Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
Nasa stvar
U poluvremenu su u svlacionici bili pomocnici, cetvrti sudija, delegat i jos dve osobe.
Svako od njih ima mobilni telefon, a ovakvi pozivi se desavaju godinama i kad igraju cergari i cukaricki i lucani i bilo ko drugi u zavosnosti od situacije.
Cuj nema niko pristup sluzbenim prostorijama, a sta je onomad trazio terzic u svlacionici protiv ofkbg,a da ne pricam sto ne znas ko je milan karadzic.
Gospode boze ko sve pise ovde ovo je strasno.
I nije on zvao sirokog sto se plasi Partizana, mi odavno nemamo uticaja u savezu, vec zbog javnosti i zbog prasine koju smo mefiski dizali zbog sudjenja u poslednje vreme.
Jos mi kao pominjes cigane, bravo provalio si me navijam za cergare, a ovde sam ubaceni element.
Ako sam nesto rekao sto ne treba ovde nek moderatori banuju trajno.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.690
Reaction score
23.022
Локација
Академија
После 120 минута против Молдаваца, а пред важан меч сад у четвртак, ово је било ризично гостовање. Не заборавите да у домаћој лиги против нас сви играју са 200% снаге а циганима се склањају а ту су и судије. Мене тренутно лепота игре уопште не занима, ако треба нека победимо сваку са 1:0 Натховим голом из пенала. Станоје мора да настави низ победа до дербија, победи у њему и обезбеди пласман у ЛЕ. Све док то успешно ради, ја га нећу критиковати.
Е, да. Да не заборавим, управа напоље!
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Odmah da se ogradim, moj komentar nije iz rubrike Stanoje vs Savo.
Ne mislim nista lose ni o jednom od njih dvojice. Imaju dobre stvari, ali imaju i, normalno, mane.
U pravu su i oni koji su za Stanoja ali i oni koji podrzavaju Savu...

Ova danasnja utakmica je pokazala sve mane trenerske skole fudbala u Srbiji !!!!!!

Imas 5 izmena ! Pocnes sa najjacim timom. Kad damo gol, menjas 2 igraca, a kad damo 2. gol, menjas jos 3 igraca.
Ovako, krenes sa rezervama, a svi znamo da smo "legitimna meta" ili "ekipa za odstrel", da svi kidaju protiv nas....nema gola, uvlaci se nervoza, a ti onda pocinjes tumbanje ekipe....
Pocni sa najjacima, razjebi protivnika za 30ak minuta, pa menjaj sta hoces i koliko hoces...uvedi posle i 5 stopera...koga boli uvo.....ALI prvo povedi.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Popović igrač utakmice. Dve odlične odbrane. Jedini konkretan danas. Uz Lazara, koji nije bio dovoljno precizan. Na Markoviću se vide godine blejanja, ali da igra zna.

Banjak 'nit smrdi nit miriše'. Nekad deluje sasvim dobro, nekad pogubljeno.

Sadik će biti bolji kad dobije prostor, nadam se strateškom povlačenju protiv belgijanaca i kontrama.

Natko u velikom padu forme.

Da je moglo bolje danas - jeste. Ali nema koristi osvrtati se na to, nego napred. Samo mi nije jasno kako ovakve ekipe otvori lupam Napredak ili Pazar a mi ne možemo. Na treneru je da nađe ključ za bunker i možda ovi igrači nemaju top kvalitet ali da dobiju Zlatibor ili Napredak sigurno imaju.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
nismo dugo cekali na saopstenje romske manjine...pozivajuci se bas na smenu karadzica i kako smo im oteli titulu 2017 .
gde je obraz da se neko zali da uzimanje bodova i penale nakon prosle 2 sezone
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.274
Reaction score
10.709
Локација
underground
Hahahaha,cigani kao traze smenu Karadzica i sudijske komisije.Garantujem da kad bi to i bilo stavljeno na glasanje,da bi oni svojim satelitima nalozili da glasaju protiv.Evo nek odmah pristanu da i nama i njima sve utakmice sude strane sudije,hoce k...c
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.164
Reaction score
4.361
Kaže onaj zadrigli debeli pijanac masne kože i kose, rodom sa Zlatibora, da ih nije pobedio Partizan već njegova saopštenja. Dokle došlo da nas trenerski vepar vređa....
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ovo postaje baš zabavno. Znači danas smo odigrali kao kerov kurac zato što je Savo loše selektirao ekipu. Ista ekipa oduči Mančester od fudbala, AZ i Astanu (ček da, to nije više ona Astana koja je gazila protivnike, protiv nas igrale rezerve izgleda) i onda ta ekipa nije dovoljno dobra za Zlatibor? Pred početak sezone niko ne kaže da treba prodati Sumu i Sadiq-a, sad su nepodobni odjednom. I Asano, šta se kezi samo, prodati i njega! Što više sporih i neartikulisanih igrača, da ˝gazimo˝ u Ling Long ligi a Evropu ko jebe. Svakako je nećemo osvojiti, šta ima i da je igramo. Ustvari, da je neko drugi bio trener prošle sezone, da je neko stručan selektirao tim a ne Savo, pa u najmanju ruku bismo stigli do polufinala Lige Evrope.

