Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

MS22

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
505
Reaction score
665
Локација
Beograd
Pola Bundeslige, Lige 1 i Serije A bi dupe dalo da ima Stevanovića i Jovića na "krilima" samo naš trener zna bolje i ima taktičke zamisli sa Jojićem i Markovićem. I dalje ne mogu da se opasuljim da si trener Partizana i imaš ideju da igraš ziheraški fudbal... To takmičarski fudbal nije zato što bi makar u nekom takmičenju dalo rezultat.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
634
Reaction score
3.899
U ovoj sezoni su ciganska govna oprali sve sto su hteli.... Od kada je dosao Stanoje sviraju nam penale ni za sta, kako bi opravdali svoje kradje. Da mogu da upru prstom i kazu "a vidite vi kakve ste penale dobili". Pravimo "nizove" sa ekipom koja je vise za ispred zgrade nego veliki teren... Asano, Suma, Sadik... Jedini koji su bili sposobni da vuku nisu tu vise. Ako sam i imao neke nedoumice u vezi Stanoja, sada ih vise nemam. Da je bio neki trener, uspeo bi... ne bi se vracao. Da li je "na zadatku" ili prosto nesposoban, ne znam. Sa Savom je fudbal makar bio gledljiv. Ovo ne mogu ni da gledam koliko je odvratno. Moreiru mu nikada nisam oprostio, necu ni Sumu. Secam se i koliko smo igrali kao picke i kada smo usli u LS sa njim na cistu srecu. Da se odstrani zajedno sa upravom i da se pocne sa nekom vrstom aktivnog bojkota dok mozemo, jer dno je dosta duboko, a svaki korak dalje ka dnu, znaci i korak vise nazad.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ostalo je manje od 2 meseca do prvog meča u kvalifikacijama za ligu konferencije.
Večeras je veoma važno da Viljareal dobije i onda smo nosioci u PO.
Veoma je to malo vremena i moje mišljenje je da sns uprava ne pomišlja da ide kao ni trener.
Stanoje je izjavio da je utakmicu počeo bez stranaca i da treba da priča sa ljudima iz kluba oko prelaznog roka.
Izjave Stanojevića totalno odgovaraju i upravi i režimu, po njemu je suđenje juče bilo odlično, i sem par čarki sve ok.Zašto bi on i uprava otišli kada se cilj režima ispunjava?
I ovo da su cigani juče imali najbolji sastav u odnosu na prethodne sezone, nije istina, oni su u 70 minutu počeli da menjaju nosioce a produžetke su igrali maltene sa drugim timom, i zato smo morali da damo gol u produžecima.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.288
Reaction score
8.058
Локација
Космос

Da li ova jeftina propaganda znači da Stanojević ostaje, i još da ima odrešene ruke za nadolazeći prelazni rok?

Imaš li obraza, Stanojeviću?
Imaš li obraza?
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ja iskreno znam samo jednu stvar, da je neko na mene izvadio kurac, isčupao bih mu ga na licu mesta, pa makar to meni ili njemu bilo poslednje....a to dovoljno govori o mentalitetu većine na terenu.
Jebiga, ta pičkica ciganska je odmah pobegla ka svom čoperu posle skidanja gaća.Bio je brži od Bolta.
Trenutak ranije prikazuju Natka kako tuguje na sredini terena, nikog oko njega.
U sledećem momentu Natko juri onog imbecila ciganskog koji tokom utakmica diže šorts da pokazuje butine.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.288
Reaction score
8.058
Локација
Космос
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467

Da li ova jeftina propaganda znači da Stanojević ostaje, i još da ima odrešene ruke za nadolazeći prelazni rok?

Imaš li obraza, Stanojeviću?
Imaš li obraza?

pa celu sezonu ga hvale i podrzavaju - ciganski mozzart sport. Onda pogledajte tretman prethodnih trenera i sve vam je jasno.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pazi kurca ti si neki igrac pa odbijas da udjes u produzetku. Aj da si kao Ivanov ili Taribo Vest pa i da kaze covek, sto dalje od Partizana "igracino".


Imaš li obraza, Stanojeviću?
Imaš li obraza?
Jedini trener koji je imao obraza u sns vremenima je Nikolic Marko. Kad je video da moze imati samo losiju ekipu od one sa kojom je napravio rezultat, otisao je. I zato njegovo ime, ne samo zbog podviga koji je napravio, vec zbog casti mora ostati zapisano zlatnim slovima.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Odma otkaz da se da.
Partizan je veliki klub i ovakve stvari ne smeju da se dešavaju.
Očigledno je da trener ne voli strance, ali dok je trener Partizana mora da se sluša.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.515
Reaction score
5.164
Oni su igracki dosta kvalitetniji od nas. To nije lako priznati, ali je cinjenica.
Mislim da je Stanojevic, trenerski gledano, odradio solidan posao i izvukao maksimum iz ove ekipa. Bez Sume i Asana smo znacajno losiji od njih i nije bilo sanse da ih nadigramo.

