Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Maštamo o Antiću, čeznemo za Stanojem, nadamo se Iviću, prihvatili bi i Stolicu, a dobićemo Tumbu/Ješu/Kizu/Plavog/Drulu... Grobarska je tuga pregolema...
 

Pop

Početnik
Учлањен(а)
21.07.2007
Порука
38
Reaction score
42
djuka ima ugovor do kraja sledeće sezone. Ali postoji tu mnogo faktora koji nisu definisani ugovorom. Kao što nama čvrstog ugovora koji će zadržati nezadovoljnog Leonarda kada lik hoće da ide. Ne trenira, kvari atmosferu u ekipi...klubu je bolje da zaradi.
Sa aspekta đukića, jako je glupo da ga ostane, a da ga navijači mazu govnima, igrači gledaju kao budalu koja nešto mumla. Mislio sam da je bar toliko pametan da se pokupi sa nekih 100k evra da se ne ljubimo.

Problem je što su kompletni idioti u uravi doneli odluku da smene trenera, srali po novinama o djukicu i fantazirali o novom treneru. E sad, kad su videli da je alternativa Zare Lazetić, onda daj ipak da djukic osane.

Da li je moguće da ovi ljui vode klub?

Pokišaće da izguraju kraj sezone sa djukom pa da krenemo u novi cikus sa trenerom ali pitanje koliko će djukic pristati na pisanje po njemu
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ako ostane Iliev u sledecem prelaznom roku opet dolazimo u situaciju da dovede lazne tehnicare i padavicare. On je slab na tu vrstu fudbalera.

Odgovoran je koliko i Djukic. U duelu samo Tawamba moze da ostane na nogama od svih u sredini i napadu. Porazavajuce.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Dobro, osim Tawambe možda i ćela Miletić (pošto ni u odbrani nismo nešto fizički jaki).

Ostali su fizički inferiorni čak i za njiva super ligu.
Tu grupu predvode "ožeg" i M. Janković.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Eh eh eh eh i eh...
Sve je to tačno, ali da uzmem za primjer nas "obične" koji radimo "normalne" poslove. Poslodavac ti da ugovor na neodređeno, a ti onda mjesecima nećeš da radiš kako treba...pa normalno je da će da ti da otkaz.
Nije to baš za poređenje, ali postoji trenutak kad i on mora da kaže "dosta je bilo".
Ne branim ovim ove iz uprave, nego mi se jednostavno ne sviđa ovo što si napisao. A pravo zboriš i jesu krivi što su ovako nešto potpisali. Mada i tu imaš onu drugu stranu, gdje su oni mislili da će prije on nas da napušti nego što će oni morati otkaz da mu daju.
Izgleda da ćemo od sad u ugovoru morati da stavljamo treneru da ne smije da ima veći zaostatak od 10 bodova u odnosu na prvog na tabeli.
Meni bi obavezna stavka bila da mora da bude prvi da bi ostao na klupi i naredne sezone. Sa Đukićem ćemo evo da ostanemo i bez Evrope kako smo krenuli.

Pa eto sam si sebi vec dao odgovor. U ugovoru nije definisano kakav trener MORA uspeh da ostvari kako bi izbegao otkaz pre isteka ugovora. Takav ugovor jos nikada niko u evropi nije napravio niti ce ga biti. Jednostavno zato sto NIKO ne moze garantovati uspeh pa taman doveo i Gvardiolu. Cak i sa takvim trenerom nemas nista ako ne ulozis u ekipu jedno 500mio evra zadnje 2 godine (kao City). Sa takvim igracima bi i ja bio prvi.


Ne kapiram ovde uopste diskusiju oko toga. Pa pogledaj samo druge trenere po Evropi. Svakom, ali bukvalno svakom treneru slede pare kada dobije otkaz pre isteka ugovora. Tu nema nikakve price. Normalan proces. Naravno da ce neki trener i sam otici ali to rade pretezno treneri koji imaju plan B. Djukic plan B nije nikada imao pa smo zato tu gde smo.
 

MarkoPFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
443
Reaction score
42
Локација
Pozarevac
A zasto se treneru i igracima zbog losih rezultata ne odbija od plate? Bar kada moramo da gledamo mucenje, prosipanje bodova i sramocenje kluba da nesto ustedimo. Za svaki poraz ili neresen rezultat po 20%-30% od plate svima. Ustedeli bi smo a i igraci i trener bi bili motivisani samo tako.
Sa ovakvim rezultatima bi za mesec dana sakupili tih 600 000e da se raskine ugovor. Milina
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.937
Reaction score
3.028
Da im odbiju nešto što većina ne prima.Ustvari pa koliko njih je oprostilo dugovanje oni te pare imaju,a da ošlo na izbore i hranarinu(pakete)
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
A zasto se treneru i igracima zbog losih rezultata ne odbija od plate? Bar kada moramo da gledamo mucenje, prosipanje bodova i sramocenje kluba da nesto ustedimo. Za svaki poraz ili neresen rezultat po 20%-30% od plate svima. Ustedeli bi smo a i igraci i trener bi bili motivisani samo tako.
Sa ovakvim rezultatima bi za mesec dana sakupili tih 600 000e da se raskine ugovor. Milina

Dakle prihvatio bi ako tvoja firma gde si zaposlen napravi godisnje minus da taj isti minus podele na radnike i svima odbiju od plate? Daj molim te...

Kao sto rece Zoran iznad,... od cega da im bilo sta odbijaju kada ni jedan igrac nije otisao iz Partizana (bar ne zadnjih 15 godina) a da mu je sve do zadnjeg centa isplaceno.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.199
Локација
Žrnov
pa vidi, ako si direktno odgovoran za štetu koja firma pretrpi, sleduje ti finansijska odgovornost i/ili šut karta, a ponegde i zatvor.

Odnosi se na menadžment, naravno. :wink:
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.144
Reaction score
4.603
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Nekad davno 80-ih u Partizanu je postojao pravilnik o nagrađivanju,igrači su imali fiksnu platu pa se tu onda dodavalo za pobedu,nerešeno a za poraz 0 .
Mislim da je bilo još nekih opcija,kazne za žute i crvene kartone,broj odigranih utakmica u 1.timu,osvajanje prvenstva,kupa....
Možda bi kolega @Goran Tomić znao nešto više ipak je par godinica stariji
 

PitBull

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2012
Порука
214
Reaction score
211
Da li je realno da se toliko pljuje po Đukiću, a sa čovekom prezimili u Evropi posle 13 godina :respect:respect:respect Pokažite makar malo dostojanstva.

Taj Jang Bojs je baš kurac ekipa, eno imaju dvocifreno ispod Bazela i poderali ih u 1/2 kupa pre deset dana. Taj Bazel igra 1/8 LŠ.

Taj Plzenj je isto kurac ekipa, nema veze što već godinama unazad izbacuju Napoli, Atletiko, Šahtjor, Šalke... I kad izbace sad Sporting u 1/8, opet će biti kurac. A mi smo i sa njima bili na gol od produžetka. Da Stojković nije kiksnuo dobili bismo 1:0 u BG.

Meni se iskreno jebe za našu pašteta ligu gde bi Zvezda i ovako i onako bila šampion sa logistikom koju ima. A pored logistike, realno igraju bolje od nas ove godine i kad se to dvoje sabere, dobije se razlika na tabeli. Ja sam rekao kad smo ušli u grupe da bih rado menjao titulu za proleće u Evropi. Titula smo u poslednjih 13 godina osvojili koliko hoćeš, a u Evropi ispadali od Šamroka, Tuna, Zaglebija, mučili se sa Tromzom, Nefčijem, gubili u grupama od raznih Asterasa i sličnih.

Ali Grobarima nikad dovoljno...


Jeste, igra nam je trenutno kurac, titula je izgubljena i to je fakat. Šta sad treba da dovodimo neproverene trenere poput Bate Mirkovića da završe sezonu i kao uigraju tim za Evropu, priča koja sam kod nas postoji i koja nikad ne pije vodu. Kako izgleda taj proces polusezone kada se zna ko uzima titulu, pokazao nam je Ivan Tomić koji je imao pola sezone da spremi tim za Evropu, a njega Zaglebije izbacilo jbt...