Tek sada se zapravo vidi koliko je Savo samo smetao, jer sve što je bilo dobro to je bilo zbog Đumija a sve što je sjebano ide Miloševiću na dušu. Isto i sad, sve dobro je zbog Stanojevića a sve što ne valja je Savina zaostavština. Tačno se vidi da u ovom timu niko ne valja, sve poluigrači. Sreća dođe Stanoje i dovede Miljkovića da progledamo. Pogledajte razliku u njegovoj igri u odnosnu na ostale iz Savine selekcije. Ima njuh Stanoje, zna šta valja. Miljković je prototip igrača koji nam trebaju a ne tamo neki brzi i lucidni igrači. Što sporije to bolje, jer kad igraš brzo može da ti se zavrti u glavi.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Vas nekoliko licite na botove sa silovanjem svih fk tema vasom opcinjenoscu Stanojevicem.

To patetisanje o valjanju u linglong blatu, ajde da se posibamo da nam oci sjaje itd., da razotkrijemo kurvu. Kome da je razotkrijemo?
Zar vi stvarno mislite da nekoj zdravoj i funkcionalnoj osobi nije jasno sta se ovde desava? Ne ocekujete valjda da Tramp i regularnu ligu u sokeru ubaci u sporazum?
Ne hvatajte se za floskulu "A kako je Marko mogao", jer se polako priblizava onoj "A odakle je dosao Dijara". Naucili su lekciju cigani, eto zato ne moze vise.

Od Partizanovog trenera se ocekuju dve stvari - sto je moguci bolji plasman u jedinom regularnom takmicenju u kom ucestvuje i rastavljanje mezimice. Sve ostalo su nebuloze.

Ista ekipa oduči Mančester od fudbala, AZ i Astanu (ček da, to nije više ona Astana koja je gazila protivnike, protiv nas igrale rezerve izgleda) i onda ta ekipa nije dovoljno dobra za Zlatibor?
Ne, ne znas ti, Ristanovic i slicni su bolji treneri od Solskjera i Slota
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
1) Dok je Savo bio trener imao je moju podršku, koju sam više puta isticao na forumu. Prvo to da naglasim.

2) Od kako je Stanoje došao određeni deo forumaša ga je dočekao na nož, dakle u najmanju ruku kao da je došao neki jsl livadar, a ne trener koji je jebao cigane gde god ih je sretao, koji je zaslužan za 3 titule, ne 2 nego 3, trener koji nas je uveo u lš sa 30 hiljada evra pojačanjem. Takav čovek ako ništa drugo zaslužuje da se ti koji imaju nešto protiv njega barem suzdrže zluradih komentara. Neki pišu uvijeno, neki otvoreno, a dok je bio Savo takvih komentara bilo nije.

Kako jedan tim može biti van pameti za ovu ligu? Kakav je to tim za ovu ligu? Tu se gleda trener, da li zna probiti bunker ili ne zna, kako može stvoriti što više šansi. Ovaj tim je bolji od svih ovih superligaških. Može ti biti jedan dan loš, ali ne možeš se na svaku utakmicu vaditi zbog igrača.
Ovde se ispisalo i 1000 strana kako Savo treba da ide jer ne možemo probiti jebeni bunker njiva ligaša i kako je Stanoje bog za ling long i da ima sve da puca od discipline, spavanja po Teleoptiku i slične šuplje . Opet se provlači Sadik kao problem a nije ni igrao prvo poluvrijeme.
Na kraju balade, još uvijek ne možemo probiti ling long ali ni moldavski bunker, slabo šta je utegnuto ali zato nam se sinhronizovano tjera Sadik i potencira kao gorući teret kluba.
Natko izgleda kao da odrađuje svaku utakmicu jer je očito da je i on teret. Suma nije igrao pa će danas biti pošteđen od dobronamjernih ali ako se ne daj bože ispadne od Belgijanaca, jasno je ko će biti glavni krivci, pored osuđenog Save.

