Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Samo me iskreno, ali ozbiljno, zanima zašto je lik dobio crveni?
Ok, igrali smo sasvim korektno po ovoj njivi, trebalo je da bude i penal za nas, ali realno par igrača Dinama ne znaju da trče, bukvalno. Ispovređivalo se par njih jer su na nivou rekreativaca (zamisli kad smo spremniji od nekog). Recko i Dinamo Vranje, da se ne zajebavamo...
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.303
Reaction score
15.370
Локација
U pizdi materini
Znaci i ovu sezonu nastavljamo apsolutno po starom,kilavo,bezidejno,na silu.....
Ona dva padavicara ne bih drzao u timu ni da su mi braca rodjena.Ne znam samo dokle planiraju da nas maltretiraju sa ovom igrom i ovim timom ko moze sada da ocekuje nesto.Sramota.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Slušajući sad ćelavog smrada ciganskog ovog nazovi trenera Dinama iz Vranja žao mi je samo što nismo pobedili golom iz nepostojećeg penala u 100-om minutu. Govno govnjivo cigansko.

Što se tiče utakmice mučenje veliko što se tiče realizacije. Imali smo dosta šansi, oštećeni za penal ali dali smo ga nekako. Samo je loše što će ovaj trener produžiti ostanak na našoj klupi. Rikardo loš, Pantić još lošiji.

I zaboravih... Sale Ilić i sa 40 godina Bog fudbala za sve ostale u Partizanu. Kakve lopte delio opet ali Rikardo i ostali ne umeju.
 
Последња измена:
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.772
Reaction score
55.483
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
O partijama pojedinaca je bezveze dok je "ono" na klupi. Moze se samo o pristupu. Recimo mislim da Zdjelar uopste nije los igrac, naprotiv.
Iako smo u kurcu , treba biti covek i cestitati Ozegovicu za super reakciju kod gola.
Cestitke, i da mu jebem mater cigansku za padanje i uz Jankovica najgore ciganisanje koje sam video od kada pratim Partizan.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Čestitke momcima na pobjedi. Džukiću mrš. Nije ovo zagrebaćki dinamo, tanko je sve ovo, jako tanko. Pozdrav svima koji navijaju za Dinamo.
 

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
Možda grešim, ali ovakav pristup utakmici nismo imali od kad je Đukić došao. Mnogo mi je drago što smo pobedili, briga me ko je na klupi i u upravi, uvek je bitno da Partizan pobedi. Nek svaku utakmicu pobedimo ovako, i koga boli uvo što je Đukić tu
 

Papaya

Početnik
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
40
Reaction score
24
OKasioneses, pas pas, dripacko govno iz Stitara je jos uvek tu? Teraj se do djavola vise. Sami sebi pucamo u zdravu nogu. Nek isteraju vise smrada, nije jos uvek kasno. Jos mesec dana je prelazni rok, a i neki polukrsteni trener bi ovo mogao posloziti.

Sta reci za pocetak sezone u kome poluekipama sa juga das u dve utakmice jedan gol iz par prilika. Nije tu u pitanju niti doza srece niti bilo sta.

Ovi muceni igraci koji dolaze, nisam siguran da li shvataju tezinu sala koji drze uvis kada ih promovisu, niti sam siguran da umeju casno natopiti sveti dres znojem.

Smrade mars sa klupe, draze bi mi bilo da i Misa sedne na klupu, barem bi bili sprdnja od ekipe i zvanicno. Ovako sarlatan spanac nastavlja da nas siluje.

Pozdrav braci i sestrama, cekajuci bolje dane.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.436
Reaction score
11.841
Локација
Beograd
Pa koliko nasim igracima treba sansi da bi postigli jedan gol???Da je neka druga ekipa imala ovoliko sansi protiv nas popili bi 5 komada lagano.Realizacija sramotna,niko ne zna da sutne loptu.Falilo je i malo srece ruku na srce.Ovako ce izgledati 90% utakmica u "predsednikovoj" ligi.
Evidentno je da nije baceno prvo poluvreme kao u prethodne dve utakmice.Napadali smo konstantno ali treba znati i dati gol.Nece bas svaka ekipa sama sebi da ga da kao Trakai.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Nadam se da cemo nastaviti sa pobedama i nadam se da ce debili iz uprave uvideti koliko je debilno drzati debila na klupi samo zato sto ne zelis da mu isplatis lovu koja moze biti sica naspram onoga sto ovaj takticki genije moze svojom mudroscu da uskrati Partizanu....dzukic je promenio celu ekipu i to radi iz utakmice u utakmicu kao da trazi koji sastav ce losije da odigra od prethodnog, a ne bolje. Igracima se nema sta zameriti oni su zajedno uz Partizan zrtve nesposobnih ljudi....osim naravno 51 koga pokusavam da potisnem u secanju ubedjujuci sebe da je otisao u daleku Indoneziju ili Singapur.....
 

АлехГРС

Početnik
Учлањен(а)
11.06.2017
Порука
23
Reaction score
9
Odvratna utakmica:puke:
Sa ovim dzelatom igramo sve samo ne fudbal,docekali smo da nas :picka-ciganska: vadi iz govana deset minuta prije kraja utakmice.
Jos jadniji je onaj sljam sa istoka koja dolazi na svako nase gostovanje u Surdulici,a vjerovatno nisu navijaci ni dinama ni radnika vec neki cigancici koji se raduju svakoj nasoj gresci i zvizde na svaku sudijsku odluku.
DJUKICU MRS IZ SVETINJE
VUCELICU,VULETICU I VAZURA TAKODJE
(povedite i Ivicu slobodno:roflmao:)
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Kako neko moze da napise da smo odigrali sasvim korektno? Ljudi,da li smo mi gledali istu utakmicu? Na sta je ono licilo? Za ovo neko treba krivicno da odgovara. Zlocin protiv fudbala! Kakvo mucenje za gledanje. Zao mi je sto smo pobedili i zadrzali na klupi onog sto nikad nista nema da zameri igracima!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top