudu Almerije.


Mondo2
http://mondo.rs/a838716/Sport/Fudbal/Partizan-pred-Radnik-Ne-igraju-sestorica.html
Partizan bez šestorice važnih igrača ide u Surdulicu. Milinković o pisanju medija: "Interesatno je da se takvi napisi pojave uvek pred našu utakmicu". O borbi sa Zvezdom: "Izgaraćemo do kraja, niko ne zna kako će biti do maja".

Sutra fakticki sa drugim timom.. Poraz me ne bi iznenadio ali ocekujem 5 komada u mrezi radnika
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Данас се наставља првенство у коме Партизан до сада игра срамотно! Хоће ли Киза Киксер опет себе да надмаши, хоће ли опет екипа коју он вајно предводи успети да засере ствар, и киксне? Мислим, више не треба ни да га зовем Киксер, њему је изгледа потпуно нормално и уобичајено да свуда редом просипа бодове.
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Mislim da je Kizina filozofija da kada se odigra nereseno,da nisu izgubljeni bodovi,vec da je osvojen bod.

Iz takvih timova je dosao kod nas,i to mu je izgleda ostalo urezano u glavi.

Neverovatno je koliko smo provaljeni od drugih timova,a da i dalje ne menjamo nista u taktici na terenu.

Mozda ce nas najavljenih minus 20 opametiti.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top