Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Samo da skrenem pažnju da iza ovog FKP-a stoji Milan Đuričić Đumi.
Tehnički, Savo Milošević više nadgleda i uči.
Nemam nista protiv Sava, ali ako je ovo vec istina onda mislim da nije u redu da se Savo toliko stavlja u prvi plan i da mu se pripisuju sve zasluge za kvalitet igre.

Sledece nedelje isti pristup, sa ovakvom igrom i uz malo vise srece dajemo sigurno 2 komada.

Edit: Greska, prebacite u drugu temu (kvalifikacije za LE).
 
Последња измена од уредника:

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.181
Reaction score
6.964
Локација
NbG
Savo je prvi trener ovog tima, tačnije šef stručnog štaba i kao takav baš taj koji i treba da bude u prvom planu. Elokventan, dobra analiza, svaka na mestu pri obraćanju, pritom ako npr pogledate konferenciju posle sinoćne utakmice uvek uz sebe pomene i stručni štab. U današnje vreme je više nego jasno da iza svakog dobrog trenera i uspeha stoji ceo jedan tim stručnjaka i ne znam što bi mi sada očekivali nešto drugačije ili nekog mađioničara, ono tipa one man show. Pa i Mare je, kao i svaki ozbiljan trener, imao svoj tim koji je sada sa njim i u Mol Vidiju i to tako jednostavno funkcioniše. Sa druge strane ono na šta su Đukić i Bata Mirković pristali prilikom svog bitisanja u klubu nas je sve debelo koštalo. Videli smo svi na šta je to ličilo i ne ponovilo se nikada više.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.521
Reaction score
1.312
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Mene je ovo sad bas zainteresovalo.

Zna li neko, kakve uloge ima Djuricic, a kakve Savo?

Ja sam shvatio da Djumi vodi treninge, da je aktivniji kraj aut linije u toku utakmice, a da Savo bira igrace i formaciju itd...
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.363
Reaction score
37.708
Kruševac će biti ogroman test za ovaj tim, igrače, struku, na kraju krajeva i nas navijače. Lestvica je definitivno podignuta u prvih 5 utakmica ove sezone, hajde da vidimo možemo li to da ispratimo na pravi način?

Inače, prosto je uživanje gledati igrače Partizana kojima nije duša u nosu posle 15 minuta. Jedna tako normalna stvar koja bi trebalo da se podrazumeva, ali eto, u našem slučaju to dođe kao luksuz. :D

Bravo još jednom. :clap
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Za trenutno stanje se ne sme umanjiti zasluga Miloševića! On je ispred svih njih, najodgovoriji, da ne ide dobro ne bi se sa tribina pevalo protiv Đumija već protiv Save!

Puna podrška za sve!

Niko ne umanjaju njegovu zaslugu. To se može videti u mojim upisima. Ali razlika između Đumija i Miloševića je u tome da bi prvi otišao posle prvog skandiranja a ovaj drugi je ostao i pored toga i profitirao.
Stvar je u tome da Miki ima mir da radi s ekipom. I da pokaže svoje znanje, to mu je omogućio Savo. Inače Savo je početnik, lepo napreduje zajedno s ekipom. Shvata taj moderan fudbal i insistira na njemu. Insistirao je na profesoru na mesto kondicionog, znači i sam je bio svestan gde je najveći problem. Učvrstio je odbranu, pa sada primamo daleko malo golova. To se videlo i na kraju sezone. Ono gde je on dobar, kao i Tomić da zna namirisati dobrog mladog igrača, ali isto tako i mladog igrača od koga nema ništa, tipa Đerlek.
Ja sam pisao pre nekoliko da je njegova najveća vrlina da zna koliko ne zna, i da se ne meša ljudima u posao kad vidi da neko zna više od njega.
To je i vrlina svih uspešnih ljudi.
 
Последња измена:

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nisam mislio na tebe već generalno ubrajajući tu i sebe. :)
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Koliko Vinjaka se sinoc prosulo da i oko 14:00 imam mogucnosti da pisem na forumu...Neka, neka....Hvala

Svi smo videli sinocnju utakmicu, i utakmicu protiv macve. Velsane necu da racunam. Svi smo videli na sta licimo, i cemu tezimo. Ipak, ja necu da dajem KONACNU ocenu za Sava jos uvek. Treba da pokazemo da jedanpenal u linglongdivajelensuperligi ne sme da nas odvoji od 3 boda. I to u konstantnom maniru.

