Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
Ni ja nisam bas pristalica izgovora tipa "teske noge posle evrope, bunkeri u ligi, losi tereni.."....ali opet morate da uzmete u obzir sledece stvari:
- lopovska uprava
- uzasan prelazni rok
- Kiza kikser, mrtvak na kub i njegovi pijani pomocnici uz filozofiju pijanog fudbala
- Babovic el Maestro
- Jevtovic kao jedini defanzivni vezni igrac u ekipi, dugo smo i bez levog beka igrali
- 33 utakmice....nikad do sada ovoliko ne odigrasmo u prvom delu sezone, a ostale su jos 3 pri tom je svaka bila na noz sto je pored zgusnutog rasporeda i lose fizicke pripreme dovodilo do povreda kljucnih igraca
- cigani ce ovoliko utakmica da imaju tek na kraju sezone, a pri tom im je svaka druga do sada od ukupno 22 bila prijateljska i lagana setnja, igralo se malo za kladze malo za bodove....

Izgurati do 1/16 finala LE, ostaviti iza sebe ciganske filijale pa dogodine zgaziti bandu crvenu kao sto smo do sada radili uz nadam se bar isti ucinak u evropi...
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Zbog cega svi forsiraju pricu da su evropa i prvenstvo u odnosu "ili ili" ?!? Sta, kao, ne moze se odigradi evropska utakmica u cetvrtak pa domaca za vikend? Emotivno praznjenje? Umor?! Pa nisu bre to babe (tj bar ne smeju biti), to su fudbaleri bre, to im je posao! Ako ne mogu da istrpe tempo sa vise od jednom utakmicom nedeljno onda neka promene profesirju. Nema tu sta mnogo, trcis i igras, ako nema dovoljno kondicije ili snage treniras jos vise i napredujes, unapredjujes sebe, za to i sluzi trening! Mislim da se nigde u svetu ne kuka toliko koliko ovde kod nas. Samo se traze opravdanja! Igraj, treniraj i cuti!

Далеко од тога да покушавам да нађем изговор, али знам да су припреме одрађене криминално, да је буквално екипа спремљена да одигра макс. 15 утакмица, никако 36.

На то додати једину ствар која је гора од припрема Кизе Киксера - саботажа управе! Отераш Данка Лазовића због броја 10?! Отераш Дринчића, јер не желиш да му даш плату коју има број 10?! Не доведеш Ломића, који је исто тражио само да има плату као број 10 (180.000 евра годишње). Отераш Бранка Илића, сјајног момка, поузданог и Гробара од рођења, да би Вазура могао да доведе своју комбинацију из Бразила (који се одмах, на првом мечу на припремама ухватио за задњу ложу, да се не види одмах о чему се ради). Од задњих везних, доведеш само Јевтовића?! Дечко игра у "stealth mode" све време. Више га не видиш на терену, него што га видиш.

Ушли смо у сезону, без решених питања:
- голмана
- левог бека
- штопера
- задњег везног (и то двојице)
- нападача (шпица разбијача)

Екипа потпуно неизбалансирана, са очигледним квалитетом код Андрије Живковића, Салета Илића, Дарка Брашанца и Абубакара. Још пар момака који могу да прођу као прволигашки фудбалери, и гомила оних који ни на то не личе (предвођени бројем 10, који је "капитен" и најплаћенији играч у клубу?!).
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Stani, nisam pratio, zar ne placa Milija?

A sad apropo priprema, to tvoj zakljucak ili si bio na pripremama pa znas da je ekipa kriminalno pripremljena?

Jednom za svagda, ne postoje pripreme (citaj za mesec dana) koje ce prvoligaskog igraca tipa Jevtovic, koji je igrao 1 mec sedmicno pripremiti na ovaj ritam gde mu broj odigranih utakmica za isti vremenski period u poredjenju sa proslom godinom skace za vise od duplo.
Takodje ne postoje pripreme koje ce pripremiti igraca za gorenavedeni ritam, ako je on prethodne godine odigrao 10 takmicarskih meceva(citaj Abu i Fabricio)
Andrija nije ni prosao pripreme, tako da ga ja tesko mogao Kizin katastrofalan program unistiti
Ostale povrede se ne mogu povezivati sa pripremama.

Sasvim je normalno da sa podizanjem opterecenja za duplo, dodje do preopterecenja i do povreda kakve su se desavale pomenutim igracima, doduse za onog ko poznaje materiju.

Da je krme Vazura iskljucivi krivac se slazem, mada ne smatram to sabotazom, on je samo nesposobni napredni kadar
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.437
Reaction score
11.936
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
...Da je krme Vazura iskljucivi krivac se slazem, mada ne smatram to sabotazom, on je samo nesposobni napredni kadar

Ma, kakva crna sabotaža? Vazuru su postavili duboko uvereni u uspeh kluba, kao rezultat njegovog rada. Nego su pogrešili, nisu znali da je, kako kažeš, nesposoban.