Sacayak, ova tvoja teorija je interesantna. Pa valjda se gledaju ambicije kluba, valjda se tim selektira na osnovu protivnika u ligi? Ako se 95 posto timova u ligi protiv tebe brani, ne možeš imati tim kojem je najveća vrlina-tranzicija, igra na kontre, polukontre. Da, ovaj tim je kvalitetniji i talentovaniji od svih livadarskih i to nije upitno ali ovoj selekciji tima ne odgovara da iz utakmice u utakmicu ima loptu 60 do 70 posto vremena i probija autobus i to je ono što je upitno. Kao da od Sitija tražiš da igra kroz dubinske lopte i da akcije završava sa centaršutevima.

Sad dolazimo do još zanimljivije teorije koju ste i Nelson i ti izneli, samo drugačije napisano. Probijanje bunkera zavisi od igrača koje poseduješ, pišem sada, a pisao sam i ranije, džabe nam i Pep Gvardiola lično, mi sa ovim timom u kontinuitetu protiv bunkera ne možemo igrati, tako da to svaljivanje na Stanoja ne pije vodu. Nisam ni očekivao da ćemo postati sa istim timom mašina za mlevenje mesa. A vrlo lako se može proveriti šta sam pisao pre početka prvenstva i kad se pročitaju ti upisi i vapaji za pojačanjima, ne može se nikako izvući kontekst teranja Save ili perfidnog pljuckanja. Može se videti upravo ovo što sada pišem, ovom timu fali minimum 4, a u idealnoj soluciji 6 startnih igrača i plus minimum 2 igrača koja će predstavljati pojačanja za klupu. Tako da to što ovo sada pišem nije nikakva naknadna pamet, već nešto što se vidi iz aviona. A tada su mi se smejali što sam pisao da minimum 4 igrača fale. Isto kao što mi se ovde ubacuje kako ne kritikujem odbranu, a kritikujem napad, a još u novembru sam pisao o problemu kakav ćemo imati na leto što se tiče odbrane i da je potrebno krenuti u rekonstrukciju odbrane još u zimskom prelaznom roku.


Isto kao što je Vojvoda napisao po meni urnebesnu rečenicu da vidimo sad kako ćemo izgledati bez Sadika i Sume, tako i tebe sada pitam @Nelson , kako da probijemo bunker kad nemamo gol igrača? Pa nama je klupa za 2 klase slabija od prve postave i lud je onaj koji misli da će klupa odigrati bolje od Sadika i Sume. Ta vaša rečenica i to vaše pitanje će biti legitimno onog trenutka kad se dovedu adekvatne zamene kojima će vrlina biti dobra realizacija, pa onda tada postavi pitanje kako i dalje ne možemo probiti bunker, a konačno imamo igrače koji znaju probiti bunker. E tada drugari moji, vi pišite kako Stanoje ni sa tim igračima ne probija i da je problem u njemu. I nije istina da nismo zategnuli odbranu, ne duva tolika promaja protiv jsl amatera, poboljšali smo prekid, agresivnije idemo na loptu. Ali to su sve kozmetičke promene, za neke korenitije potrebniji su drugačiji profili igrača.


3) Ovaj tim treba remontovati, zaraditi na onome na kome se može zaraditi. To da li neko iz uprave govnjive, na podmukao način tera Sadika, nema nikakve veze sa mojom idejom koju sam ovde izneo. Opet se ponavljam, voleo bih da ostane Sadik, a da na nekom drugom zaradimo toliko da možemo popuniti i zakrpiti rupe. Ako se ne može, da ga prodamo i krenemo u dovođenje igrača jer vremena nema. Tu njegovu prodaju sem finansijskog aspekta, objasnio sam i sa fudbalske strane, mislim da će biti lošiji pod Stanojem, evropa nam je pod znakom pitanja, nema toliko prostora za njega, cena mu može samo padati...

I još nešto što je jedan kolega lepo primetio i u pp mi napisao. Od tria Sadik, Suma i Asano, dvojica plafon mogu biti u prvoj postavi, a poželjno je 1 zbog karakteristika kojih poseduju. E sad da pojasnim, naš ofanzivni deo ekipe se sastoji od igrača od kojih nijedan nema glavnu karakteristiku dobru realizaciju. U stvari jedan ima ali kuburi sa povredama. Asano, Suma, Sadik, Stevanović? Nijedan nije konstantan, nijedan neće u kontinuitetu izmišljati golove, otuda i nervoza koju je pominjao Asano kad se gol ne postigne na vreme. Jednodimenzionalni su i Sumi, Asanu i Sadiku odgovara ta igra u kojoj se protivnik otvara i ostavlja prostora, e to je problem. A još veći problem je odbrana koja se mora rešiti što je pre moguće, a to se može rešiti samo nekom prodajom...