Potez sa Nathom na klupi se pokazao kao ispravan, jer nema snage ni za 70, a kamoli za 120 min. Rezonski je bilo ostaviti ga na klupi prvo poluvrijeme (pogotovo sto nam je i defanzivno trebao igrac koji vise pokriva dok su katai i ivanic u igri) i ubaciti ga kasnije da pokusa rijesiti utakmicu (kad njihovi mesari fizicki padnu i dobiju kartone), a i da ga imamo za eventualne penale. Ideja je imala rezona, ali su u realizaciji bila dva problema - onaj koji je igrao umjesto Natha je bio ocajan, a Natho od ulaska jos i gori...
Moje zamjerke na Stanojevicev racun su prerano vadjenje Jovica (vjerovatno nema snage za 120 min, ali je trebao igrati vise), i kasno uvodjenje Stevanovica.


Sto se tice sezone, rezultati su u skladu sa kvalitetom ekipe - ocajni.
Stpo se tice ove utakmice - isto. Mozda je i bolje da smo je izgubili, da se ne lazemo...

Stanojevicu trenerski ne zamjeram nista - sa ovom ekipom je tesko moglo bolje. S druge strane, itekako je odgovoran za to sto nam je ekipa takva kakva jeste, bilo cinjenjem ili necinjenjem.
Ne znam koliko se pita kod dovodjenja igraca, ali me boli kurac! Volio bih da ostane trener i dalje (boljeg necemo naci), ali pod uslovom da jasno i glasno kaze da ovoj ekipi treba ozbiljna rekonstrukcija i da zahtjeva ozbiljne igrace. Ako ih on do sada nije dovodio -neka zahtjeva da pocne, ako jeste - neka prestane i prepusti to nekom drugom.


Jojic definitivno razocarenje sezone, a dosta sam ocekivao... Ne kontam sta je problem sa covjekom - u najboljim godinama, nema problem s povredama, fizicki solidno spreman, nije idiot, nije splavar, nije da ne trci, da se ne trudi, ali... Ni blizu od onog sto moze...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
Спортски сектор су успешно успели да нам разјебу. Имамо селекцију коју нико неће моћи да закрпи најмање две сезоне. Следећа фаза је исељавање са аутокоманде и одузимање СЦ Телеоптик. Инфраструктуру ако нам уздрмају ми никад нећемо да се уздигнемо. То је једино што нас држи у животу и што даје наду да клуб може поново да устане.
Иначе не верујем да је Станојевић саботер него да је нека врста "корисне будале". Човек је очигледно пропао и као тренер и као личност и као такав постао подобан за останак јер су они из управе очигледно добили задатак да га задрже по сваку цену. Не би погрешили ни да су га сменили после првог дербија, а после (не)одрађеног зимског прелазног рока и другог дербија је већ увелико био подобан за отказ. Међутим, они Црни јахачи Саурона из управе имају контра поглед на рад спортског сектора па што се лошије ради то им мање смета јер нису ту да штите интересе Партизана.
 
Последња измена:

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Ja ne znam sta bih jos dodao na ovu nasu muku kojoj se ne nazire kraj, ali moram ovo jer mi je to gore i od igranja Jojica juce. Da sam ja neko u Partizanu, Obradovic bi jos sinoc letio iz tima. Ajde da ne stajes u odbranu svog kapitena (kakav god da je) ili saigraca (kakav god da je), ali da onako caskas i smijuljis se sa ciganima kao da ste bili zajedno na splavu je ogavno. Pokazuje da te apsolutno boli uvo za sve.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.776
Reaction score
19.441
Локација
Nickname
Odma otkaz da se da.
Partizan je veliki klub i ovakve stvari ne smeju da se dešavaju.

Partizan je veliko ime od kluba, ne i veliki klub.

Dečko je odbio da uđe i igra u finalu takmičenja što niko u normalnim okolnostima ne bi uradio.

Asano je odleteo kad je shvatio koliko je sati.

Suma je bacio medalju jer je ponižavanje da kao najbolji u timu na svojoj poziciji ne budeš ni u protokolu, dakle bolji status ima Lola Smiljanić.

Stevanović je u poslednje vreme šansu dobijao na kašičicu, dakle jako licemerno, iako je na svakom derbiju pre potpisa bio među najboljima na terenu tako da je sinoć uradio pravu stvar i u objavi sve lepo obrazložio.

Ima tu još kandidata, vreme će pokazati...
 
Последња измена:

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Partizan je veliki klub i ovakve uprave ne smeju da nam se dešavaju. Pored ovakve uprave, uvek sam na strani igrača. Da je uprava normalna, ovakve stvari se nebi dešavale.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Kao mali učen sam da za njega navijam,
gde god igra da ja pratim sveto ime Partizan.
To su nam uskratili kriminalci najveći,
pokrali su oni sve a najviše Grobare.
Ali nećemo im mi nikad to oprostiti,
već ćemo ih redom sve nabiti na kolčeve.
Pa će opet Grobari stazom slave hodati,
a na našem Jugu pesma će se opet oriti.