Doduše, i liga je najjača, još od vremena SFRJ. Svi su napredovali izuzetno, kvalitet prosto kulja kod svih timova. A i mi više ne možemo da nameštamo i krademo. Ma, kakva crna sabotaža.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Ne smemo a i ne treba nikako da pre podele doguramo do drugog ili treceg mesta, tek posle juriti drugo, jer ta dva bas gostuju garaganima. Znaci iakljucivo cetvrti tada oni u play offu dolazi nama. Ko ih jbe nek i mi malo kalkulisemo.
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Meni je baš to prolazilo kroz glavu dok sam gledao meč sa ciganima iz NS. Ako budemo drugi ili treći gostujemo im. Ako budemo četvrti znači imamo dva derbija kući. Kakav je mag i vrag naš dragi direktor Vazura garant igra na ovu kartu! A mi ga vređamo i prozivamo...
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Realno kad se pogleda, od ovih 5 poraza (!?) koje nam je Vojvodina nanela prethodnih godina - bilo je svega i svacega, od klasicnih kradja, glupiranja nasih golmana (zvuci poznato?), pa do toga da nas fudbalski "ubiju". Juce je sve bilo na nasoj strani... Makar prividno, ali je zaista bilo.

Sto neko rece - ja sam i u 78-om verovao da cemo dati jedan gol do kraja, jer ekipa nije stajala. Ono sto nam se "vratilo" - to je sto smo po obicaju celo prvo poluvreme bacili uz vetar - verovatno "ulazeci" u utakmicu, bez zara i trcanja. Drugo je vec nasa klasika kada ne postignemo rani gol - jurnjava. I bilo je sansi...

Ono sto mene brine je to sto bilo ko - ko ima malo fudbalske "pismenosti" moze da provali kako ovaj danasnji Partizan moze iskljucivo da napravi nesto protiv ekipe koja ga frontalno napadne. To mozemo da igramo, to smo i igrali i na tome izgradili ovo sto imamo u Evropi. Tu moze da nam se dogodi i da pobedimo ekipe od kojih smo losiji (Steaua, Augsburg), da isprangijamo timove kao sto je AZ Alkmaar koji je negde tu u nasem rangu (ali bez igraca kao sto je Zivkovic) i to je to.

Realno gledano, juce je Vojvodina odigrala protiv nas - upravo onako kako smo mi igrali u Evropi. Strpljivo, ostro, sa dosta takticke discipline i kretali su napred u pravim trenucima. Ono sto moze da brine je da mi primimo gol ili dva tek tako (drugi gol je teska idiotarija, prvi na dusu nesposobne odbrane i golmana) - da prosto covek ne zna sta da misli o utakmici u kojoj ce nemacki tim da dodje sa idejom da postigne 3 (!?) gola.

Na kraju - no Brasanac, no game. I da... Famozni penali!? Mogu da potvrdim da niko na tribini nije verovao da ce ga Niknovic dati... Ajde da shvatim da smo mi defetisti po prirodi i da pesimizam preovladava (bice i zbog toga sto polovinu utakmica primimo po 2-3 gola) - ali neverovatno je da nepostoji neka hijerarhija u trenutku kada su na terenu dva napadaca (!?), Sale Ilic, Andrija Zivkovic - da loptu uzima igrac koji je bio u kontra ritmu celu utakmicu.

Bandalovski uz sve svoje limite i neznanje pokazuje kakav voljni momenat mora da ima fudbaler koji hoce da nosi nas dres. Skidam mu kapu, bez obzira na greske. Bek, a ubedljivo najbolji defanzivni igrac u timu.


Evo covjek vam je sve sumirao u par recenica. Potpisujem sve sto si napisao, tako sam i ja video utakmicu identicno... Ovaj Partizan je svako provalio. Mi jednostvano ne znamo da igramo protiv ekipa koje se brane i to je tacka. Treba nam 20 udaraca na gol da postignemo jedan gol a sa zgusnutom odbranom slabo da uputimo i vise od 5 udaraca na gol, i zato i ne pobjedjujemo. Pobjedili smo samo u utakmicama kad dajemo golove na pocetku utakmice i onda kada se protivnik mora otvoriti jel nema sta da izgubi. Proslih godima smo bar imali dobre izvodjace slobodnih (Tomic, Drincic), pa smo i tako dosta utakmica prolazili, sad ni toga nemamo... Tuga i cemer, sta reci, samo da prezivimo ovaj cetvrtak pa nek ide sve u picku materinu... i ovako smo izduvali ove godine za titulu, bar da iskoristimo sansu u evropi.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Samo da zahvalim kumovima, što su dečiji rođendan zakazali u vreme odigravanja utakmice u subotu i tako me spasili još jednog kidanja nerava.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Ma, kakva crna sabotaža? Vazuru su postavili duboko uvereni u uspeh kluba, kao rezultat njegovog rada. Nego su pogrešili, nisu znali da je, kako kažeš, nesposoban.

Doduše, i liga je najjača, još od vremena SFRJ. Svi su napredovali izuzetno, kvalitet prosto kulja kod svih timova. A i mi više ne možemo da nameštamo i krademo. Ma, kakva crna sabotaža.