Navijam iz sveg srca za Đuku da prebrodi ovo, pre svega jer je gospodin, za komplet našu upravu gospodin sa velikim G. Čuj da oprosti pare, ne treba da oprosti, samim prolaskom grupe u LE je zaslužio svaki cent. A nadam se da će biti na klupi do leta 2018 i tada vratiti titulu u naše vitrine, pa će neki da se ugrizu za jezik...

Ja ne smatram da je Đukić glavni krivac za ovaj rezultat u JSL, on igra identično u Evropi i JSL, sa puno opreza, a protiv ovih bunker timova to tako ne može. On čovek nije navikao da igra na ovim poljanama i krš terenima, pa očito i ne zna baš najbolje da spremi takve utakmice, ali verujem da će sledeće sezone da nauči lekciju.

Treba biti realan i reći da je naša ekipa suvi prosek i da je to Ilievova odgovornost, a Đuka je sa tim timom napravio strašan posao u Evropi. Ožegović je promašaj, da nije dao gol Jang Bojsu, bila bi katastrofa od njega, više vremena provede na travi ležeći... Janković je odron kakvog nema, a pri tome je često i bezobrazan na terenu. Sva tri ovosezonska leva beka su skandal, Vulićević se bori ali nije to više kao ranije. Suma debakl za novac koji je plaćen... A na sve to, ostali smo bez Evertona, najboljeg igrča... Pre sezone bez Leonarda i Đurđevića koji su kombinovano postigli 90% golova Partizana. A adekvatne zamene nisu stigle.

Mi u ovom timu imamo par kvalitetnih igrača. Počevši od Stojkovića koji je vadio sve i svašta, pa onda ćelavog Miletića koji je iznenađenje za sve i koji je pod Đukićem drastično napredovao, kao i Mitrović. Očito da Đuka zna sa stoperima. Tavamba je kralj, samo on najbolje funkcioniše kada ima ispred sebe dobrog napadača, a Ožegović to nije. Mali Pantić više nego solidan... Tošić je klasa ali ništa nije opravdao, uglavnom je među najgorima na terenu. Kad sve ovo staviš na papir, da se zapitaš kako smo prezimili u Evropi...

Ne ide ništa preko noći, ja čak mislim da je veći problem od svih nesretni Miša Filipović jer smo iste stvari gledali u njegovom prošlom mandatu. Ekipa je fizički mrtva posle 65. minute i najveći broj golova primamo tada. Đukić ako preživi ovu sezonu, prvo što treba je kondicionog da promeni.

Sve u svemu, kako god sezona završi, ja neću biti tužan jer je Partizan priredio najlepšu evropsku priču u poslednjih 13 godina. To se ne može izbrisati. I činjenica je da će biti pakleno teško proći kvalifikacije za LE sledeće sezone zbog promene sistema i toga da vrv. nećemo biti povlašteni u plej-of rundi, tako da se plašim da bi najgori scenario u celoj priči bio pustiti Đukića da počne sezonu, pa onda ako ispadne u Evropi oterati ga i menjati odmah... Mada avaj, taj scenario sa Nikolićem prođe prošle sezone. Sve u svemu, pokažite malo dostojanstva.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Kakvi crni bonusi za pobedu u danasnje vreme, to je postojalo kad su igrali za smesne plate. Po meni premirati treba za neki veliki i vanserijski uspeh poput titule i rezultata u Evropi.

Cak ni najbogatiji ne razmisljaju drugacije. Bonusi su tipa za evrokupove osvojene, zlatnu kopacku. svetsko prvenstvo i slicno. Ko je lud da daje pare Gvardioli za pobedu nad Kristal Palasom kad mu jedan igrac vise placen od celog protivnickog tima

To moze tvorzic samo da donira narodnim parama, lako je tudjim k. gloginje mlatiti.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Ja se nesto ne secam da smo se bunili prosle godine na -6, jer nam je tada igra licila na nesto.

