Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Rub Izuzev

Grobarčina
Учлањен(а)
19.11.2012
Порука
1.807
Reaction score
600
On je deo te uprave, tu se priča završava, kao što će posle da počne priča o treneru, klimaču glave, toj istoj upravi. O njemu ću pričati, kada gnjide odlete, a ne volim ga još ''odonomad''.
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
871
Reaction score
1.932
Локација
Kuci
Sta god da se desava, iako ne mirisem Djukica uopste, jedva cekam utakmicu kao i svaku sledecu. Treba nam pobeda kao lebac. Uvek se iznerivam posle poraza, i kazem, ma ajde, dosta je vise ovog mazohizma, ali sta ces, to je jace od coveka izgleda
 

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
Pa, da. Naročito igrač kojeg skautiraš i juriš cele dve godine.

Bio je najbolji igrac slovacke lige i strelac, mozda smo ga mi pokvarili? Ili mislis da je Slovacka liga 5puta losija od nase.
#RUB, ok znaci samo treba smeniti Ivicu, a ne postoji nikakav plan sta dalje? Ili si strucan samo da kazes ko ne valja, a ko valja? I ko moze bolje to nije tvoj posao?
Uprava nece otici ako je niko ne smeni, a nista se ne desava, samo od sebe, mora neko to i da sprovede, da podmetne svoja ledja.
 

Rub Izuzev

Grobarčina
Учлањен(а)
19.11.2012
Порука
1.807
Reaction score
600
Nisam stručnjak u tom području, ja sam analitičar mlaćenja prazne slame. ''Ne zamjeri na šalu''.
 

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
:) forum i jeste za mlacenje prazne slame, samo se kod nas prelako zrtvuju neki ljudi. Pretpostavljam da je makar vecina nas zaludjena Partizanom, retko ko je objektivan, svako gleda na klub svojim ocima. Zlo koje nas okruzuje vec decenijama urusava sve, pa i sport, prelako smo ostali bez Petrica, Bate Mirkovica, Tomica, Stanojevica......Jokanovica, i skoro nikad ne dodju bolji, naprotiv.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Nit smo Sumu obatalili, nit je nasa liga jaca, samo smo mu nabili pritisak i stavili ga na pogresnu poziciju. A nismo mu bas nesto ni zamjerili sto ne trenira tokom naseg visemjesecnog truda da ga kupimo za sto vece pare...
Tavamba u spic, Suma iza njega, sve ostalo je sviranje kurcu.

Druga stvar, u ozbiljnim utakmicama Everton i Radin ne smiju igrati zajedno. Kul je borbenost, zelja, trud, al dva toliko takticki neobucena i neodgovorna igraca bi bila previse i za Juventusovu odbranu.
Tu dolazimo do toga da nam je guzva u veznom redu, pa niti mozemo dovesti Zdjelara, niti mozemo registrovati Marjanovica:pop
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ono sto ja vidim kod Sume je nesto sto nikad nece da 'proradi', dribling i oslobadjanje lopte u pravom trenutku.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Za ove igrače su podjednako krivi Đukić i Iliev. Znalo se šta nam treba dok je još Nikolić bio trener a na sve to dovedeš Đukića i neo bezbediš mu playmaker-a. Em Đukić to i ne traži... Nije mi jasan Đukić tu prvenstveno.

Ovo i jeste problem za nas koji se ne razumijemo u taktike i nismo fudbalski pismeni. Zasto Djukicu nije trazio na vrijeme pojacanja, tu ne mislim samo na pleja, nego uopste i na npr. stopere, beka (ove) i slicno? I to je ono sto me najvise nervira. Da kazes da je dosao jer nema nigdje, onda bi valjda bilo logicno da zeli da se dokaze da bi otisao negdje ili napravio nesto ozbiljnije s nama i tako i ovdje sebi digao platu, renome, pa otisao u jos bolji...

