Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Miroslav Djukic je sramota.

Nije prvi put da nas sudija brutalno pokrade, ali smo se tada izdizali i pored toga uspevali da odigramo nesto.

Sta je bilo ovo veceras, i sta smo mi to igrali?! Jesmo li uputili jedan sut na gol?! U kom delu nase igre se video pecat trenera?! Zasto su nas ubili u duel igri (u situaciji kada nije bio fal)?! Kako su igraci krecu i pozicioniraju pa je svaka nicija lopta njihova?

Nazalost, kod cigana se bar i vide neki obrisi igre. Mada su i oni jadni.

Dzaba se nadate da ce Tosic da promeni nesto, kad nema ko da mu pokaze sta da igra i kako da se uklopi u tim.

Sto se penala tice, oguglao sam, digao ruke, bukvalno ne mogu vise da se nerviram oko toga. Ne ocekujem da ce to ikad da se desi.

Bas sam nezadovoljan napustio onu rupu. Ja razumem da je rezultat povoljan, ali onakva nasa igra me ubila u pojam. Ali nije moj stav o Djukicu samo zbog ovog meca. Covek je magla od trenera od koje ne ocekujem nista.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Derbi je isao u vrijeme kad su cigani u momentumu posle kransnodara i jos na cmarkani. Neko je to na forumu napisao davno i jos jednom se pokazalo kao tacnim a to je da u derbiju sve zavisi od nas pa onda od sudije i na kraju od cigana. Odigrali smo bas lose i opet nisu uspjeli da nas dobiju. Ne bih Djukica nesto kritikovao ono sto je mogao da ispravi sa raspolozivim snagama ispravio je. Izasao je sa dva napadaca na cmarkani sto je pohvalno. Sta je bilo do njega odradio. Da smo imali fer i korektno sudjenje mozda bi neke stvari bile drugacije. Sve u svemu treba ovo zaboraviti i iskoristiti pauzu da se spremimo bolje i krenemo u seriju pobjeda.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.439
Reaction score
11.961
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Đukić je večeras izvukao maksimum iz ekipe. Spasio ih je sudija.

Mi nemamo dovoljno igrača za ovaj ritam utakmica. Naročito nemamo dovoljno kvalitetnih igrača.

Da Đukić nije ništa naučio o mogućnostima ekipe, mi bi popušili i Evropu i večeras od cigana. Čekali smo ih na kontre, nije nam sviran penal. To je razlog remija.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.201
Reaction score
18.698
Локација
U Kinšasi
Kakav nam je prelazni rok, govori vezni red s kraja derbija - Sale, Everton, Radin, Djurickovic. Klupa nam je vrh. Djole je morao da dobije bar 10 min.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Кад сам већ спомињао недосуђене пенале и свиране фаулове, да не заборавим и врло битно давање жутог Евертону у другом минуту, потпуно неопрвдано, али са сасвим извесним додавањем ветра у чергина леђа. Срећом то за "лудог" Билхнера није нешто на шта би обраћао пажњу, па је наставио да вија циганију по терену.
Тавамба је на другој страни био бијен само тако, али то није било нешто на шта би судијско говече обраћало пажњу и заштитило играча.
Кад имамо све то, онда неке ствари на терену изгледају прилично другачије него да је суђење било коректно.
Са пеналом черга би била принуђена да јури резултат, а то би отварало простор за оно што смо и желели да играмо, санкционисање чергарске оштре игре, би чинило да ми изгледамо боље на терену и да будемо опаснији и вероватно конкретнији.
То не ослобађа одговорности за све лоше у нашим редовима, али би свакако мењало доста тога на терену у нашу корист.
 

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
Pitam se da li ima jos vas, mojih Grobara koji ne kupuju blic, zurnal, kurir, koji su dinstalirali aplikacije tipa telegraf (najgori od svh), pitam se nekad da li sam samo ja lud jbo mamu, ili postoji jos Grobara, Partizanovaca koje TOLIKO TOLIKO nervira ovo medijsko URNISANJE Partizana! Pa im jos nije dosta nego nema dana da ne procitas delije ovo delije ono (naravno nema nigde delije ubile momka).. Ja sam bukvalno na ivici akcijanja govana koji pisu to sto pisu! jel vas ima bre u tim redakcijama? jel radi neko nas u tom telegrafu, blicu, zurnalu? Jel moguce da nema mi jedan zaposleni koji je bre nas!! Ako ima, ako cita ovo, pa ustani brate najebi im se gebelsove mame lazljive odvratne! ustani nabodi govno! pa jel moguce da mozes to sa tripis!! ljudi, da li sam lud ili vidite isto? pa do kad cemo trpeti? sedimo i smrdimo sat vremena posle utakmice jer nece da nas puste! nekada su neredi izbijali posle 15min! sta je ovo sa nama? gde nam jbni otpor! rts pretplata? mts? sipanje goriva na nisu? idea? ni mrtav!!! probudimo se, jebimo im mater novnarsku usranu!
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Vise su nas cigani sabili u finalu kupa nego veceras...