A i Toletu je dosadilo da bude lopov.
 

zeen

Grobar
Учлањен(а)
21.10.2007
Порука
235
Reaction score
44
Локација
VR
Mozda je neko vec pitao, mada nisam naisao, sta se desava sa Miladinom Stevanovicem? Jel on u teleoptiku? I ako jeste jel postoje opet one dvojne registracije, jer sigurno ne bi skodilo da na klupi imamo barem jednog coveka koji moze da odigra centralnog defanzivca.
 

Bajchela

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2008
Порука
593
Reaction score
137
Pa ne bi me cudilobda je sve isplanirano. Ako sutra ova uprava ne ode, znamo zasto je stadio suspendovan. Ocekivan poraz, nema ko da ih proziva, jug odradio svoje....
Nadam se da nisam upravu.
 

kozzanostra

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
208
Reaction score
238
Sta je tu crno..i tako je ove sezone na stadionu bilo manje ljudi nego radniku iz surdulice...
Sto se tice tekme, kolko god da nas je islo tamo..toliko nije veceras...Ali i kolko god da te ne ide jednostavno ne mozes u utakmici decenije prekockati KUCI 3GOLA ZA 45MINUTA..EEEEEEEJ 3 GOLA ZA 45MINUTA PROKOCKAS KUCI :pop

Odbrana cela presmesna, od ostalih dres zasluzuju samo Zile, Abu i eventualno Brasanac. Drulovic je razocarao totalno.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića zabranom obavljanja dužnosti u naredna dva meseca

Vremenska kazna u pauzi prvenstva.:buhaha Čekali kraj jeseni da bi ga tako kaznili. Što nisu Nikoliću odredili takvu vremensku kaznu, nego sa brojem utakmica koje nije smeo da vodi?
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
I Nikolića su kaznili sa 3 meseca, ne sa brojem utakmice.

Što se tiče ove kazne zbog pevanja "pola mađar-pola ustaša", znao sam da će nas kazniti zbog toga, ali očigledno mnoge na stadionu nije bilo briga za to, jer ih je baš pogodila pesma i bili su sve glasniji i glasniji nakon što je spiker upozoravao da se to ne peva. Ej, razumem da neko zabranjuje da pevaš "Napred Partizan", ali ova pesma, jel baš mora?
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
ta pesma je ne samo glupa nego i besmislena, covek je madjar i ustasa a pesma pocinje uz partizan odrasto sam ja, i ne samo to , to madjar i ustasa vredja sve ljude iz vojvodine i navijace partizana a i ljude koji ne prate sport.... ne mogu da verujem da ne mogu da smisle nesto bolje da prozivaju novosadsku kurvu i njene navijace...

ps moram da spomenem ovde musavce koji pevaju: ns je nas pusi ga firmas, jasno, pevljivo i gadja u metu....

pss mada uzalud je o svemu pricati gde su grobari ne znam na jugu nisu sigurno
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Песма заправо иде ''Уз Партизан одрасто ко ја...'', а колико знам пева се као спрдња на рачун неког од њихових вођа који је пре био наш навијач.

У суштини, све је то једно велико свирање курцу. Да људи из наше управе нису наредили да се суспендује стадион, ништа од свега овога не би ни било.
 

showtime.pekka

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.377
Reaction score
1.128
ta pesma je ne samo glupa nego i besmislena, covek je madjar i ustasa a pesma pocinje uz partizan odrasto sam ja, i ne samo to , to madjar i ustasa vredja sve ljude iz vojvodine i navijace partizana a i ljude koji ne prate sport.... ne mogu da verujem da ne mogu da smisle nesto bolje da prozivaju novosadsku kurvu i njene navijace...

Песма заправо иде ''Уз Партизан одрасто ко ја...'', а колико знам пева се као спрдња на рачун неког од њихових вођа који је пре био наш навијач.

У суштини, све је то једно велико свирање курцу. Да људи из наше управе нису наредили да се суспендује стадион, ништа од свега овога не би ни било.

Totalni je off, ali obojica ste u pravu. Prvo se pevalo u prvom licu, pa je onda promenjeno u treće. Ako se ne varam, to je bilo aktuelno pre 6,7 godina još. Realno, pesma nema veze sa životom, bez obzira na te kozmetičke promene.
 
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
293
Reaction score
41
Локација
Бгд/ЈНА-Истoк
И ја бих се само на кратко надовазео на претходние уписе... Бандит је у праву у вези мотива за настанак поменуте песме.

Totalni je off, ali obojica ste u pravu. Prvo se pevalo u prvom licu, pa je onda promenjeno u treće. Ako se ne varam, to je bilo aktuelno pre 6,7 godina još. Realno, pesma nema veze sa životom, bez obzira na te kozmetičke promene.

Сезоне 2008/2009 када је настала, певала се и у првом лицу, али не због тога што је у изворном облику била таква, већ зато што је велики део масе од старта погрешно чуо речи. Мислим да се могу наћи снимци од пре неколико година на којима се са Југа истовремено у глас чују обе верзије. У сваком случају, песма јесте идиотска, али ето и као таква она иритира сланинарске говнаре, па ако ништа, барем са те стране је била погодак.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top