I za kraj lepo je kolega Stojanče napisao kako je forum etalon dvostrukih aršina koju jedna grupica ovde forsira i to od odlaska Save, a upereno prema novom treneru tj Stanoju.

@Ludwig a koje će se to jedino regularno takmičenje igrati sledeće godine ako ne budemo šampioni? Je l razumete zašto se ne može gledati samo evropa, šta nam vredi igranje trećeligaškog takmičenja u evropi, niti će nagrada biti približna le, niti će prodaje biti ovoliko velike za koliko je prodat Strahinja, upravo zbog neigranja lige evrope.... I ako sam zbog toga bot, neka sam.

Napred Partizan!
 
Последња измена:

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ima ona stara izreka, mec se dobija napadom, prvenstvo se osvaja odbranom.
Ocekujem od Stanoja da kako zna i ume ucvrsti odbranu, mada ako to uspe sa postojecim kadrom, treba mu podici bistu, mislim da je ovo najgora odbrana otkad pratim Partizan.
Bilo je i u njegovom prvom mandatu mnogo tesko izborenih pobeda od 1:0.
Meni je bitno da vidim naznake neke discipline u igri, sad kako ce se u to postojeci kadar uklopiti, videcemo. Mislim da su Sadiq, Suma pa i Natho u problemu.
U nasoj ligi nasi ofanzivci nemaju konstantu, jalovi smo i na prekidima.. mi moramo da rodimo svaki gol, tek kad ga prime i otvore se mi krenemo da pakujemo za statistiku... Zato je bitno da se pozadi ne kiksira.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
A sto je najgore ne pita se karadzic nista i nije on hteo da zove nego mu tako rekli, a rekli su mu oni koji su smenili radomana dok je bio van zemlje i oni koji su vracali bojana nikolica i pipera na listu kad su bili obrisani.
Isti ti su dali evro licencu djordjicu, pa mu je sad idizeli, a tog smrada je licno rajo bozovic doveo sa srpske lige na super ligu za 2 godine.
To sto radi kokeza vec godinama(naravno po naredjenju) je kriminal i to je velika bruka naseg fudbala.
Uefa je odavno htela da nas suspenduje iz svih takmicenja sto klupskih sto reprezentativnih, ali je zvalonja na politickom nivou to resio.
Taman posla da se obelodani u svetu sta njegova kurvetina ciganska radi, a i njegovi poktroni u savezu
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.628
Lopta je ipak pogodila u ruku igraca Zlatibora. Svi smo gledali u pogresnog igraca, a lopta je tek nakon odbijanja od zemlje pogodila u ruku (gornji deo zgloba leve ruke oko koje je bela traka) igraca koji stoji naspram igraca sa brojem 27. Pre nego sto lopta udara u grudi igraca Zlatibora lopta udara u ruku onog pored njega, bukvalno trenutak pre toga (to je taj momenat) Pogledajte usporeno i videcete blagu promenu putanje lopte na gore. Toliko o "nepostojecem" penalu. Da ima var-a ova dilema bi se otklonila odmah. Sudija se nalazio tacno ispred te situacije pa kamera koja je snimala pored terena to nije uocila ali ona iz pticje perspektive jeste.
Taj detalj je na 00:34 (usporite video na 0.25)
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
@inzenjer šta ti pišeš je strašno. Znači osoba iz kluba ti javila ili osoba iz Zlatibora da ih zvao Karadžić da mora da nam sviraju kao penal ili kako znaju da pravdaju poništen gol.
Pored svih muka ovde su počeli da nas podjebavaju, prvo stečaj, pa sklanjalice za Stanoja, sad iz sudijsku organizaciju zovu urgentno na poluvreme da mora da nas vade iz govna i to javljaju inženjeru, koji nas sve ovde obaveštava.
Neverovatno.Ja se pa zanosim i kidam živci.
Vidite li da nije hteo Karadzic da ga zove nego ga nagovorili.Ovaj je pobedio.
Ko ga naterao, leba ti?
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
Hhhhaaaa pa ti si decko glup ko kurac.
Verujem da nemas 15 godina kad me pitas ovako nesto.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Sada smo saznali da ustvari sudijska organizacija nama pomaže i hitno zovu na poluvreme.
Ja sam Grobar, i gospodin, a ne cigan i neću te vređati!
Nego kako nam rešio ovaj široki?Ubismo se pisajući kako nas uništavaju sudije, lik sa priču dođe da ustvari oni za nas sude jer ih ovi zovu na poluvreme.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top