Na stranu sve, MORAM da prokomentarisem nekoliko trenutaka koji su mi bili veoma uocljivi i zelim da pohvalim Sava Milosevica.

1) Bojan Ostojic. Da li treba trositi reci? Covek treba da bude placen kao Leonardo. Naravno, to je nerealno, salim se, ali.....Bojan jebeni Ostojix. Milenkovic, Pavlovic, sklanjanje sa strane, covek nije znao da li se ce u sledecih 12h biti igrac Partizana ili ce mu se ove neznalice smrdljive zahvaliti na saradnji. Savo je pokazao da razmislja i vidi kao i mi navijaci. Ja mogu da stavim glavu na panj da bi kod Djukica on bio pusten. Za Batu nisam 100% siguran, ali verovatno. Savo ima VELIKI plus od mene zato sto nije pokazao sujetu, i zato sto je video ono sto i mi vidimo.
Da li mislite da bi kod Sava igrao Miletic Neymar?
Setite se samo kada smo cekali sledecu utakmicu da mu konacno vidimo ledja, a ne da gledamo nas Partizan.(JBG BRACO, toliko je los BIO nadam se.)

2) Strucni stab, gosodstvo, odnos prema treningu i prema ekipi. Juce je utakmicu protiv Malatije odigralo 9 igraca koje smo imali na raspolaganju uzmi ili ostavi prethodne 2 sezone. 9 od 11, to je 84 posto tima. Plus smo prosle sezone VEROVATNO imali boljeg golgetera, cistog golgetera. Niko nije umeo da istisne potencijal ovog tima na povrsinu i da se on pokazuje, da bude jednom realnom grobaru uocljiv. Veliki plus za Sava

3)SEJDUBA SUMA bice kao odvojen paragraf i tacka.

4)Juce, 44 minut, komentarisem - Sada cemo videti mnogo stvari u zavisnosti od toga da li mali Stevanovic ostaje u svlacionici ili nastavlja utakmicu. Scenario koji mi prolazi kroz glavu - Glupi stitar bi ga forsirao do 90 min a makar primili i 2 gola po toj strani jer je debilno glup da uoci prvo da je decko izgoreo, drugo da su ga navlacili na drugi zuti. Trece, mozda mu je neko rekao da on mora da igra, i to bi mi palo na pamet da nam je idiot na klupi a Stevanovic na terenu u 46. Cetvrto, Savo je postupio onako kako treba sa klincima. Zao mi je sto cu ovde navesti primer ciganskog govneta, ali skoro sam procitao izjavu Nika Kovaca povodom Luke Jovica. Sa mladim igracima ne mozes da postupas isto kao i sa onim koji su vec iskristalisani. Pustis ih od prvog minuta i umisle d su zvezda i onda postanu kontraproduktivni. Mislim da Savo radi NAJBOLJI JEBENI MOGUCI POSAO koji je mogao da uradi dosad sto se tice svih navedenih stvari. A Pavlovici i Stevanovic su mu vrsta nagrade, i uzivanja, i SIGURAN sam da ce ih dovesti na najvisi moguci nivo, i da uziva u radu sa njima pogotovo, kao i obrnuto.

5) Partizane daj jos jedan gol, jedan gol, jedan gol, PARTIZANE DAJ JOS JEDAN GOOOOOOOOOOOL
Ja jos nisam zacelio Plzenj braco, ne jer nismo prosli nego jer smo igrali ko picke najgore. Mada, Savo je juce rekao da su igraci extra profesionalni i da ispunjavanju sve obaveze na terenu i van njega, znaci verovatno je bila samo jedna picka, a plan te picke se odgovarao projekciji Velike srbije svevisnjeg sa zlezdanom na celu.
Partizane daj jos jedan goooooooool!!!!!

Mislim da cemo, konacno, uzivati ove sezone.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.276
Reaction score
18.354
Локација
Kej Republika
Njegova jedina vrlina je sto mrzi cigane. Sve ostalo je upitno poprilicno.
Kapiram da mu cine uslugu, jer nista pametno oko njegovog aganzmana mi ne pada pamet.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top