QUOTE=President;981654]
Najveći problem je što su cigani posle 100 godina ponovo u Evropi, što imaju sreće kao nikada, što u JSL imaju prijateljske utakmice... To nas sada boli, izaziva komplekse kod nekih. Da je sve normalno, da realno pogledamo stvari, mi uopšte nismo loši. Mi dolazimo iz Srbije, gde navijač neće da ode u wc već piša na svoj stadion, gde se taj isti navijač oseća kao uvređena mlada zbog poraza od Ukrajinaca pa neće da dođe da gleda naše prvenstvo (znam ih dosta što tako razmišljaju). Mi i ovakav tunjav i čudan Partizan ne zaslužujemo! Mi smo jebeni Srbi koji neće napuniti stadion da daju podršku momcima ali smo tu da ih odmah mažemo govnima.
ĐŸÑ€Đ¸Đ»Đ¸Ñ‡Đ½Đ¾ Ñ‚Đ°Ñ‡Đ½Đ¾. ĐˆĐµĐ´Đ¸Đ½Đ¾ ÑˆÑ‚Đ¾ Đ¿Đ¾Ñ€ĐµĐ´ Đ½Đ°ÑˆĐµ Đ¿ĐµÑ€Ñ†ĐµĐ¿Ñ†Đ¸Ñ˜Đµ и ĐºĐ¾Đ¼Đ»ĐµĐºÑĐ° Đ¿Đ¾ÑÑ‚Đ¾Ñ˜Đ¸ и Đ¾Đ±Ñ˜ĐµĐºÑ‚Đ¸Đ²Đ½Đ° Đ¾Đ¿Đ°ÑĐ½Đ¾ÑÑ‚ ĐºĐ¾Ñ˜Đ° Đ¿Ñ€Đ¾Đ¸ÑÑ‚Đ¸Ñ‡Đµ из Ñ†Đ¸Đ³Đ°Đ½ÑĐºĐ¾Đ³ Đ¸Đ³Ñ€Đ°ÑšĐ° у Đ•Đ²Ñ€Đ¾Đ¿Đ¸.
