Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
353
Reaction score
1.376
Локација
Novi Sad
Ma sve je ovo jako bolesno. Ceo dan slusamo kako se cela Srbija raduje uspehu posle 27 godina. Ovi sto se ne raduju ili ovi sto su se radovali u medjuvremenu 2 puta nisu Srbija valjda... tako nam i treba kad dozvolimo da nam zemljom vladaju cetniko-komunisti i marionete, najgori talog svetski... moral 0. U Srbiji vekovima vlada negativna selekcija, i ovo je sad vrhunac.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.929
Reaction score
21.681
Umesto bombasa, na mesto SD mora doci Ivan Tomic (na kolena pa neka mole), a umesto ovih krimosa u upravi nije bitno jer stoka je stoka
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Nije ni Tomić pogodio više igrača od Ilieva. Možda se mnogi ne sećaju ali imao je užasno mnogo promašaja i on.

Nama treba da trener ima odrešene ruke i neka sam bira igrače u granicama mogućnosti. Kakav crni sportski direktor...
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Џабе сада причамо о СД, сезона је завршена трофеји ништа, Европа ништа остаје борба за 2 мјесто. Асполутно треба склонити понеке из тима и прикључити Кокира да игра који сигурно није гори од дрвне грађе које имамо.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
sve ovo je ocekivano !

jasno je da imamo 90% igraca koji su skart, koji nisu ni za ovu nasu njiva ligu a kamoli za evropu !

evropu smo izduvali

za titulu cemo uskoro

mozda taj kup, ako nas opet ukenja ko prosle godine pa neko izbaci musave iz njega

nije ovo pesimizam, niti ciganizam ovo je realnost

upravo sve zivo i mrtvo vam je*em, da bog da svaki evro, dinar, dolar, frank... koji izvucete iz kluba na svoje plate i lopovluk potrosite na lecenje svoje dece
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.457
Локација
U Kinšasi
Sve i da nije nijednog pogodio, za ovog psihopatu, koji ni sam ne zna kako obavlja funkciju sportskog direktora FK Partizan, Tomić je gospodin čovek. Za sve treba da postoje neki kriterijumi, nivo ponašanja Ivice Ilieva nije ni za ove iz rupe.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.885
Reaction score
13.706
Imamo Zemunelo kao utociste i mesto gde mozemo da vidamo rane i planiramo buduce dane. Dolazak Bate mi govori da bi SNS uprava mogla opet da se "zezne" kao sa Nikolicem, a jos kad bi se "zeznuli" pa oterali Iglicu i doveli nekog poput Tomica mozda bi se ispostavilo da ima jos Milenkovica u nasoj omladinskoj skoli i da se moze naci kvalitetan stranac i bez dovodjenja skupog kralja pigmejskog plemena. Dolazak Tomica na mesto SD bi bio taj preko potreban tracak svetlosti jer ne mogu Bata i Gordan puno da urade dok je onaj covek sa dijagnozom na mestu SD....
Na kraju, mi smo INSTITUCIJA, nismo vasarski klub kome sezona zavisi od toga ko je na vlasti, izdrzacemo i pregrmecemo sve, ustacemo i otrescemo prasinu sa sebe i krenuti dalje jer veceg inata i zilavijeg koda od naseg nema i to do sad nije naucio samo onaj koji se jos nije ni rodio.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Niko mu ne stavlja imperativ osvajanja titule..jer smo svi svjesni da je to nemoguce ove sezone.
Ali u derbiju ocekujem da im lomimo noge, da ginemo za svaku loptu i da igramo minimum ostro i borbeno kao Trnava sto je igrala protiv njih.


Prebacujem odgovor ovde, da ne trujemo više temu o Ligi Evrope.

Mi treba da lomimo noge, ali mora da se ima materijal za to. Ivica Iliev je iskasapio ekipu u poslednja tri prelazna roka, a koliko čujem Šomi Filipović je i dalje kondicioni trener.

Ako su Leonardo, Đurđević i Everton njegove zasluge, onda je žestoko otišao u rikverc što se tiče procene igrača u poslednjih godinu i po dana.

Neka pita Stanoja kako se cigani odvaljuju od batina.
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Danas je nov dan a nama već kroz par dana slede novi izazovi. Ono od sinoć je bilo tragično ali objektivno smo igrali sa dosta jačim klubom. Žao mi je što nisam video više borbe, više egal utakmicu... uglavnom...