Kako mozes da igras kad svaki tvoj start je faul? Jankovicu uklizaju sa dve noge i nema ni prekrsaja a kamoli zutog, Evertonu zuti u prvom minutu meca. Dim prekrio dio kod naseg gola, sudija pusta da se igra, mi oduzimamo loptu i krecemo u kontru, a sudija prekida mec zbog dima iako ga u tom delu nema?! Lopta dva puta napustala igraliste, mec nije prekidan. Ubili boga u Djuki i Tawambi, nigde prekrsaja. Radin popreko pogleda nekog, faul za njih...Mi oduzimamo loptu i imamo pravo na zadnji napad i krecemo 2 na 2 a sudija svira kraj utakmice iako nije ni istekla sudijska nadoknada?!

Mi nismo smeli veceras da pobedimo, cudi me i da smo remi izvukli. Ja sam ocekivao penal za njih na kraju.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.536
Reaction score
1.403
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Ono sto mnogi zaboravljaju je da je ovo za daljni tok prvenstva dobar rezultat jer se u slucaju istog broja bodova gledaju medjusobni susreti.

Bicemo mnogo jaci sa Bambijem i ostalima koji ce doci.
Znaju oni to ukljucujuci i njihovo govedo od trenera zato je onoliko frustriran, nije otisao na +6. Zna on da necemo koristit lubrikante.


Jesi li siguran da se gledaju medjusobni? Prosle sezone da smo zavrsili sa istim brojem bodova, oni bi bili lrvaci jer su imali bolju gol razliku, a mi smo tada dobili 1-0 na jna i 1-1 u rupi

Edit: Ustvari, gledao bi se skor na kraju regularnog dijela, a oni tad bili prvi sa 6 bodova.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.174
Reaction score
2.384
Za Suminu reakciju prlikom izlaska sa terena jedina adekvatna kazna je da ga u narednoj utakmici Djukic zagreva 60 minuta, kaze mu da ulazi, a onda se predomisli i uvede Kljajica na njegovu poziciju. Koga boli kurac sto se on iznervirao, saigrace moras da ispostujes. A on jednom Sasi Ilicu nece da pruzi ruku, ni da ga pogleda.
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
@njacke,

Pa valjda tu ima i dobrih stvari. Ako je ljut što je zamijenjen znači da mu je stalo, a to mi mnogo više znači nego neka kurcobolja prilikom izlaska. Isto kao kod Đurđevića, koji gine na 4:0.
To što nekom nisi pružio ruku je ružno, ali u takvom trenutku možda je teško kontrolisati emocije. Ne vjerujem da je ni na koga ljut, odnosno da je to bio samo trenutak, što je vrlo često u fudbalu...ono tipa "što mene".
Meni je čudna bila ta izmjena, ali valjda trener zna bolje.
Isto i kod Tavambe...čovjek je za mnoge beskoristan, ali i većinom mora tako da izgleda, jer ga non stop jaše neki igrač, a nije lako kad te 90 minuta udaraju, vuku i jašu.
 

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
Kod nas j histerija plus il minus il smo najbolji il smo najgori, imali smo tesku utakmicu koja je odlucivala prakticno o sudbini sezone, a jos se vratili autobusom, pa onda dodje ovaj nakaradni derbi, stvarno je bilo bitno da ne izgubimo, nije isto 3 i 6 bodova razlike. Oni mogu da zive bez prodaje igraca, evrope... mi ne mozemo, tako je kako je ili revolucija ili prihvatanje ovoga ovde nakaradnog i bolesnog sto nas okruzuje. Ocekujem da sa pojacanjima od koji je vec zavrsen Tosic, budemo dramaticno jaci, i samim tim prosirimo i rotaciju da bi preziveli veliki broj utakmica. Ocekujem da ih pokidamo na JNA. Ne moze Djukic da napravi neko cudo od igre za par meseci, otisli su mu najbolji igraci, dosao nesprwman Suma, Miletic nije Milenkovic, tek sad stize ono pravo. Onda cemo videti kako ce uraditi svoj posao. On covek ima u CViju ozbiljne ekipe, ne moze biti neznalica.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
A što me nerviraju ovi komentari "slaba nam je klupa".
A ciganima je jača, Račić, Adžić, Milijaš, Anđelković, Babić ili ko već... jaka u p.m.