Đ¢Đ° Đ¿Ñ€Đ¸Ñ‡Đ° Đ½Đ° ĐºĐ¾Ñ˜Ñƒ ÑĐ¼Đ¾ Đ¼Đ¸ ÑĐ²Đµ Đ¾Đ²Đ¾ Đ²Ñ€ĐµĐ¼Đµ Đ¸Đ¼Đ°Đ»Đ¸ ĐµĐºÑĐºĐ»ÑƒĐ·Đ¸Đ²Đ½Đ¾ Đ¿Ñ€Đ°Đ²Đ¾ Ñ˜Đµ Đ·Đ°Đ¿Ñ€Đ°Đ²Đ¾ ÑÑ˜Đ°Ñ˜Đ½Đ° Đ¿Ñ€Đ¸Đ»Đ¸ĐºĐ°, ĐºĐ¾Ñ˜Ñƒ, ĐºĐ°Đ¾ ÑˆÑ‚Đ¾ Đ´Đ¾Đ±Ñ€Đ¾ Đ·Đ½Đ°Đ¼Đ¾, Đ½Đ¸ÑĐ¼Đ¾ Đ¸ÑĐºĐ¾Ñ€Đ¸ÑÑ‚Đ¸Đ»Đ¸ из Ñ‚Đ°ĐºĐ¾Ñ’Đµ Đ¿Đ¾Đ·Đ½Đ°Ñ‚Đ¸Ñ… Ñ€Đ°Đ·Đ»Đ¾Đ³Đ°.
ĐĐ¸Ñ˜Đµ без Đ¾ÑĐ½Đ¾Đ²Đ° Đ¿Đ¾Đ¼Đ¸ÑĐ»Đ¸Ñ‚Đ¸ Đ´Đ° би Ñ‡ĐµÑ€Đ³Đ° Đ¼Đ¾Đ³Đ»Đ° Đ¸ÑĐºĐ¾Ñ€Đ¸ÑÑ‚Đ¸Ñ‚Đ¸ ÑĐ²Đ¾Ñ˜Ñƒ, ÑˆÑ‚Đ¾ Đ¾Ñ‚Đ²Đ°Ñ€Đ° Đ²Ñ€Đ»Đ¾ Đ¾Đ·Đ±Đ¸Ñ™Đ½Đµ Đ¿Ñ€Đ¾Đ±Đ»ĐµĐ¼Đµ Đ·Đ° Đ½Đ°ÑˆÑƒ Đ±ÑƒĐ´ÑƒÑ›Đ½Đ¾ÑÑ‚.
Đ”Đ¾Đº су Đ¾Đ½Đ¸ Đ¸Đ·Đ²Đ°Đ½ ĐµĐ²Ñ€Đ¾Đ¿ÑĐºĐµ Đ¿Ñ€Đ¸Ñ‡Đµ Đ¼Đ¾Đ¶ĐµĐ¼Đ¾ и Đ¾Đ²Đ°ĐºĐ¾ и Đ¾Đ½Đ°ĐºĐ¾,Đ¼Đ¾Đ¶ĐµĐ¼Đ¾ Đ±Đ¸Ñ‚Đ¸ Đ·Đ°Đ´Đ¾Đ²Đ¾Ñ™Đ½Đ¸ и Đ¾Đ²Đ°ĐºĐ²Đ¸Đ¼ Ñ€ĐµĐ·ÑƒĐ»Ñ‚Đ°Ñ‚Đ¸Đ¼Đ°, Đ¼Đ¾Đ¶ĐµĐ¼Đ¾ Đ´Đ° ÑĐµ ÑĐ¼ĐµÑšÑƒÑ˜ĐµĐ¼Đ¾ и Đ¾ĐºĐ¾ Ñ‚Đ¸Ñ‚ÑƒĐ»Đµ, ÑĐ²Đµ Ñ˜Đµ Ñ‚Đ¾ Đ¿Đ¾Đ´Đ½Đ¾ÑˆÑ™Đ¸Đ²Đ¾ и Đ½Đ°Đ´Đ¾ĐºĐ½Đ°Đ´Đ¸Đ²Đ¾ Ñ‡Đ°Đº и Đ·Đ° Đ½Đ°Ñ Đ¾Đ²Đ°ĐºĐ¾ Ñ€Đ°Đ·Đ°Đ¿ĐµÑ‚Đµ Đ¸Đ·Đ¼ĐµÑ’Ñƒ Đ¿ĐµÑ‚Đ¾ĐºĐ¾Đ»Đ¾Đ½Đ°ÑˆĐ°, Đ»Đ¾Đ¿Đ¾Đ²Đ°, Đ¾Đ±Đ¸Ñ‡Đ½Đ¸Ñ… Đ³Đ»ÑƒĐ¿Đ¾ÑÑ‚Đ¸ и Đ¿Đ¾ÑĐ»Đ¾Đ²Đ¸Ñ‡Đ½Đ¸Ñ… Đ±Đ°ĐºÑÑƒĐ·Đ»ÑƒĐºĐ°.
Али, Đ°ĐºĐ¾ ÑĐµ ÑšĐ¸Đ¼Đ° Đ½Đ°Đ¼ĐµÑÑ‚Đµ Đ½ĐµĐºĐµ Đ¾ĐºĐ¾Đ»Đ½Đ¾ÑÑ‚Đ¸ ĐºĐ¾Ñ˜Đµ ÑĐ¼Đ¾ Đ¼Đ¸ Đ¿ÑƒÑÑ‚Đ¸Đ»Đ¸ Đ½Đ¸Đ· Đ²Đ¾Đ´Ñƒ, Đ¼Đ¾Đ¶Đ´Đ° Đ½ĐµÑ›Đµ Đ±Đ¸Ñ‚Đ¸ Đ¿Ñ€Đ¸Đ»Đ¸ĐºĐµ Đ´Đ° Đ¸ÑĐ¿Ñ€Đ°Đ²Đ¸Đ¼Đ¾ Đ¿Ñ€Đ¾Đ¿ÑƒÑˆÑ‚ĐµĐ½Đ¾ ( Đ½Đ¸Ñ˜Đµ Đ¸ÑÑ‚Đ¾ али Ñ˜Đµ Đ²Ñ€Đ»Đ¾ Đ¿Đ¾ÑƒÑ‡Đ½Đ° ĐºĐ¾ÑˆĐ°Ñ€ĐºĐ°ÑˆĐºĐ° Đ¿Ñ€Đ¸Ñ‡Đ°).
Đ—Đ°Ñ‚Đ¾ Ñ˜Đµ Đ½ĐµĐ¾Đ¿Ñ…Đ¾Đ´Đ½Đ¾ Đ´Đ° ÑƒĐ²ĐµĐº Đ±ÑƒĐ´ĐµĐ¼Đ¾, ĐºĐ°ĐºĐ¾ Đ·Đ½Đ°Đ¼Đ¾ и ÑƒĐ¼ĐµĐ¼Đ¾, ĐºĐ¾Ñ€Đ°Đº Đ¸ÑĐ¿Ñ€ĐµĐ´.
Đ¢Đ¾ Đ·Đ½Đ°Ñ‡Đ¸ Đ´Đ° Đ°ĐºĐ¾ Đ½ĐµĐºĐ¾ Ñ‚Ñ€ĐµĐ±Đ° Đ´Đ° Đ¿Ñ€Đ¾Ñ’Đµ Đ³Ñ€ÑƒĐ¿Ñƒ, Đ¾Đ½Đ´Đ° Ñ‚Đ¾ Đ¼Đ¾Ñ€Đ°Đ¼Đ¾ Đ±Đ¸Ñ‚Đ¸ Đ¼Đ¸, Đ°ĐºĐ¾ Đ¾Đ½Đ¸ Đ¸Đ¿Đ°Đº Đ¾Đ´Ñƒ Đ´Đ°Ñ™Đµ, Đ¼Đ¸ Đ¼Đ¾Ñ€Đ°Đ¼Đ¾ и Đ¾Đ´ Ñ‚Đ¾Đ³Đ° Đ²Đ¸ÑˆĐµ.
