Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.800
Локација
"preko bare"
Nisam se dugo javljao, ali sam stalno bio tu i pratio šta se dešava sa velikim zanimanjem. Moram priznati da nisam vjerovao da možemo uzeti titulu. Baš mi je drago da nisam bio u pravu. Kao i većini i meni je ovo najdraža titula. Najveće zasluge za ovo ima sportski sektor na čelu sa Markom i ekipom. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni Ilieva. Kroz šta su sve prošli i protiv čega sve se borili, samo oni znaju. To ovoj tituli daje još veći sjaj. Braco Grobari, uživajmo u ovome, jer je pravda konačno pobijedila, a to se, priznaćete, ne dešava tako često. Crno-beli, bravo, bravo!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.320
Reaction score
3.976
Локација
Kobasicarija "Venac".
ovo nije obicna titular sampiona u fudbalu.
ovo sto su uradili marko I momci je dokaz da se moze boriti I pobediti u jednom bezumnom sistemu. nimalo nije lako, ne desava se cesto, ali vredi pokusati:wink:

HVALA TI, CRNO-BELI LJUBAVI!!!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.320
Reaction score
3.976
Локација
Kobasicarija "Venac".
Konačno da budemo živi svjedoci da PRAVDA POBJEDI, da ne slušamo to od drugih ili gledamo na tv-u.
Čestitke svim igračima, stručnom štabu, navijačima i ljudima koji se nisu predavali ni onda kada je sve djelovalo ne moguće.
Glupo je ne iskazati zahvalnost i Voždovcu koji su u seriji ciganskih muljaža i krađa odigrali taj meč bez puštanja, i dali nam priliku da ciganskoj aždaji zadamo konačan udarac :partizan_fan:



upravo tako! vecna zahvalnost.
mleli smo sve kako-tako. nekad teze, nekad lakse, zadnji derbi idominirali, ostvarili kljucnu ponedu u nisu, ali sve bi to bilo u fazonu "uzalud vam trud", da se nije desio krov trznog centra. od tog dana je sve bilo u nasim rukama, I iskren da budem, nakon toga sam jednostavno osecao da nam do kraja niko nista nece moci.
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.143
Reaction score
4.589
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Kad su kiksnuli cigani protiv Voždovca, od tad sam pod stresom... Čekam ovo što je sad... Posle prvog gola u Nišu, bilo mi je lakše, pomislio sam da je to to a pogotovo na kraju utakmice. Evo, završila se i ova danas, uzeli smo titulu. Verovao sam od početka, a sada kad smo prvaci ja još uvek osećam napetost, kao da će sad da se pojavi neki srđan obradović i svira penal za cigane na sred ovih bulevara u Beogradu gde je neviđeno slavlje. Istovremeno znam da je to bar ovog puta nemoguće, i da je ovo vreme za slavlje titule. Nisu uspeli da nas spreče. Hvala grobari, hvala igrači, hvala Marko, hvala forumasi za ovaj divan osećaj, osećaj sreće i ponosa... Emocije. Mislim da se ovo danima treba staviti... Najdraža titula, mislim svima... Nemoguće nije takvo sve dok se ne dokaže suprotno a da li će se dokazati kao takvo to je na nama da odlučimo. Još jednom bravo Marko bravo igrači. Uživajte ljudi!!!

Isto i kod mene ,do Voždovca bio sam miran jer do tada nisam verovao da postoji neko u Srbiji osim nas ko će da zapne i pobedi cigane.Hvala Voždovcu što su odigrali pošteno za pojačanje svetlosti u tunelu srpskog fudbala iako je tu uz njh bilo još takvih ali zbog pojedinaca i sudija nisu mogli da se priključe.
Čestitke Marku (stručnom štabu) igračima bivšim i sadašnjim na veri,trudu,borbi na osvajanju 27 titule prvaka.
Čestitke navijačima koji su pratili Partizan kod kuće i u gostima u ovom mraku od države i srpskog sporta i nisu odustali ni duhom ni telom.
:ziveli i :napred Partizan
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Cestitke svima! Uspeli smo nesto sto je malo ko verovao ove sezone! Uvek sam govorio da ima boga i da ce pravda pobediti.

Sada dan dva slavlja i onda ide sledeci korak -> KUP!

Koliko god da smo sada srecni sa titulom ne smemo nikako popustiti i zadovoljiti se sa ovim prvim trofejom!!!
 

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
595
Reaction score
210
Локација
Dire
Svaka čast dečki!!! :)...

Izduvao sam se posle Niša tako da relativno mirno sam odgledao utakmicu...Svaka čast Marko i igrači trebalo je igrati, meč po meč a znajući da qrva gura iz kolo u kolo...to je ono što je fascinatno.

Žao mi je samo što tek sledeće sezone nema šta da tražimo, jer nam nikada neće dati da ih prestignemo...doduše oni svojataju jednu više titulu...imbecili..

E sad kup i to po meri, da neko dobije po meri...
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Hvala ti Partizane! Kakav melem na odvratnu sezonu, pa i moju neku licnu "sezonu"...

