Neće, ali će morati da idu da peru ruke ovi što su se držali za jaja, ali samo neoženjeni, jer su možda pre utakmice imali kontakte sa nepoznatim osobama suprotnog pola (dok su oženjeni bili pod kontrolom svojih žena, koje će pre utakmice morati da prilože test da su korona negativne)...
Izvin'te ako sam malo bezobrazan danas, ali ne volim pravila koja ničemu ne služe - čuj, ne smeš da pozdraviš saigrača koji je dao gol za tvoju ekipu, ali će zato protivnik celu utakmicu da ti dahće u lice i za vrat, da te pipa, hvata, gura, štipa, udara, pljuje, pa - nikom ništa...
Aj se ne zajebavamo, ako hoćete fudbal i ligu, onda dosta sa tim ,,bezbednosnim,, sranjima, pustite ljude da igraju kako znaju i umeju, a i nas koji bismo na utakmicu, pustite na stadion...
Koji sam kurac u većoj opasnosti napolju u mojoj drugoj kući, na JNA, nego u prodavnici gde dnevno uđe više ljudi nego što će nas biti na toj utakmici...
Uostalom i te mere će da važe na našoj utakmici, a sutradan će da ih skinu...onda ćemo da dođemo na sledeću, pa će Grobari već da smisle neko sranje da nas kazne pa da do kraja opet bude bez publike...
Ja sezonsku svake godine kupujem iz navike, a očigledno ne da bih mogao da uđem na taj naš stadion...
Jednom Grobari, jednom UEFA, jednom Korona, šta li je sledeće...