Kljajić / Jovičić, Ćirković, Marjanović, Jevtović, Kosović, Ilić, Pantić, Đuričković, Stevanović, Jovanović... ja sam srećan što nam ovo nije prvi tim, kakvu upravu imamo.

Prebili su Uroša, Tavambu i Jankovića, i to im je dozvoljeno. Opušteno, biće dana za megdana, ja sam zadovoljan bodom.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.174
Reaction score
2.384
@njacke,

Pa valjda tu ima i dobrih stvari. Ako je ljut što je zamijenjen znači da mu je stalo, a to mi mnogo više znači nego neka kurcobolja prilikom izlaska. Isto kao kod Đurđevića, koji gine na 4:0.
To što nekom nisi pružio ruku je ružno, ali u takvom trenutku možda je teško kontrolisati emocije. Ne vjerujem da je ni na koga ljut, odnosno da je to bio samo trenutak, što je vrlo često u fudbalu...ono tipa "što mene".
Meni je čudna bila ta izmjena, ali valjda trener zna bolje.
Isto i kod Tavambe...čovjek je za mnoge beskoristan, ali i većinom mora tako da izgleda, jer ga non stop jaše neki igrač, a nije lako kad te 90 minuta udaraju, vuku i jašu.

Pa, jeste... Isto tako je Sale mogao da se iznervira sto ga je ovaj iskulirao, pa da mu lupi samar, Djukic da ga pljune, a igraci sa klupe da ga ugaze. Jbg, emocije rade...
Za takve stvari nema opravdanja. Pogotovo sto je guster. Ovde jedino izvinjenje pomaze. Ne javno, vec u svlacionici.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Сума мора да се доведе у ред. Ако је мислио да смо ми неки индијанци, па је довољно да с времена на време, извади по које огледалце у виду неког дриблинга или гола евентуално, и да се запрепастимо, онда нема појма где је дошао.
Какви смо да смо сада, у већем клубу није био. Ово што он игра није ништа, нарочито није за те паре. Ако му је заиста стало, онда то рођаче покажи кад уђеш, а не кад излазиш са терена. Имао је и Лео своје бубе, па је паковао голове као на траци. Не треба нам још један доминатор.
 

БИЛИ

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
150
Reaction score
32
Kada se sabere suđenje koje je na nivou kriminala (iako smo oguglali pa nam ništa nije strašno), umor, teren i slično, dobar rezultat.

Za igru ima šta da se kaže ali krajnji ishod je ipak odredio "grobar sa fejsbuka", neko će reći perfidno, ja ponavljam kriminalno.

Ćelavi Miletić odličan, Stojković doktor, masu igrača nam prebili, samo Janković nema manire Partizanovca.

Cigani kreću na dole od danas, imali su taj "momentum" da ih je sve htelo do granice "s*anja", pobeda danas je što je to uštopano.

Bambi i još dvojica, uz možda još nekog za domaću upotrebu i nema zime za nas!

Ćoravi dva neka se naduva onoga što voli, Čokot neka se obrati ćoravom za isto.

Napred Partizan!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.951
Reaction score
7.968
Sad ja treba da kritikujem ponasanje igraca, a na klupi nam sedi Djukic.

Prvo se resava najveci, najgoruci problem, a to je Djukic. Posle gledamo drugo. Da slucajno ne padne na pamet nekome da ono sto igramo na terenu je zamisljeno od strane Djukica. Apsolutna snalazotka. I protiv Videotona i danas.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Leo je psiholoski drugaciji a i fizicki moze vise da izdrzi. Njegova zelja da ujebe gol je nevidjena i on jedino zbog toga igra fudbal da daje golove(i tako zaradjuje pare). Suma je sa druge strane fizicki inferiorniji igrac a to znaci i manje prodoran. Danas je pokazao voljni momenat i par puta je izjebao ciganske igrace kao da su pjetlici ali u ovakvoj utakmici gdje prostora imas jako malo plus sto sudija ne sudi nista kako ce on da pruzi nesto kad onolikog Tavambu prebise.

Na trenutak sam bio ubjedjen da bi Leo danas zasio borjanu gol jer je i kod Jankovicevog a i Urosevog slobodnjaka krenuo u stranu koju je branio zivi zid prije nego je vido loptu i prakticno ostao na krivoj nozi.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Koji sam kurac ušao na forum sad pred spavanje! Strašno šta sve ovde može da se pročita! Koje frustracije izazvane ko zna čime, užas!

E zato smo prokleti, ništa ne cenimo, ništa ne valja! Samo menjaj, sve preko noći! Jebi nas Vučiću, jebi nas kad smo mali i glupi kompletno kao narod! Ne postoji nacija ma svetu koja više mrzi nešto svoje od nas!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top