Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Kako igrač koji je u svojih 16m licem okrenut golu, a leđima prema polju odakle dolazi protivnik može da napravi faul?

Dečko ispucava loptu i ovaj bukvalno naleće na njega i baca se kao šmajser da ga je pokosio... pogledajte ponovo snimak...

baš mi se :puke od te vaše usiljene objektivnosti
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.237
Upravo tako bacio se sam, naleteo je na nogu Djurdjica i ono sudisko g_ _ _o se dvoumilo jedno par sekudi i pokazalo na belu tacku. Komotno je mogao i da ne svira penal ali srecom pravda je pobedila i za nekoliko minuta smo okrenuli utakmicu u nasu korist. Sta se desava sa Goguom jeli stavljen na transfer listi?
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Poenta nije u kontaktu, vec u tome ko je bio ucesnik situacije. Da je bugarin uradio identicno, niko zivi ne bi rekao da je penal.

Ma da, u pravu si. Svi mi Instagramovci, koji pratimo sve što Tuta kaže na nekoj socijalnoj mreži, i padamo na to kao mala deca, bi skočili i sudiju obesili za jajca. :banghead

...Dečko ispucava loptu i ovaj bukvalno naleće na njega i baca se kao šmajser da ga je pokosio... pogledajte ponovo snimak...

baš mi se :puke od te vaše usiljene objektivnosti

Pa što je nije "ispucao" loptu, koja se samo otkotrljala dalje, nego je promašio i pokosio protivnika.

Doduše, moram da se ogradim, jer sam video snimak nekoliko puta, ali samo iz jednog ugla, a taj ugao jasno kaže "penal". Možda snimak, ako ga uopšte ima, iz kontra ugla pokazuje nešto sasvim drugo.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Onaj njihov kako se zaleteo, a metar od aut linije, da ga nije Đurđić zakačio morali bi neku kapiju da otvore tamo na severu... i to je penal znači.
Pa više je ono nad Đurđićem penal nego ovo što je Đurđić uradio.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Po meni vise nije bio penal nego sto jeste ali ajde i da je bio a SVIRAN je... moja poenta price da takav penal nikada ne bi sudili protiv cigana. Jednostavno protiv njih ne sme da se svira penal makar bio ocigledan dok zvezdanaesterci padaju samo tako kao od sale. Eventualno mozda ali mozda bi svirali protiv njih ali tek kod nekog rez kad imaju tri-cetri gola razlike. Takodje, ako je ovo bio penal sta je sa onim prekrsajem nad Djurdjicem u prvom poluvremenu kada ga ovaj obara dok ga Djurja prolazi... mi smo skoro svaki mec osteceni za po neki penal a o nepostojecim ofsajdima bolje da ne pisem. Ne treba da budemo kao cigani kad je sudjenje u pitanju ali realno je da smo svedoci ove price o kojoj pisem. Nema veze, samo neka smo mi "objektivni".
 

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
595
Reaction score
210
Локација
Dire
Hoćeš iskreno?

Za takvu pizdariju i simuliranje davao bih najmanje žuti. Bio sam na idealnom mestu da vidim faul...pa to je smehoteka. A nije mu ni prvi put da se baca na taj način.

I onda se okači na ogradu par onih koji valjda videše tamo na njiva ligama, da jure pomoćnog svaku sekundu...

Stvarno, ja ne znam, zašto moramo da padamo u nekim stvarima na nivou cigana i masovne histerije.

Ta vrsta jajarizma i iznuđivanja rešenja (ulepšano sam napisao da ne bih ospovao), je beda i jad karaktera i vaspitanja pojedinca ili tima. Kod nekih trenera, a to možda mogu da podsete i potvrde stariji, 80-ih se za ovakve svinjarije čak i kažnjavalo unutar tima, ako neko ima tendenciju da se glupira...

Zašto hoćete da budete kao cigani? Nek mi to objasne "subjektivni"...

Istina je da ciganima se sudi ništa ili se sudi za njih svašta. Ali to ne znači da tako treba da bude i za nas. Ili da to bude izgovor da se nama tako sudi.