1. Iliev mora da preuzme odgovornost za selekciju tima i da podnese ostavku. Kao zamenu ne postavljati nikog već dati Mirkoviću u granicama mogućnosti sam da dovodi igrače.
2. Izvršiti pritisak preko DCC (ja već ostavio komentar) jer je to jedini način da NIKOME u klubu ne padne napamet da pristane na odlaganje derbija zbog ciganskih obaveza u Evropi. Biti recipročan za 2003.

Bešiktaš je od Fenerbahčea najjači tim sa kojim smo igrali kvalifikacije što isto treba pomenuti. Nije mi žao toliko našeg ispadanja koliko što po prvi put nakon ko zna koliko godina će oni duže ostati u Evropi ali šta sada da se radi. Titula mora biti totalni impretiv i na sve raspoložive načine upravi to treba stavljati do znanja!

#NUSKNVP
 
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
367
Reaction score
2.290
Локација
Kraljevo
Како су уништили КК ПАРТИЗАН, тако се одавно кренуло и на ФК.За све који имају живце-нека уђу на јутјуб и погледају опет Утисак недеље са Душком и гмизавцем.Када је лепо упозоравао шта ће се десити, прогласили су га лудим.То се сад дешава.Плашим се да нас не сведу на трећи клуб у Србији у наредних 5год, иза цигана и цигана 2(раднички н.). Није лако бити навијач Партизана у овом тренутку, али преживећемо и ово, све види онај горе!
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Kinezi preuzimaju RTB Bor



Zašto postavljam ovu vest ovde? Zato što je transfer Boaćija u kurvu deo ovog aranžmana.

Zašto bi to nas interesovalo? Zato što država i njen žvalavi predsednik zloupotrebljavaju svoju poziciju ne bi li direktno namakli korist za rivalski klub u procesu pljačke državne imovine.

Zašto ovo postujem na temi FK Partizan? Zato što Partizanova ucenjena SNS uprava neće mrdnuti kurcem povodom ove i sličnih zakulisnih radnji. Zato što nema muda da zaštiti interese Partizana.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.879
Reaction score
10.995
Па наша курвина напредњачка управа пристаје на сва ова срања што нам се дешавају. Оно са Марком Николићем је био инцидент који не сме да се понови, а сви потези управе иду у правцу да не кваримо циганску радост. Жељко Пантић, као гласноговорник ФК-а, прича да је првенство намештено и да су савез, заједница суперлигаша и судијска организација циганско-криминална удружења. И ситуација је таква да имамо напредњачку управу која је на то пристала и неће ни мрднути да то промени, а преко овог полтрона пласира каква је ситуација и у фазону ,,јебига тако је како је". Са друге стране тај исти полтрон нас убеђује како ЛШ није за нас, како ће цигане да буше, како је јуче Бешикташ био уздрман, истрошен, а сад је три пута јачи од нас. Брани саботера Џукића до краја, а управа на челу са Илиевим је ослобођена било какве одговорности.

Спаса нам нема, пропасти нећемо. Најмање што можемо да урадимо је да се уздигнемо, боримо, да дођемо на стадион. Али некима је и то немогућа мисија, као да сутра не постоји због ових дешавања. Мање пичкавости, више духа и борбе!
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.307
Volim Partizan bez obzira bili mi prvi ili treći klub u zemlji. Ako moramo da trpimo ovo još 5, 10 godina ili koliko već dok psiho ne sjaše, pa to nam je... Voleću ga i bodriću ga sa istim žarom borio se on za titulu ili za opstanak... Da me neko ne shvati pogrešno, ne znači ovo da treba da odustanemo od borbe i da se predamo zlu ciganskom, ali dok je ove uprave i njega, ne vidim izlaz... Moramo izdržati.

Samo treba još jače i još više voleti Partizan.
 

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Kad smo već kod Stojkovićevog intervjua i generalno naših fudbalera, nije mi jasno kako ima mnogo više grobarštine kod nekih drugih klubova JSD-a, npr ŽKK, HK itd nego kod fudbalera, kad su fudbaleri praktično obezbijedjeni, dok ovi nisu ni približno, pa pokažite jebem mu mater da volite Partizan, pokažite muda, progovorite nešto.