Previše ste se opustili govnari. Eskaliraće sve ovo kad tad.

To je ta pesma.

Samo, nema vise ko da peva tu pesmu, a kamoli da uradi nesto jos vise...

...razjebani smo svuda, svedeni na ikebanu i cutimo.

Zato nas jebe svako ko hoce.
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180

Ovo je ubedljivo najgora sezona od kad pratim Partizan. Gubili smo titule, derbije, ostali bez trofeja, al ovo sto se desava van terena nisam video u zivotu. Igraci koji nemaju nimalo respekta prema grbu i ni truncicu profesionalizma se izdrkavaju na ovakav nacin; neznalice ko sto su Jojic i Stulic koji se bog zna zbog cega forsiraju a na klupi sede Fica, Suma, Pavlovic; Najboljem igracu sezone se ne izplacuju dugovi, jos ne odgovaravaju na njegove zahteve da sednu zajedno i popricaju kako dalje, pa nas napusta u sred sezone. Najveci majmuni nam vode klub, daju plate u visini od nekoliko milliona za kvasi-penzionere ko sto su LM50, Igraci koji su se mentalno vec godinama unazad oprostili od fudbala.

Ostala ti je ekipa bez karaktera, bez vodje, bez pravog kapitena.

Juce sam gledo utakmicu sa maksimalnom apatijom jer sam znao da ce da popusimo. Kvalitet utakmice je bio go kurac, od njihove ali pogotovo od nase strane. Nikakva idea, struktura. Jojic igra 120 minuta, kako tacno mislim da je i za njega misterija. Tokom utakmice su ga snimali ladno jedno 2-3 puta kako ide ka klupi zato sto je mislio da ce Stanojevic da ga izmeni. Stanoje je ovu utakmicu izgubijo, 100%. Startna postava je jos bila ok, ali izmene je sem Zivkovica i Ostoju svaku promasio. Sta to Jojic radi da je toliko bitan? Sta on donosi ekipi? 120 minuta, ej, covek je izgubio snagu posle 30. Komedija, da nije za plakanje.

Kapa dole Urosevicu, Zdjelaru, Scekicu, Jovicu, Ostoji, Svetozaru, Vujacicu pa cak i Miljkonu. Trcali su do zadnjeg minuta, dali svoj maksimum. To je minimum sto treba da se ocekuje kad obuces ovaj dres, i oni su to ispunili. Resto( sem natha koji je mrtav od umore) nek pakuju kofere ako imaju imalo casti i nek odjebu.

Sa ovom ekipom, sa ovom upravom, u ovoj drzavi, mi se nalazimo u jos dubljim govnima nego kurvetina pre 10 godina. Razlika je da nama nece da se organizuje drzavni sponzor i da nam poniste pola dugova. Ako hocete da vidite kako ce sledecih 10 sezona izgledati u ding-dong kurton ligi, samo pogledajte kaku su se zavrsile zadnje 10 u hrvatskom sampionatu.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Sve bih mogao da mu progutam, i Jojića, Markovića, Miljkovića, i njihovu partizanštinu, i forsiranje jer su mu dragi iz prvog mandata, pa i to što je menadzerski trener, i što je ostao zarobljen u 2010, što tera inat sa njima, i Evropu i prelazni rok, pa i što nije povukao ekipu pre meča ako je već na sav glas ponosno istakao da će to uraditi. Ali to što je jajario protiv cigana, igrao kao pička na remi u sva tri derbija, osramotio nas bunkerom na Jna u prvom, a sledeća dva dozvolio da ga jebe raspala goveđa njuška koju je napravio trenerom, nikad.
Nemoj biti pička u derbiju, ne brukaj se, i ne brukaj nas.
Pogazio je sve moralne principe i pokazao da nema karakter.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.009
Reaction score
11.847
Локација
JNA
Prosle godine sam, barem na kratko, imao onaj osecaj i onu veru kao kada sam bio klinac. Da se vraca stari Partizan i da je to - to. Sve zbog toga jer smo posle duzeg vremena imali viziju kao klub. Uoci svakog derbija, bio sam siguran da dobijamo, samo je bilo pitanje kojim rezultatom. Jedva sam cekao svaku narednu utakmicu, jer smo stvarno igrali dobar, moderan fudbal i znalo se ko sta radi u ekipi. Nekako je atmosfera u i oko kluba bila zdravija, normalnija. Sada je sve otislo u kurac. Stanoje, ako nameravas da ostanes i da uradis taj prelazni rok, onda zajebi jebene Jojice, Miljkovice, Lazare Markovice i Obradovice. Gledaj kako je Savo odradio prelazni rok 2018/19 i izvadio nas iz govana. Stranci Stanoje, stranci, a ne povratnici penzioneri.

Ali dzabe ja ovo pricam, kada ono dvoje i dalje sede u kancelarijama i koliko vidim ne nameravaju da odu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top