А ÑÑ‚Đ²Đ°Ñ€Đ¸ ÑĐ°Đ´Đ° ÑÑ‚Đ¾Ñ˜Đµ Ñ‚Đ°ĐºĐ¾ Đ´Đ° ÑĐ²Đµ Đ¼Đ¸Ñ€Đ¸ÑˆĐµ Đ½Đ° ÑÑƒĐ¿Ñ€Đ¾Ñ‚Đ½Đ¾.
Đ˜Đ¼Đ° Đ²Ñ€ĐµĐ¼ĐµĐ½Đ° Đ´Đ° ÑĐµ ÑÑ‚Đ°ÑšĐµ Đ¿Ñ€ĐµĐ¾ĐºÑ€ĐµĐ½Đµ, али Đ¾Đ²Đ¾ ĐºĐ°ĐºĐ¾ (Đ´Đ¾) ÑĐ°Đ´Đ° Ñ€Đ°Đ´Đ¸Đ¼Đ¾ Ñ‚ĐµÑˆĐºĐ¾ Đ´Đ° Ñ˜Đµ Đ¿Ñ€Đ°Đ²Đ¸ Đ½Đ°Ñ‡Đ¸Đ½.
Đ˜ ÑĐ°Đ¼Đ¾ Ñ˜ĐµĐ´Đ½Đ° Đ´Đ¸Đ³Ñ€ĐµÑĐ¸Ñ˜Đ°: ĐœĐ°Ñ€ĐºĐ¾ ĐˆĐ°Đ½ĐºĐ¾Đ²Đ¸Ñ› Đ¸Đ¼Đ° Ñ˜ĐµĐ´Đ½Ñƒ Đ·Đ°Đ½Đ¸Đ¼Ñ™Đ¸Đ²Ñƒ Đ¾ÑĐ¾Đ±Đ¸Đ½Ñƒ, Đ´Đ° ÑƒĐ¼Đµ Đ´Đ° ÑÑ‚Đ²Đ¾Ñ€Đ¸ ÑƒÑ‚Đ¸ÑĐ°Đº Đ½ĐµĐºĐ¾Đ³ Đ½Đ°Ñ€Đ¾Ñ‡Đ¸Ñ‚Đ¾Đ³ ÑƒÑ‡Đ¸Đ½ĐºĐ° у Ñ‚Đ¸Đ¼ Đ½ĐµĐºĐ¸Đ¼ Đ¼ĐµÑ‡ĐµĐ²Đ¸Đ¼Đ° ĐºĐ°Đ´ ĐºĐ°Đ¾ Đ¾Đ´Đ¸Đ³Ñ€Đ° Đ´Đ¾Đ±Ñ€Đ¾. Али Đ°ĐºĐ¾ ÑĐµ Đ¿Đ¾Đ³Đ»ĐµĐ´Đ° Đ¿Đ°Đ¶Ñ™Đ¸Đ²Đ¸Ñ˜Đµ, ÑšĐµĐ³Đ¾Đ² ÑƒÑ‡Đ¸Đ½Đ°Đº Đ¿Đ¾ Ñ‚Đ¸Đ¼ Ñ˜Đµ ÑƒĐ²ĐµĐº Đ¸Đ·Đ¼ĐµÑ’Ñƒ Đ½Đ¸ĐºĐ°ĐºĐ°Đ² и Đ¿Ñ€Đ¸Đ²Đ¸Đ´Đ°Đ½. Đ—Đ°ÑˆÑ‚Đ¾? Đ•Ñ‚Đ¾ ĐºĐ°Đ´ Đ³Đ° Đ¾Đ½Đ¾ ĐºĐ°Đ¾ ĐºÑ€ĐµĐ½Đµ и Đ±ÑƒĐ´Đµ Đ¿Ñ€Đ¾Đ±Đ¾Ñ˜Đ°Đ½, Đ° Đ¸Đ¼Đ° Đ½ĐµÑˆÑ‚Đ¾ Ñ‚ĐµÑ…Đ½Đ¸Ñ‡ĐºĐ¾Đ³ ÑƒĐ¼ĐµÑ›Đ° и Đ°ĐºĐ¾ Đ³Đ° Đ¿Ñ€Đ¾Ñ‚Đ¸Đ²Đ½Đ¸Ñ‡ĐºĐ¸ Đ¸Đ³Ñ€Đ°Ñ‡Đ¸ Đ±Đ°Ñˆ Đ½Đµ Đ¾Ñ‚Ñ€ĐµÑĐ°Ñ˜Ñƒ ĐºĐ¾Đ´ ÑĐ²Đ°ĐºĐ¾Đ³ Đ´ÑƒĐµĐ»Đ°, Đ¾Đ½ Ñ›Đµ Đ³Đ¾Ñ‚Đ¾Đ²Đ¾ ÑƒĐ²ĐµĐº Đ½Đ°Đ¿Ñ€Đ°Đ²Đ¸Ñ‚Đ¸ Ñ˜Đ¾Ñˆ Ñ˜ĐµĐ´Đ°Đ½ Đ¿Đ¾Ñ‚ĐµĐ· Đ²Đ¸ÑˆĐµ и Đ¿Ñ€Đ¾ÑÑƒÑ‚Đ¸ ÑĐ²Đ¾ Đ¼Đ»ĐµĐºĐ¾.
Đ¢Đ°ĐºĐ¾ Đ¾ÑÑ‚Đ°Ñ˜Đµ ÑƒÑ‚Đ¸ÑĐ°Đº Đ¿Ñ€Đ¾Đ¸ÑÑ‚ĐµĐºĐ°Đ¾ из ÑšĐµĐ³Đ¾Đ²Đ¾Đ³ Đ¿Ñ€Đ¾Đ´Đ¾Ñ€Đ° и ĐºÑ€ĐµÑ‚ÑšĐµ, али у ÑÑƒÑˆÑ‚Đ¸Đ½Đ¸ Đ½ĐµĐ¼Đ° ÑˆÑ‚Đ° Đ´Đ° ÑĐµ ĐºÑƒĐ¿Đ¸ Đ·Đ° Ñ‚Đ¾.
Đ”ĐµÑ„Đ°Đ½Đ·Đ¸Đ²Đ½Đ¾ Đ½Đµ Đ¼Đ¾Đ¶Đµ Đ¿ÑƒĐ½Đ¾ Ñ˜ĐµÑ€ Ñ˜Đµ ÑĐ»Đ°Đ±, Đ° ĐºĐ°Đ´ Ñ˜Đµ Đ¿Ñ€Đ¸ Ñ‚Đ¾Đ¼ Ñ˜Đ¾Ñˆ и Đ½ĐµĐ´Đ¸ÑÑ†Đ¸Đ¿Đ»Đ¸Đ½Đ¾Đ²Đ°Đ½, Đ¼Ñ€ĐºĐ° ĐºĐ°Đ¿Đ°.
Када би Ñ‚Ñ€ĐµĐ½ĐµÑ€ ÑƒÑĐ¿ĐµĐ¾ Đ´Đ° Đ³Đ° ÑÑ‚Đ¸ÑĐ½Đµ у Đ½ĐµĐºĐµ Đ¼ĐµĐ½Đ³ĐµĐ»Đµ и Đ´Đ° Đ³Đ° Đ½Đ°Ñ‚ĐµÑ€Đ° Đ´Đ° ÑĐµ ÑˆÑ‚Đ¾ Đ¿Ñ€Đµ Đ¾ÑĐ»Đ±Đ¾Đ´Đ¸ Đ»Đ¾Đ¿Ñ‚Đµ, Đ¾Đ½Đ´Đ° би Đ¼Đ¾Đ¶Đ´Đ° Ñ‚Đ°Ñ˜ ÑšĐµĐ³Đ¾Đ² Đ´Ñ€Đ¸Đ±Đ»Đ¸Đ½Đ³ и Đ¿Ñ€Đ¾Đ´Đ¾Ñ€ Đ¼Đ¾Đ³Đ»Đ¸ Đ´Đ°Ñ‚Đ¸ Đ½ĐµĐºĐµ ĐºĐ¾Ñ€Đ¸ÑÑ‚Đ¸.[/QUOTE]