Mislim da su ti klubovi posljednja luka onog partizanskog duha i grobarštine izvorne, sve ostalo je pošlo u kurac kad smo prihvatili ciganske i sns njuške u timovima, upravama i na tribini.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Slušajući intervju Vladimira Stojkovića na Balkan info, možete videti da je to neopevana ciganštura. On sa Partizanom ima samo ugovor i ništa više.
Одговорно тврдим да је свако ко је икад помислио другачије будала или тешка наивчина.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.758
Reaction score
29.637
Локација
Beograd
Prvo, nisam siguran da ste uopšte odgledali i odslušali ceo Stojketov intervju, traje poprilično...

Drugo, čovek je odgovarao na ono što ga je pitao voditelj, inače četnik-početnik, a i nisam siguran da Stojke treba da rešava pitanja ove države oko selektora reprezentacije, menadžera, navijačkih grupa, itd...dobro da ga nije pitao da reši i problem Kosova...

I treće, a meni najvažnije, mislim da Vladimir Stojković zaslužuje više poštovanja na ovom Forumu, jer je pošteno odradio svaku utakmicu koju je branio u našem dresu, sad ako ima neke golmanske mane, ili nekad nije u formi, kiksne, primi gol, to je jednostavno tako, svakom golmanu (pa i onima najboljim na svetu) se to dešava, ali mnogo brzo se zaboravlja koliko puta nas je samo Stojke spašavao ili poraza ili bar neke rezultatske bruke (recimo dok nam je tim bio krš a Vuk Rašović trener, ili kada su protivnici iz Lige Šampiona stvarali brojne šanse pred našim golom)...
...i ma koliko neko (s pravom li ne) ne voli reprezentaciju naše države, a naravno da ne voli i našu ,,rivalku,, - trebao bi da prizna da je Stojke sigurno neko i domaće i svetsko fudbalsko ime, bar po broju (i to uspešnih) derbija (doduše u oba dresa), i broju odigranih (i uspešno branjenih) utakmica za reprezentaciju, pa i po 2-3 Svetska Prvenstva na kojima je ne samo bio, nego i pokazao tamo kakav je golman.

Četvrto, čovek je odrastao tamo gde je odrastao, i ne može da promeni svoju psihu ili način ponašanja za 180 stepeni sve i da bi hteo, ili da bi neko drugi to hteo...
...i mada on kaže u pomenutom intervjuu da nema neke fudbalske ,,rituale,, meni to što neprestano na utakmici ljubi loptu, krsti se, nosi onu smešnu traku, odvezuje pertle, zadržava utakmicu, itd, da l mi je smešno, da l mi je onako...malo (ili malo više) van neke tradicije Partizana, ali važnije mi je kako čovek brani za NAŠ Partizan nego da li radi neke ,,rituale,, za vreme utakmice, i da li ih on smatra ritualima ili ne...što se tiče zadržavanja i odvezivanja i vezivanja pertli, Partizan ima trenera (trenere) pa ako misle da to nije u redu nek mu kažu...a ako mu ne kažu, znači da i oni misle da tako treba.

Peto, poštujem hrabrost koju je načinio odlukom da pređe kod nas, znajući da svašta može da mu se desi, a od kada mu se desilo da onaj ljudski kvazisrpski šljam u Đenovi krene da ga juri bakljom (SAMO ZATO ŠTO JE DOŠAO U NAŠ KLUB!), i da mu zviždi na SVAKOJ utakmici reprezentacije, uvek ću biti na njegovoj strani.

Šesto, naravno da zbog svog staža u našem klubu, iskustva, fudbalskih kvaliteta, pa i PONAŠANJA i POŠTOVANJA PREMA NAVIJAČIMA PARTIZANA, mnogo više zaslužuje da ponese kapitensku traku Partizana, nego ona ,,naša deca,, koja sopstvene navijače ućutkuju, gađaju flašama ili im pokazuju muda.

Sedmo: ja toliko.
 

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Meni je bitnije da Stojek poštuje Partizan jer na svakoj utakmici da svoj maksimum za grb koji nosi, a da li voli iskreno to zna samo on i niko više to će vreme pokazati.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top