Draže mi je svakako da budem na strani kojoj nije sviran na derbiju penal, zbog raznih stvari, nego da budem na strani ciganskih dosuđivanja penala...
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.247
Reaction score
33.863
Локација
vaginamandibularia
LOL
A onda se sprocitavalo Brasancu (daleko mu lepa kuca) sto nije pao i iznudio penal u proslogodisnjem evropskom pohodu, kad je vec nesposoban da postigne gol.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
На стадиону нисам видео ништа око пенала, али сам имао утисак да је игра наставила да тече након спорне ситуације, па да је накнадно досуђен казнени ударац. У репризи преноса, мислим да је и коментатор рекао да је главни свирао тек на интервенцију помоћника, што се поклапа са утиском са трибине. Ако је то тако, онда би се могло рећи да ни он није видео пенал, а што је уважио суд помоћника то не доказује ништа.
Реално, вероватно би у некој озбиљној лиги било оних који би свирали као и оних који би само одмахнули руком.
По мом скромном мишљењу Ђурђић је ишао на лопту и није имао намеру да заустави противника, јер није ни знао за њега, а то што је овај искористио тренутак и пао као громом покошен је тест судију. Они нису били чак ни у дуелу, а камоли да је Ђурђић могао да размишља о њему.
Божинов је јуче то што је одиграо обавио сасвим пристојно, већ сам писао и похвалио, али то не значи да сад треба да му се понуди нови уговор. До зиме па ћемо се после дописивати преко друштвених мрежа.
Ђурђић опет није дао гол, имао једну солидну прилику и ухватио је оне маказице, али реално, он и не стоји на терену као нападач, врло често је негде на боку или у вези. Сад да ли је то Маркова замисао, или се лоше креће и поставља не знам. Јуче је страшан пресинг вршио на одбрану и када он и Урош крену да их појуре, губе лопту већ код трећег паса. Тута рецимо не може ни у сну да на тај начин оптерети одбрану која хоће да изнесе лопту. Марко би свакако требао да настави са два Ђ у стартерима, исплатиће се у једном тренутку.
Јанковић ме је разочарао. И даље верујем да може бити јако користан, али зна да непотребно задржава лопту, да изабере мање добро решење и слаб је у дуелима. Дакле посао за Марка.
Играње Јевтовића у пару са Евертоном ми не изгледа рационално против тимова којима је основна идеја да се бране и ту би морао бити неко креативнији.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.280
Reaction score
18.372
Локација
Kej Republika
Prvo poluvreme tankosava ali kako i da igramo bolje kad se ovi brane do iznemoglosti. Leo jednim potezom opet naceo i samim tim resio protivnika.

Drugo je vec dosta bolje bilo, imalo je smisla. Cak se nisam ni nervirao na 1:1.

Koristim priliku da se izvinim Ivici. Definitivno je odradio odlican prelazni rok. Leo, Everton, Djurdjevic, Jankovic odlicni igraci za nase uslove.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.433
Reaction score
11.906
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
...Играње Јевтовића у пару са Евертоном ми не изгледа рационално против тимова којима је основна идеја да се бране и ту би морао бити неко креативнији.

Par u vezi treba da čine Everton i Bogosavac, mada ja i u Miletiću vidim problem. Pravi nepismeni igrač.

Janković treba da menja Stevanovića po desnom boku. I da vreme provodi u teretani.

Mihajlović treba da se oda alkoholu, kako bi lakše podneo izgubljene milione.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.237
Propio se momak posto ne moze da igra za prvi tim a mozda je ovako i bolje jer je pravio veliku rupu u odbrani, bio je i nesiguran kada vraca loptu igracu i golmanu. Taj vise tesko ce da zaigra za Partizan, valjda je imao vozacku kada ga je uhvatila policiska kontrola. Upravo sada je na tebi red da ga paricno kaznis i da malo namalis dug prema igracu.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Djurdjic je bio daleko blizi i krenuo da izbije loptu, a ovaj naleteo. Isti slucaj je bio na mecu pazar-ciganmala.

Pogledaj oba snimka, nikakve sličnosti nemaju. Protiv cigana je protivnik, odbrambeni igrač, izbio loptu pa šutnuo roma. Dakle, izbija loptu pa šutira gurbeta. Nema govora o penalu. Ovde naš najbolji strelac iz penala na pripremama ne stiže do lopte iako je bio bliži. Njihov igrač stiže prvi pa ga Đurđić šutira po sred noge. Čak ni posle udarca nije zakačio loptu. Još jednom, naš igrač uopšte nije dodirnuo loptu već protivnika koji je trčao na gol iako je naš bio bliži ali plići sa mozgom.

Kako igrač koji je u svojih 16m licem okrenut golu, a leđima prema polju odakle dolazi protivnik može da napravi faul?

baš mi se :puke od te vaše usiljene objektivnosti

Tako što udari igrača po nozi a loptu ne pipne.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
E dosadili ste sa tim penalom vise i bogu i narodu. Kako sami sebi ne idete na zivce?

3 stranice ste isplisali ovde bez veze a cigan bi svirao penal i da nije bilo kontakta.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Kakav Bozinov kakvi bakraci, mi cutimo a debela strvina Nesko (cuveni Grobar e jadna nam majka sa takvim Grobarima) kuka da je ostecen i da nije bilo faula za slobodnjak.

Moram biti posten, pa da kazem da niko na stadionu nije video zasto je svirao taj prekrsaj. Cak je utisak bio (kako je pokazao rukom) da je svirao kontra faul, tj. u korist Mladosti. Naravno, za Leonarda (strasna desna noga) to je skoro pa zicer... Bas me interesuje kako ce sudije svirati u narednim kolima, obzirom da ovaj pogadja iz svakog drugog prekida sa svoje strane.

Ne bi bio meni problem da priznam kvalitete Bozinova, veci mi je problem sto su ovde ljudi pali na neku njegovu prostu patetiku i slihtanje, pa ga dizu u nebesa jer im je simpatican.

Sine, dao je gol iz prvog kontakta sa loptom. Vrhunski prijem u trku, drugi kontakt - plasirana lopta sa vrha sesnaesterca. Mozda mu se i posrecilo, a mozda i nije. Jeste da je Mladost mala utakmica (otud i 3000 ljudi), da bi ono odbranio bilo koji golman van ove livada lige i sl. Kako da ne!? Mi smo se iskreno radovali golu jer je resio pitanje pobednika.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Ovaj Gogua bre mora da oladi glavu podhitno , jbt steta da propadne ...

PS: da nema neko onaj GiF kada Pandurevic mosom cima Groka od kamena ?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top