Niko se ovde ne buni sto su ovi prvi, jer u drzavi Krcuniji oni postizu tri gola po utakmici, a u Evropi pola gola. Problem je igra i bodovni zaostatak, plus sto nam jebe zdrav razum izjavama.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.949
Reaction score
26.995
Draze su mi sezone sa Jokanovicem, Stanojevicem i Nikolicem na klupi od ove...
Draza mi je i sezona sa Rasovicem, Sa Mocom, sa Bikom, pa cak i nekoliko sa Tumbom...
Narocito mi je draga prosla sezona, za nezaborav!
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.884
Reaction score
11.025
Тошић има бонус од 20.000 евра по постигнутом голу у Лиги Европе и упола мање у домаћем првенству. Неко споменуо бонусе, па рекох да се убацим.
 

PitBull

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2012
Порука
214
Reaction score
211
Ja prvi nisam bio za Đukića kad je došao, ali čovek je napravio rezultat u Evropi i to je fakat.

Meni je samo najsmešnije što oni koji su me ubeđivali letos da smo pod Đukićem igrali najlepši fudbal u zadnjih 10 godina, sada pričaju kako igramo najgori fudbal u zadnjih 10 godina... Biće da ima nešto i do igrača, a da nije sve u treneru.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.937
Reaction score
3.028
Idem da nalupam gazdu,dao mi platu i to je to.Hoću platu i bonus na svaki napravljen prozor u visini 30% cene istog.Radiću za bonus a platu mogu i da mu oprostim kada se budemo razišli.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Meni je mnogo ljepsa prica Stanojeviceva liga sampiona.

Najlepsa prica je evropski Partizan a to se ne pravi preko noci i niko nikad nigde pa ni Gvardiola u Sitiju sa svim parama ovog sveta ne moze da napravi za godinu dana a mi cemo ovde oterati, isutirati, ubiti trenera koji ne osvoji ovu usranu ligu jer smo pokupili taj seljacki mentalitet koji kaze bolje prvi u selu nego sredina u gradu.

Mi prvo treba da budemo konstantni u evropskim takmicenjima bila to LS ili LE da bi pricali o bilo cemu. Ovde se titule osvajaju samo uz amin vrhovnog vodje i neku ozbiljnu dominaciju nad romima necemo napraviti dok je on na vlasti a ne planira jos dugo da sjasi.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Meni je Džine najlepša pobeda nad zlom srpskog fudbala, a nekada i Jugosloveskog. A najlepša i najdraža pobeda je 1-2 za nas na čmarakani, mi desetkovani, jer je Srđa Knežević maloj kurvici objašnjavao kako stoje stvari. Ali gol Klea, koji je krenuo od ciganskog centaršuta u našem šesnaestercu, izbija je Jovanović do Ljajica, a ovaj je vodi jedno dvadeset metara i pored dva pseta daje loptu Kleu u prostor, a Kleo vuče i vuče i šut, a nosonja što mu Li Adi Silviju radi,plače kako curica. Opšti haos na tribinama, čmarakana gori, a cigani plaču. Na kraj Plavi kaže " ja navijačima koji nas podržavaju ne mogu da zamerim ništa, jednostavno su sebe dali malo oduška :D " A ne ko gospođa đukić kada onaj peder vređa ne samo Partizan, nego i direktno jer je on zaslužan za taj prolaz u MaDžarskoj, ćuti kao pička. E to boli. Plavi nije neki trener, dobar je za pomoćnika, veoma radan trener(pomocni) i takvog je lepo imati uza sebe, ali ta utakmica na čmarakani je njegova i i samo njegova, niko mu je ne može oduzeti, a ni meni iz moga srca. E to slavlje u uvaljivanje kite u usta ciganima ne može kupiti ni jedan Jang Bojs ili Videoton, a ne želim da umanjim uspeh, pa ni Đukića u tim utakmicama.

Тошић има бонус од 20.000 евра по постигнутом голу у Лиги Европе и упола мање у домаћем првенству. Неко споменуо бонусе, па рекох да се убацим.

Mnogo... pa i da igra kako treba, opet mnogo, ako imamo u vidu da je istinita plata koju si ovde pre izneo...
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top