U naletu euforije, pored nasih junaka, nikako ne zaboraviti i VELIKIM imenom ispisati ime FK VOZDOVAC, i ne zaboraviti ljude koji tamu rade i igraju. Hvala i njima na velikoj hrabrosti! Kad su nas jebali gde stignu, kroz sta li prolaze manji klubovi da bi mezimica dobijala.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.931
Reaction score
26.787
Uh, jutro posle...
Posle Partizana i titule, slatko ko cokolada...ali od piva... Bogu dusu, Bog je nece...:ziveli
Juce smo krenuli za Beograd, na auto putu nije bilo preterane guzve, cak ni po samom gradu, ali zato jedva nadjosmo mesto da parkiramo kola. Na istocnu tribinu stadiona smo usli u 17:45, i vec tada sam video da ipak nece biti puno kao sto smo svi ocekivali. Pozitivna energija je prosto mogla da se oseti, niko nije ni sumnjao u titulu.
Stadion se lagano punio, a stimung atmosferi su najpre dali sampioni u vaterpolu koji su dobili zasluzene aplauze i ovacije. Nesto slicno se desilo neposredno pred pocetak meca, kada su atletskom stazom prosli i kosarkasi. U nekom trenutku se videlo komesanje na jugu, bilo je ocigledno da se nesto desava na platou ispod juga. Pretpostavljam da su mandovi jos jednom dokazali svoju "hrabrost", sacekavsi da skoro svi navijaci ispod juznog platoa udju na jug pa da jurnu...Opet ogradjujem se jer nemam pojma sta je bilo, ako neko zna moze da podeli sa nama...
Teren u prefektnom stanju, Istok krcat, simbol grobarstva u danasnje vreme, jug sa praznim delom ka zapadu, zapad dobro ispunjen osim zadnjeg dela do severa, a sever poluprazan.
Neskov ulazak na teren docekan je aplauzima, covek je car, ako nema 150 kila, manje nema sigurno:D
O utakmici nema potrebe da pricam, golovi kao na traci, dobra igra celog tima...
Atmosfera fantasticna, odlicno navijanje u kome je ucestvovao ceo stadion. Bakljada oko celog stadiona za pricu. Blam veceri kada spiker moli navijace sa zapada da vrate dva dresa, i to jedan Ilicev, jer nema rezervnih?!:buhaha Moj prijatelj se okrene i kaze ljudima oko nas: Daj ako neko ima Ilicev dres, neka mu da!:D
Leo je zaista klasa, uvek u pravo vreme, i da postigne gol, i da uputi pas, Uros je pit bul, steta sto se i on nije upisao u strelce, nadam se da ce mu se vratiti u subotu.
Vatromet, baloni, dodela trofeja, sve sjajno. Odlicno je sto niko nije utrcavao na teren po zavrsetku utakmice. U nekoliko navrata sa juga povedeno Uzalud trud...prvi put na zavrsetku prvog poluvremena, i nekoliko puta u drugom...:clap
Sve u svemu, crno belo vece za pamcenje, i najsladja titula ikad!

Cestitke jos jednom igracima i Marku! Zasluzili ste!:respect
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.359
Reaction score
37.682
Čemu radost, pa tek smo pola posla obavili? :D

Svaka čast momci, nije bilo lako, ali pokazali smo i sebi i svima da možemo. A možemo mi još mnogo. :napred Partizan

Kreni i sve pred sobom melji...
 

shonepfc89

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
607
Reaction score
70
Lep dan danas Grobarijo. :D

Baš lep dan...

Ja volim Partizan nananana!!!


:šal :šal :šal
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.727
Odgledao reprizu i na tv-u je sve to ovako izgledalo:

Grmi sa svih strana ja volim Partizana !!! (dozivanje sa istokom, zapadom i severom)
https://www.youtube.com/watch?v=I6exrOjALT4

3, 2, 1, Partizan sampion !!! Grmi ceo stadion !
https://www.youtube.com/watch?v=i1W64E_tqSc

Volim ga k'o oka dva (dozivanje sa istokom)
https://www.youtube.com/watch?v=pFnID0EGaio

Bakljada na proslavi titule, Partizan-Mladost
https://www.youtube.com/watch?v=1hK2j_w3SkU

Ovo nije titula ovo je nesto mnogo vece....ova energija ima cuda da pokrene...ceka nas neverovatna sezona 2017/18..dokle cemo da stignemo videcemo ali je borba do kraja zagarantovana :ziveli
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Ili treba tri tima da kiksnu da bi bili i u trećem.Sinoć sam nešto gledao ali nisam bio "skoncentrisan":D
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
Fantazija

Vezati ovoliko utakmica bez kiksa, fantazija, čestitam svim igračima
Pozdrav od babovića, pardon marka jankovića
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Najdraža titula ikada, bez ikakve sumnje! Hvala Voždovcu na fer i sportskoj igri protiv romuljaga!

PONOSAN SAM NA OVU GENERACIJU!
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Fantazija

Vezati ovoliko utakmica bez kiksa, fantazija, čestitam svim igračima
Pozdrav od babovića, pardon marka jankovića

Ne pričaj ludosti, Jankovic igra veoma dobro ovu polusezonu toliko golova namestio, pogotovo onaj u Nišu, juče onaj na JNA, vaspitan dečko, počeo da igra odbranu, jači je na noge, i da ga neko upoređuje sa babovićem. Sramota.
Bolje da si ga opsovao.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top