Ne mogu reputaciju, ali ovo mora da se procita i shvati! Otuda svi ovi nasi "kompleksi, strahovi i frustracije".

Fudbaleri i Djukicu, pokazite danas i u narednim mecevima da ste svjesni toga i da se ne mirite sa unaprijed odredjenom ulogom ikebane!
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
01.10.2015.

Dan kada smo pobedili Augsburg 1:3.

01.10.2015.

Jedina utakmica Partizana koju nisam gledao a da nisam radio.

01.10.2015.

Jedina pobeda Partizana kojoj nisam bio u stanju da se radujem.

01.10.2015.

Dan kada je malo falilo da ostanem bez mladjeg sina.

Posvetite se porodici ljudi, sve drugo bude i prodje...

Partizan je porodica, to smo mi, Budite veceras uz njega. Upoznajte coveka koji sedi do vas na stadionu. Pitajte ga kako je. Na kraju utakmice mu recite da bude tu i na sledecoj utakmici kada Partizan igra kao domacin. Povedite svog brata/sestru/dete veceras na stadion, neka osete sta je to Partizan. Neka osete taj duh Partizanstine, ljubav koja se oseca na stadionu.

Partizanstinom su ispunjeni i onaj covek sto koluta ocima kad vide igraca sa broje #51 na terenu, a i onaj sto mu aplaudira dok pada nicim izazvan. Nada se covek da ce i on poceti zajedno sa Jankovicem da nastavlja da stoji na nogama. Ispunjen je i onaj sto na svaki potez sumu vice tako je, a i onaj sto jebe Ivici sve po spisku jer ga je ovaj platio 1,6m. Ispunjeni su i oni koji kazu da Djukic nece nikog pobediti i pripremiti psihicki ekipu da ne ispustaju prednost od 2:0, a i oni koji ce reci da Nikolic ne bi ni vodio 2:0 na poluvremenu.

Budite veceras uz Partizan i navijajte srcem, budite veceras uz njega za sve one koji bi rado bili a ne mogu.

Napred Partizan!
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Veceras momci pobijedite kako znate i umijete i ispratite tratalatu placuci kuci. Ide pauza, pobjeda, pa da se vidi sta i kako dalje.
:napred Partizan
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
@ Tomic11

:clap :clap:clap

Sta drugo dodati?

P.s
Kapiram da ces dobiti poruke tipa "kakav je sendvic?"
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
:) Zlo koje nas okruzuje vec decenijama urusava sve, pa i sport, prelako smo ostali bez Petrica, Bate Mirkovica, Tomica, Stanojevica......Jokanovica, i skoro nikad ne dodju bolji, naprotiv.

Nismo mi ostali bez Jokanovica, oterali smo ga. Mi, ispunjeni Partizanstinom. A sad kao treba da budemo sveti oci puni razumevanja za stradanje svakojakih cigancica u svetu punom greha i razvrata zvijezdaskog, da mi prastamo i ljubimo ih kao sebe same jer u tome lezi spasenje nase i Partizanovo.

Ne mrzim nikog, nemam vremena zurim se, al isto tako nemam vremena ni da navikavam sebe na pateticne poluinteligente i mediokritete koje sam primoran da stedim jer su im sveti dres obukle neke spodobe njima slicne.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
#51 ponovo od starta.
Sutni je legendo sa 20 metara u Stojkovicev desni ugao, mozda se onda sete da te bace na klupu.
Prizeljkivao sam Djukica, mislio sam da ce Patizan konacno igrati atraktivan napadacki fudbal... Posle ovog slobodno moze da ide i da povede cigance sa sobom.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Ajde da zdrobimo cukaricu i da tralalatovicu natjeramo suze u oci dok u izjavi bude spominjao sudije i busjenje po terenu... ajde da pokazemo ko je aktuelni sampion i ko ce biti sampion i ove godine..

Drincicu gadjaj pored gola molim te.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.381
Локација
U pizdi materini
@ Tomic11

:clap :clap:clap

Sta drugo dodati?

P.s
Kapiram da ces dobiti poruke tipa "kakav je sendvic?"

Ma BECKA snicla...

#51 ponovo od starta.
Sutni je legendo sa 20 metara u Stojkovicev desni ugao, mozda se onda sete da te bace na klupu.
Prizeljkivao sam Djukica, mislio sam da ce Patizan konacno igrati atraktivan napadacki fudbal... Posle ovog slobodno moze da ide i da povede cigance sa sobom.

Naravno brate da ce od starta pa mora da ispravi gresku i da nam dokaze kakva je JSL livadarska igracina :puke
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.628
Reaction score
8.462
Локација
Македонија
PARTIZAN: Stojković - Nemanja R. Miletić, Mitrović, Ostojić, Antonov - Everton, Marjanović - Đuričković, Tavamba, Suma - Ožegović.

KLUPA Jovičić, Vulićević, Ilić, Miletić, Radin, Solomon, Jovanović
 
Последња измена:

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Zanimljivo da Jankovica nema ni na klupi, imajuci u vidu kako se ponasao na prosloj utakmici ne bi me cudilo da je nastalo neko sranje u svlacionici...
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Sta bi u ovo Krusevcu..neki error? :D nista mi nije jasno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top